Dags att städa vårat rum Frida kanske?


Outfit och Facelook

Självklart kan jag inte vara normal på alla bilder så ni får ha överseende! Jag är helt enkelt inte en normal människa :D

Slitna jeans och pojkvännens tröja ( Hans tröja kan han nog inte ens får över huvudet )


Kärt barn har många namn :)


Tog bort adressen :) Den behöver inte vara kvar, även om den nu inte är hemlig :D

Första dagen i skolan :)

YEY, nu är det dags att ta tag i uppdeteringen! Jag är verkligen taggad inför skolan nu igen och tänker ta tag i allt nu! Frida ska ägna 1 timma varje dag till rester i kurser och då tänkte jag hänka och försöka får bort allt nu! Har börjat en kurs idag, Att guida heter den! Verkar as kul! Taggad inför den! Denna veckan kommer bestå av träning och sedan en bygde fest på Onsdag :D Skit kul!! Har tagit med kameran så nu blir det bilder!

Dagens
* Äta
* Träna
* Åka till Åsa med Elsie, Malin och Frida för att fota hamstrarna
* Plugga
* Städa!! (ett måste, ni får före och efter bilder)

Ni ska även få en dagens outfit som jag tog i morse!
Saknar mig älskling också!
Älskar dig


Bild: Random på datorn, bara för att jag faktiskt inte är normal!

Överaska din flickvän?

Alla flickor där ute som har givit bort sitt hjärta till en underbar kille, vad älskar alla ni liksom jag? Jo är det inte överaksningar? Det behöver inte va något dyrt eller sånt, Efter som att jag är den i förhållandet som planerar vet jag ju alltid redan vad som kommer hända, vilket är väldigt tråkigt.. En överaskning piggar upp vardagen! Dom ett exempel, jag kom hem helt oväntat med en choklad till min pojke, (godisälskande Simon) Det va uppskattad och vad kostade de? En 20kr.. Och han blev glad.
Ett tips är att kanske yppa en liten mening om något du önskar dig :) eller skulle tycka om! Jag älskar picknickar, helst ute i skogen eller någonstanns där ingen annan är :) Enkelt och billigt!
Du behöver:
En filt (har hemma)
En väska (har hemma)
Fika eller smörgåsar (har hemma)
Kanske jordgubbar (Jag älskar de)
Fint väder! (ett måste)

Detta bör man dock inte göra på vintern. Men som igår när vädret va helt underbart lite småvarmt och kallt på samma gång, solen sken! Jag älskar sådana dagar och med rätt kläder älskar jag att vara ute i flera timmar! Helst i skogen!

Om killen vill/brukar vilja lägga lite tid och pengar på presenten så kan man ju säga ÅH detta skulle vara så fint att ha, eller visa honom vad du hittat och sedan inte nämna de mer och se om han fattat vinken ;) haha



Själv är jag sugen på att laga en god middag (ihop) men min älskling, men mysa hemma framför bordet med levande ljus och musik :)
Och på önske listan står det ett armband för 165kr :)
Och som sakt, bli glada för de lilla också! Man behöver inte FÅ saker! Även fast de är mysigt och speciellt!
Är helt insnöad på kors! Vill haaa!!


Nya favvo sida :)

Har precis hittat en ny favorit smyckes sida, och NEJ jag ska inte beställa som en dåre nu! Dock tycker jag det även är en jätte bra sida om man ska ge bort presenter! Bra priser och bra kvalltie och det finns även unika saker man kan göra :)
Smakprov





Kvällshumor :)


Varför kan inte min pojkvän?

Varför får inte min pojke sånna här muskler?


Miss you plutt!

Saknar min Sambo!!!
BARA för att hon tycker det är kul att glo in i en tvättmaskin!

Kanske ett inlägg?

Då var det dags för ett inlägg igen :D Alltis lika svårt att få tummen ur röven och sätta sig här för att skriva! Men men nu är det lov och det är dags att skriva. Dock brukar det ju vara på lov som jag hakar efter men ändå! Nu måste jag skriva så inte Frida gumman kommer och gnäller om någon dag :)

