Plugg plugg plugg

Döda Simon för att han nämnde mina pyjamas i min blogg?? OCH JA!! Jag använder ett par utslitna gamla pyjamas :) Randiga blååååa ;)



Idag har det varit massa jävla plugg, fullt upp denna veckan känns det som.. Vill bara att den ska ta slut! Men men, jag har iallfall pluggat idag och glott på film och haft det super gött.. Men nu är jag heeeeelt slut i huvudet! Mitt huvud känns som kom och hjälp mig åh dö typ.. Ska duscha och sedan sova :P Hoppas på att inte va så trött imon!

3år 4månader 22dagar

Åh jag älskar dig nu och för alltid min underbara pojkvän<3 Vad skulle jag ha gjort utan dig? Du är mitt liv och min framtid. Vi är ett! Bara vi två! Jag sitter på mitt rum på kvällarna och längtar efter dig! Jag längtar efter din röst och dina kramar och hela dig! Tycker det är jobbigt att vara ifrån dig. Jag älskar när du klappar mig på min kind och viskar godnatt. Eller hur du gosar med mig när jag är trött! Tänk snart är det praktik.. Då ska jag vara ifrån dig ännu mer! Jag vill inte de:( jag kommer gå runt som en zombie! Jag vill ha dig hos mig för alltid, i all evighet! Hela mitt liv vill jag tillbringa med dig! För du är så otroligt fin och du får mig att må bra och bli glad! Mitt hjärta gör ont av kärleken till dig! Det får knappt plats med mer! När allt är jobbigt kan jag bara tänka på dig och hur otroligt glad jag är/blir av att ha dig som min pojkvän! Jag är din Simon, Och jag kommer vara det så länge du vill ha mig och många år efter de! Jag kommer alltid att vara din med eller utan dig. Du är mitt liv och min kärlek är till för dig och ingen annan! När man känner att man hör ihop med någon när man känner att man absolut inte kan leva utan denna person, då är det något som verkligen är rätt.. Är det då äkta kärlek?

Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig.
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig.


Bilder ifrån min hemma fest :)

Det finns mer på Facebook:) Och har ni inte min fb så bli vän med mig där ;)

Städ dag!

Idag när jag åkte till stan så gick jag inom Gina och inhandlade en ny sjal och en ny tjocktröja, Dock är tröjan lite stor men det fanns ingen XS :( men men :) Den är iallafall söt :)
Sedan så har jag städat och här är några bilder på mitt rum :)

Lotta min gris :)

Jag och Frida håller på att träna en varsin gris :) Och sedan ska vi föra dagbok varje gång vi har varit hos Lovisa & Lotta (grisarna) då :) Så idag har jag tränat Lotta och det gick jätte bra! När jag ropade på henne så kom hon och så fick hon godis :) Så himla söt hon är! Dock så va Lovisa inte lika duktig idag och Frida blev lite sur ;) hihi Men jag tror bara hon hade en dålig dag och alltså kommer hon att vara bättre imorgon :)
Här är iallafall lite Bilder på en kulting som gosade med Tilda i svinhuset förra veckan :)

Barnsligt = KUUUUUUL :D

Kolla så fint några småbarn har ritat på asfalten på falkenbergs busstation :')
MEN SEDAN: Kommer Frida & Sabine och har en halvtråkig väntan på bussen och kommer på att ÅH rita på asfalt är ju skit kul!!!
Så här är våra jätte fina teckningar :)



Nordisk medeltid

I fredags har jag, Frida, Elsie och Tilda en svenska redovisning :) Och vi gjorde en teater, power point presentation och ritade lite på tavlan och gissa betyg?? HÖGSTA BETYG!! Så jag måste bara visa söta bilder på när vi klädde ut oss och skulle spela teater :)

En veckas frånvaro.

