Min Pingla,

Fan känns helt sjukt nu!! Snackade med Isabel precis min helt klart bästa vän, och vi kom fram till att om jag åker till Uppsala på fredag vilket jag ska så kommer jag hem på Onsdag samma dag hon åker till sthlm och vi har EN dag kvar att ses, sen ser jag inte henne på 1 ÅR!!!! Så TORSDAG ÄR FETT BOKAD!!! Fan va skumt de känns, vill ej tänka så :'(Usch!! Jag älskar dig gumman, kommer sakna dig så mycket,Vi två, <3

Min fest prinsessa!<3<3


Här kommer bilder, från Innan, Ekebo, Liseberg, Utekvällar, Midsommar, Och Hennes egna fester och jaa allmänt flum av vi två!

vi<3I & SI & SI & SI & SI & SI & SI & SJag Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar dig!!
I & SI & SI & SI & SI & SI & SI & SI & SI & SI & S
I & SBra avslut älskling <3


Malmööö!

Idag for jag till Malmö,(Till Kusinen Crelle och hans lilla familj, Lea Åh Malin) vilket betyder att jag gick upp klockan tjugo över sju!! Men om man får träffa lilla Lea (Nu snart två år, i september) Så gjorde de dagen bra iallafall, Jag åkte dit med mormor och Moster! När vi kom ner va de frukost, Lea sprang runt som en liten nakenfis och tyckte inte alls de va kul åh äta =) Hehe sen satt vi och snackade skit, och Jag gick en runda med Lea i vagnen hon skulle sova lite, hon va jätte trött, Vi hälsade på hos Björn (Kusin) i hans lägenhet, och jag hämtade en gammal telefon Som va fiddes där, Min är som sakt sönder, sen åkte Crelle och Böna iväg och litet tag efter de vaknade Lea, och de blev sen lunch klockan två, Jag och moster gick och köpte Falafel (Vet ej hur de stavas) och Kyckling rullar, Lea, Moster och mormor käkade pyttipanna men jag gillar inte de och Malin är vegitarian så vi käkade hämt maten =) Sen efter de så gick vi till parken och Lea badade och red så dör ponny för första gången!! Hur mysigt som hällst hade vi! Sen aa gick vi till lägenheten igen och satte oss ute på gräsmattan =) Sedan åkte vi hem en timme senare!

Sen har jag bara hängt hemma, händer lite saker ikv, !!

Lilla Familjen, Och Lea, gammla bilder dock är sen i julas!
FamiljenLeaLea


Glömde säg en sak!

I Måndags va jag med Fors, Vi va en stund på stranden sen sågs vi på kvällen igen,
Och I söndags vaknade jag klockan tre av att min kusin Fidde kom upp till mig och tvingade ner mig till köket där fick jag sitta och grogga med en as packad bror och en Full Kusin, Hehe lite kul va de men va jävligt trött, Somnade tidigt på morgonen och som inte länge, =/


Bjuder på en bild på dem båda,
Jonathan & Fidde
Bror / Kusin

Herrå!!


Jag är lycklig!

Mhm, Denna helgen har varit underbar!!

I Fredags tillbringade jag en sen kväll i båstad med min Isabel! Du är finast gumman, Vi två är bäst ihop!!
Och Igår Lördag! Kom min älskade Simon hem och aa vi hade mysigt! Vi va med min kusin och så mös vi, Han sov över här och jag fick en underbar morgon idag genom att vakna och se min älskling snusa på min kudde!! Åhhh du är så fin!!
Idag så va vi hela dagen, Vi låg i sängen till ett efter de åt vi en mysig frukost och sedan cyklade vi till stranden, Blev ej lika lyckat för Simon råkade bada med våra mobiler!! Men men!! Sen så nu ikväll va vi på bio, vi såg mamma mia, Men de hade nog kvittat vilken vi såg, kände mig så nykär hela kvällen idag!! Tänk att vi snart firar två år! Sen så va filmen slut och vi stod och kramades utanför bion och då hade min älskling köpt en ring till mig!! Och min exakta storlek och allt!! Den är tun silvrig med små små diamanter (Vita) runt hela, men fina mellanrum! Jag känner mig så jävla lycklig med honom!! Visst ibland är vi i luven på varandra men jag skulle inte välja bort dig för någonting i denna värld!! De låter nog tokigt men just nu finns de ingen annan eller Något annat i min väld, Jag älskar verkligen honom!

