Mallorca 2009

I miss that time, I want to go back

Favvo Skådisarna såklart..


One Tree Hill <3



30 november

Sååå nu har helgen gått och jag har än en gång dissat bloggen ;) haha men denna helg hade jag en RIIIKTIG anledning.. Jag va tvungen att se klart hela säsongen av One tree hill 6 eftersom min bror åkte till Österrike IDAG (måndag) och tog den med sig :) Som jag skrev skulle jag till Farmor på lördagen och även träffa min Bejb.. Vilket jag gjorde.. Efter att jag hade jobbat klart i Lördags åkte jag, mamma och Jonathan till farmor<3<3 jätte mysigt att äta middag där :) va så länge sedan (: Därefter gick jag och mötte Simon och så gick vi en vända på stan.. Mysigt mysigt.. Sedan gick vi hem till mig och chillade lite .. på kvällen drog vi och kollade på bio New Moon (: Skit bra tyckte jag hoppas dom andra blir lika bra.. dock är ju böckerna mycket mycket bättre :) hihi men men sedan sov Simon älskling hos miig :) I söndags så åkte jag och jobbade sedan kom jag hem och drog upp Simon ur sängen och vid 2 kom pappsen över till oss och Mormor kom även vid tre och så käkade vi middag och sedan gick jag och älskling in till stan och kollade på julskyltningen :) det regnade så de va ju inte SÅÅÅ kul men ändå (: Sedan gick vi hem till mig och Simon åkte därefter hem och jag kollade på One tree hill resten av kvällen och somnade vid 3 (:
Måndag :) Brossan åkte till Österrike idag och blir borta i 4 månader :( Sedna kommer han hem och åker därefter till Grekland .. Så jag blir nu själv som bor hemma med mamma (: men men.. hoppas han får det roligt haha.. Sedan idag har jag haft Grisarna vilket jag ska ha hela jävla veckan.. Dock ej imorgon förmiddag då vi ska göra nationelltprov då :P men men sedan har jag hängt med Elsie, Tilda, Malin och Frida och nu sitter jag här och uppdaterar :) duktigt va ? :) aja ska nog sova snart.. tänkte bara äta lite :) om jag orkar.. vill inte äta själv.. Sover nog hälldre :) Äta bör man annars dör man äter gör man ändå dör man.
Måndag :) Brossan åkte till Österrike idag och blir borta i 4 månader :( Sedna kommer han hem och åker därefter till Grekland .. Så jag blir nu själv som bor hemma med mamma (: men men.. hoppas han får det roligt haha.. Sedan idag har jag haft Grisarna vilket jag ska ha hela jävla veckan.. Dock ej imorgon förmiddag då vi ska göra nationelltprov då :P men men sedan har jag hängt med Elsie, Tilda, Malin och Frida och nu sitter jag här och uppdaterar :) duktigt va ? :) aja ska nog sova snart.. tänkte bara äta lite :) om jag orkar.. vill inte äta själv.. Sover nog hälldre :) Äta bör man annars dör man äter gör man ändå dör man.


Jonathan


27 november=dålig uppdatering.

Sorry för JÄTTE kass uppdatering idag men det är de fan värt.. För er som ej vet så kollar jag One tree hill Hela kvällen eftersom detta och söndag kväll är de ända kvällar jag har ledigt denna helgen för imorgon ska jag vara med min pojkvän och även käka middag hos farmor med mamma och Jonathan :) på söndag kommer pappa hit och äter med oss och söndag kväll är jag FRIIII... Ska även jobba imon :) tänk er.. Sveriges grisar far illa (tydligen av alla bönder) så de gör mig till en dålig djurskötare och de gör mig ledsen.. Eller vafan nu ljög jag ;) Jag är en utmärkt skötare som älskar alla djur jag har att göra med.. Förutom fåglar men jag vill även att dom ska må bra.. FAKTISKT.. jag lovar (A) hihi.. Jag blir vansinnig när Simon plågar flugor utan någon som helst anledning tycker de är så jävla onödigt.. men men imorgon och på söndag morgon ska jag alltså plåga grisarna på jobbet.. BÖÖHÖ.. Lipa gärnet alla VEGETARIANER för imon ska jag bidra till att ännu ett slaksvin överlever till slakt :P Sedan lägger jag honom eller henne på min macka nästa månad MOOOHAHAHAHA.. Love fresh meet. Sedan tycker jag de är JÄLVIGT töntigt att slakterierna slutar ta in grisar för slakt.. Dom mår ju inte bättre av att stanna hos bonden (om dom nu mår SÅÅÅÅ dåligt) dock går Sverige back pga det också och de resulterar inte i att vi svenskar skiter i julskinkan igår däremot resulterar de att Danska bönder får mer pengar för att vi köper då dansk julskinka och då blir grisarna i Danmark ännu mer plågade än va dom redan är.. för där mår dom faktiskt dåligt.. så sorry.. ni plågar bara mer djur genom att dra alla över en kant.. för de gör ni(ni som gjort filmerna) jag tycker inte att alla bilder / filmer i filmerna är okej men ALLA har inte de så och ni måste se de ifrån bondens ögon.. Anmäl de som borde anmälas och låt de andra sköta sitt.. ni sätter hela Sveriges produktion i skiten pga detta.. Kött är naturligt.. Ni äter hälldre soja ifrån utlandet som dom skövlar regnskogar för att odla.. undra hur många djur som dör då?? Och undra hur länge den indiska noshörningen får leva.. vet ni hur många som finns kvar ?? 60 stycken.. snart finna den ej alls.. Grattis alla veggar ni har orsakat en utrotning.. GR8T.
Men men One tree hill.. Jag har kollat till avsnitt 11 av 24.. så har några till men tänkte ta itu med endel till innan läggdags :P hihi.. är iallafall uppe i 450 minuter ska upp till 18 timmar :)
Love love love

One Tree Hill

Nu ska jag knarka One Tree Hill 6 HEEELA dagen / Natten.