Efter skolan i fredags åkte vi med Mathilda Thelander till Halmstad och därefter tillbringade jag min tid hemma, Vi beställde hem lite mat från Wild west och sedan på kvällen kom min alldeles egna lill sis Åsa till mig :)<3 hon sov sedan hos mig :)
I lördags gick jag upp tidigt och jobbade sedan åkte jag hem igen duschade och gjorde mig i ordning, därefter handlade jag lite bröd och mjölk och sånt och åt sedan frukost med Åsa och Jonathan! Jag och Åsa tillbringade sedan halva dagen istan och shoppade, Fick med massor hem :) Riktigt mysigt och kul va det! Blev även en fika :)
Söndagen gick jag upp sju, började sedan jobba åtta på Karlsfält med grisarna, Därefter åkte jag till Alslöf och jobbade med Kalle hela dagen, Hem kom jag vid ungefär halv sex :) Därefter åkte vi hem till mig och handlade massor med Tacos och hade det mys! Sov sedan hemma hos min älskling för att han är så underbar!!
Idag är det Måndag och jag gick upp tidigt för att åka till körskolan, efter första lektionen gick jag hem till Issa och drack två kannor kaffe ;) Sedan drog vi in till stan och jag inhandlade lite smått och gott :) Vi åt även lunch och därefter va det dags för körlektion igen! Gick SUPER :D Efter den gick jag hem och åkte sedan med Eric ut till Gullbranna :) Idag sover jag här igen för imon är det dags för Jobb igen :D

Inhandlat, Tre apor är vin :) Köpte även ett silverarmband som jag redan har ett av, men det skulle vara två tyckte jag :)







Vagina!!!!


Kolla inte på Buried...

.. För den slutan ungefär som denna söta kisen :)

Nu har jag något att skriva om :)

Igår så va Simon här :) Han kom i Tisdags och sov här till igår och va här sedan hela dagen :)

Tisdag: Spenderades i skolan till klockan halv fyra sedan drog jag och min BEJB hem :) Då var det dags för Zumba :) Vi dansade och sedan duschade jag! Emma kom upp och va lite med Frida! På kvällen sedan åkte vi hem till Mattias och Magnus och kollade på Filmen Buried, SKIT kass, se den inte, Frida gillade den dock men inte alla andra fem mot en Frida ;) Haha hela filmen handlade om att han va i en kista.. fattar inte dom hade med den heta skådespelaren Ryan Reynolds så det va ju bra :) haha


Sedan kom Simon och hämtade mig och vi åkte för att hyra ännu en film :) Vi hyrde då Frozen (eller något sådant) Och kan ni gissa? Även den va as kass ;) haha Hur lyckas man hyra två kassa filmer på en dag :) Men men Frida och Mattias va även men och kollade på filmen och sedan la vi oss och sov :)

Onsdag: Alla gick till skolan utom Simon som låg kvar och sov den grisen! Jag hade prov på förmiddagen och Simon kom över lite innan halv tolv då det va dags för lite lunch :) Sedan hängde han med Mig, Frida och Mattias i skolan en stund och lite innan fikan (som vi inte orkade vänta på) Åkte vi och handlade egen fika på Gööks :) Mumms! Det blev Semlor och små kakor bland annat :) Sedan dansade jag och Frida Zumba! Och därefter kollade vi på ännu en rysare, vet dock inte namnet på den men jag somnade mitt i ;) Lite innan Vollybollen som började fem började vi med maten :) Vi käkade macaroner och falukorv! Sedan tränade vi och även lite gym :) Efter de åkte vi hem till elevhemmen idag och kollade klart på filmen och chillade sedan där :) Simon åkte hem vid 10 och jag somnade skönt direkt därefter kan jag ju säga :D

Torsdag: Idag är det Torsdag och vi hade mikrobiologi till halv tolv, Nu får vi göra som vi vill och jag tillsammans Med Frida ska träna på provet till imon! Jobbigt! Ikväll blir det även fotboll och basket :)

Puss hej ifrån en trevlig tjej!


Family gay- detta kommer jag få ångra att jag sa...

Okej, vad tycks om mina roliga family gay inlägg? Simon gillar nog dom iallafall ;) Dock har jag ett litet litet LITET problem och det är att jag faktiskt börjar tycka att dessa snuttar är roliga ;) Just dessa ord kommer jag få äta upp nästa gång det är frukostdags hemma hos Simon och han vill slå på 6an men inte jag ;) Dock kommer jag nu få höra "MEN DU GIIIILLLLAR JU DETTA, men vill bara inte titta för att du tror inte det är kul" haha så OKEJ jag kan väl kolla lite då! Dock hatar jag att kolla sådan pogram med min boy då han är helt inne i TVn och om jag säger en sak säger han "Va?" 15 minuter efter att jag sagt något.. Så snälla Simon nästa gång vi umgås framför TVn GLÖM inte bort mig plzzz ;)

Men men, Här får du en liten film att skratta åt !!!
Denna filmen skulle kunna utspela sig när jag och Simon sitter och äter och jag bara VILL ha glass och han försöker få mig att inte äta ;) När det gäller sådana godsaken som glass är jag 4år igen och bara VILL ha, det är nog lite fix ide också då jag bestämt mig för att jag är sugen och då MÅSTE jag verkligen ha glass eller godis eller chips!
Så omvända roller nu, Simon är kostym nissen och jag är (vänta måste bara ringa Simon och fråga vad han/jag kommer heta) Peter!!