Aja , Nog pratat om min kärlek (a) Hehe nu sitter jag iallafall här och känner mig lyckligast i världen =D


Händer i veckan?


                           Ärligt talat är de bara dig jag vill ha!
Dig<3mhmmuffJagÄlskarDig
<3
Varje litet ögonkast du ger mig gör mig galen!
Bara du får mitt hjärta åh slå de är bara du som gör min himmel blå!

Flytta!!

Papprerna är inskickade så nu blir de flytt till skolstarten!!
Jippie, Jag ska bo ihop med min Pingla och vi ska ha tre härliga år på den nya skolan!!

Pinglan!


Kommer sakna min andra älskling grymt mycket nu när du åker <3<3<3
I & Svi<3


Hej

Igår kom min bror och hans flickvän hem från Örebro!! Tihi!!
Så jag va typ med dom och så på dan va jag med Fors!! Hehe vi hade väl kul eller?

Idag har jag solat, så jävla fint väder!! Gick en runda med Hunden Bella också!


Jag saknar mig Älskade Simon
Saknar även min bästa vän Isabel!!

Händer i helgen ? Fest?


Min Store Bror Cenny på Bild!!
Bror


Hejdå!

Nu har du åkt,
Jag saknar dig
Och jag Älskar dig <3<3


Jag finns här när din semester är slut Baby!
Vi

Inatt

Inatt va jag med Fors haha vi va i hagen och hälsade på Zorina!! Hon är så underbar ska till henne snart tänkte jag mig =)

Aja jag stör mig grymt enormt på att min piercing är infekterad vet inte vad jag ska göra och så förra gången ja red Zorina så skulle hon mysa så med huvudet som hon brukade och fan va hon slog i, ont gjorde de och åhh, men jag blev inte arg på henne såklart bara på min jävla navel!! Så jävla trött på de så jag kan spy!!

Tänker lite på att jag vill åka till Örebro och träffa brossan, se hur han har de, han faktiskt aldrig varit i Örebro =)

Har någon ett tips på bästa sättet åh göra percingen hel igen ?? =(

Det blir en bild på Zorina och En på mitt sista inköp av percing, dock ettt tag sedan!
pZorina

Stranden!!

Idag vaknade jag och de va väder, eller aa inte jätte bra men de gick att sticka till stranden, så jag for dit med Simon och Adam!! hehe och precis när vi satt oss på stranden och börjat sola kom regnet! hahaha =p men de slutade så vi solade lite mer!! hehe =D mys, Sen for vi hem och jag och Simon stack till stan och handlade lite skit! Sen aa Sen har jag varit hemma, !!


Kul dag ?? Not!!

Vart är Solen?

Bläää Regn!

Idag ska jag va med Simon, Han kommer vid två, och ifall de inte regnar då så ska vi till stallet, jag ska rida Zorina på vägen första gången på länge så ska se hur hon reagerar, =D Df vill jag ha med mig någon, men tror de går fint!

Sen ska vi väl ha de mysigt hela dagen (:


Vart har solen tagit vägen?
Vart är sommaren?
Hela veckan har varit såhär, Sol på förmiddagen sen regn sen sol sen regn, Jobbigt!

Bjuder på en bild på vårat regn hus!
Regn

Jobbig dag idag!