27 november

Hemma i halmstad igen!! :)
Idag vart de skola, två lektioner den första hade vi Projekt & Företagande och den andra hade vi Engelska :P Jag hatar verkligen engelska.. och jag kan ju ej säg att jag gillar företagande häller men jag tror det blir roligare när vi ska börja vårat projekt :) Sedan vart de lunch och sedan åkte jag bussen till Halmstad och Frida G gjorde mig sällskap till Halmstad :) Nu är jag hemma och tänka kolla på Tv och äta lite :)
Här kommer en bild på Frida G

26 november


Bilder ifrån Munkagård.

Såhär har våra grisar de mitt i natten. Som sakt så dör faktiskt små grisar. Tyvärr.

Mer gris!

Kopierat ifrån en som hade intervjun.
Munkagårds naturbruksgymnasium, 09-07-21

Anmälda brister: Fixering av suggor (fastlåsta i små burar), Eftersatt klövvård, Sjuka grisar, Otillräckliga mängder strö material

Kim Nilsson, driftchef:

– Jag har inte själv sett bilderna. Men enligt en av rektorerna som sett bilderna så är de väl rätt ok.

Hur kan en naturbruksutbildning ha sådana här brister?

– Det får vi givetvis kolla upp.

 

 

Detta är så jävla korkat.. Vi Stänger in våra suggor när dom äter ÅÅÅÅÅ Men de är ju för att dom inte ska slåss om maten och att var och en ska få lika mycket.. För ni som inte vet är fixering när man stänger in grisarna som ni ser på bilden nedan.. Men det är ju för deras egna bästa.. och sjuka grisar.. Ja men dom blir sjuka såsom VI blir sjuka och dom får den vård vi kan ge dom och NI får den vård er doktor ger er. Om dom klagar på strö materialet så vet dom fan inte vad dom säger.. för det första så de strö en gris får äter den upp under natten pga att den vill aktivera sig inte för att den är hungrig och vafan dom kom ju på natten och fotade. Den hade kanske då käkat upp de strö den hade fått.. Sen visst vi kan ju försöka klippa naglarna på grisarna lite oftare kan jag ju hålla med om men liksom hur lätt tror ni de är..




Är så arg. Ta reda på fakta!

