En vanlig dag för min katt Pontus

Älsklingen sover på ett sånt gulligt sätt.. Han kan ligga precis hur som hällst ;) Älskade Finaste Pontus<3



Två timmar senare..
Pontus va sugen på att flytta direkt så han la sig i flyttkatongen =)




När kvälls solen börjar lysa några timmar senare ligger han på soffan och stäcker på sig..


Gammalt och glömt<3

Älskade pappa<3




Sabine som barn =)


Fotomodell : Pontus

Sabine: Sitt fint sitt fint Pontus



Sabine: Varsågod älskling <3



Pontus: MJAAAAO GNÄÄÄÄLLL, Drääääägel.. MEEER MAAAT MEER KEEEEL
(Han slänger sig skrikande upp i knät på mig och dräglar.. Vanlig morgon)


Han stör alltid vid datorn så jag gick in och la drägelbomben hos mamma (han väckte henne ;)) HAHAHA


Read it, Read me

Hum, aa Igår köpte vi säng till MIIIG :P och en soffa ;) och lite smått och gott:D Vi va också och hälsade på pappa =)<3<3 Sedan åkte vi hem och jag städade lite och aa Simon kom över och vi käkade och vi spelade xbox och kollade på "YES man" ni alla bör se den. Skit bra.. Sedan däckade jag, huvudet sprängen, halsen värker, ögonen kliar och massa SNOOOR.. Vill inte va sjuk :(

Men idag ska jag städa klart hela mitt fucking rum -.-
Och på tisdag får vi lägenheten och aa nästa vecka ska jag också till Nordens Ark med skolan torsdag fredag! :) gutt gutti gutt gutt ;P

Föresten, jag har tänkt på alla dom "stora" bloggerskorna, blonda och aa ni fattar, dom skriver alltid om att "åh men jag är ärlig" sedan kommer nästa "nej men hon skriver inte ärlig men jag gör de" Alltså jag förstår inte vad som gick snett.. Jag har en blogg för att skriva om mig.. Jag hade ju aldrig fått för mig att skaffa en där jag ljuget och låssas vara någon? Hur ska de gå till? Ska man då hitta på vad man gjorde på dagen då? Eller? Ifs skriver jag inte för alla andras skull häller.. Jag skriver för jag känner jag vill skriva av mig.. Jag vill igentligen spara alla minnen någonstanns.. Och det får ju bli här? För jag skriver ju inte Dagbok:) Detta är väl som min lilla dagbok :P Bara de att alla andra får läsa :) Sen skiter jag i om ens någon gör de.. men det är kul att dela med sig.. Enligt min statestik läser ungefär 23-24 pers min blogg per vecka.. alltså samma IP adresser kommer in olika många gånger på min blogg varje vecka.. och de är väl lite kul? Jag behöver inga 70.000 för att känna att de är kul:) Hade de bara varit 3 regelbunda varje vecka hade jag blivit glad.. för jag har mer än 23 vänner så de är nog mina vänner :) Förhoppningsvis :) Aja nog pratat om de..


Massa pussar Sabine<3

Godmorgon alla Glada=)

Är ni glada idag?? För de är jag:) Vaknade och mådde hyffsat bra :P Eller aa på bra humör.. Dock börjar Halsen strejka nu så fan va ont jag har, Måste bara tacka Frida för att hon antagligen har smittat mig :), Men gumman det va de värt.. älskar att va med dig!! Igår kollade mamma och jag på massa Soffor och säng till miiiig (A) vi hittade 3-4 möjliga soffor :) och jag hittade inte ens en möjlig säng -.- Men jag är också väldigt kräsen.. måste ha en som formar min kropp och som är mjuk.. den måste fortma upp vid ruggen annars går jag ont, vid t.ex hårda sägar får jag as ont.. pga att jag inte kan ligga rakt med ryggen.. därför söker jag en säng som är mjuk och formar mig när jag ligger.. (: + att Ikea har inte en ända 1.20 säng!! Dåligt tycker jag och då får jag ju leta på jysk och sånna ställen:S Men men vi ska iallafall fortsätta leta idag :) Hoppas vi hittar de vi söker :D

Jag kelade nyss med min älskade Pontus =) Han är så himla go! Han va glad och mysig idag iallafall vilket han inte va igår.. alltså den katten har ett sånt himla humör.. -.- haha men han är min älskling, han är perfekt som han är <3<3

