Lördag, Söndag, Måndag & Tisdag

Lördag, Det var fest hemma hos mig =) jag tycker det blev helt okej =) Riktigt nöjd! Älskar att Åsa & Jennifer va med =D Va länge sedan man gjorde något mer er på de viset ;) Alla andra va också helt okej och jag hade jätte trevligt!

Söndag, upp och jobba började klockan nio men kom lite sent ;) Det tog typ en timma sedan va jag hemma igen och då hade mina underbara vänner Påhlsson och Dansk städat i mitt hus :') så himla gulligt av dom :) Efter de gjorde min kära kusin Fidde frukost! Fråga inte! Så resten av dagen tog jag de lungt och diskade all disk och sånt, Jennifer kom över också sen åkte jag och mormor och lämnade henne på flygplatsen, sedan kom Simon hem till mig och vi åt mat och kollade Beck! Mys älskling<3<3

Måndag, Back to school! Rätt skönt att vara tillbaka =) Hade bara två lektioner och då satt vi vid datorn och höll på med fiskar =D haha :D Sen igår kväll städade jag och Frida hennes rum och efter de gick vi en runda! Sedan satt jag själv i mitt hus och kollade på Halv åtta hos mig, Familjen annurlunda, och Spårlöst =D sen duschade jag och la mig!

Tisdag, Nu har vi häst och ska ha de hela förmiddagen sedan ska vi till tropikcenter i halmstad :) haha  sen slutar vi! Ikväll blir det nog att städa och gympa!

Fredag =)

Idag har de varit en tråkig skoldag sedan så hämtade pappi mig <3 och så kom vi hem och möttes av Anna i mitt kök =) haha blev lite paff =D men de va trevligt! Hon va btw med Jonathan =) Vi snackade lite skit sedan åkte dom till stan =) Och jag åkte ner till mormor där Jennifer och Lilla Lea va =) Vi gick en runda med Lea och så åt vi och sånt =) Sen kollade vi på bompa och sedan skulle Lea sova så jag åkte hem(: nu sitter jag här och väntar på Anna :) Hon kommer snart =D Trevligt, trevligt! Hon stannar nog ett tag tror jag.. Kanske sover hon här.. men jag har ju jobbet imorgon, men vänner får göra som dom vill hos mig =)

Imorgon gäller de!!

Saknar min FridaFiskenFredriksson<3


Tisdag, Onsdag!

Tisdagen forstatte med hästprov sen hålla på med fiskar =) haha Senare på kvällen gick vi en runda jag och frida =) jätte mysigt väder!

Onsdag, Vaknade tidigt!! Sen skötte djuren sedan tema dag = film hela förmiddagen sen gångon jävla teater! Faktiskt riktigt bra va den! Filmen va sådär! Guds stad hette den! Sen kom vi hem och vi gick ut och gick i en timma =) och pluggade "massa" Haha jag blev iallafall färdig!

Torsdag, Jag hade kallhuset dvs ankor, höns, fåglar ute! Haha =) kul? Nej, låste in mig i innefågelburen och kom inte ut :S och jag som är livrädd för fåglar höll på att dö =/ synd om mig!! Sen har vi haft svenska nu ett tag, och ska ha gympa teori sedan! Efter de ska jag ha djurvård och säkert något mer =)

Fredag imon! Ska träffa min kusin och bror!!! <3<3

Fredag, Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag =)

Fredag, Jag kom hem och sedan stack jag till Marika, hon sminkade mig eftersom de va hennes läxa! Bröllogsminkning ! Skit nice! Sen fick jag fest sminkning på ena ögat, Sedan fixade vi oss och åkte med en kompis till henne och hans kompis till Laholm och kollade runt =) Hände inget där vi va så vi stack hem igen =) Och efter de käkade vi nattmat och sedan stack jag hem =D



Lördag, Jag vaknade vid halv 11 och fixade mig sedan stack jag in till Halmstad och träffade Åsa =) Mys<3 VI tog bussen hem till mig igen och så kollade vi film och åt lite (: Hon stack sedan hem vid 7 och jag stack hem till Rebecca med Anna och vi käkade jättegod kycklingsallad och hade massa med mys<3<3 kom hem vid 12 ungefär och då latade jag mig sedan la jag mig och sov jätte skönt!



Söndag, Jag vankade vid 12 sedan käkade jag frukost och kollade One tree hill<3 till halv två, då bytte jag om jag stack ner till stallet =) Väl där nere gjorde jag rent Zorina, Orkade inte rida eller något sånt, hon är lite i oform också, men eftersom jag inte orkade att gå hem så tvättade jag hennes svans och sedan gick jag en runda med hnne för att den skulle torka =) Sen kom jag tillbaka till gården och då frågade Maria mig om jag ville käkade lite vofflor med henne och Anita inne hos Anita och visst ville jag de =) Mums, Så in gick jag och vi käkade och snackade skit, sedan skulle dom åka till Ekeberg och löshoppa Obelix och Jacke så jag hängde med och hjälpte till =) Kom hem igen vid 6, tiden går så snabbt! Då stack jag hem träffade på Fors på vägen snackade lite skit med honom sedan käkade jag med mamma, duschade och tog de lungt!