Grisarna mår inte så JÄVLA dåligt som alla männsikor säger! Ta en titt in på danmarks sida av de hela och säg då vad ni tycker om våra svenska grisar.. Sverige äter as mycket danskt kött och de klagar vi fan inte på. Har kollat på filmen som gick på Tv4 och visst de är djurplågeri att som en filmsnutt visade att grisarna hade ätit upp grisen och gick runt i inälvor de är INTE okej men man bör faktiskt inte dra varända jävla grisbonde i hela landet över en kant eller hur? Sedan dom 3-4 andra bilder / filmer dom kom med finns det väldigt bra förklaringar till som JAG student (alltså inte ens bonde) kan förklara. Vill ni höra/läsa mina åsikter så fortsätt läs.. Det fanns t.ex snuttar om att en död gris låg uppsvälld i en box. En vettig förklaring är att detta filmades under augusti månad alltså när de va som varmast och under den tiden på året sväller en död gris upp på 2 timmar och eftersom dessa männsikor bröt sig in mitt i natten och filmade kan denna gris dött på kvällen svällt upp och blivit filmad och sedan på morgonen hittade bonden den och tog bort den.. 2 timmar och jag har själv som arbetare på gård verkligen sätt hur snabbt dom sväller, det är helt sjukt faktiskt och allvarligt jag fattar väl att en utomstående människa som inte har en insyn i detta faktiskt blir väldigt äcklad och tycker att de ser hemskt ut men så ligger de till faktiskt, grisar dör i en produktions kedja och ja dom sväller, liksom en människa sväller när den dör eller hur? Sedan tuggade ju grisarna på den och de kan man faktiskt inte förhindra, om jag jobbar en lördag och ingen gris är död så kan jag komma samma tid söndag och där har döt en gris och den är uppsvälld och boxkompisarna kan mycket väl käkat upp en svans eller dylikt, de är deras natur att äta på allt! Naturligt hört de ? Och dom kladade även på att de va äckligt och att dom gick i sin egna skit, Jag har egna erfarenheter här med och tänker ta till med dom, Jag jobbar på en grisgråd och skrapar och strör hos grisarna så en gång va de (och jag ljuger inte) kanske 5 cm bajs i hela boxen, äckligt ja så jag skrapade rent och strödde så det blev tort och fint, Dagern efter åkte jag för att göra mitt jobb igen och SAMMA sak va de 5 cm bajs, och snälla människor vi kan väl för fan inte täppa igen gris röven?? Nej dom hade bajsar så mycket så det va bara att plocka bort de igen och fortsätta så för när veckan va slut(de va i sommras) Bajsade dom inte alls lika mycket och det va ju för att dom lär sig att inte göra de om man håller rent, Men under den period dom inte hade lärt sig kan något ha tagit kort/filmat och såklart va där bajs, Men vi kan ju för fan inte skrapa 24/7. Samma här att jag förstår hur utomstående tänker men ni måste ju ta reda på varför.. Tänk på Bonden, de är hans/hennes jobbigaste tid under augusti månad och djuren far inte illa. Okej jo kanske den som dom ätit massa på så inälvorna låg i hela boxen, de är INTE okej men det av en bonde och vafan.. dra alla över en kant är förjävligt, och sen är de så letar man fel så finner man fel, speciellt när man tycke de är fel att ens ha en gris i box. jag tycker inte de borde ha förekommit de med den grisen men EN bonde är inte hela sverige, och sedan va de 4 filmsnuttar(eller något sånt) och vadå hade dom inte mer att ge över sveriges befolkning, Vi har en som alla på Munkagård vet vem de är, Gun heter hon och hon älskar sina djur(grisar) Hon har de finaste stallet och hon har lösdrift och hon gör allt för sina djur, säger bara såhär kan man hitta ett fel på hennes gård är de fel på allasgård så förstår ni hur fint hon har.. HON hade dom brutit sig in hoss och klagat.. På Munkagård hade dom brutit sig in hos och klagat på. Vi på Munkagård RYKTAR våra fucking suggor.. vilken annan grisbonde gör de? Vi ryktardom när de har värkar innan grisning, Alltså vi ryktar dom när vi inte har annat att göra.. Och vet ni vad dom klagat på hos oss.? Jo Våra djur va slöa.. Jaha va dom slöa mitt i natten menar ni? Jaha, När dom ligger och sover och någon kommer in i stallet så undrar dom la vilka jävla idioter gå och lägg er.. nivet grisar sover och då är de slöa.. Ni ska se våra suggor när de fått nytt strö.. Tvivlar ni på livet och känner varför ska jag leva kolla då in våra suggor.. deras glädje när de får nytt stö i lösdriften.. de är ju mycket stö och dom springer runt och ja man blir lycklig.. aja tillbaka till ämnet.. Dom hade ju även en film på en liten liten liten Pellegris som höll på att dö.. Det är INTE ovanligt allt smågrisar dör.. Som Maja sa: "Ska vi lägga dom i kuvös eller?".. Nej för det kan vi inte det har vi inte möjlighet till.. Dom dör för att dom föds svaga.. vet ni hur det går till i naturen.. Dom föds svaga och DÖR mamma käkar sedan upp dom.. Kan låta hemsk men vi försöker iallafall rädda så många pellegrisar som vi kan.. och såklart någon kan bli trampad på eller bara dör av svaghet.. såklart de ser hemsk ut för utomstående när en liten grisbebis ligger sådär men så är de.. Bönderna försöker rädda dom men ibland är det ju bäst att den kanske får dö.. För en pellegris är alltid en pellegris alltså alltid mindre än sina syskon alltså den som får minst.. naturens gång.. Sen va de ett fult filmklipp på en gris död i en gång.. Men som sakt, Bonden har att göra 24/7 i augusti månad så ja han hittade en död gris Tog ut den ifrån boxen sedan kanske han inte hann mer eller så.. visst han kunde släpat ut den utanför stallet men den va ju iallafall inte I boxen?? Tycker detta har gått över styr.. SKÄRP er.. Folk i min skola käkade inte kött idag bara för detta.. Så jävla töntigt.. fortsätt gynna våra svenska bönder och dra inte alla över en kant.. Våra grisar har de bra.. Och ni hade inte kunnat göra de bättre själva..
Nu har jag fått ur all illska tack för mig.
Grisarna mår inte så JÄVLA dåligt som alla männsikor säger! Ta en titt in på danmarks sida av de hela och säg då vad ni tycker om våra svenska grisar.. Sverige äter as mycket danskt kött och de klagar vi fan inte på. Har kollat på filmen som gick på Tv4 och visst de är djurplågeri att som en filmsnutt visade att grisarna hade ätit upp grisen och gick runt i inälvor de är INTE okej men man bör faktiskt inte dra varända jävla grisbonde i hela landet över en kant eller hur? Sedan dom 3-4 andra bilder / filmer dom kom med finns det väldigt bra förklaringar till som JAG student (alltså inte ens bonde) kan förklara. Vill ni höra/läsa mina åsikter så fortsätt läs.. Det fanns t.ex snuttar om att en död gris låg uppsvälld i en box. En vettig förklaring är att detta filmades under augusti månad alltså när de va som varmast och under den tiden på året sväller en död gris upp på 2 timmar och eftersom dessa männsikor bröt sig in mitt i natten och filmade kan denna gris dött på kvällen svällt upp och blivit filmad och sedan på morgonen hittade bonden den och tog bort den.. 2 timmar och jag har själv som arbetare på gård verkligen sätt hur snabbt dom sväller, det är helt sjukt faktiskt och allvarligt jag fattar väl att en utomstående människa som inte har en insyn i detta faktiskt blir väldigt äcklad och tycker att de ser hemskt ut men så ligger de till faktiskt, grisar dör i en produktions kedja och ja dom sväller, liksom en människa sväller när den dör eller hur? Sedan tuggade ju grisarna på den och de kan man faktiskt inte förhindra, om jag jobbar en lördag och ingen gris är död så kan jag komma samma tid söndag och där har döt en gris och den är uppsvälld och boxkompisarna kan mycket väl käkat upp en svans eller dylikt, de är deras natur att äta på allt! Naturligt hört de ? Och dom kladade även på att de va äckligt och att dom gick i sin egna skit, Jag har egna erfarenheter här med och tänker ta till med dom, Jag jobbar på en grisgråd och skrapar och strör hos grisarna så en gång va de (och jag ljuger inte) kanske 5 cm bajs i hela boxen, äckligt ja så jag skrapade rent och strödde så det blev tort och fint, Dagern efter åkte jag för att göra mitt jobb igen och SAMMA sak va de 5 cm bajs, och snälla människor vi kan väl för fan inte täppa igen gris röven?? Nej dom hade bajsar så mycket så det va bara att plocka bort de igen och fortsätta så för när veckan va slut(de va i sommras) Bajsade dom inte alls lika mycket och det va ju för att dom lär sig att inte göra de om man håller rent, Men under den period dom inte hade lärt sig kan något ha tagit kort/filmat och såklart va där bajs, Men vi kan ju för fan inte skrapa 24/7. Samma här att jag förstår hur utomstående tänker men ni måste ju ta reda på varför.. Tänk på Bonden, de är hans/hennes jobbigaste tid under augusti månad och djuren far inte illa. Okej jo kanske den som dom ätit massa på så inälvorna låg i hela boxen, de är INTE okej men det av en bonde och vafan.. dra alla över en kant är förjävligt, och sen är de så letar man fel så finner man fel, speciellt när man tycke de är fel att ens ha en gris i box. jag tycker inte de borde ha förekommit de med den grisen men EN bonde är inte hela sverige, och sedan va de 4 filmsnuttar(eller något sånt) och vadå hade dom inte mer att ge över sveriges befolkning, Vi har en som alla på Munkagård vet vem de är, Gun heter hon och hon älskar sina djur(grisar) Hon har de finaste stallet och hon har lösdrift och hon gör allt för sina djur, säger bara såhär kan man hitta ett fel på hennes gård är de fel på allasgård så förstår ni hur fint hon har.. HON hade dom brutit sig in hoss och klagat.. På Munkagård hade dom brutit sig in hos och klagat på. Vi på Munkagård RYKTAR våra fucking suggor.. vilken annan grisbonde gör de? Vi ryktardom när de har värkar innan grisning, Alltså vi ryktar dom när vi inte har annat att göra.. Och vet ni vad dom klagat på hos oss.? Jo Våra djur va slöa.. Jaha va dom slöa mitt i natten menar ni? Jaha, När dom ligger och sover och någon kommer in i stallet så undrar dom la vilka jävla idioter gå och lägg er.. nivet grisar sover och då är de slöa.. Ni ska se våra suggor när de fått nytt strö.. Tvivlar ni på livet och känner varför ska jag leva kolla då in våra suggor.. deras glädje när de får nytt stö i lösdriften.. de är ju mycket stö och dom springer runt och ja man blir lycklig.. aja tillbaka till ämnet.. Dom hade ju även en film på en liten liten liten Pellegris som höll på att dö.. Det är INTE ovanligt allt smågrisar dör.. Som Maja sa: "Ska vi lägga dom i kuvös eller?".. Nej för det kan vi inte det har vi inte möjlighet till.. Dom dör för att dom föds svaga.. vet ni hur det går till i naturen.. Dom föds svaga och DÖR mamma käkar sedan upp dom.. Kan låta hemsk men vi försöker iallafall rädda så många pellegrisar som vi kan.. och såklart någon kan bli trampad på eller bara dör av svaghet.. såklart de ser hemsk ut för utomstående när en liten grisbebis ligger sådär men så är de.. Bönderna försöker rädda dom men ibland är det ju bäst att den kanske får dö.. För en pellegris är alltid en pellegris alltså alltid mindre än sina syskon alltså den som får minst.. naturens gång.. Sen va de ett fult filmklipp på en gris död i en gång.. Men som sakt, Bonden har att göra 24/7 i augusti månad så ja han hittade en död gris Tog ut den ifrån boxen sedan kanske han inte hann mer eller så.. visst han kunde släpat ut den utanför stallet men den va ju iallafall inte I boxen?? Tycker detta har gått över styr.. SKÄRP er.. Folk i min skola käkade inte kött idag bara för detta.. Så jävla töntigt.. fortsätt gynna våra svenska bönder och dra inte alla över en kant.. Våra grisar har de bra.. Och ni hade inte kunnat göra de bättre själva..
Nu har jag fått ur all illska tack för mig.
Mår dom dåligt?