Hittade föresten ett par skick goa skor på Halens.se och åhhh övertalade mamma också så dom ska jag få=) Skit fina och BILLIGA! ;) Och de är väl bra .. lilla Sabine shoppar billigt ? Aja så jävla goa vinterskor.. kan nog inte hitta bättre <3<3 Bilder jag lägger upp är dom jag ska köpa :)

Aja nu ska jag läsa alla bloggar jag läser samt läsa mitt nya nummer av AMELIA =)

Massa pussar Sabine<3


Perfekta Vinterskor

Olika bilder

Här kommer blandade bilder ifrån slappande i solen, Mummsig mat på stan, Kaffe stunder på Munkagård, Fest och Baksmällor..

Med värkande Frida Fredriksson, Frida Gunnarsson, Isabel Tjörnebrant, Sabine Holmström, Anna Karlsson och Jonathan Holmström.




Före och Efterbilder på rummet som lovat!

Före




Efter =) Se hur duktig jag varit!!



Bild på mitt skrivbord där jag pluggar, mycket grejer men lite arbete=)

Flumdag med Elsie & Tilda<3<3



Hemma i Halmstad igen!

Okej, har inte gjort så mycket idag.. åkte hem med buss till Halmstad, Tilda och Elsie åkte med mig =) Vi hade skit kul :D haha

Igår hade jag myskväll hemma hos Alexandra =) Har ite mycket att skriva men det kommer in massa bilder nu!!


Först ut är Flummbilder på Elsie och Tilda påväg till Halmstad<3<3


Nyduschad


Gå till skolan snart!

Klockan är halv tolv och jag ska bara snabbt skriva detta inlägg och sedan fixa håret och sminket och kläderna som blir mjukis och dra till skolan! Är nyduschad och fin nu =) Idag ska jag annars städa mitt rum =) Yes! Ni får se före och efterbilder.. helt otroligt hur det kan se ut efter två veckor =)

Sedan komenterade min fina kusin att hon saknar mig och gumman jag saknar dig också!! Vi får ses snart <33 I Love you!

Inatt drömmde jag en hämsk drömm om mig och Simon så måste bara skriva att jag saknar honom så otroligt mycket! Jag älskar dig älskling<3<3

massa pussar sabine <3

MONGO DAG

HEJ HOPP GUMMI SNOPP ;)

Idag har jag gott i skolan :O hihi sedan har jag inte gjort mycket  varit med Frida :) Vi drack kaffe och då kom även Malin och Frida G :) Mys & Flum (Fridas ord)


Är med min Fisk

Så nu är vi hemma ifrån VArberg så nu kan jag ju säga vad jag gjorde där :) Jag gav Frida en födelsedags middag och ett jätte fint armband :) tror hon gillde de ialllafall:) Vet att de va lite sent men men bättre sent än aldrig! Nu ska vi snart dra ut en sväng och aa det får ni höra om i morgon =)


Massas pussar sabine<3

Back to school, Back to school

Hade varit skönt att sova bort hela denna dag men idag ska det hända något mysigt med Frida =) Bilder kommer och jag älskar henne så mycket!

Nu ska jag fixa håret och Sminka mig och klä mig snyggt och sedan blir det Munkagård <3<3 Älskar mig fina pojkvän och kommer sakna han igen<3<3

Sabine:

Okej, hum igår blev det kul.. kanske inte hela kvällen men vafan!! Tack Issa för en annars rba kväll<3<3 på Förmiddagen bjöd min bejb mig på Lunch på stan :) mumma,

Idag är det söndag och brossan bara spyr och är allmänt väck :) Han är inte sjuk så vad är han då ?:O haha Jag han och Oliver började dagen med att kolla på "Tomten är far till alla barnen" haha nice.. Sedan körde vi till Rolles och käkade eller aa jag och Oliver åt  Jonathan flyttde in på toan! Efter de köpte vi 4½ liter läsk på Billisten , blir ju slappedag då måste man ha COLA! Nu är vi hemma och Jonathan ligger på golvet och aa ??  Jag och Oliver sitter vid varsin bärbar dator :) haha nice! Skriver kanske mer sedan!


massa pussar sabine<3

FIESTA

Sabine, Frida & Elsie <3<3


Sötnosarna Tilda, Elsie & Emma <3


Maja, Matilda & Magnus (: Tre M

Flumdag med Fisken, Malin och Frida =)

Jag spillde ut massa oboy och malin blev sugen ;)



Jag flummade och spelade Fjortis:)



Fiskens ....