NAJS! Har ni hemlängtan killar? ;)

Män är födda mellan kvinnans ben och spenderar resten av sitt liv på att fösöka komma in där igen.. Ska vi kalla de hemlängtan?

Tröst äta?

Eftersom inte det värkar som att du bryr dig så jävla mycket så jag ska äta pizza idag.. tröst äta lite..
Tillsammans med mina vänner som inte sviker mig.. :')
Frida skippade bion idag för att vara med mig.. tänk att hon skippade BION idag för att vara med mig..

Vet ni vad jag gör idag med?
Jag tar ledig från Zumban!! (skiiiit tänk va svårt de va)

Family gay

Haha dom har gjort om denna filmen :)

Här är den riktiga :)

http://www.youtube.com/watch?v=emsAHm3RTHE&feature=related


Alla hjärtans dag bio??

Jag ska inte fira alla hjärtans dag på sjävla måndagen utan dagen innan då min pojkvän inte bor i varberg eller vill ens åka dit.. Dock hoppas jag på att jag KANSKE blir bjuden på bio?? Trassel vill jag jätte gärna se! I 3D :) Hoppas Hoppas<33


Genteknik? Shopping? :)

Jani vad väljer ni? Jag välder då att göra BÅDA idag :P För just nu sitter jag och skriver ett arbete om genteknik vilket är ur tråkigt!! Men det MÅSTE göras :S Pisse svårt iallafall!


Efter skolan är det nu bestämt att vi ska dra till Varberg och shoppa!!! :) YEY
Nej kanske inte shoppa men kolla balklänningar och kanske köper vi något fint jue :)

 

Ikväll klockan 18.00 ikväll börjar vollybollen, därefter är det fotboll och basket :) NAJS! Efter de tänker jag träna på gym och sedan försöka springa hem :) Dock med min kondition går det la inte så bra! :) Men men jag skriver nog mer ikväll!

 


Dagens hår :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår :/ är trött på de och tycker att de är för långt.. men men, jag måste spara till balen! Men men, idag hade jag min nya ring ifrån Gina på mig :)


Vill HAAAA!


Drömmer om sommaren!

Och så sommar shoppar jag lite :) Hur söt är inte den lilla puder färgade toppen liksom :) OCH de mörkrosa linnet! Perfekt på stranden..


Kissie härmas :(

Kissie har köpt lika dana skor som mig :( Bra eller dåligt?
Vad tycks?

Projekt redovisning:)

Yey, har projektredovisning idag :) Är faktiskt rätt nöjd.. Detta är iallafall våran lilla plats på skolan denna dagen! Vi har hållt på sedan 10 och vi slutar 2 :)

Trött som fan MEN Zumba dansade jag :)

Detta är mitt och Fridas nya schema och det ska följas till punkt och pricka! Vi körde även lite magövningar idag som INTE stor med i schemat ;)

Vi käkar även lite nyttigare :) Vi äter lite mindre bara och även lite mer :) Vi har bestämt oss för att äta knäckebröd när magen börjar kurra :) Japp japp japp :)

Nu ska jag fixa det sista med min jobb ansökan innan jag lämnar in den i morgon :)


Efter allt tjat.. :P

Okej nu ska jag uppdatera! Anledningen till att den har uteblivit är att jag inte känner att jag kunde skriva om något kul :P Men aja

I Fredags va ju min fest! 80tal! Den blev SKIT bra! Betong på skit då jag faktiskt deckade på SKIThuset ;) haha dock va det typ 2 halv tre på kvällen så jag missade ju inte mycket! :) Alla mina underbara vänner va där och jag var helnöjd!
Bild tagen någon gång under kvällen :)


I lördags va jag så bakis att jag höll på att dö ;) haha såg nog förjävlig ut! Jag och älskling drog in och käkade buffe till frukost!! Mums! Sedan åkte vi hem till mig igen då Malin, Elsie & Tilda fortfarande va kvar där! Vi snackade skit ett tag sedan åkte dom! :) Tack för en kul fredag tjejer!! Efter att dom åkt slappade jag bara hemma och sedan gick jag och handlade chips ;) det blev även att köpa tre nya filmer och kolla på dom hemma hos min älskling!! Somnade i tid iallafall och det va sååååå skönt :)

Söndagen spenderade jag hemma hos Simon :) Sovandes och mysandes! Städade hos min lilla Funki Bunki också! Hon blev så glad! :) Jag åkte hem på eftermiddagen för att skriva klart ett arbete och sedan kom Simon med :P Vi kollade Tv och jag duschade, smörjde in mig och gick runt i mina hello kitty tofflor och morgonrock! Vi gick och la oss i tid (tyckte vi) dock somnade inte jag förens 1 och Simon låg vaken ännu längre!