Dansk grishållning, dom lever på varandra alltså väldigt trångt.. dom får inte strö alltså äter DOM på varandra.


25 november

Idag har det varit en soft och kul dag i skolan :) Det började med Psykologi som jag själv valt som ämne och därför faktiskt gillar :) Vi hade de hela förmiddagen och det blev att redovisa arbeten vi har gjort :) Som jag har sakt innan så har jag och Alexandra kontakt annonser så de va kul :) Efter de va de lunch :) Mumms Stekt fläsk va de idag :P så jävla gott min favorit mat nästan (: Men men sedan hade vi redovisning på djurfamiljer och jag redovisade om Hund djur bla om vargen :) men andra som redovisade gjorde de om t.ex Kattdjur, Lemurer, Hästdjur, Flodhästar, Elefant, Noshörning osv (: Dock va jag jävligt trött och höll på att somna, förlåt klasskamrater men mitt energi behov va ej uppfyllt :) Anna-Carina kom även in till oss och snackade lite om praktiken och jag bestämde att komma via henne efter skolan vilket jag gjorde så nu har jag typ löst alla frågetecken så nu får jag nog allt de jag vill ha :) Är så himla glad, Känns bra att ha de man verkligen vill (: Efter skolan käkade jag med Frida, Sara och Jennie :) Och ikväll så ska vi munka flickor göra de som bara Munkagård kan :) Alltså **** :D kul men om ni känner mig och mina vänner så vet ni att vi brukar fira "lill" lördag vilket är idag Onsdag (: haha Vi firar alltså två dagar kvar till helg haha nej men ni får höra mer imon (: Ha en bra kväll så hörs vi i morgon :)

Matkrig ala Sara och Fisken :)

Idag vid kanske fyra knackade Fisken och Sara på min dörr och frågade om jag vill laga mat med dom, Malin och Emma, så självklart ville jag de så vi cyklade till ICA och handlade lite mat och sedan hem till Sara :) Där drack vi julmust och lagade mat och pratade :) Jennie ringde och frågade om hon fick käka med oss så det gjorde hon och när hon kom, kom typ Emma och Malin också (: Vi fortsatte att chilla och så :) Sedan blev det mat dags :) mumma, Fläskfilé, Bea(sås) och krockertter stod på menyn, vi mumsade i oss tills alla va riktigt mätta. När vi sedan satt där och snackade skit skulle Sara "hota" Fisken med en gaffel full med Bea.. Haha det slutade med att Fisken fick allt detta över sig och då va de igång :) Vid den tiden drog Malin och Emma och Sara och Fisken fortsatte sitt krig som utspelade sig i hela lägenheten och utanför och i trapphuset ja överallt, Jag och Jennie hade en kul tid då vi gapflabbade åt allt de fick i ansiktena och på kläderna, golvet, Väggarna ja överallt fick de Mat :) hahaha Jennie började så småningom diska och rätt som de va mitt i allt stoj trillade diskstället ner och förstörde 6 tallrikar , Stackars Jennie fick dåligt samvete :) hahaha Det va typ då Sara och Fisken slöt fred för andra gången, första gånger va Sara tvungen att fortsätta då hon tog en näve kaviar och gjorde tuppkam i fiskens hår ;) haha  då tog Fisken Matrester ur slasken och gäggade ner i Saras hår och så fortsatte de tills då tallrikarna gick sönder och så började de dusch :D De använde allt de kom åt, Ketchup, Shampoo, såser, kaviar, slask ja allt!! haha Nu är jag hemma och Sara tillsammans med Fisk putsar nog fönsterna och skurar golven vid denna tid :) haha :)
Här kommer bilder :)

Hem?