Skogspromenad och resan dit :)

På Bilderna förekommer, Min klass, Frida, Elsie och Tilda



Massa pussar Sabine<3

=S

Sitter på mitt rum nu och mår super duper dåligt!!
Idag ska jag bara ta det lungt.. Håller på att bli sjuk! FAN! Vill verkligen på Marikas fest i helgen :( Men men
Igår flummade Jag och Frida med Malin och Frida G :) Skit kul.. Kommer bilder på när bland annat Malin slickar oboypulver ifrån golvet :P haha vi hade en flumdag iallfall.. skrattade gärnet ;) Sedan blev det fest på kvällen som jag ej har bilder på dock kommer bilderna från i MÅndags in nu när jag har lite tid över :)

Massa pussar Sabine


Hela skolan ut och gå :)

Idag ska hela skolan gå ut och gå i skogen ;) hehe jag har haft djurtur så har varit vaken sedan 6 :S är hemma nu för bussen går ej förens tio i tio :) Känner mig kraslig.. Vi är tre som har djurtur + lärare .. Och Maria(läraren) blev as sjuk på en dag och snorade och halsont och nu tre dagar efter är alla sjuka, och Maria misstänker svininfluensan.. eftersom det gick så himla fort =S Hoppas hon har fel!! Aja kommer nog ändå hem ihelgen av olika saker:) Skööönt!!

Aja i skogen idag funderar jag på att fota och lägga in här :) Vill ni ha lite bilder ?;) Jag får se hur jag gör :)

I Måndags va det fest och igår softade jag och Fisk.. Kommer in bilder ifrån i måndags när jag orkar och hinner!! Blir nog i helgen :) är lite dålig på att få tid med datorn.. eller rättare sakt jag är för social för att sitta och blogga hela tiden .. Men ska bli bättre! Ska försöka blogga varje dag :) Få ta tag i de nästa vecka :)

Frida är nu nyvaken och färdig duschad så jag ska snacka lite skit med henne nu :) hare så bra

Massa pussar Sabine<3

Tvååker :)

Sitter i skolan nu =) Börjar om en halvtimma :) Då ska vi ah klassråd och sedan ska jag ha Lotta, tror inte det blir mycket till lektion, Men men sen ska jag ha djurtur och efter de så ska jag ... :P vet ej ännu =) Va med min fisk iallafall..

Pusshej

Halmstad idag..

För att sedan åka till Tvååker imorgon =) eller tekniskt sätt idag :) och jag kom till halmstad igår .. aja skit samma =) Klockan är mycket .. hehe Men imon börjar skolan!! Skit kul att träffa min älskade Frida nu efter så länge<3<3Dock mindre bra med djurtur hela veckan och HELG!! Kommer sakna min Simon mest mest mest! Vill inte:( BLÄÄ men men plikten kallar jue!
uppdaterar imon om jag hinner ;) Blir nog fest :)

Pusshej

Gröna lund =)

Lördag morgon bar det av till Grönan, klockan tio åkte vi =) Cenna körde så vi slapp motorcyklen idag iallafall:) Vädret va skit fint också! När vi väl kom till Stockholm va det riktigt varmt :) Vi åkte tunnelbana in till kungsträdgården och så åkte vi båt till grönan, Innan vi gick in käkade vi lite på kajen :) Mysigt! Vi mötte även upp Erik, Angelikas brossa :) Sedan hade vi en travlig dag på Görnan.. Orkar inte skriva vad vi gjorde men de fattar ni nog :) Vi va iallafall där hela dagen och aa sedan kom vi hem och vi la oss nästan direkt :)

Tänkte rabbla upp lite Simon varit med om för första gången i sitt liv denna veckan,

Åkt till stockholm
Vart på grönan
Åkt tunnelbana
Åkt dragspelsbuss

Mycket på en dag tror jag, på hem vägen den kvällen hade han väldigt ont i huvudet och somnade gulligt i bilen<33

Jag har även åkte båt två gånger på en vecka!! Tycker de är bra gjort (A) hihi BILDBEVIS



Här komemr bilder ;)