Oj oj oj, har inte bloggat på en vecka ;) hehe kan ju vara för att jag är lat :P Kanske får ta och skaffa blogg på mobilen ändå!? Aja förra veckan chillade jag mest med Frida det blev en massa plugg därav ingen dator.. I Helgen så följde Frida med mig i fredags hem, och vi käkade lite på stan innna vi drog hem till mig :) Vi flängde några vännor till sedan blev det att fixa sig för fest hemma hos miiiiig :) För ovanlighetens skull :D Men men, Folket kom och jag hade jätte trevligt tills jag däckade ;) hehe ups! I Lördags mådde jag piss piss piss, Min tråd bakomtänderna hade lossnat och tandläkarna sa att vi skulle ringa 112 för att få tag på en tandjour så det gjorde vi sedan blev det akuten och klippte av tråden, jävla fläng!! Frida åkte också hem idag, Och sedan va jag med Marika hela dagen hemma hos henne! Vi chillade, glodde på film och käkade pizza och sånt :D Trevligt trevligt :) Därefter sov jag hemma hos min älskling!!
Söndag: Vi vaknade och slappade, jag drog med Emil och körde lite! Gick skit bra! Sedan slöade jag hemma hos Simon tills jag somnade ;)
Idag blir det Munka sedan är det bara skola i fyra dagar och därefter är det LOOOOOOV!!!<3
Tilda & Frida från festen!

Tilda :)


Kärleksmums!

Som jag har sakt så bakade ju jag och Frida :) hehe Här bakar hon Kärleksmums :)

Frida Städar??

Såhär kan det se ut en Torsdag på Munkagård! Frida hetts städar på grund av att hennes mamma snart ska banka på dörren och vad händer? Jo Frida ska putta undan ett par trosor med damsugaren och det heter ju damSUGARE så självklart sög den in hennes trosor som sedan fastnade hahaha :) Och det tog ett jävla bra tag att få ut dom, Efter lite hjälp av gardinstänger och allt annat kom dom ut :) hehe Du är för rolig Frida!


Ännu en helg avklarad ;)

Fredag: Jag tog bussen hem ifrån skolan, och Anna mötte mig på busshållplatsen och så tog vi en fika några timmar ;) Jätte mysigt att snacka skit med dig! Efter de drog jag hem och så hängde jag lite med Fidde och Jonathan! Simon och även över och också Emil :) Sedan blev det att gå och lägga sig tidigt för att jobba dagen efter!

Lördag: Gick upp en timma för tidigt, kunde inte sova så jag städade mitt rum :) gjorde även en pannkaks smet som fick stå och gotta sig i kylskåpet medans jag jobbade! Så jag åkte till jobbet och sedan hem igen :) haha Och väl hemma duschade jag och sedan Lagade jag pannkakor! Egentligen skulle jag ha träffat Joakim men pappa ville ha hjälp så jag åkte dit istället! Synd såg fram emot att träffa honom men vi ses ju förhoppningsvis nästa helg! Aja efter pappa skulle jag ha kört men Emil va lite väl bakfull så ;) haha Anna kom över en stund istället och sedan också Isabel, vi fixade oss och Anna åkte hem sedan åkte jag & Issa in till Harrys och käkade sedan blev det krogen till typ 2 då tog det stopp, jag kände att jag va tvungen att åka hem pga att jag skulle jobba dagen efter :P Såå hem va det och somna skönt i min mjuka säng! Trevlig kväll sötnos!<3

Söndag: Upp och jobba jobba jooooobba :) hehe det va inte jätte jobbigt(haha) för jag va inte så trött ändå! Skönt! Efter jobbet duschade jag och sedan körde jag med Emil :) Det gick bra :) Efter de åkte jag direkt hem till Simon och där stannade jag, vi glodde lite på film och sedan somnade jag :) DÅ va jag trött ;)

Måndag: Nu är det måndag!! Så jag ska snart till skolan! Tänkte ge er lite bilder på vad vi brukar göra på lektionerna, Tilda, Elsie, Frida och Jag :)



2år gammal!

Min älskling för två år sedan!


Torsdag!

Usch är äckligt trött just nu.. Jag har intensiv huvudvärk hela tiden, antagligen är det p-pillerna som spökar.. detta symtom skulle försvinna! När? Aja detta gör mig väldigt trött iallafall, och eftersom jag har vänner att vara med blir det inte mycket tid kvar på kvällarna till min blogg, därav dålig uppdatering. Skönt iallafall att det är fredag imorgon :) Denna veckan har jag och Frida redigerat en kul film :D haha ni ska få se ;) haha Sedan har det inte hänt så mycket  :) Så detta kommer bli en kort inlägg pga att jag inte har så mycket att säga, har typ fullt upp i helgen men kanske att jag hinner skriva lite ;)

Min Bästa Vän

Grattis gumman till Körkortet!! Du är bäst och det vet du!!! Ses på Fredag!!