Tycker inte något känns som hem, Värken Halmstad eller Tvååker.. Men ändå vill jag helst vara i Halmstad, Hemma hos mamma och det känns mer som Hemma, just nu har jag ett tråkigt rum som jag endast sover i, trivs inte längre.. När jag nämner att jag vill flytta tycker ingen jag borde de, men varför ska jag bo här? Det är ju jätte många som pendlar.. Och mina vänner kan jag ju vara men ändå. Vill liksom ha lite mer tid för min familj, Just nu i denna åldern tycker jag de är viktigt.. Ska ju snart skiljas ifrån mitt hem för alltid och flytta till ett eget hem.. så därför känns de jobbigt att göra de innan jag måste.. Detta är inte mitt hem. Och folk säger att jag missar saker om jag ej bor här men vafan en fest då och då. Isf kan jag ju sova hos mina vänner.. för jag har ju så många här och varför inte liksom?? Skulle i alla fall varit skönt att testa, kanske en månad och se om jag inte trivs med att pendla, men många gör de så varför kan inte jag de då? Ska ta tag i detta nu. Prata med mamma om de!

Sabine Tipsar!

Om du kommer hem och är riktigt sugen på godis eller dylikt, gå till kylen och plocka fram ett äpple, skär de i bitar och strö kanel på!
Lurar suget totalt!!
Äpple med kanel på
perfekt mot sötsug!



Marika Johansson<3


23 november

Måndag idag, Har gått i skolan men blev klar med mitt arbete efter en kvart så då satt jag endast åh glodde :) sedan slutade vi klockan tre och då drog jag hem, gjorde i ordning lite mat och så, orkar inte äta senare xD sedan satte jag mig och läste expressen, Där stod de om en kvinna som mist smaken och luktsinnet efter att hon tagit vaccinet mot svininfluensa, de är ju lite läskigt! Jag förlorade inget och mår förövrigt väldigt bra i armen nu (:
I helgen hade jag liten "fest" i Fredags och aa det va super mysigt :D Marika sov hos mig också :) Sedan i lördags aa hände massa och de tänker jag inte ens ta upp. Söndag slappade jag med min pojkvän, tog det bara lugnt hela dagen, Yes värsta soffliggaren jue :D hehe
Men men tänker lägga in lite bilder på min bästis nu så ett litet smakprov börjar vi med.
Marika&Jag

Haha :')


Mys i soffan :)

Nu sitter jag och äter en sen lunch i soffan men mysig klädsel :) Det blev skinkmacka med paprika och varmt gott te:) Efter lunchen ska jag börja fixa inför ikväll :)

Animals


Jag får klaga!

Eftersom de är min blogg får jag klaga hur mycket som hällst :) Hela natten va otroligt jobbig, fick nästan ingen sömn alls och den lilla jag fick va smärtsam och jag hade ont i hela kroppen.. Kunde inte ligga på armen alls, och de gjorde ont när täcken kom på :( Och de va jätte kallt :S Gick iallafall upp vid 08.15 orkade inte att ens försöka sova mer, så få tappade jag upp ett varmt bad :) Där la jag mig men lugn musik och hade hårinpackning och ansiktspeeling och skrapade fötterna så de blev alldeles lena (A) Jätte mysigt och jag slappande verkligen av :) kände att de behövdes, Sedan gick jag upp och satte på mig morgonrock och kollade på TV :) Här i Halmstad är de en jätte fin dag, Solen skiner och himlen är blå :) Jätte trevligt!! Mår mycket bättre också så ikväll kommer Isabel och Rebecca hit :) Trevligt :D Nu ska jag och mamma snart åka och handla lite :)



Nu är det kvällen!

Så jag ska sova :) Denna dagen avslutar jag med två bilder på Annie, den ena sover hon på och den andra vaknade hon :)


Allt som inte stod med på Inköpslistan.


Vad döljersig bakom denna högen ?



Ny Jacka :)


Pappas julklapp


2 Hello Kitty örngott, Hårinpackning, 2 Rullrulls :)


Ett fotoalbum, Fotoram, Halsband till mormor i Julklapp


Tjockis tröja :)


Benvärmare(delar med mamma), Stumpor, Tunna nylonstrumpor, Leggins


Tunn svart kofta(delar med mamma)


Underkläder ett måste!


Pyjamas!! Rosa prickiga byxor och de andra är tröjan.


Drickmix, Hårspray och Badskumm som jag ska bada med :D

Aldrig Aldrig Aldrig MEEEER

Jag ska aldrig mer vaccinera mig!! Jag har ont i hela kroppen och AJ AJ AJ!! bläää! Kan knappt röra armhelvettet! Fick iallafall tröst shopping på Gekås :/ Ni vet ju vad jag tycker om tröst shopping.. Och jag tycket inte ens de va kul!! Så jävla fucking ont hade jag. Kommer iallafall in bilder på de nu härefter jag och mossan handlade för lite över 2000, men fick mycket köpt :D Julklappar (: Ni jag köpte till Kommer bli sååååå glada:D Därför lägger jag inte ut alla klapparna här bara pappas :) Men men, vi kom hem klockan 22 och packade upp och så, nu ska jag nog lägga mig ner och läsa Amelia, Kanske inspiration om en text att skriva imon? Eller kanske inte, Jag kommer nog mest gnälla över min onda arm -.-

Njut av MIIIN Shopping

Vaccinering om en timma.

Okej snart ska jag vaccinern mig och jag är jätte nervös, vill inte ta sprutor, :S många blir yra och mår illa på köpet.. aja Efter de blir det Gekås så jag uppdaterar väl om mina köp senare ikväll :)

Yes min blogg funkar igen!!!

