Vem har sagt att han är normal?

Är man uppvuxen med mig som matte och Simon som husse kan man inte bli annat än lite seg i kolan ;) vi ska ju inte ens prata om resten av hans "släkt" .


Upp och ner, ner och upp!

Jaa idag är det fredag och jag ligger fortfarande i sängen, Frida säger att jag ska njuta av min ledighet(arbetslöshet) nu medan jag kan ;) jag njuter inte ett Piss! Vill jobba jobba jobba!! Som ni ser på bilden så ligger Noa här med mig! Min älskade finaste kille har fått ännu en kur medicin på två veckor så nu är det tratt i iallafall två veckor till! Så jag tar tillfället i akt att gosa lite utan tratt en stund! Kan skriva lite om Noa och mina tankar om de senare! Och vid en dator ;) men men lite om idag, jag ska gå upp nu! Klä på mig annat än hundkläder ;) och sedan bege mig till Halmstad för lite ärenden! Sedan ska jag träna!! Duktig jag är ;) ikväll ska jag till hundarenan med Noa och det va två veckor sedan sist så jag är super glad!:) i helgen tar jag det lugnt bara! Ska bli gött ;) annars har det inte hänt så mycket på senaste! Är i full gång med träning och dylikt :) och nu ska jag upp och fixa mig!!!


Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

Idag har vi ännu en kall vinter dag här i Halmstad! Imorse var det 14 minus ute! Därför passade jag på att stanna inne hela förmiddagen för att städa. Och fint blev det kan jag lova, sedan gick jag ut med min fjant i skogen och busade, han är defenitivt inte sur över all denna snön! Han älskar den och blir helt vild i den :) 
Älskade hund <3
Bilder från idag
 

Äckliga snö

Jani, rubrikerna är verkligen varandras motsatser .. Idag eller inatt öste det in as mycket snö! Den ända som blev superglad va ju självklart Noa! Han älskar snö! Idag är det onsdag och i måndags började jag mitt nya lite nyttigare och hälsosammare liv! Vi har tränat varje dag och kommer så göra! Jag dricker protein varje dag och min kropp är så nöjd!:) så idag blir det träning igen men först ska vovven rastas ihop med Fridas hund Chira! Sedan är det hemgrupp ikväll med:) idag vaknade jag av känslan att hur skulle man kunna leva utan sin hund! Noa är den bästa hunden jag kunde tänka mig och i hela mitt liv har jag sagt att jag ska ha hund och någon vecka efter studenten förverkligade jag min dröm och min framtidsplan i en liten hund valp! Och idag ! Snart 2 år senare vaknar jag jämte min absolut bästa vän någonsin! Han skänker mig så mycket glädje! Han tittat alltid på mig med sina stora fina ögon och lägger sig sedan för att gosa med mig! Han älskar mig så himla mycket och är så otroligt beroende av mig och mina val! Och jag väljer dom med glädje för att han ska må bra!
Usch! Tråkigt känslo inlägg! Nu blir set soffläge med bästa boken innan dejten med F&C


Härliga vår!

Vår vår vår, har du kommit på allvar nu eller retas du oss bara? 
Hur kan man inte njuta av detta underbara väder liksom.. Flera dagars sol! Jag befarar att detta kommer försvinna till i morgon och så sitter vi här med en regnig helg! Igår tog jag& Noa en mysig promenad runt Ön med Frida och Chira! Solen sken mysigt tills vi åkt därifrån då kom faktiskt några regn droppar :) Jag tog även en promenad i skogen själv med Noa hemma sedan. Jätte skönt! Har blivit helt hund galen nu och känner mig mycket tillfredställd när vi umgås jag och min fina hund! Imorgon är det dags för lite träning i hundarenan igen och vi får se hur detta kommer gå :) Föra veckan förberedde vi oss för några träningstimmar med en långis först med Frida och Chira sedan visade de sig vara stängt, korkat av oss att inte checka de liksom, därför bar det av hem till F&C för fika och bus i trädgården. Vid 6 tiden återvände jag hem och Noa va rejält tillfredställd efter en heldag med Chira ju!! Jag matte med som fick ventilera sig ordentligt! Men men tillbaka till idag! Jag tänkte gå en runda ut i skogen nu, Noa ligger och drömmer vid mina fötter den sötisen! 
Här är min fina!