Snackar med Älsk!

Snackar med Simon i telefonen och samtidigt så beställer jag hem lite bilder :) Ska sätta in de i ett album sedan :) Fick 50 gratis sååååå :) Är även på Munka nu! Det är ju Måndag, Fast va ledig idag och så har ju ÄLSKADE ISABEL tagit körkort idag!!! Grattis Gummsan!!!! Så först idag vaknade jag hemma hos min älskling och så tog vi bussen till staden, han till skolan och så jag hem! Sedan halvsov jag i soffan tills jag sedan körde med Emil i en timma och därefter träffade jag Isabel och så åkte vi runt lite, till hennes pappa och mormor & morfar och lite så :) Vi åkte och hämtade upp Adam och så hängde han med en sväng till Anna och så :D Därefter körde Hon upp mig till Tvååker och Adam hängde på där med!! Skit kul att ses :D Nu ligger jag och slöar i sängen och ska sova efter att bilderna är klara... Blir som vanligt skola imorgon jue! Isabel fick även en efterlängtat present av mig.. så när jag kommer åt så ska jag fota halsbandet jag gav henne ;)


Helgen kommer häääääääär.
Jag åkte inte hem i Torsdags för jag tyckte mig känna en förbättring!!
Fredag: Jag va i skolan och sedan åkte jag hem som vanligt :) Slutade ju 12 som jag brukar.. Simon va redan hemma hos mig när jag kom hem och vi chillade lite hos mig och stack sedan hem till honom och så sov jag där.. kände mig sjuk.. Mår illa och så hela tiden.. (kolla upp?) Aja, Cenny kom också ner till Halmstad :)
Lördag: Jag vaknade hos Simon, skippade jobbet pga feberkänslan.. Drog iallafall hem och sedan till pappa hjälpte honom och lite så, träffade Simon istan och Shoppade lite till mig själv :) Bilder imon?? haha .. om jag minns de då vill säga.. Aja, sedan gick jag och Simon och åt på Blue thi, Favvo stället? SJÄLVKLART!! Skit mummsigt, man måste unna sig sådan lite oftare tycker jag! Vi åkte sedan hem till honom och kollade på melodifestivalen.. Sedan somnade jag rätt gött ska jag säga ;)

Söndag: Vaknade och stack till jobbet.. Mådde bättre kände jag! Åkte därefter hem och duschade och sååå.. Simon kom över och vi chillade hemma hos mig.. Åkte och handlade och sånt också.. Jag & Han åkte sedan hem till honom och jag kollade TV och han spelade sedan somnade jag!! :) Som vanligt dvs..
Jag älskar att sova! Jag älskar mjuka saker (ex: min nalle Leo), och jag älskar lugn och ro.. Min filt är inte häller fel.. När jag flyttar hemifrån ska jag ha en mjuksäng med massa kuddar!!!
Men men sov dags god natt!
Jag och Frida


Jag älskar dig, Jag älskar dig dig dig dig

Simon älskling har köpt en ny keps som han gillar :)
Sötnos<3


Ännu mer smink!

Nu är det rent och fint bland mitt smink igen :)
Mina favorit ögonskuggor :)
Alla de andra ögonskuggorna!
Redskap
Blandat
Mascaror!
Puder!
Rouge!
Foundation.

It's gone :(


Smink :)

Idag (söndag) har jag tagit tag i mitt smink :) Det är hur mycket som helst och det helt i oordning!! Så innan dagen är slut så är det fint igen :) Här kommer bilder ;) KAOS!
Tom smink byrå.
Smink i massor...