Vaknade runt tio, Mormor ringde, Jag fick gå upp sen åkte jag, mormor och Jennifer till Vrå, =) Där hälsade vi på mormors syster och sedan gick vi och kollade lite på marknaden, Sen kollade vi in kyrkan mormor komfermerades i, Mysig, Sen åkte jag hem och gick en runda med Hunden Bella och Fors! Hehe Sen stack jag ut till Becca som hade tjejmiddag, men stannade bara en stund orkar verkligen inte med allat bara =(

Livet sviker än!

Älskar min Simon, <3
vi två <3

Ja ni!

Igår va de rix och jaa, Jag förfestade hemma hon min Älskling Issa! Jennifer va med, Sen stack vi in till staden, träffade alla våra mysiga kompisar!! Simon va med också!! Jätte mysigt, Sen så aa gick hela dagen och vi hade kul, Vet ej va klockan men sen stack jag med Simon hem och sov där!! Jätte mys!!


Idag har jag varit bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis!! Sen va jag lite bakis och nu ska jag snart träffa Simon <3<3

hehe

Älskling!! <3<3<3<3

Igår va min älskade Simon hemma hos mig! Vi hade JÄTTE mysigt!! Älskar dig så mycket baby!!
Åhh nu vill jag inte flytta ifrån dig, du är underbar!!
Jag!<3<3<3<3<3Min<3

=D

Igår va jag då hos Tandläkaren med Zorina, de gick jätte bra!! Sen va jag hemma och slappade, gick en runda med henne på kvällen också, sen va jag bara med Jennifer!

Idag åkte jag in till stan med Jennifer, Massa kul! Och nu sitter jag här,


Snälla Simon jag söker svar!
Jag

=)

Lördag, Jag var på stranden med min familj Adam va med!! Mysigt, lite halv varmt! Sen åkte vi hem och jag stack till stallet en stund, Isabel följde med! Men de började Regna som aset så vi var tvugna att sticka hem! Hon åkte senare hem och Ersatts av Adam som kollade film med mig och Jennifer!! Sen kom även Thore en snabbis, Full Igen, =/ Alex, Hon tävlade SM idag och kom trea!! Så jävla bra!! Åh så kul, tyvärr kunde jag inte vara där och kolla =( Sry älskling <3<3


Söndag, Idag var jag först istan en stund med Jeanette, mormor, Thomas, Jennifer och mamma, Sen va vi typ hemma jag och Jennifer kollade OTH Igen, Vi har börjar kolla om på mina tre säsonger! Sen stack jag till stallet, Isabel va med även idag!! Jätte mys! Sen typ kollade jag OTH och aa bara slappade,

Måndag, De regnar nu men jag senare efter stallet ska jag kanske till stranden med Jennifer, Nu som sakt ska jag till stallet Zorina ska till veterinären (tandläkaren) hehe aja ska sticka nu, hon ska får komma in liten stund!


Älskar dig Simon, Vill verkligen ses snart!!


Sovdags!

Nu är klockan typ 04.03 hehe och jag ska sova, Kvällen har varit händelserik, Jag och Jennifer började med att kolla Film sen Satte vi oss vid datorn, efter en lång stund bestämde sig Adam för att komma hit, Han ville ha chips!! Då Kom äver Thore, haha Jävligt full!! Snygging du ska inte dricka så mkt!! Sen stack båda =( och jag och Jennifer blev ensamma sen cyklade jag hem till Fors och vi var ute och snackade ett tag kul!! Och nu kom jag precis hem och ska sova, STällde klockan på 12.00 då ska jag upp, Fick inte åka till Alex, Tyvärr jävligt tråkigt!! Aja får se vad som händer imon, eller när jag vaknar =) Hoppas de ej regnar!! Jag får iallafall 7 timmars sömn!! Godnatt allihopa,, Sov gott!!


04.07
Min<3Love You

Älskar min Pojkvän!