Måndag, Tandläkaren och sedan skolan! Soft dag, och när vi sedan slutat hade jag och Frida djurtur =) Innebar att Frida fick ha utedjuren, Hästar, Stutar, Lamor, gätter, får.. aa allt möjligt och jag hade hand om Reptilrummet, Fiskar, Ormar, Ödlor, Spindlar!! På onsdag ska jag ha kallfågel, Höns, Och sånt skit, även minigirsarna =) Men men lite roligt va de iallafall!



Måndag/Tisdag Natt, Klockan 01.00 ringde klockan så jag och Frida fick pallra oss upp och åka till skolan för att kolla om fåren lammat! Vilket dom ej hade så vi fick åka tillbaka i regnet och sova klart natten!



Tisdag, Vi försov oss och vaknade klockan 20 över 6! Vi skulle börja utfodra djuren HALV sju! så vi sprang ut tog moppen till skolan och va där halv!! Puh, Sen utfodrade vi djuren och klockan åtta käkade vi frukost, sedan hade vi häst prov =/ Klar med de nu! min hjärna är helt tom!! Blä!!


Jobbigt!

Ons,Tors,Fre,Lö,Sö,Må,Tis,Ons

Onsdag Förra veckan, Jag va sjuk dvs att jag va ledig ohc åkte hem ifrån Munka, väl hemma va jag en stund hos mormor sen åkte jag hem och sov och kollade på One tree hill(L)

Torsdag Förra veckan, Jag va bara hemma och sov och kollade One tree hill (L) min älsklings serie!

Fredag Förra veckan, Jag kände mig bättre så jag åkte in och vaxade mig och sedan åkte jag och Simon och köpte ett katthalsband till mig fina Katt<3 Sen åkte vi hem till mig och han stannade för att dricka lite läsk och sedan åkte han hem och jag kollade One tree hill =) Älskar att kolla om på mina älskade serier!

Lördag Förra veckan, Jag jobbade sen va jag med Älsklingen<3 jätte mysigt! Tog det bara lungt!

Söndag Förra veckan, Jag vaknade jobbade och sen kom älskling och han va hos mig i en timma typ sen stack han och jag åkte hem till Marika<3 Vi hade jätte mysigt! Kollade film och Duschade Frigg och allt va de nu va <3

Måndag, Jag & resten av Munkagård va lediga idag, Simon hade oxå studiedag! Så vi åkte in och hade en jätte mysig lunch på Blue Thi! Sen åkte vi hem och han åkte därefter hem till sig och jag stannade hemma och städade och packade!

Tisdag, Skolan till halv fyra! Då tränade jag i 45 minuter sedan stack jag till elevhemmen och käkade, Efter de åkte jag och Degis och kollade på Vollybollen mellan Plönninge- munkagård, Munkagård killar förlorade men tjejerna vann =) Sen stack vi till pizzerian men vi va bara där och vände, jag stack därefter hem och sov =)

Onsdag, Vi gick i skola som vanligt, sen tog jag och Frida moppen till varberg och gick på stan <3 =) Mys! Sedan hem och käkade en jätte mumsig räksallad och kollade därefter på Film =)

Idag Torsdag, Började med svenska som jag fick reda på att jag inte behövde gå på!! Så nu sitter jag här och tråkar!

Imorgon Fredag, Jag ska hem och så ska jag träffa Marika <3 Hon ska använda mig som sminkdocka ! =D <33 Jätte kul att umgås med henne! Tycker så mycket om henne<3



Sjuk =/

Sitter i skolan och är sjuk =/ har genomlidigt denna skoldagen med antagligen feber och hosta så hela bröstet värker.. =/ Mår riktigt kasst.. vill bara hem nu!
Idag ska jag och Frida städa I Andreas hus =) så det blir fint när han kommer hem =)

Lite ifrån helgen,
Fredag: Jag kom hem, då åkte jag och Simon till Jula men jag hittade inget intressant, blev inhandling av block, till skolan.. Sen käkade vi pizza och hade mys till klockan nio =)
Lördag: Vaknade kvart i nio klädde mig coh stack till Jobbet (började nio) Jobbade tills jag va färdig sen stack jag hem och klädde om till ridkläder och stack då till stallet, Sen kom jag hem duschade och klädde om till vanliga kläder.. sen va jag bara hemma, Mamma jobbade natt så jag och Simon käkade god middag och hade jätte mys<3
Söndag: Samma veva här, upp tidigt och jobbade sen vidare till stallet =) Träffade Simon en stund också annars va jag bara hemma =) jätte mysig helg har det varit!


Måndag: Jag och Frida va på buggen sen stack vi "hem" till Huset och käkade gott och hade en jätte trevlig kväll<3

Är jätte hungrig!