Möööög

Är sjuk =/ Är jag kassare imon åker jag hem imon, Idag har jag knappt kunnat svälja :( AHH, Men men har varit med Frida lite idag och nu är jag hemma, ska sova snart tänka jag :) Har kollat igenom Endel av bilderna jag tog med Anna, Hopplös tagning kan jag väl säga, är skit sur.. Blev inte alls bra bilder tycker jag.. Okej vissa kunde jag fixa till men ändå.. Har hållt i tyglarna nu och inte raderat alla för Anna vill ha dom jue, raderade de värsta (i mina ögon) Anna ska få resten :) Hon får ju de oredigerade bilderna :P Dom andra lekar jag ju med! Ska nog boka in en ny tagning för jag vill att hon ska få bra bilder på Solo. Kanske ska vi vänta till sommaren då man kan rida på en äng.. Det vill jag fota :) Och så vill jag fota när han hoppar :D Blir bättre ljus också i ett ridhus när det är sol ute.. Men men, här kommer det in en Redigerad bild som jag har suddat lite i Skärpan och sedan fixat lite cool färg på :) Den skulle se lite gammal och sliten ut va tanken men fick inte till det idag tyvärr... En annan dag kanske , här är iallafall mitt misslyckade kvälls projekt.. Btw ser ni ponnyn i spegeln ;)

Sjuk =(

Idag mår jag inte mycket bättre än igår, Huvudet spränger men jag genomled en skoldag på längskidor och massa tjötiga lektioner.. Men men längdskidor är kul! Efter skolan hängde jag med Frida Ovanligt? hehe Vi käkade popcorn och chillade, Stack även till gympasalen och sålde lite kakor, vi brände ju våra kakor igår men Fridas va ändå goda idag :) Vi sålde även kakor i skolan 2kr fick vi JIPPIE ;) hihi lite mer senare idag men ändå.. Sedan va vi bara hemma hos henne.. Jag duschade nyss och vaxade mig ;) hehe kollade igenom mitt smink idag med.. Rese sminket bestod av JÄTTE mycket, bla tre mascaror? vad ska jag med de till liksom :S hehe ;) Nu ska jag skriva CV och söka ett till jobb :) Hoppas på att på bättre imon!

Smarrig Lunch!

Ett gott lunch tips när Kusinen är på besök :)

Bejb!

Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig.
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig.


Häst

Solo

Prov & Baka :)

Idag är det måndag som sakt och jag har nyss kommit ifrån skolan! Sitter just nu i Fridas säng och väntar medans hon har husmöte tillsammans med resten av deras hus ;) efter mötet ska vi gå och handla och sedan baka, därefter blir det en jävla massa plugg till ett prov vi ska ha i morgon :/ Men men, imon ska vi också åka längdskidor med klassen på gympan, dock ska inte Frida de eftersom hon har gips ;) hihi!! Men men skriver nog mer en annan dag =) pusshej!

Back to School :)

Nu ska jag snart dra till skolan :) har lagt in alla bilder jag tagit på Anna på min dator så kanske att jag sätter mig åh kollar igenom dom idag men bara om jag hinner :)
Här är iallafall en av bilderna som blev kass ;) hehe Men men, jag fixade med den lite :) Smakprov smak prov :)

Fyllon ;)

Bitch bild :)

Dagens ...

Dagens lista
Dagens humör: Nervös och spänd
Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?
Dagens borde: PACKA!! Vad fan. Åker tidigt imorgonbitti och jag har inte ens funderat ut vad jag ska ha på mig på konserterna.. Lyckat.
Dagens frisyr: Gick runt med mitt smutsiga hår med den lilla inbakade flätan (från i fredags) tidigare idag men nu har jag duschat och tävttat håret så nu är jag ren och fräsch.
Dagens smink: Inget smink
Dagens klädsel: Just nu, gamla mjukisbrallor
Dagens planer: Packa, haha! Och mysa med Nadia och Mika.. Lär väl bli Alfapet
Dagens materiella vill ha: Hmm.. Kommer inte på något!
Dagens fundering: Hur ska jag våga flyga själv imorgon? Jag som är flygrädd? Har gjort det flera gånger förut men ändå.. Scary.. (Kommer säkert försova mig också)
Dagens beroende: Melontuggummin
Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!
Dagens längtan: Längtar såklart till imorgon då vi åker ut på Tokio Hotel tour!
Dagens superlängtan: Längtar ju såklart ännu mer till konserten i Stockholm på torsdag då jag, Mirre och två läsare får träffa killarna!
Dagens tidning: SOLO
Dagens låt: Sibels ”Stop” har satt sig på hjärnan. Fan vad grym hon var igår! Synd att hon inte gick vidare.. Röstade som en galning.
Dagens lista
Dagens humör: Stressat,
Dagens mående: Ledsen
Dagens borde: Många
Dagens frisyr: Knut mitt på huvudet;)
Dagens smink: Inget smink
Dagens klädsel: Arbetsbyxor, Munkatröja :)
Dagens planer: Avklarade.
Dagens materiella vill ha: Simon.
Dagens fundering: Hur ska jag göra.
Dagens beroende: Kärlek
Dagens tråkigaste: Bråk
Dagens längtan: Lycka
Dagens superlängtan: Älsk
Dagens tidning: Vecko Revyn
Dagens låt: Dolly Parton- We used to
Dagens bild: Bästis & jag