Djurpark och en brinnande motorcykel :S

I fredags vaknade vi i Örebro i normal tid =) vi steg upp och käkade frukost sedan åkte vi till Eskiltuna och skulle gå på Parken zoo och köpcentret Tuna park :) Vi åkte en jätte fin väg över Hjälmaren så de fanns mycket att se på vägen dit :) Väl där blev vi förvånade över alla djur och hur stort de va!! Dom hade hur många olika djur som hällst och det va riktigt kul! Inte som kolmården och sånt skit.. Det kunde inte mätas!! I kattväg hade dom lejon, tigrar(vita), pumor, geparder, leoparden och några små kattdjur =) Skit coolt.. speciellt geoparden som sprang efter Simon när han sprang :) haha läskigt! hur mysigt som hällst hade vi och det kommer in bilder på djuren =) inte alla dock ;) Sedan gick vi ifrån djurparken till Tuna park och där inne gick vi runt och kollade lite =) Sedan började de spö regna men vi va ju tvugna att åka hem så vi körde.. Efter någon mil körde de upp en bil gämte oss och viftade så jag kollade ju och då brann hela packväskan precis bredvid mitt ben.. vart skit skraj och Simon stannade åh jag flög av!! Det bran ju as mycket!! Killen med bilen plus en till stannade och en hade filt så vi slet av väskan som satt som berget och stampade och skit, vi fattar fortfarande inte vad som kunde ta fyr men ingen viktigt brann upp iallafall:) och vi överlevnde och motorcyklen funkade :)
Sedan åkte vi hem och åt grillat med Bror och hans flickvän :)


Bilder ifrån djurparken =)

I Örebro, Regnade hela resan upp!!

Så nu är man uppe i Örebro också :) Det regnade nästan hela vägen upp.. när det inte regnade satt vi på ett café och käkade våfflor:) Mumms! Vi käkade även på donken i Jönköping :) Yammi!

När vi kom upp till Örebro käkade vi också men då åt vi Cennas mat :) hihi Sedan duschade jag bara och nu sitter jag här och ska sova :D

Vi åt alltså mat precis hela dagen ;) hehe


På våffel Café


Såhär såg vi ut ;)

Hejdå Småland!


Dag 3

Dag 3 och sista hela dagen i Kärda =) Vi vaknade i tid även denna dag och käkade en stor frukost med gröt och mackor som dom andra dagarna =) Sedan gick vi över till John och Albin och dom bröjade skjuta pilbåge :) Jag försökte men det gick inge bra ;) Har även bildbevis på att Simon fuskade och bilden kommer såklart in här på bloggen :) Det va meningen att man skulle stå på avstånd och träffa en svamp men Simon som såklart inte träffade ställde sig och sköt precis intill så att han garanterat träffade :) hehe Vi badade denna dag i sjön =) Jag va livrädd precis hela tiden men de va ändå skönt.. dock svin kallt i början :) Efter doppet gick vi hem och duschade, sedan gick vi upp till kusinernas hus och käkade pizza =) Mumms, efter maten chillade vi och gick sedan hem och la oss i tid :) eller kanske inte i tid precis men ändå ;)

Bilder kommer här!


En bild på John, William och Albin



På bilderna skjuter killarna pilbåge, kelar med katten, och Albin kastar även lite sten :) Första bilden föreställer Simon när han fuskar ;)



Kattungar :) Den ena är lite för stor för att dia tror jag :)



Hunden och killarna som är på bilden inlåsta i hennes hundgård=)