Nu ska det komma upp bilder och Filmer så de bara smäller om de :P har verkligen inte kännt något lust att blogga när den ändå dampar, därav tråkig uppdatering men ska fan gör något åt de nu :D
 
Har ju varit sjuk, eller jag ÄR sjuk, Men idag va jag i skolan, tog lite sovmorgon för jag skulle till vårdcentralen med mitt öra men vågade inte gå dit själv :( så jag gick till skolan lite sent men vafan, Jag och Alexandra gör ju ett arbete ihop på phsykoligin där vi ska läsa igenom kontakt annonser och kolla efter va de olika personerna frågar mest om och säger mest om sig själva, men de är iallafall helt sjuka annonser här kommer några ex som jag läst: (inte hela bara vad de frågar efter)
Ett homosexuellt par söker en honosexuell kille eller par att ha lite trevliga möten med.
Gravid singelkvinna 40 år söker kille att dela upplevelser med.
Jehovas vittne broder söker Jehovas vittne syster som ska vara trogen(och blablabla).
Man söker Ryska eller Thilänska, du ska hällst kunna svenska men är inget måste.
Gift affärsman 60+ som veckorpendlar till Sthlm, söker en kvinna att dela veckorkvällarna med.

Helt sjuka finns de, Liksom en 40åring gravid kvinna, tänk vilka sjuka män / kvinnor de finns i världen, Skydda ditt barn FFS. Och homosexuella finns det mycket om såg vi, Även Bisexuella. Men de som de va mest av de va folk som ville ha utlänningar, mest Ryskor men de förekom även Polskor och så. På varje blad vi läste va de iallafall två som va ifrån Jehovas vittne och kolla bara på den gifta mannen som sökte en kvinna att umgås med på veckokvällarna. Helt sjukt, vi ska iallafall redivisa dessa nästa onsdag :)

Senare på dagen hade vi Kummel och då va vi i Ladugården och kollade cellhalter på kossorna :) kul faktiskt har en stor passion för de stora djuren :) Dock luktade jag ju inte mumma när jag kom hem efter skolan men lite skit har man väl inte dött av.. Dock tycker jag de är konstigt, Jag kan skrapa skit och klappa bajsiga djur men jag mår dåligt såfort jag tar i dörrhantag eller som Jonathan de aset sa, "tänk så många som tagit i dom pinnarna man lägger på rullbandet i affärerna, och dom tvättas aldrig" Hade nog kunnat döda honom för de, nu kan jag ju för fan knappt titta på de baterie pinnarna :O BLÄÄ tycker de är så äckligt och jag mår dåligt över de.. menmen, Efter skolan chillade jag lite med Frida sedan stack hon och tränade, Va avis jag är! Vill men träna men är sjuk så jag kan ej =( Sedan har jag suttit vid datorn och gjort färdigt min biotop arbete som jag ska redovisa imon!! =D Det blev på nio sidor:D

Nej nu ska jag ladda upp en video Cing Chong!


Sjuk =/

Nu mår jag dåligt igen -.- vaknade med mega huvudvärk idag men gick till skolan och det slutade med att jag fick gå hem till lunch med huvudvärk,feber, halsont och värk i kroppen :( BAJS apa! Så idag har jag bara sovit efter skolan och nu ska jag la sova ännu mer :( Hoppas på att jag mår bättre imon, ska till vårdcentralen med mitt öra sen blir det la skola, på Torsdag ska jag till Gekås :D hehe :)

En till helg kommer här :)

Fredag: Jag kom hem och chillade, sedan på kvällen kom Simon och så kollade vi tv och sedan sov vi =) Lördag: Vi vaknade och käkade frulle, Simon åkte sedan hem och jag satte mig och fixade med bilder :D typ hela dagen pillade jag och fixade ;) Sedan på kvällen åkte jag till Simon och där saverades Tacos :D Mums! Sedan blev det chill resten av kvällen :) Söndag: Morgonen sved, trött som fan :D haha det blev att ligga kvar i sängen så länge som möjligt och sedan pallara sig upp=) Jag, Simon, Eric, Magnus, Becca och Annie åkte till Julmarknaden på lilla Böslid sedan åkte jag hem :) väl hemma har jag bara chillat framför datorn och så bestämde sig Jonathan åh bjuda mig på bio så vi ska gå på 2012 ikväll:P haha Blogg helvettet fuckar sig fortfarande!!

Hjärnskakning -.-

Okej jag mådde inte så värst bra idag häller så jag pallrade mig till skolsyster och hon sa att jag antagligen har hjärnskakning och ska ta det lungt, men förlåt. Jag kan ej ta det lungt har mycket att göra, så efterskolan imon kommer mamma och hämtar mig så ska jag ta det lungt hela helgen.

Bögar.

Jag tycker de är så jävla töntigt att folk hänger upp sig på att bögar får gifta sig. Alltså det är ju naturligt, i naturen sker det också homosexuallitet, och folk är lika mycket värda oavsätt hudfärg eller sexuallitet, mår dåligt när jag tänker på alla dessa människor som töntar sig mot detta, dom om några måste ju vara jävligt osäkra, jag är säker och tycker alla är lika mycket värda för de är vi alla är människor, de är bara några som kommit på att nää fy inte homos. Varför inte, de är lika normalt som att vara hetro! Fyfan va arg jag är.. tycker de är dåligt.. vi växer upp och får höra att de är fel.. Men de som är fel de är att ha fördommar, att trycka ner, att förminska någon pga känslor..Mina barn ska växa upp i en tro om att ALLA är lika mycket värda.. Så säger ju kristendommen, eller rättare sakt säger dom att ALLA är lika mycket vädra men man kan stena vissa som har olika sexuallitet eller några som vart otrogna eller dylikt. Det är ffs dubbelmoral, då är ju inte ALLA lika mycket värda, Vi kan ju döda alla pinviner och andra djur också då ju för att dom gillar samma kön. Vill du som kristen stena ett oskyldig djur ? Eller frysa ut de? Eller rent ut sakt hata de och svära åt de och låta den äta på andra ställen eller låta den inte får som alla andra pinviner? Tänk på de!