Mobil Bilder :)


Love?

We used to be so happy
Me and you
We used to be so happy
Me and you

Räcker det att jag älskar dig?

Sådärjan :) Ännu en dator fri helg :) Idag är det söndag så jag får väl rabbla hela helgen nu då:)
Fredag: Frida skadade sitt finger i torsdags på volley boll och så hon skulle till Halmstad och rönka fingret så jag hängde på ;) Så jag va hemma rätt tidigt och så lämnade jag mina grejer hemma sedan åkte jag in till stan för att möta Joakim :) Trevligt trevligt! Vi åkte hem till honom och chillade, käkade pizza och kollade skräckisar ;) jag va nog rätt kaxig när jag kunde filmen och inte han, han va lite skrajsen ;) hihi ond är jag! Sedan åkte jag med Dallas hem till mig och så hängde Simon på :) Väl hemma somnade jag rätt så gött faktiskt ;)
Lördag: Upp tidigt och åka till jobbet :) göttans! Sedan slutade jag där och tog bussen hem sedan blev det att snabb duscha och släpa Simon ur sängen och sedan dra in till stan(bara jag) och träffa Jonathan, vi handlade åt pappa och sedan gick vi till honom och hjälpte honom att städa och lite så :) Trevligt! Sedan klockan 4 hämtade Emil mig och så stack vi ut och körde :) Sedan när jag kom hem igen vid typ 6-7 skulle jag egentligen åkt hem till Simon och så men jag hade inte ätit på hela dagen så jag mådde skit kasst, Huvudet värkte och allt va typ möööög. Men men jag drog och åt en sallad med Jonathan och Cenny och därefter kom Simon till mig<33 Jag somnade nästan direkt när han kom!!
Söndag: Upp och åka till jobbet, dock en timma senare som vanligt på söndagar :) Simon tog bussen hem med mig.. Sedan efter jobbet åkte jag med Anna till stallet och fotade henne när hon red :) Mysigt! Sedan åkte jag till Simon och firade Eric inte alls länge men jag hann inte mer.. Åkte sedan med Rebecca in till stan och nu är jag hemma.. Ska snart handla med Jonathan, Cenny åkte även hem idag..

Ibland blir jag bara för trött.. Jag vet inte vad jag vill eller vad som är bäst för mig..


En bild kommer upp, Jag har tagit den med mobilen och den är oredigerad :) Visst har jag en fin Ängel!


My big dog King,

Måste faktiskt nämna att idag skulle min älskade hund (som är avlivad) blivit hela 10 år gammla :) Gubbe alltså! Dock hade hans gråa hår redan börjar visa sig :)


Och så kanske jag ska nämna att tjatröven Joakim faktiskt har fått hem sin dator idag :) haha nej skojja men han har faktiskt längtat väldigt mycket :) hoppas han får en trevlig dag när han får leka med sin nya leksak, Jag vet ju själv hur glad min lilla sötnos (simon) skulle blivit om han fått en ny dator ;) killar killar killar ibland förstår jag ej dom faktiskt :)

Jocke på bild ;)


Hate School :)

Okej nu sitter jag i skolan och ät måttligt road :) hehe idag ahr vi haft det jävligt soft, vi fick typ halv två men vi bestämde oss för att sitta kvar och jobba på en redovisning som ska vara klar i morgon! Hoppas den går bra, jag slängade ihop en Power point presentation nu och förhoppningsvis nappar det på Nina imon ;) Jag sitter iallafall med Frida bredvid mig och hon dampar på datorn som dampar på henne hehe :) Bra kombination :) Men men Lite om igår kanske jag kan ta nu ändå, Ja efter skolan bestämde sig jag och Frida att gå ut och gå igen och eftersom vi skulle gå på friskis och svettis gympan som skolan ordnar i våran gympa sal så gick vi en runda på 45 min i rask takt innan vi gick till gympan som varade i 1 timma :) så ja vi tränade nästan två timmar igår så därefter satte vi oss och mumsade i oss popcorn till en film :) Värda de ? Klart! I Tisdags gick vi ju en samma runda också plus lite till så det blir då en timmas gång och idag efter skolan är det volley boll, ingen av oss är särskilt duktiga men kul kommer vi ha :) Sedan blir det väl att slappa på elevhemmen efter denna "jobbiga" Vecka :) Har faktiskt varit väldigt skönt att träna till skillnad från vissa andra som skiter i det :) Men men, Imon ska jag träffa Joakim och jag lär ju inte skriva mer idag tror jag så aa hare gött så hörs vi kanske på fredag kväll eller lördag, får se när jag orkar :) Nivet HELG är inga dator dagar om man inte heter Frida och bor i Unnaryd där hon itne kan göra massa annat ? ;)
Här kommer det in en bild och förklaring på vad den föreställer aa den ser ni nog eller?


Tvååker ikväll :)

Hunden på bilden för några inlägg sedan är King och människan är pappa :) För er som undrade! Och King kommer vi tillbaka till senare i veckan :)

Idag kom jag ju till tvååker vid 4 ungefär och då stack jag till Frida och käkade lite, sedan gick vi en lång runda och nu ska jag verkligen börja med de! Gå varje dag eller träna på något sätt :) Så himla mysigt i detta fina vädret!! Sedan satte vi oss och kollade på en film som vi lånade av Pellie :) Det blev Beck! Och sedan glodde vi på den och nu har jag precis kommit hem :) Jag ska ta en dusch och så, imorgon börjar jag 12.40 :) Sjukt najs!! Ska plugga lite teori också nu tänkte jag!
hare gött!

Bye bye my old friends.

Idag mår jag lite halvkasst, därav ingen skola för mig! Men jag ska ändå åka till tvååker för jag orkar inte åka bussen imorgon bitti.. Så jag sover där! Saknar flickorna lite också (a)

Nu har jag insätt att vad är det för vänner ja har haft egentligen? Jag menar vissa kan ju för minsta lilla fjutt sak skita i våran "vänskap" bara för att? Aja visst säger jag, eftersom jag är van skiter jag i det allvarligt.. Måste bara skriva att Alla NI mina gamla vänner.. Gamla ifrån förra skolan eller gamla ifrån gymnasiet och vissa gamla ifrån Barnsben, Jag ser inte på våran vänskap och tänker att det är något jag saknar eller vill ha, Ni är bara gamla bekanta för mig som jag inte lägger min energi på. Det va kul så länge det varade men sedan tar det stopp "kära" vänner eller kompisar/bekanta kanske låter bättre för er.. Jag VET vilka som är mina riktigt vänner och jag litar faktiskt på de vänner jag har. Jag litar på dom EXAKT så mycket som varje person har visat att jag kan lite på dom, Vissa mer eller mindre men de är MINA vänner och de betyder mycket för mig.. Och det gör inte ni längre.. Ni betydde innan eller vissa kanske inte ens gjorde de.. Men Några av er som vart mina barndomsvänner NI betydde då för ni gjorde bra saker i min barndom men det kanske är för 10 år sedan och inte nu! Jag har EN riktigt Barnsomsvän kvar och henne kommer jag ha resten av mitt liv och DE betyder. För hon har alltid funnits där och kommer alltid att göra.. Och hon vet vem hon är och det är DE som är viktigt för mig. Jag tror faktiskt att många av er som läser detta kommer ta åt er och tar ni åt er ska ni antagligen göra de. För mina vänner VET vilka ni är! Och om jag säger såhär. Dessa bekanta som inte längre är mina vänner jag Umgås inte med er.. Jag skulle inte vilja träffa er själv.. Jag skulle inte vilja umgås med er en hel dag ensam.. Människor är falska och det har jag som tur är lärt mig i tidig ålder just därför kan jag sedan dess lämna falska människor bakom mig utan att behöva bry mig särskilt mycket.. Okej, nu i julas lämnade jag en som jag verkligen trodde va min vän.. en riktig vän.. Jag va väl blåögd? Livet lekte? Det va svårt och så men Jag ville inte påverka hennes val så nu står jag här utan henne men jag är ändå hur nöjd som helst över mina nu varnade vänner!
Ni Betyder mycket för mig!