Idag vaknade jag runt halv tolv!! Mys, Då stack jag ner till villavagnen till Jennifer, där åt jag frukost sen klädde jag mig för Thomas polare från Uppsala kom ner och hans ungar ville fiska krabbor så jag och Jennifer hjälpte till en stund =) Sen åkte jag hem och Simon kom! Vi käkade lunch hos Mormor, Sen tog jag och älskling en promenad med Zorina!! Sen mös vi och sånt, vi stack ner till stallet igen sen för jag va tvungen att träna henne en stund! Sen kom vi hem jag duschade och Vi käkade mat och lite sånt, sen åkte han hem och nu sitter jag här och skriver för tomma öron!! Men aja nu snart ska jag kolla film med Jennifer och äta mig fet på chips och dipp!! Mys Jätte mys verkligen!!


Älskar dig Simon <3<3 du är underbar!!

Isabel på rix ska jag luta mig mot dig,!! Älskar dig gumman <3<3 du är bäst!!

<3

Stranden!!

Varit på stranden med Många i min släkt, Hela Crelle, Malin, Lea, Fidde, Anita& Thomas, Jeanette, Thomas(morbror), Jennifer, Mamma & Mormor =D

Aja Sen stack jag till Stallet och hade en lite (hela 1 ½ timma) pratstund med Fors! Haha , Jag gick alltså ut en runda med Zorina och träffade honom! hehe Kuligt! Sen kom jag hem duschade och lagade lite spegetti och köttfärgsås med Jennifer, Eller ah hon lagade ;) Sen drog jag till Micke en stund!! Vi kollade på The eye! Rätt bra, finns bättre! Sen stack jag hem igen för han skulle upp tidigt och jobba imon!! Ska dock inte jag, HAHA, Mhmmm sova!

Simon jag älskar dig <33
Saknar min Isabel<33

Fick tag på Adam också så de blir nog stranden med Honom i mon, Simon kommer också en stund!!

Ha det bra!
Denna bjuder jag på!
jag

Regn / Soldag

Idag har jag varit med Marcus en stund på dagen, träffat Malin, Crelle och Lea också =) Sen så har jag och Jennifer varit i stallet =) Mys på dig Zorina!! <3 Sen har vi ätit en bit hemma hos mormor och snart blir de film!!



De finns så mycket i min kropp som jag vill få ut =/
Jag

Älskade Finaste Viktor,

Älskling
Viktor Jag kommer Alltid Älska DIg!
Så länge jag lever kommer du finnas i mitt hjärta!

Snart ett år Viktor, Hur ska jag klarar av den dagen ? Saknar dig så djupt! Du är/var de finaste jag hade/Har, Älskar dig fortfarande lika mycket som när du lämnade mig, Vf kan inte allt vara som förut ?


-, Han blev min räddning, Min Ängel. Hur kan man älska något så djupt? Viktor!
Älskling

Tisdag!

Idag har jag varit Med Jennifer, och så har jag varit i stallet =) Haha jaa ungefär så har min dag sett ut :-) Hahaha, Har snackat bort hela dagen med kusiner, Kusin föreldrar, Morbröder, mormödrar ja allt =) Hehehe,
Nu sista tiden har jag och Jennifer kollat två filmer och ätit glass, (L)

Saknar dig Isabel!! <3<3




Hur ska jag kunna acc en sådan här sak =( Klarar man verkligen av detta ? Kommer JAG överleva utan dig ? Jag älskar dig <3<3 =(

Regn!!!