Hund fläta

För ett tag sedan gjorde jag egna hundleksaker av en fleece filt som jag köpt. Riktigt kul är det att få göra egna saker till vovven! Därför tänker jag lyfta fram detta och lägga ut lite bilder här på bloggen :)
 
Börja med att ha två filtar vid behov av flera färger eller en om man vill de. Jag valde två!
Klipp sedan ut två remsor inte smalare än 15cm, kortsida ska vara den "stumma" sidan av tyger och långsidan ska vara den stretchiga för ett bättre "drag" o flätan.
Sedan klyter du en av dom i mitten så det blir en knut över den anda och sedan börjar du fläta omlått med varandra och när du kommer till sista tygbiten så sticker du in den emellan den första och drar åt! upprepa och upprepa och upprepa :)
 
 

Pang!

Pang sa det i huvudet och jag fick super huvudvärk. Blö, försöker bli av med den genom att vila men icke säger nicke! Så det är soffläge nu! Tur att jag har en trött hund idag som tillåter en lugn kväll framför tvn! Gud va fint väder det va innan idag när vi va ute <3 härligt med lite sol, äntligen närmar sig våren!

Här är en busig bild på min fina<3


Today

Idag är det inte lika fint väder som igår men ändå fint ju! Jag klagar absolut inte! Jag och Nois ska ta oss en runda till Gullbranna stranden och öva in att komma på visselpipa :) det går lite framåt men han har ju aldrig blivit visslad på förr ju!:) kanske tar vi en dejt med några andra hundar eller så går vi själva! Tiden får avgöra! Nu har jag precis druckit min morgon chai och läst tidningen med massa hund artiklar! Hörs sen


new week, new challenges

Tänkte att jag skulle lägga in ett nytt inlägg idag!:) fantastiskt va? Efter bara en dags uppehåll ;) kryss i taken för mig va! Lördags kvällen blev hyfsat bra iallafall. Igår slöade jag halva dagen sedan träffade jag Frida för en träning i Halmstad hundarena. Noa fick först en smärre chock av att komma in i agility hallen med massor med hundar så snabbt! I övriga arena hallen är det oftast lugnare liksom! Men efter att ha hyperventilerat en stund så gick det jättebra! Jag fick honom att lugna ner sig och då var jag nöjd!:) dock kom en liten löp tik förbi när vi skulle gå ut och åka hem så han blev ju helt tills sig då! Men men Frida befarar att ser snart är Chiras tur att bli "kvinna" så då får väl Noa helt enkelt lära sig att behärska hormonerna! Fast vi vet ju att killar enbart tänker med snoppen och så värkar det vara även i hundarnas värld ;) här kommer iallafall en försenad bild från när vi var på stranden i lördags och en bild på Noa i söndags morse så jag inte hittade honom!:) min söta vovve!


Saturday morning

Ligger just nu i sängen och det är lördag morgon!! Skönt, ska träna lite olika kommandon på Nois idag och kommer då ta mig till stranden. Igår vag vi med Frida och Chira heeela dagen :) mycket spännande! Ute en långis i skog och mark sedan fikade vi hemma hos Frida&mattias, vi snackade skit och hundarna dampade rundor i trädgården! Igår vad det de första riktiga vår vädret! Solen sken heeela dagen! Det var riktigt skönt ska jag säga, det ser ut att bli någorlunda fint idag med så jag kommer få en go dag! Ikväll ska jag umgås med trevligt folk och vi får se vad kvällen erbjuder! Men du får det bli lite kaffe och frukost känner jag! Så man vaknar till och kan börja på en bra dag!