Måndag(idag) Vaknade när Simon skulle upp och gick då runt i min morgonrock igen! Allvarligt att mysa i morgonrock och sovkläder är fan guld värt! Eller hur Frida? ;) Sedan åkte Simon och jag packade i lugn och ro samtidigt som jag klädde mig, dock satte jag bara på mjukis! Va inte sugen på att klä mig piffigt idag! Jag tog bussen till elevhemmen 1.5h buss -.- lämnade väskan och åkte med Elsie till skolan och käkade lunch!

Annars idag så har vi haft Svenska hela dagen, jag och Frida har fixat med projektarbetet hela dagen och Frida kom på denna briljanta ide om att måla en egen skylt där det stod KRAV på :) Och fan va snyggt det blev! Bra ide Frida!!
Vad tycks?

 

Lite mer update om mitt liv är att jag håller på att kolla efter bil :) Ingen körkort ännu men SNART nära nu jue! Och då måste man ju ha bil!! :) Har hittat två kanidater men får se om dom är lämpliga!
Nu får det vara nog för idag och här kommer upp en bild på mig och en söt grisa!


NY dag NYA tag :)

Idag är det fredag :D Och vi slutade vid lunch :) Då ska jag och Frida hem till Halmstad och ikväll händer ju massor med skoj!


Dagens visdom:
Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan att mena allt man säger

Dagens roliga historia:
- Finns det något värre än att hitta en mask i ett äpple man just bitit i? - Ja, att hitta en halv mask.

Dagens onödiga vetande:
zebrans ränder kan jämföras med människans fingeravtryck. De är alla olika.


Nu går en misslyckad flickvän och lägger sig!

Jag är trög, dum i huvudet och klagig.. Jag är helt enkelt misslyckad.. Jag är inget att ha helt enkelt.. Jag sär störd, dum i huvudet.. det är något fel i hjärnan på mig..
Men framför allt, misslyckad.. så nu ska jag gå och lägga mig.. misslyckad och ensam. Ledsen och sårad.. Hoppas nästa dag slutar på en annat sätt. Så jag fatiskt kan gå och lägga mig lycklig, eller åtminstånde glad.



Jag har en liten teori om att aldrig gå skilda vägar som ovänner eller att gå och lägga sig ledsna ocha arga på varandra.. Den 15 semptember lärde jag mig att tiden med en person kan ta slut för alltid.. att aldrig mer kunna prata eller skratta ihop med denna person.. Så tänk att alltid vara vänner.. För den 20 maj(tror jag) lärde jag mig att på en sekund kan det hända något oväntat.. I mitt fall blev vi påkörda av en lastbil. På den sekunden kunde lika gärna mitt liv varit över.. Då kanske DU aldrig skulle skrattat eller pratat med mig något mer.. Detta tycker jag alla ska tänka på innan dom skiljer sig ifrån varandra (inte gör slut nu alltså utan går hem eller iväg) För tänk om det sista man gjorde va och bråkade, och så ska man behöva älta detta varje dag i hela ens liv..
Det vill jag ingen ska behöva göra..



Idag lägger jag mig misslyckad som jag skrev där uppe, för det är exakt hur jag känner mig och även ledsen.. Ett litet samtal om hur mycket jag skulle betyda kommer inte göra mig glad.. för 4 timmar i mitt liv har jag än en gång varit ledsen och kännt mig misslyckad.. och det är ingen trevlig känsla och bara för att få en annans samvete rent kommer jag ju inte må bättre..

Så Godnatt allihopa, idag går jag och lägger mig arg och ledsen på min pojkvän. Det är försent att ställa saker till rätta och imon vaknar jag och sedan tar jag bussen hem.. Tänk om det är den sista bussresan jag tar. Hoppas inte de.. och egentligen ska man inte tänka att det är sista gången man ses.. Men man kan ju iallafall tänka på att vara vänner det sista man gör iallafall..

Det ska bli mitt motto, som jag hela tiden blir tvungen att bryta!