Idag har de varit skit fint väder halva dagen och Piss väder andra halvan, Blää så tråkigt,
Igår tog jag de bara lungt och la mig tidigt, Gick upp vid 12, duschade satt en stund här och tog de lungt,
Vid tre kom Alex, och hon duschade här efter jobbet och sedan drog vi till stan =) Jag köpte en tjocktröja och ett par string =D Alex köpte två linnen, En bikini och ett par jeans! Sen tog vi och åt lite på Donken, (blää hatar de stället) Jag tog en cesar sallad med LITE fett!! Och den är dessutom Frech! Alex tog dock en Kyckling burgare! Hon sa själv att hon tyckte min maat såg mer inbjudande ut =) Hehe
Sen åkte vi hem med bussen och vi chillade en stund här, Sen cyklade hon hem! Stackare, Först cykla nästan en mil sen Jobba 7 tim och sen gå på stan med mig och sedan cykla lite mer än en hel mil,!! Jobbig dag för dig gumman <3 Men mysigt hade vi! <3<3 Vi får se om vi kan hitta på ngt på Torsdag!
Sedan kom Jennifer ner från Uppsala! Och så kom såklart Jeanette, Thomas och Bella(hunden) med!! Hehe Men vi snackade skit ett tag sedan gick jag och Jennifer min Gå i Form runda (Har börjat med de förra veckan och kommer gå i fyra veckor så har tre veckor kvar) Vi gick och hälsade på Zorina!! Mysiga tjejen<3 Sen gick vi bara hem igen ;) Skööönt, Sen har jag bara suttit nere hos dom och snackat skit hela jävla kvällen och nu blir de typ sängen (a)

Simon jag saknar dig, Orkar faktiskt inte ha de såhär mer, Vi glider ifrån varan (enligt mig) du kanske tycker de är bra men jag går här som ett jävla vrak och mår skit!! Orkar inte med detta mer, vi träffas inte längre, vi kan lika gärna skita i detta ='(


Dig<3

Jag älskar dig,

Simon du är de bästa som finns, Saknar dig hoppas du kan va med mig snart =( Blir så ensam av att inte träffa dig, vill kramas älskling, Snälla kan inte du någon gång erbjuda dig att va ? Älskar dig<3<3
Älsk

Igår/ Idag

Igår for jag till Alex efter att jag varit istan och handlat lite grann! Vi Cyklade till sjärsjön och sedan vidare till Simlångsdalen =) där käkade vi glass där Matilda jobbar =) Mysigt, Sen när vi cyklade hem badade vi igen och sedan stack vi hem =) Väl hemma gjorde vi mat (Paella) och kollade Film =) Mysigt, Sen somnade vi i trevlig tid, runt halv två ;-) hehe Skönt åh sova där, Imorse vaknade vi runt halv tio, efter tio min kom Matilda in med Kattungarna, Hur söta som hällst så vi låg nog ett jävla bra tag i sängen, för dom va såååå gosiga!! Sen steg vi motvilligt upp och lagade frukost, sen gick vi ut och mockade två boxar och sen va de lunch och efter de åkte jag hem, Måste ju själv till Stallet idag, Så jag ska dit nu och gå en runda med tjejen och kanske longera henne =) Men Men får se vad som händer ikväll!!


Här kommer lite bilder, PÅ alla söta kattungar, Och på Alex & Matilda och På Hästarna =D Mys

Det är bara åh klicka på dom så blir dom strörre =)


Alex =)MatildaEn kattungeKattkattungarSötnosEn röd kattCasmirCasmirHeroikaFinusCasmirCasmir & Heroika


Lördag =D

Idag ska jag nu snart in till staden och handla lite skit! Sen ska jag träffa Adam på stranden halv två =) Sen någon gång i eftermiddag ska jag till Alex ;D Har saknat dig gumman <3 du är underbar!


Nu tycker jag att Isabel ska ta och komma hem från Stockholm<3!


Mys på stranden<3

Igårkväll va jag på stranden eller på klipporna i fågelvik med min älskling, <3 vi mös och åt jordgubbar =D vi hade jätte mysigt! åh vilken härlig kväll, Saknar dig nu älsk <3