Tro på något som finns?

Igår när jag va i mina allra privataste tankar så tänkte jag faktiskt på en sak som jag skulle skriva här.. Jag kan ju inte prata med Simon om det för han vill inte höra på detta när jag säger de. Men men, Gud jag är inte troende men alltså jag har svårt att tro att hälften av jordens befolkning är dumma i huvudet? Jag har svårt att tro att alla har gått på ett och samma påhitt? (jag säger INTE att det är påhitt) Det jag menar är att jag tror faktiskt att det finns NÅGONTING annat än levande varelser som vi SER. Men jag tror faktiskt inte att "saken" heter något speciellt.. För många kallar de Gud andra kallar de Allah, Men jag tror att det är så för att folk vill kalla det någonting och eftersom många andra kallar de Gud (t.ex) så aa det blir nog Gud eftersom aa det låter bra. Men jag tror att alla har sin egna personliga "sak" (kallar de de eftersom ingen vet vad det är) Eller en teori som jag har är också att det är så folk kallar sina egna tankar.. För även dom icke troende ber ju.. Fast inte till Gud? Så vem gör dom de då till? Sen är det ju många som faktiskt påstår sig "träffat" eller "sätt" honom så då kan saken inte bara vara en tanke eller? Inbillning? Aja det jag har kommit fram till iallafall det är att
Vad som ens finns, så finns det inte där för mig.


Use your love.

Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort
Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort
Bild på mig ifrån 2007

Är allt som det ska?

Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra
Du vände dig bort
Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet
I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan
Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra
Du vände dig bort
Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet
I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan



Idag vart jag ledig ifrån skolan för jag skulle till ungdomsmottagningen och fixa p-piller, och jag fixade ett p-piller som hette Yasmin och som tydligen ska vara bra :) man går inte upp i vikt av det och de förebygger finnar :) Helt okej! Dock lite dyrare men det va bara att lägga ut! Efter de drog jag och skrev in mig på körskolan så nu ska jag börja plugga plugga och plugga ;) Allvarligt faktiskt.. Men men därefter hämtade Cenny mig och så åkte jag, han och mormor till pappa som ligger på sjukhuset på heltid nu :( Antagligen kommer han inte komma därifrån något mer nu.. Han är verkligen kass nu! :( Efter de åkte jag och träffade Marika och hennes nya hundar :) Skit mysiga!! Av rasen shiba inu fick dom mamma och dotter, Daysie som är 12 veckor är super gullig! Vill ha!!! Älskar att umgås med Marika :) vi liksom bara hänger och det är super skönt :) Nu är jag hemma och som sakt så har Jonathan kommit hem så nu sitter han, Cenny, Emil och Fredrik och spelar xbox :S Grabbar grabbar grabbar ;) Imon ska jag åka till skolan halv sju!!! :S Blä! Hoppas på en bra dag.. vill igentligen vara hemma hela tiden nu när pappa är dålig men vad kan jag göra :( Nu ska jag läsa en blogg sedan lägga mig i sängen och plugga teori och vänta på mens ;) (kan ju börja med p-piller då) HAHA, trevligt..

Jonathan är hemma :)

Dock har han fått sina smeknamn, typ första reaktions smeknamn, typ ÅH och du är lik... han har fått, Wolfman, Robinson cruse och lite mer :) Här har ni anledningen ;)

Yeah Im smiling, but inside Im dying

Standing where you are looking at the something that u care most walk away.
There's nothing you could do to stop it from going away.
All you could do is just watch.
Standing where you are looking at the something that u care most walk away.
There's nothing you could do to stop it from going away.
All you could do is just watch.