God natt
Jag älskar dig

Varför?

Varför planterar man ut vargar för att sedan skjuta dom? Jakt är egentligen inget mig emot men när dom planterar ut vargar i olika län och sedan varje år dödar ett visst antal vargar? Måste man döda varg? Kan man inte döda dom om dom blir för många? Men dom kan ju omöjligt ha varit för mycket varg om dom nu släpper ut fler.. Förstår faktiskt inte det roliga.. Jakt är ju en hobby men den hobbyn är att döda djur och sedan äta dom.. Inte döda djur och sedan... ? Ja vad händer sedan.. Jo man kan skryta inför Sina vänner att man har skjutit en varg..
Tycker faktiskt inte att det är okej ..

17e bilden: En ovanlig bild.

FÖRSENAD :)

Nej men HEJ :)

Idag har jag varit i svinhuset :) Vi har gjort D9 provet :) Det gör så att jag får spruta grisar :P NAJS! Så idag gjorde vi provet samt va i svinhuset och visade var man skulle sticka och även gav en järninjektion :P Efter de så var det Lunch och lite så, Elsie va fan bäst idag då hon sprang runt med en bergsprängare :) Haha skit kul!


Efter lunch hade vi projektarbete och eftersom jag och min älsklings sambo håller på med grisar så sökte vi runt på olika tidningar och skulle hitta tidningsrubriker.. vi kom in på djurplågeri och sedan blev det youtube där vi kollade på sånna hemska filmer, ATT MAN KAN GÖRA SÅ! Människor är idioter!! Hela dagen slutade med att vi satt tre kvart övertid på dagen med att kolla på när djur parar sig, rätt intressant faktiskt! Dock måste man nog vara rätt vrickad och även djurvårdare för att ens tycker det är intressant och även sitta över på ledig tid för att glo på de! Haha Alltså JAG och min FRIDA!
Efter skolan muppade vi oss hemmåt och seda åkte vi på träning! Vi tränade vollyboll JAG satte ALLA bollar (NEEJ jag ljuger inte ;)) Sedan tränade vi gym :)
Därefter satt vi kvar EN timma för att kolla in en snygg kille ;) hihi han är riktigt snygg.. Sedan började vi säga fula saker som t.ex att han stod och fes samt hade liten snopp :P Detta gjorde vi BARA för att Frida tyckte att vi inte skulle åka hem och drömma om honom, FAN jag som ville :( Sedan fulade vi oss i bussen och jag LOVAR alla tvåor tycker nog vi är helt störda ;)
Nu är det dags för kvälls macka :)
Detta är Frida när hon drömmer om mister X

Får man göra såhär i Sverige?

Får man skjuta en hund på detta sättet?


Är detta sant ;)

Så vill svenska kvinnor ha det i sängen

Vi får för lite sex. Det är resultatet av en färsk undersökning om europeiska kvinnors sexliv. Den visar att vi svenskor har minst sex i jämförelse med våra kontinentala medsystrar. Och att vi vill ha mer.

Mycket mer.


Sorry! Dagens outfit kommer nu istället!

Jag och Frida idag gott folk!





Kroatien i JUNI!

Sådärjan! Nu har jag bokat ännu en resa, det går till Kroatien :) Dit åker jag tillsammans med delar av min familj :) Skit mysigt!! Direkt efter studenten! :) Vilar då upp mig i EN vecka sedan blir det Jobb Fore ever! :)

Någon som har sommarjobb? Hör av dig :D
Hotellet!

Vofflat hår :)

Najs, här får ni ett litet smakprov på hur jag kommer se ut imon ;)


Förberedelser :)

Sitter och har nyss målat naglarna :) Det är ju 80tals tema för att Treor på Munkagårdsgymnasiet imon :) NAJS!! Så för ovanligheternas skull kommer det upp en dagens outfit imon innan skolan :) Bra va?? :D

16e bilden: En bild på dig själv.


Tisdag och skola igen :)

Idag hade jag körlektion 7.30!! Kan säga att det va jobbigt att stiga upp ifrån den varma sängen och att Simon låg kvar naken och mös gjorde ju inte saken bättre :( Hum, aja körlektionen gick bra, Inte långt kvar nu jue :)) Sedan åkte jag direkt till skolan och såg att vi hade Estet? Eh okeeeej! Men men, efter de snackade vi lite om arbete sedan åt vi lite lunch! Frida mådde inte jättebra idag häller ;) hihi najs!
idag körde jag även på en äckeldag, utan smink! ;P

Ursäkta för den fula bilden men ÄNDÅ!