Älsk<3 <3 s

Soligt =D

Idag sov jag riktigt länge! Sköööönt! Sen vaknade jag och åt frukost, tog en dusch och stekte lite ägg att ha på macka till stranden =D Sen vid tvåsnåret tog jag cyklen till stranden och mötte Adam =) Hehe vi tog våra solstolar och satte oss och precis då gick solen i moln, JÄTTE länge, skit trist! Ville ju ha färg! Sen kom även Thore ner han hade dock ingen solstol som vi så han la sig på sin handuk, Vi badade och åt lite gran och så slog klockan fyra och min älskade Simon kom <3 Han fick äta lite mackor som jag gjort till honom och så badade vi, sen var jag tvungen att åka hem jag skulle till stallet! Så jag kom hem såg jag att jag visst fptt en fin bränna idag =) hehe sen bytte jag om och stack till stallet! Red Zorina i skritt lite gran gick jätte bra sen longerade jag henne en stund, Anita red Obelix han gick också väldigt bra! Nu är jag hemma och  Ska till stranden snart, har en överaskning till Simon, Mys, Älskar dig gubben!! <3<3


Simon älskling på stranden<3
Älsk<3

Adam på stranden =D
Adam

Thore solar!!
Thore

Min bränna ;D
Bränna

Adam din snopp syntes ändå!!
Snopp

Idag

Idag så stack jag till stallet och till denna snyggingen nedan! Hon var helt underbar och jag kommer fortsätta att pyssla med henne! Idag skulle vi bara lära känna varandra så smått så jag tvättade henne (hon älskar all sårts pyssling!) och så longerade jag henne en stund sen gick vi en runda, Hon älskar när man kelar med hennes huvud (a) Underbart mys!

Sen stack jag hem, Med hängande läpp! Och så ringde jag min Lollo, vilket fick mig på bättre humör, vi pratade en stund och kom fram till att vi skulle cykla till stranden, så vi gjorde de och solade och badade, Sen påväg hem träffade vi Thore, Och jag bestämde med han då, att vi skulle till stranden imon, och min älskling ska nog va med på de också, Han bara jobbar, saknar dig Simon <3 men men sen kom vi hem åt en bit mat, och stack sedan upp till Hagen och tog lite kort!! Lollo tyckte hon va fin iallafall! Sen åkte Lollo hem och nu snart ska jag, mamma, pappa och Jonathan äta grillat, Mums!!

Imon sa jag ju vad jag skulle göra, men jag ska också till stallet, ska prova att skritta henne lite, Åhh längtar!!

Åhh vill ha en kram Älskling<3 är i största behov av närhet, Simon<3


Zurina Tjejen här nedan!

Flikkan
Tjejen

Pappa <3

Igår va de en mycket rolig kväll på fotbollen / stan =D Jag träffade Kenny, och han tjej, Och med mig hade jag Zanna & Issa<3, Idag/Nu ska jag sticka till stallet och hälsa på Tjejen som förmodligen ska bli min sköthäst =) myspys, Sen ska jag till stranden och bada (A) och sen ska jag in till stan med Issa och träffa Kenny!! Jippie!



Pappa du är de finaste jag har, Vf måste de vara såhär ?
Du är de finaste jag har!

Jag älskar dig,

Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig,  S<3S
Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig, Jag Älskar dig,

Fotbolls kväll!

De fick bli lite fotboll ikväll också =) Min Sötnos Isabel ville ha med mig (A) Så jag tackar ej nej!! Hihi
Jag


Den bjuder jag på!

LalalalalalalalLaaaa

Jahopp, Igår va jag bara hemma med min Älskling sen åkte jag och Isabel in till stan och röjde ;D blev dock en kort kväll för min älskling skulle visst upp och jobba idag ;P haha för henne =D men men NU är de faktiskt fint väder så jag tänkte dra ut och sola en stund, vid tre ska jag till stallet så tror jag solar hemma hela tiden idag, Men Mne sen kommer nog min älskling och äter hos mig, jag lagar mat (A) hihi Åh va jag älskar min Simon <3<3

Aja ha det bäst Pusssssar

I & S <3
I & S


idag!

None

Idag har jag varit med min Älskling! Vi har kollat film och allt har varit mys!!
Nu snart hoppas jag på att min sötnos Isabel ska ta sig i röver och komma hit =D är så mysigt åh va med henne!! Saknar dig gumman <3<3 Och förhoppningsvis ska vi ha det skit trevligt idag =) hehe