Pizza




Älskar min pojkväns leende på bilden <3

Dag 2

Dag 2 snart över :) Idag har vi vaknat käkat frukost seda umgicks vi några timmar med alla Simon kusiner och lite så =) Sedan skulle dom äta så jag & Simon drog oss hemmåt =) Vi åkte då till Värnamo och köpte lite Ipren och Halstabletter.. Jag börjar känna mig krasslig i halsen och har huvudvärk :( Vill ju inte bli sjuk ... Aja Sedan när vi hade kommit hem och väntade på maten somnade min älskling i mitt knä medans jag läste lite blogg här på datorn :) Så himla gulligt :D <3 Efter de åt vi fiskgratäng och sedan kom John över :) Då bestämde vi oss för att åka åh Fiska! Förlåt Frida men Jag har ju aldrig fiskat så Simon tyckte de va kul!! Och självklart medföljde då att jag Sabine va tvungen att sätta mig i en båt eller EKA! och åka ut på en sjööö.. alltså vatten! UTAN flytväst.. Simon lovade dock att hoppa i och rädda mig i de 1 meter djupa vattnet (A) Lilla jag va först livrädd och de kommer självklart bilder på att jag har varit på sjön.. annars hade väl ingen trott mig :) Lite stolt är jag.. Fast jag tyckte faktiskt de va kul att fiska.. Dock skrek jag varje gång jag fick napp vilket Simon tyckte va kul för jag blev livrädd för varje fisk jag fick upp :) Jag lärde mig också att ta på Maskar (A) även att döda dom men ändå :O Jag fick upp 6 aborrar iallafall :) Simon fick bara fem hihi och en brax också men ändå!! Jag räknade bara med små aborrar och jag fick den största av Mig, John och Simon.. det va vi som Fiskade =) William satt med i båten ett tag för att kolla på! John fick jätte många aborrar och en brax =) haha Sedan gick vi tillbaka och gav katterna alla fiskar=) Jag och Simon satte oss och kollade på film klockan 9 och nu ska vi sova =)

Här kommer bilder!!

Bildbevis på att jag faktiskt va på sjön =)



Bilder på Min första fisk när jag fiskade =)



Flerbilder på när vi metar, sätter mask, och massa på älskling såklart<3



Bilder på Mina sex firrar och dom två braxarna =)

Nyfikna på resan?

Här kommer uppdatering ifrån första dagen på min och Simons semester =) Och det gick jätte bra att åka motorcykel upp till Kärda, Vi stanna och åt i Simlångsdalen och så stannade vi och tankade i Hyltebruk :) Vi åkte ungefär klockan kvart i 2 och kom upp vid 5 ungefär :) Vi tog det lungt upp så det tog lite tid :) men det va mysigt! Och så åt vi ju också :)

När vi kom upp käkade vi lite mackor med Simons morfar sedan kom alla små kusinerna som såklart hade väntat på Simon hela dagen :) Vi följde med upp till deras hus och kollade samtidigt på gården och dom söta kattungarna och vuxna katter =) Simon spelade lite fotboll med killarna jag försökte men vrikade foten andra skottet så för att inte reskera skador avslutade jag de rätt snabbt :) Simons spelade även lite TVspel och så med John :) och vi käkade lite småplock hemma hos Marie och Anders :) Mysigt! Sedan gick vi hem och sov jätte skönt :)


Här är när vi stannade för att äta =) Mums. 



Fotboll med John, Albin och William



Mys med Kattungar =) Simon är så söt på bilden <3

Snabbt inlägg

Imorgon åker vi =) Jag och min älskling ska till Hans Morfar sedan vidare till min bror och hans flickvän =)<3 Så idag ska jag då vara med Jennifer och sedan packa hemma hos Simon :)

Pappa är mycket bättre och har kommit hem ifrån sjukhuset :)


:)

Igår va det jääätte mysigt :) Vi käkade och hade jätte mysigt , Sedan sov jag hos min fina älskling <3

Idag vaknade vi och fixade oss sedan kom Simons Kusiner hit =) Vi fikade och delade ut presenter till dom som fyllt år och lite så :) Sedan kollade jag lite på film och Simon cyklade med sina små kusiner =) Efter de åt vi middag och efterrätt;) Sedan åkte vi och badade på fågelvik :) Vi va också på lillstugan och köpte massa godis :) Mumma!! Eric och Rebecca kom hem idag också så vi lyssnade lite på vad dom hade åh säga och så.. Efter de käkade vi kvällsmat=)  Jag och Simon va en sväng och träffade Marika, Ninnie och Dansk också.. Nu har vi precis ätit glass med grädde, maränger och mums =) Nu sitter jag här och ska sova hos min älskling idag :)

Bilder på Simon, William och Albin

Halloj

Blev ingen myskväll hemma igår ;) Men det blev myskväll hemma hos Marika =) Sedan sov jag hemma hos henne :) Vi kollade på Första filmen med Wallander :) haha hade redan sätt den och den va fan 3 ½ timma!! haha vi satt där och tycket den värkade lång :)
Sedan somnade vi som sakt och aa idag har vi käkat frukost och nu är jag hemma och har precis värmt lunch :)

Idag ska jag träffa älsklingen =)