Tisdag

Och bloggen fuckar sig fortfarande , jag blir så arg!! Idag försov vi oss men de löste sig och första lektionen va gympa -.- jag va la med en halv timma sedan råkade Julia armbåga mig i ansiktet, blev skit yr och allt blev svart och så snurrade allt.. sedan dess har jag mått dåligt, huvudvärk och illamående, Har även spytt :( Bajs apa. men jag har mycket att göra i vecka så det blir att bita ihop och genomlida denna konstiga huvudvärk.. :) Näsan värker också något DJURISKT. haha sedan efter skolan chillade jag med fisken och nu ska vi sova =) puss och godnatt

Måndag :)

Bloggen dampar, Vafan är det för jävla fel?? Aja men idag har det varit skolan och sedan har jag djurtur denna veckan och jag började nu i eftermiddags :) Efter de så gick jag och Frida hem och så drog vi till Mikael med Jennie, Sara och Frida G .. Magnus, Pellie, Mattias och Sigge va där med. Där kollade vi på pogrammet om Gkås :)haha, We like it. Sedan åkte vi hem igen och så tog jag en dusch och nu sitter jag här och ska snart sova för imorgon ska jag gå upp halv sju -.- som sakt djurtur.. sedan skola och efter de djurtur igen och sedan kanske vi ska dricka litta öl :) Mumma!! Orkar inte skriva mer fattar en vad felet är .. JÄVLA BLOGG.SE

Hejdå Pontus :(

Idag är det söndag och jag vaknade hemma hos Simon, vi tog det lungt och chillade sedan kom mamma och hämtade mig vid halv fyra .. Och sedan vid fyra kom Pontus nya ägare och hämtade honom, Min älskade pontus har blivit huskatt igen, jag är riktigt glad för de, vi hade bestämt att vi skulle avliva honom men i sista stund kommer ett par mamma känner och var villiga och ha honom, jag trivdes ju inte i lägenheten så de blev ju lyckligt ändå.. Han har det jätte bra nu. Efter de gick jag och Jonathan hem till pappa och gav honom en present och lite så :) vi var där rätt lång tid och de va trevligt :) Nu när jag hemma och väntar på GOD mat :)

3år med min älskade Simon<3

På Lördagen vaknade vi upp tillsammans och gick en runda in till stan :) Jag köpte en super skön RIKTIG bh en sådan lite dyrare och bekvämare och sjukt snygg :) köpte även ett par string till den och ett jätte fint armband från H&M :) Sedan tog Simon bussen och jag gick hem och fikade med Mamma, Lasse och Saga :) efter fikat åkte vi till Chilli och där inhandlade vi en matta (lite dyr kanske) som va sjuuuukt snygg :) Och ett TV bord, sedan åkte vi hem och jag duschade och fixade mig och lite så (: Sedan träffade jag Simon inne istan klockan halv 7 jag va seeen, men fint folk kommer sent haha :) Vi gick ovh hämtade ut biljetter till bion och drog sedan och åt på resturang :) Sjukt mysigt älskling<3<3 Jag fick ett jätte fint halsband där de va handgraverat Simon på framsidan och på baksidan stod datumet när vi blev tillsammans:) Efter middagen gick vi och såg "flickan som lekte med elden" på bio, den va jätte bra faktiskt men ettan va mycket bättre! Filmen slutade rätt sent så vi tog tolv bussen hem till Simon och så sov vi där :) Jag älskar dig Bejb<3<3

Onsdag, Torsdag, Fredag

Onsdagen va lungt som bara den, finns inte mycket att säga jag chillade mest med Frida och Lina :) Torsdag: Skolan gick bra och lugn , sedan på kvällen käkade vi tacos hemma hos Sara :) Jätte mysigt vi tog det mest lungt och så :) Fredag: Skolan va okej sedan åkte jag hem till SPÖ regn :) haha hemma chillade jag och så kom Simon hit och vi kollade TV och sedan sov han här :)

Sabine tipsar!

Om du känner för något gott men ändå nyttigt efter träningen så tipsar jag om en super duper macka som är fettsnål och super god :)

Du behlöver:
1 Tortilla bröd (mjukt)
Sallad
paprika
1 advokado
Lätt majonäs
2 dl räkor

Man kan naturligt vis byta ut grönsakerna mot kanske gurka eller tomat och jag kryddade med citronpeppar men de är ju en smaksak, men såhär blev min macka.




Har ett till tips att ifall man t.ex har tränat så kan man ge sig själv en belöning.. Denna veckan får jag en advokado varje gång jag tränat bra va :D  Eftersom jag älskar advokado och de är rätt dyrt så blir det så :) Fler tips kommer såklart :)

Godnatt

Lös Tisdag.

Idag har varit en lös dag :) Först skolan och så, hade drift hela eftermiddagen så vi va ute bland djuren från kvart i ett till halv fyra :) Fast de va inte vilka djur som hällst utan dom JÄVLA fåglarna. Vi skulle fånga en tupp så följde jag med in i busen (den är stor) och så sa dom sätt dig på ena sidan av huset så att han inte vill gå dit så gjorde jag de men tupp helvettet sprang i 190 flaxandes mot mig och jag DOG nästan av en hjärtattack, Gick iallafall ut ur buren för att INTE komma in igen -.- Efter skolan blev det att pugga och sedan stack jag och Frida till Sara som skulle ha tjejkväll :) När vi kom dit åt jag en mysig macka som jag ska skriva om lite senare :) MUMMA, Sedan kom massa flickor och vi målade naglarna och vissa gjorde fotbad och färgade håret och vi hade massa chill :) Sedan påväg hem körde jag Tilda i "hennes" kundvagn haha sedan fick hon för sig att hon skulle flyga, så Elsie körde henne så fort hon kunde raka vägen in i en häck och Tilda ja hon flög :) haha skit kul jue =) Och nu så sitter jag här och tänkte sova snart..

Det blev ingen ut och gå idag fast de stod på "schemat" men det blev att köra gärnet på gympan istället :) de är ju träning de med ;P haha Nu kommer det in massa bilder så Pusshej :)


Love

Försöker att kontrollera min smärta

Försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta

Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut?

Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut ?




Normal vs Crazy

6 bilder varav 3 normala och 3 icke normala, vad gör ni själva en Fredagsmorgon innan skolan? Själv tar jag kort.




Nytt på bloggen...



Jo nu kommer det komma massa nytt på bloggen :) Jag har nämligen börjat med en ny diet och träning på de, Jag ska inte banta utan få en ny fin kropp som jag trivs med och nya fina muskler :) Alltså bli mycket sundare, Så just därför kommer jag skriva mycket om hur jag tränar och om det händer något mer speciellt med min kropp säger jag såklart de :) Kommer absolut inte skriva allt som händer i bloggen för de skriver jag i en privat träningsdagbok.. Har iallafall fott tips om att man ska skriva i blogg om hur det går för en i träningen så jag får väl hoppas det går bättre om jag skriver här :) Jag är nämligen lite lat och har lätt för att skita i allt va träning heter om jag så vill, men då blir det aja baja ..

Lite om idag, regnade i Halmstad när jag tog bussen och väl i TVååker regnade de såklart också, vid kvart i ett som vi började dagen sprang jag, Elsie och Tilda till en sal och blev givitvis blöta -.- väl där sa dom, Men Sabine du är ledig idag. JAHA man tackar ja, så har jag åkt hit så tidigt i ONÖDAN! Elsie och Tilda fick dock stanna kvar och jobba UTE i regnet ;) hihi. Hela min grupp va ledig så de va inte bara jag :) Men men jag satte mig då lite vid datorn sedan drog jag hem, vid halv fyra mötte jag upp Sara och Frida och vi handlade lite granna :P Jag och Fisken chillade sedan på hennes rum tills vi drog till Stekarn och käkade, jag tog en mummsig sallad :) Sedan åkte vi till Mikael och kollade på de nya pogrammet om Gekås haha typiskt oss :) Hos honom va Jennie, Sara, Frida, Emma, Malin, Jag, Fisk, MAttias, Magnus och Sigge. Vi kollade på pogrammet och drog sedan hem, eller aa jag, Sara och Frida gjorde de :) Väl hemma glodde jag och Frida på Tv och nu sitter jag här :) Ska bli och sova nu typ :)

Men ni får ha det såbra

Sabine(L)Simon
Snart 3 år!!


Vart tog vädret vägen ?:S



Massa pussar Sabine<3

Finns det någon tro?


Not AGAIN

OKej, Ännu en gång ska jag skriva en Fredag, Lördag, Söndag i reketfart på söndag kvällen (A) Men alltså jag har inte alls haft lust att sitta vid datorn denna helg :) Och då behöver jag ej de MOAHHA så de sååå:D Bilder ifrån Beccas fest i torsdags kommer in på Facebook för jag orkar inte ha med alla bilder här :) Detta är ingen bilderblogg så just därför ska jag inte översvämma den med just bilder :) Men lite så :P Aja nu till ämnet..

I Fredags vaknade jag hemma hos min älskade pojkvän och gissa vem som låg gämte mig om inte SIMON :) naaw, älskar när han sover och jag bara älskar att ligga Na*** bredvid honom, hihi ;) Jag älskar verkligen hono, Hela mitt liv kretsar runt han och jag vill bara vara bredvid hans sidan hela tiden :) Vill att han ska krama mig som han gör, låta mig sitta i hans knä som bara jag får :) love love love, men oj nu avvek jag ifrån fredagen =) Vi vaknade och käkade frulle sen körde vi till Rusta där jag skulle handla men hade INGEN lust så han körde hem mig och så drog han hem och jag stack efter de in till stan och Träffade Jennifer :) Vi handlade lite och sedan drog vi hem till mig (: Vi va inte hos mig särsklit länge för jag skulle till Marika och kolla film så aa :) Dit stack jag och vi kollade på film som jag sa :) Skit mysigt, har ju inte träffat Marika på hela lovet :) kan ju vara för att hon inte varit hemma så mycket på lovet :) men men jag sov där iallafall.

Lördag: Vi Vaknade och käkade frukost och sedan hämtade Simon mig och allvarligt, jag orkar inte ens skriva om denna dag, men vi skulle åkt till Alexandra men massa kom ivägen och vi hade ingen som kunde köra.. jag sov iallafall hos honom.

Söndag: Vaknade hos Simon, vi käkade och stack hem till mig :) Och väl hemma hos mig gjorde vi la inte så mycket men vid halv 3 drog han och firade sin kusins födelsedag och då drog jag, Jonathan och mamma för att möta upp farmor óch därefter gick vi och åt på Verona för att fira Jonathans 20årsdag och farmors 80årsdag :) Jätte mysigt :) Sedan gick jag hem och simon kom över en lite stund till och aa vi gjorde inte mcket mer för han drog igen sen och jag har gjort färdigt ett arbete och kollat på TV hela kvällen, ska typ lägga mig i badet och bara slappna av nu tänkte jag:)

Pusshej

Bild ifrån Rebeccas fest :)

På Bild: Syskonen Eric & Simon Gustafsson, Adam Westergren, Rebecca Sellergren, Louise Thörnblad och hunden Tess


Lite sent men...

Ska skriva lite om Torsdag DAG nu =) Idag är det ju Söndag så jag tar Torsdagen lite sent :D

Jag vaknade i tid och så körde mamma mig till Alexandra :) Väl där bytte jag om och så red vi ut med Buster och Heroika =) Jätte mysigt och så vi snackade massa skit och så :) efter de så släppte vi ut hästarna och sedan käkade vi lunch :) Därefter drog vi ut och lagade staket i en utav hagarna och släppte sedan ut stona i den hagen =) Sedan aa gick vi in och så färgade Matilda mitt hår och så fixade vi oss för vi skulle till Rebecca på kvällen, det va någon slags åter träff för dom vi umgicks med i nian :D Det va jätte trevligt faktiskt :) Tack för allt Rebecca. Sedan gick jag och Simon hem därifrån och sedan somnade jag rätt snabbt i hans mysiga säng :)

Kort Från Alexandras "place":