Imon är det fredag!

Det är bara friska människor som är villiga att medge att de är galna.


Igår va jag och frida aktiva, Klockan 5 i fyra tog vi bussen till Falkenberg sedan vidare till Ullared och efter de åkte vi med hennes pappa till Ätran =) Där handlade vi massor med god mat Och tog sedan moppen tillbaka till Tvååker! Efter en timma va vi vid skolan och där bytte frida om och vi stack vidare till Elevhemmen efter de! Där packade hon MASSOR ;) Med kläder och vi körde sedan vidare till Stenens hus =) Där vi ska bo i en vecka för han är på semester :) (Kommer hem i helgen) Vi tog en varsin cider och började laga mat :) Tacos stog de på menyn och vi hade jätte kul och mumsade i oss den goda tacosen medans vi skrattade ihjäl oss för INGENTING ;) lite för många cider kanske ? ;P Sen dukade vi undan och duschade Varmt? Kallt? Jo JÄTTE varmt faktiskt i ungefär 5 minuter sedan blev de JÄTTE kallt så vi fick stå framlutade och skölja ur håren :) haha JÄVLA dusch! Sen la vi oss och kollade på skräckfilm i de stora mörka huset =) Sen la vi oss i den stora mjuka sängen och somnade gott!


Idag har vi haft lite olika lektioner och nu resten av eftermiddagen ska jag ha drift :) sedan ska jag & Frida åka till elevhemmen och packa sedan ska vi träna =) Och duscha på elevhemmen eftersom duchen inte funkar i huset ;) Efter de ska vi hämta Lina och vi ska ha Taco kväll igen :) Och massor med mys med favvo flickorna =) <3


Imon är det fredag och jag åker hem =)

Lov / Idre

Vi slutade skolan på Fredagen den 13 och då bjöd Simon mig på resturang =) Han är bara för go! Älskar dig min prins<3 Sen dagen efter klockan halv fyra gick jag upp för vi skulle ju som alla vet till Idre! Klockan halv fem åkte vi ifrån Kärleken och vidare till Idre, Vägen upp va seg men helt okej! 14 timmar tog de, för vi va tvugna att åka viom Falun och hämta Efrahim, Sen kom vi som väl va upp till Idre, och där umgicks vi med massor med folk, däribland min fina pojkvän <3

Under veckan gjorde vi inte mycket mer än att åka skidor =) En blev vi bjudna på mat ute av Annas pappa :) Mums Stekt ren file blev de! Va jätte gott! En anna kväll käkade vi pizza ute allihopa! Mums! Sen blev de inte mycket mer än att åka skidor för våran del!!

Bilder finns på bilddagboken
där heter jag BulansPlace


Nu är jag tillbaka på munkagård! Igår började vi ett nytt arbete nämligen att ha hand om ett akvarium, gruppvis, Jag Lina och Rebecca är i en grupp =D Vi tvättade och gjorde iordning akvariet igår och nästa vecka ska vi köpa fiskar till de =) Sen ska vi hålla de vid liv tills vi slutar ettan :)
Idag har vi haft en rätt soft dag! Vi hade häst på förmiddagen sen käkade vi tårta efter lunch och hade senare LG och snackade om terrarium =)
Nu väntar jag på Frida och vi ska gå på någon elevråd =) Sedan ska vi träna =D



Jag älskar dig Simon Gustafsson<33

Fredagen den 13

Igentligen borde jag hålla mig inne med min vanliga tur men Ikke då, Sabine ger sig ut på cykelbanorna ändå, Jag höll faktiskt på att gå under en stege idag med, Men i sista stunden stoppade min räddare Frida mig och jag pustade ut, Idag kommer något hända. Jag känner de på mig =S Jag ska göra allt farligt idag, jag ska gå, cykla, åka bil, buss och hela köret.. Valigtvis brukar jag skada mig av att GÅ helt normalt faktiskt men ändå ska jag ligga med näsan i marken och benen i luften.. Fattar inte hur de går till :S Klantig är vad jag är!!

Är iallafall sjuk, =( Har varit de nu i två dagar men ändå.. mår lite bätte..
Imon åker vi till idre =) Skit kul ska det bli! Kommer bilder och jag kommer uppdatera bloggen om en vecka =) Najs bajs!
Ska gå upp halv fyra inatt för att ta mig till kärleken och åka därifrån klockan 5..
Jobbigt morgon ;)
Rolig vecka!