Stranden hela dagen <3

Åh mys, Vaknade och sedan åkte jag, mamma och brossan till stranden =) Fan va skönt det är nu när vädret är tillbaka <3 som sakt brände ju mig lite igår så jag smetade på massa solskydd idag :) haha Så jag fick inte allt för mycket färg men skönt va de :) badade nog 5 gånger (: Isabel kom också ner så det va kul :P Dock är hon en liten badkruka :) hahaha Sedan kom jag hem och duschde smörjde mig och så kom Jeanette och Jennifer å hämtade mig :D vi åkte till Netto och jag handlade och tog ut pengar :D Nu sitter jag här och väntar på mat =) Mumma! Ska slänga på en rulle sedan tänkte jag =) Tror det blir någon serie =) Har köpt lite chips och dipp också för en riktig myskväll .. Imorgon ska jag träffa min lilla älskling :D planera lite inför semestern och så.. Förhoppningsvis kommer vi utanför dörrarna om vädret & Simon tillåter ;) Det svåraste är nog att få ut Simon :P haha men ändåå! Älskar värme.. Sedan på kvällen blir det myskväll med min Bejb =) Vi ska äta lite räkor, kräftor och lite ostar och sådan mums :D Ska bli mysigt värre :) Huset för mig själv :P


Aja nu ska jag käka pusshej<3


Bränt, Hyper & Mega trött.

Idag vaknade jag av att min telefon ringde klockan 7!!! Sedan kunde jag inte somna om.. =( Aja gick upp vid halv tio och fixade mig sedan körde mamma mig till frisören.. Det blev jätte bra med slingorna dock lite väl kort klippt men vafan!! Efter frissan hämtade mamma mig igen och vi körde till stranden =) Åh mys! Badade med Brossan två gånger och sedan stekte jag bara =) Angelika brände sig som faaan och hon låt liksom bara en stund, jag blev lite små sur.. varför kan inte jag få färg så snabbt (visade sig att jag fick äta upp mina ord senare) Aja vi va iallafall på stranden i några timmar sedan körde vi och handlade och När vi kom hem Duschade jag och  Angelika ´började laga mat =) Spagetti med köttfärsås stod på menyn Mumma!! Såg att jag började bli röd på bröstet då ;) Aja Sedan körde jag, mamma och Jonathan in till stan, matade pappas f¨glar sedan vidare till sjukhuset och hälsade på honom!!<3<3 Massa älsk till honom! Kry på dig nu!

Sedan körde vi och handlade igen, massa cola muuuuumms =) Sedan kollade jag och jonathan på film och nu sitter jag här, Kollade på mig kropp igen och har bränt hela framsidan, Bröstet, axlarna, ansiktet speciellt pannan!!! BLÄÄ... Ska sola imon med men då ska jag använda solskydd!! Och sola ryggen!!

Men aja är lite hyper så tog lite bilder jag lägger in ;) Nu ska jag ringa min pojke<3


Till ALLA som...

Inte tror på mig när jag säger att det finns ett folk som hette Sabinerna och det är därifrån mitt namn kommer.. Här är fakta!


Sabine

Förekomst

Mindre vanligt

Härledning

Ett latinskt namn som betyder sabinsk kvinna.

Äldsta belägg i Sverige

1582

Historiska personer

Sabinerna var ett fornitalienskt folk som levde i bergstrakter. Enligt sägnen bjöd romarna en gång in det sabinska folket till en stor fest. Under festen passade romarna på att föra bort alla sabinska kvinnor. Denna händelse ledde till ett krig som sabinerna förlorade år 290 f.Kr.




Dock förlorade vi men ändå!



Kan inte sova..

Nu är klockan tio över 8 typ och jag har varit vaken i en timma.. Kan inte sova.. Kroppen värker.. det finns så många tankar och frågot utan svar.. T.ex vad kommer hända sen?.. Finns det en framtid? Varför ska det va såhär? Varför måste jag gå igenom detta? Vad har jag gjort för fel?




Jag älskar dig pappa, Du är mitt liv och jag lever för dig.
Jag är inte tillräckligt stark ännu.

Ligger och myser i sängen med...

... inte mindre än min fina nalle Simon har köpt till mig =) Mys pys! Tycker jätte mycket om den =)


Nu har jag precis läst alla mina favvo bloggar och blivit uppdaterad av deras liv, hihi.. Älskar att läsa bloggar.. eller vissas bloggar, Dock va jag inne på Blondinbellas blogg alldeles nyss och ärligt talat har hon blivit väldigt aa dålig.. fattar inte varför hon är känd, eller hon är inte ens med på toplistorna längre.. men ändå alla vet vem hon är och hon har inte ens en ordentlig design, Okej alltså jag har väl själv inte världens bästa design men man behöver iallafall inte gå ner mongo mycket och se massa reklam för att kunna läsa! Verkligen en fet diss på henne.. Men ska inte hänge upp mig på de..

Igår Måndag, Åkte jag, mamma och Angelica och kollade min syn, jag såg utomordentligt =) hihi Och vi handlade också.. sedan åkte jag hem till Min älskling och käkade sedan slappade vi och på kvällen åkte vi ner och käkade på gården med hans föreldrar =) Hände inte mycket mer =)


Idag då har jag bara varit hemma hos honom och slappat.. haha Tråkiga dagar svävar förbi.. Åkte hem vid 7 och käkade middag hemma och sedan umgåts med familjen..


Imorgon ska jag slinga och klippa mitt hår och sedan ska jag och mamma till sjukhuset.. Pappa ligger där..


Uppdaterar nog imorgon om jag orkar.. Längtar föresten till min och Simon semester =) Vi planerade literesväg idag och så .. Först ska vi till hans morfar och efter de hem till min bror och hans flickvän =) Jag sa till Simon när vi pratade om packning att jag måste ha med datorn för att uppdatera min blogg (har blivit något slags beroende) Han bara nu får du väl ge dig! Du ska ju inte ha med datorn.. Men jag är ju tjej så SJÄLVKLART följer min lilla lap top med =) Jag köpte den för att kunna uppdatera bloggen så varför inte använda den till de då?? Min lilla bloggdator är iallafall nu inräknad i den lilla lilla packning som ska följa med.. Lovade även att Simon skulle få använda den till att uppdatera något mongo spel han håller på med.. Sånna värdelösa saker som jag inte förstår mig på =)


Försten påtal om beroende av blogg, tycker ni inte jag uppdaterat mycket på sista tiden ?? Duktiga Sabine, Dock har jag nog uppdaterat för mycket för nu Känner jag mig dum om jag inte gör de :( Vet även lite saker jag ska börja skriva om till skolan och höst så då får ni se =) hihi .. Fast ska mest göra de för mig egen skull.. Hoppas ni blir nyfikna två veckor kvar :)


Aa kan ni fatta 2 veckor kvar av 2009 sommarlov.. bööhöö och jag tycker inte ens de ha börjat.. Men men, Tiden går fort.. jag längtar nu till min 18års dag.. HIHI


Fick nyss ett sms ifrån min älskade pojkvän och där skrev han att han inte kunde sova för han kände sig dum för han glömde ringa mig innan, och att han älskade mig =) naaw. Gull.. Dock sover jag inte ännu men men =)



aja godnatt


Mysdag med Familjen.

Klockan halv 7 ringde klockan hemma hos Simon och så körde Simon hem mig för han skulle jobba =) Jag somnade gladeligen om hemma igen och vaknade vid 12 ungefär, då käkade jag frukost och kollade på film med Jonathan :) Sedan blev det att duscha och göra sig i ordning och efter de åkte Familjen till Melbystrand och käkade mummsig mat =) Sedan spelade vi minigolf :) Jonathan förlorade ;) hihi :) Vi hade en jätte mysig eftermiddag och sedan kom vi hem och dukade fram bröd, ostpaj, kräfor, räkor och massa gott och mumsade i oss :) När klockan va omkring 8 började vi kolla på den andra filmen av de nya Wallande filmerna och sedan den tredje :D


Nu ska jag typ sova =) Skit trött, ska nog ta en dusch först =) Imon ska jag va med bejb!!


Lördag igen ;)

Igår (Fredag) Chillade jag hemma och hos älskling! Vi stack även till Halmstad och marinfestivalen på kvällen =) Träffade Frida =)<3 Sedan åkte vi hem och hade mys ;)

Idag vaknade jag hemma hos Älsklingen och han körde hem mig typ direkt för jag skulle hjälpa Angelica med dukning =) Ikväll ska mig bror ha 25årsfest :) Massa kräftor och mumma<3 Sedan ska jag även hem till Alexandra =) Massa munkafolk där idag :) hihi Kommer bli trevligt =)

Kommer in bilder på Bilddagboken nu ifrån Wheels and Wings ;)
@Bulansplace

Pusshej;)