Idag ska min pojkvän bjuda mig på middag!! Åh guud va jag älskar honom <33

Ha det bra pusspuss!!

Länge sedan nuja!

En man är som regel en kvinnas säkra byte långt innan han själv har en aning om det. / Walter Winchell



Skrev senast i onsdags förra veckan, De hände inte mycket mer den skolveckan, i förra helgen då va jag med Simon mycket<3 och vi va på fest hos Anna sen hände inte mycket mer =) Trevligt att träffa folket igen Dock mindre trevligt de som hände,
Sen blev de Måndag Och jag va tillbaka på Munkagård för ännu en bra vecka, Vi dansade på kvällen sedan chillade vi på elevhemmen, Tisdagen Blev de en lugn skoldag sedan Massor med plugg!! =/


Idag ONSDAG
Äckel förmiddag!! Vi började med att se på när dom anvlivade en sjuk gris =/ Va inte så illa faktiskt, de gick snabbt och den kände ingenting! Sedan gjorde jag prov =D Blev nog bra ?? Efter de kastrerade vi, va inte häller så farligt men jag började må lite illa, man skar ju upp en levande gris och plockade ut kulorna sen höll man i kulorna och snittade under, Njaa, riktigt så dramatiskt som de lät va de inte, Grisen kände även här typ ingenting, Sedan skulle vi disikera döda små grisar (självdött) så vi snittade upp dom och kollade på tarmar, mage, hjärta ja allt i en gris.. Mhmm Bloood! Sen hade vi lunch!! Kött gryta! =/ Jag hade inte min aptit kvar kan jag säga ;) Sen har vi nu haft Michel och sedan Matte nu har vi slutat =) Ikv ska jag plugga!!

Längtar till Fredag för då ska jag träffa min underbara kille <3

Dessa Lever! (slipade tänder på dom förra veckan df ligger dom i en vagn)
De röda på rumpan föddes grisen med och är INGET farligt!

Grattis Grattis Grattis

Vad är de för en dag, vad är de för en dag, jo de är ingen  vanlig dag för de är Linas födelsedag Hurra Hurra Hurra <33

Idag vaknade vi av att Amanda ringde 20 över 6 !!!! Och vi skulle upp och sjunga för våran fina vän Lina<3 Haha sen la vi oss igen och sov till halv sju.. Sen idag har dagen varit soft, började med lite test på foder sedan slipade vi smågrisarnas tänder =) Sen tråkiga lektioner ;P Haha

Igår hände inte mycket, Jag och Frida tränade =) Vi spelade badminton jätte länge =D Jätte kul <3 Sen va vi hemma och
 slappade framför Tvn =)


<3

Måndag

Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död
 

 Hajken va faktiskt bättre än jag trott =) Kallt på nätterna men ändå rätt kul, visst inte jättekul att gå i träskmark och sånt men jag blev ju ej blöt så de va helt okej =D Jag hade ju gummistövlar och Frida hade Kängor =) Hon blev dyngsur inte jag xD hehe Nej men på fredagen började vi med att gå en liten bit till ett läger där vi skulle sova den natten så vi satte upp tältet och lagade mat och lite sånt, sen sov vi och vaknade i extrem kyla!! Haha Vi tog ner tälten och käkade frukost och sedan gick vi bläää as långt!! Käkade lunch och gick ännu mer! Fast vi hade iallafall en snäll ledare =) Haha, Sen kom vi till en till station och där kokade vi ägg på eld UTAN något annat än eld =) Kul, Ägget blev löskokt sen gick vi till baslägret där vi skulle övernatta =) Riktigt trevlig kväll med snälla ledare=) Sen somnade vi och vakande ännu en dag SVIN kall! ;) Sedan åkte vi hem coh va hemma vid 11 på söndagen, Då duschade vi och sedan sov vi fyfan va skönt att ligga på ngt mjuuukt!! Pappa pch mamma kom en stund också så vi käkade pizza sedan åkte dom hem.. sedan fortsatte jag och frida att lata oss =)


Simon är min prins och jag saknar honom (: