Videoblogg på Munkagård!


Torsdag imon!

Sitter just nu hemma hos Marika och dricker cola<3 Har varit med Simon en stund idag och även träffas Fors med :) Det va kuligt!
Igår vart jag hemma i lägenheten en stund, sedan sov vi hemma hos min älskling!
Jag och marika har även festat lite med Thed, Pontus och Danne ;) hehe vilken dag de va minns jag ej ;) haha! Så här har hänt saker men inte allt för mycket så man kan skriva om de ;) hoppas på en toppen helg!
Imon jobbar jag hos Kalle och där kommer jag nog får det kul! Det ser ut som att det fina vädret kommer tillbaka också! KUL när jag inte är ledig, va ledig en dag denna veckan och så blir det pisse väder!

mhm Lunch!


Mys söndag!

Idag så har jag jobbat och lite så ;) Sedan har jag solat och jag har även bränt mig ;) Like always! Men men, Sedan hämtade Simon mig och vi stack hem till honom och tog en dusch! Därefter drog vi hem till min mormor och där va min bror och hans flicka, så vi åt middag och efterrätt ihop och så spelade vi lite kort och så! Nu sitter jag hemma hos Simon och lyssnar på Björn Rosenström<3 love

Midsommar rock like always!

Igår va det sjukt kul! Kvällen började med att Marika sparkade sönder sin fönster ruta ;) hehe Marika damp?? NEEEJDÅ ;) Men men, kvällen fortsatte och jag hade skit kul! Fuller blev jag och Marika blev 10 gånger värre ;) haha kvällen slutade lyckligt då jag åkte hem till min käre pojkvän för lite kärlek ;)

Ut en runda!

Nu ska jag gå en runda med Daisy<3

Äntligen

klockan är lite efter två och första groggen håller på att lägga sig på rätt plats ;)(magen)

GLAD MIDSOMMAR

Valde mellan denna bilden och en blom bild ;) Denna tyckte jag passade mer in på midsommar och även migsjälv!

Är sugen


Lång vecka mycket party!!

Hela veckan kommer i snabbrepris nu!
Tisdag:Jag och Marika tog det lungt, chillade hemma hos henne och sedan när hennes mamma kom hem drog vi till Ulricehamn med den äldsta hunden Tamiko! Massa fina hundar såg vi på kennlen! Vi kom hem typ 12 på natten så då sov jag här hos Mika :)
Onsdag: Jag jobbade på morgonen och sedan käkade vi frukost när jag kom tillbaka! Hennes föräldrar drog till Kroatien i fyra veckor så fritt fram ;) hehe så vi började med att laga en god middag på kvällen och min Älskling kom över och åt med oss! Till maten blev det bira och sedan drack vi ännu mer bira och därefter blev det Captain Morgan och cola x antal glas! Kvällen fortsatte i vild fart och vi va även ute en sväng i Eldsberga klockan 6 somnade vi gott i våra sängar!
Torsdag: Klockan 8 ringade klockan och det va dags för mig att åka in till doktorn! Simon följde med mig och vi hade ju INTE sovit ruset av oss kan man säga! Vi tog bussen för Simon kunde inte köra ;) hehe väl hos doktorn fick jag tråkiga besked, ska äta tabletter nu i tio dagar och sedan om det ej är bättre blir det sjukgymnast :S Vill inte! Sedan kom vi tillbaka till Eldsberga och då la vi oss i solen och solade ;) mys! Fick en mysig bränna! Men men, tog det lungt resten av dagen och så åt jag och Marika en fin god middag på kvällen!
Fredag: MIDSOMMARAFTON :) = party på hög nivå! God mat och trevliga människor! Jag och Marika har städat huset och ska snart iväg och handla mat :) Sedan ska vi äta gott och därefter är festen igång!
Bilder ifrån klockan 5 på torsdag morgon ;)

Marika och jag lyssnar sönder VM låten!


Chill med Marika

Igår blev det endel groggande tillsammans med självaste Marika :) Hon som vanligt efter några glas vart väldigt egenkär ;) Hon älskar sin rumpa mest av allt ;) Det va iallafall skit kul! Och nu på onsdag eller torsdag flyttar jag hem till henne i fyra veckor :) Najs bajs! Idag ska jag hem till Marika igen och få se vad dagen har att ge! Jobb imon med ;) Skulle vart hos Tandläkaren idag men jag dissar de också! hehe ;)
Gissa vem?

Mobil bilder ifrån Värnamo!


Love can build a brigde between you heart and me

Såhär kan det se ut efter att Simon och jag har hållit igång med massa små kusiner en hel dag :) Jag och Simon snarkade rätt skönt i soffan vill jag lova!
Simon du är den ända för mig och jag älskar dig mer än någonsin! Förlåt för att det inte funkar mellan oss just nu men du är och kommer alltid vara den ända för mig! Jag hoppas du vet de. Snart kommer allt vara som vanligt igen!

Jag älskar dig

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans


Älskar mina vänner, ni betyder allt för mig!

I Onsdags skulle jag ha träffat Anna men så blev det inte utan jag, Isabel och Marika drog till stranden :) Först träffade jag Issa hemma hos hennes brossa för hon va barnvakt :) Så sjukt söt unge Olivia är! 1½år av söthet! Sedan gick vi hem till mig och jag packade strandväskan, vi tog sedan bussen till Trönninge och väl i trönninge tyckte jag att jag fick öppna min första öl för dagen :) Eller säger man lunchen? Aja ;) Vi hämtade bilen och Sedan Marika :) Hehe Vi åkte till Tönnersa stranden eftersom där inte va mycket folk, Vi satt och drack öl och solade och hade en jätte kul dag (issa drack självklart inte hon körde jue). Vi satt nog på stranden i 5 timmar och sedan körde Isabel hem mig och Marika till Marika och hon drog själv in till staden :) Jag och Marika chillade hemma hos Henne, hennes bröder och respektive kom! Hennes brors döttrar är bara för söta, en på 4år och en på 10 månader :) Urgulliga barn! Kanske blir jag sugen på en egen? Haha nej alla kan vara lugna, Jag och Simon kanske ska fixa vårat förhållande, flytta hemifrån, skaffa jobb, fylla 25 innan något sådant blir till! Men barnvakt är jag gärna,! Jag sov hos Marika!
Dagen efter Torsdag Skulle jag åkt till jobbet och även läkaren men inget blev av, trodde jag skulle åkt till läkaren klockan fyra på eftermiddagen men det va istället halv nio.. Och jag hade glömt att säga till att jag skulle jobba så sovmorgon och hela köret blev de ;) Sedan träffade jag Simon, och aa vi "löste" endel och hoppas på att detta funkar. Jag älskar dig Simon du är min och jag vill inte ha någon annan! Jag sov hos honom, hade dock svårt för att somna då jag somnade i fåtöljen (på honom) först och sedan gick jag upp och la mig och då hade jag sådan huvudvärk så det va inte sant :( Jag satte mig i hans knä och glodde på när han spelade data och då somnade jag självklart! Men när jag la mig i sängen gjorde jag inte de :P haha dock älskar jag att mysa i hans knä ;) Kan nog vara de!
Idag Fredag Så har vi sovit till typ 12 då gick vi upp och mös i duschen och åt därefter frukost! Vi åkte hem till mig och hämtade mina grejer i stan och snackade med mamma en stund! Vi har även varit en snabbis hemma hos Marika de puckot ;) hehe och så.. Sedan kom vi hem vid fyra och så lagade jag lite mat som jag, Simon och Eric käkade på! Därefter fick jag ont i huvudet igen och har även haft lite pms hela dagen så jag och Simon la oss i sängen och självklart somnade vi direkt! Vaknade igen vid halv sju! Nu ska vi snart ta motorcyklarna och åkte till Värnamo för att träffa Simons morfar och kusiner över helgen :) Mysigt! Nästa veckan flyttar jag kanske hem till Marika<3
Älskar er mina underbara vänner<3 Hade sjukt kul på stranden med er!
Och till alla er som bryr er så vet jag att min mage valkar sig när jag böjer mig fram men det är rätt normalt faktiskt! Och jag bryr mig inte!


Naturligt!

Idag körde jag på naturligt hår, brukar inte vilja ha det så men har börjat vänja mig vid vågit hår, Men med blött hår VÄGRAR jag visa mig.. Haha det roliga va att jag fick duscha på akuten så där satt jag sedan med lockigt hår ;) men men, jag körde även på glasögon utomhus eftersom jag typ inte va sminkat alls :)

Bilder ifrån Kalaset!


MAT

Nu har min mamma lagat kyckling och tomat sås :) Så vi ska äta nu hela familjen och kusinen Fredrik hänkar nog med tror jag :) Mysigt! Imon ska jag jobba och till stallet ;) Vilket stall? :O hehe


Mina inköp!

Idag handlade jag ju lite små saker :) (som vanligt)

KABOM!!

Måste verkligen städa mitt rum ;) Hur ska jag kunna sova i den sängen ;)

Idag :)

Nu är jag hemma efter att ha myst med min pojkvän hela dagen :) klockan är 20.00 och vädret är kanon! Kan inte tro de om man tänker tillbaka på i morse, eller okej typ 12 och framåt! Men men, Jag och Simon käkade lunch på stan och sedan tog han bussen hem till Gullbranna och hämtade motorcykeln, vi kunde ju inte köra in för det spö regnade! Jag gick lite på stan (själv) rätt skönt faktiskt och jag handlade en bikini överdel och ett par flipflops :) Nu fattar kanske bara bikini trosor ;) hihi Ska be mamma ;) Men men, vi åkte sedan och käkade glass på Italienska glass baren! SKIT GOTT! Rekommenderar verkligen att ni åker dit och smakar hans hemmagjorda glass :) Sedan åkte vi runt lite och mös i det fina vädret!
Här kommer lite bilder ;)

Ännu mer firande idag!

Simon firades ju med släkt igår och det va ju bara jätte trevligt, kommer upp bilder på de NÄR jag orkar! Ska försöka orka ikväll ;) Tog massa gulliga bilder på Jonna Simons kusin! Men men, Idag ska jag fira honom! Han har fått bestämma så vi ska käka Lunch på stan och sedan bestämde jag att vi ska äta Italiensk glass till efterrätt! Mums glass! Jag tar med kameran och ser vad den har att ge ;) Nu ska jag ner och duscha och göra mig i ordning för dagens roligheter! Vi tar nog en runda med motorcykeln också!
3 år 7 månader 8 dagar med min älskling idag!

Funki och Rosa

Igår blev Funkus en Funki! Vi kollade könet på Funkus som nu va 12 veckor, och det var en hona ;) Så min söta pojkvän har blivit en tjej och heter numera Funki! Men men som jag sa igår så va FUNKI väldigt nyfiken på alla människor och även Rosa fick busa lite!

Fridfull strand

Jag älskar när man ser solstrålarna i bilderna! Det blir så verkligt, och det va de jag ville fotografera i bilderna och jag lyckades ju :)


Skogen!

Vart ute igår och gick i skogen! Jag och Frida har ju våra mål över sommaren ;) Så det va ju bara självklart att kameran hänger med ;) så med hörlurarna i öronen och kameran i handen gick jag i rask takt mot skogen, Besviken blev jag när höften började värka efter en liten stund! JAG KAN JU FÖR FAN INTE GÖRA ETT SKIT, Hur ska jag t.ex kunna rida i sommar om jag inte ens kan gå ut och gå?? :( Jävla piss, men jag fortsatte tills jag inte ens kunde stödja på benet! Då satte jag mig ner sjukt sur och ledsen! Sedan satt jag där ett tag. Simon ringde iallafall och kom sedan ut! Då hade värken lagt sig lite så jag kunde iallafall gå! När Simon kom hade han med sig ADAM:) då blev jag lycklig igen och tillsammans med mina två favorit killar och Eek så cyklade vi igenom skogen (Jag åkte med Adam :)) hihi! När vi kommit in en bit så stod det ett rådjur 2 meter gämte oss inne i skogen, SJÄLVKLART tog jag inte kort utan ja skrek till och den försvann! Men men, jag gjorde även bort mig inför Simons granne men men! Sedan kom vi hem!! Dock tycker jag inte att vädret va särskilt fint, Grått åt ena hållet och lite halvsol åt andra! Men några bilder fick jag när jag kom ner till stranden! Jag lägger dock ut dom bilderna i ett annat inlägg! Här i detta kommer två bilder jag tog inne i skogen! Och även en låt som får mig att ÄLSKA skogen och dess natur ännu mer! Nästa gång ni är ute i skogen slå då på denna låten och känn den sköna känslan och ta in alla intryck ni får av den vackra naturen som finns överallt omkring oss<3

Grattis älskling!

Idag är det verkligen en speciell dag, eftersom det är min älskade pojkväns födelsedag! Han blir hela 18år! Så det är därför jag är uppe såhär tidigt ;) Klockan är ju bara halv tolv! Klockan halv 8 väcktes jag och då gick jag upp och hämtade presenter och sedan sjöng vi för Simon :) Gull! Han fick massa pengar till sina två körkort han ska ta ;) och så fick han två t-tröjor & massa godis! Av mig fick han en uppblåsbar barbara (haha), ett par shorts och ett svart linne (bilder kommer) Han blev iallafall skitsnygg i sina nya kläder ;) Igår på IKEA köpte jag lite glas till mammsen och lite så! Jag körde ju ner och hem och det gick super bra, (tycker jag) hehe ;) Det kommer komma in lite bilder på allt möjligt snart också! Men det mesta kommer nog på min Facebook sida :) Försöker bara lägga upp "lite" bilder här, haha tycker JAG iallafall! Jag har en liten tendens till att utrycka mig i bilder, lite lättare att förstå saker då! Och sedan älskar ju att fota så det funkar ju Gr8t! Så snart kommer det in bilder på Funkus & Rosa, Funkus va ett litet charmtroll när alla sjöng för Simon, då kom han fram och gullade sig! Sötis! Menmen Grattis igen älskling du är bäst!

IKEA

Idag (söndag) bär det av till IKEA, med kusin och bror och moster :) hehe I helgen är det nog inte så konstigt att jag inte bloggat, brukar ju dissa bloggen för min pojkvän, Dock tror jag inte han uppfattar de men alla andra gör de ;) hehe Jag har iallafall jobbat idag och igår, men sedan har jag och Simon varit hos mig igår och jag lagade god mat! Jag va även med Isabel inne i stan och handlade massa födelsedagspresenter till min älskling som fyller år i morgon! aa, och idag tänkte jag uppdatera lite mer senare!
Jag känner igen mig så mycket i låten.


Festen igår :)

Bilder ifrån festen igår kommer att komma upp i helgen någon gång eftersom mitt minne i datorn är slut ;) Men här kommer två bilder upp :) Frida och jag va smått fulla när bilderna togs ;)

Sista dagen som tvåa

Idag så har vi varit hemma ifrån skolan som sakt, och lite så, jag och Frida har varit ute och gått en runda :) Vi börjar bli flitiga! Vi har ju våra mål över sommaren ;) Sedan blev det att ta det lungt ikväll så vi hyrde en film och glodde på den :) Mysigt! Vi gjorde även en videoblogg till ;) den kommer upp i helgen, men här kommer test versionen upp :) Sötnos! Imon slutar vi tvåan!!

Hur ska det gå?

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag vill att tiden ska rusa tillbaka, tillbaka innan sjukdomen och innan Domen. Vi går ju bara och väntar! Vad jag än befinner mig så finns det där i mitt hjärta! När ska mitt hjärta le igen? :'( Jag ler, jag försöker vara glad hela tiden, men det är ju mest för att jag inte vill att folk ska veta hur ledsen jag egentligen är.. Att jag tänker på detta hela jävla tiden är så himla jobbigt.. Jag älskar min pappa, Jag vill inte att min pappa ska dö. Kommer jag någonsin bli glad igen? Och nu med olyckan, Jobbiga saker bara kommer och kommer och kommer, Simon säger alltid att allting händer mig, varför är det så? Varför får inte jag vara glad.. Nu kan jag ju inte ens möta en jävla lastbil utan att få en klump av rädsla inom mig och nu kan jag ju inte ha riktigt kul för jag tänker på min pappa..
Bilden är på mig och min söta syster! Spola tillbaka tiden då jag va lycklig och inget av detta hade hänt.


Kul kväll igår!!!

Haha vi kan ju börja med lite konversationer till festen! Alltså man kan fan inte ha annat än kul med dig Frida!! Haha Iallafall vi satt och åkte tillsammans med två andra, den ena visste vi gick i ettan på Munkagård och Den andra tjejen presenterade sig som Arlene och lite så, under åkturen sa vi lite om florister och då sa Arlene Jag går också florist! Vi bara JAHA men va kul! (vi tänkte fråga på vilken skola) Men så sa hon ja jag går på Munkagård jag med, Och Frida bara VA men vad heter du?? Alla andra bara knäcker sig, Hon hade ju presenterat sig och allt innan och Frida satt där som ett fån :) Kul att vi suttit med en människa som vi inte visste vem det va som både gick på vår skola och så Gjorde vi bort oss totalt, okej FRIDA gjorde bort sig :) Pucko unge ;)
Haha sedan fortsatte festen och jag hade grymt kul!! Haha fulle blev vi och fyfan! Hehe Munka är bäst! Idag blev det ingen skola för våran del ;) hehe men det bestämde vi sedan innan, det regnade jue! Och vi skulle ut till Getterön och spela minigolf :P Nej tack! Vad jag vet så åkte ingen i "vårat" gäng och så men alla ska samlas i skolan vid halv tolv för lite god Fläskfilé och Nypotatis :) Mumms! Men men, sista dagen för oss idag! Därför hoppas jag på att all min dricka tar slut ikväll ;) hehe inget ska gå till spill! Dock gick nog fantan till spill i min väska igår -.- så den ska tvättas! Sedan ska jag städa mitt rum och så ska väl jag och Frida ut och gå :D
Puss och hej leverpastej

Videoblogg

Här kommer det upp en videoblogg på mig och Frida :) Vi berättar om vad vi gjort idag! Hehe skratta lungt!

Träning :)

Idag har jag och Frida tränat igen :) Vi värmde upp med lite foton ;)

Frida i ett nötskal

Precis utanför ytterdörren
Frida: Åhhh, fan vad det luktar kuk, Öhh nej jag menar ko
Sabine: Asgarvar!! Vad tänker du på?
Frida: Asså jag tänkte ju inte ens på de
Sabine: Ah visst
Frida: Men det roliga är att man brukar ju säga de man tänker på, Men jag tänkte ju inte på de.
Sabine: Det va ju tur för det hade ju varit lite läskigt om vi tänkte på samma saker.

Fest bilder Måndag


Hård Tisdag

Yeey, idag vaknade jag rejält bakis, mådde faktiskt inge vidare, sedan kom vi till skolan och fick reda på att vi skulle rensa ogräs, haha tänk er 20 djurvårdare i ett land ?? hahaha Men men, jag va mest sur över att därefter så slutade vi och då kunde vi lika gärna skippat skolan -.- Men men.. Jag fixade lite med Helena sedan åkte vi hem och chillade hemma och så. Vi gick även en långrunda jag och frida i rask takt, och gjorde situps :) hehe så nu ska jag duscha och göra mig i ordning och så ska jag & frida ha ansiktsmask och därefter ut på roligheter ;) kvällen ska nog inte bli lika livad som igår alltså inte sluta såhär....

Tryck i bröstet!!

Idag blev jag rädd, riktigt rädd, jag och Frida cyklade till Järnmölle och kom till en sväng och då kom en last bil i jättehög fart och jag blev livrädd, Fick ett tryck över bröstet som inte ville försvinna, det va första gången jag riktigt mötte en lastbil efter olyckan.. Sedan cyklade vi hem och stannade på vägen för Frida skulle kolla på en sak.. Då kom det en lastbil igen och den Tutade, och hela jag ryckte till.. jag kunde inte sluta titta mig omkring efter nästa lastbil :( skit.. undra hur detta ska gå, ärligt talat! Jag kan ju inte gå runt och va rädd hela tiden.. Tyckte iallafall det va jobbigt att vara där ute på vägen sedan så dit vill jag nog inte igen på ett bra tag :(
Men men, bilder är på Traktorn som vi krockade med!

Första dagen på Munkagård!

Idag gick vi i skolan i typ en timma :P Vi fick fylla i lite papper och så, jag gick och väntade på att ****** skulle ringa men dom ringde aldrig -.- vi fick fylla i omdöme om våra handledare och så!! :) Sedan efter skolan cyklade jag och Frida till affären och därefter åt vi lite, nu har vi precis städat rummen och ikväll blir det partaj!! :) Imon ska vi ha ännu en meningslös dag i skolan men jag tror ändå inte vi hade klarat av mer ;) Massa bilder kommer att tas ifrån denna veckan alla kommer INTE komma upp, för allas trevnad ;) Vi är ju inte kända för att göra de smidigaste på Munkagårds fester!

Mitt opersonliga rum på Munka!

Idag kom jag till mitt rum, hade ju inte grejer kvar där eftersom dom hade målat om, Kolla va kalt allt är nu :( I hallen är tapeten grön men det syns ej på bilden! Min garderob är även fylld för en veckan festande och annat ;)

Bilder ifrån Liseberg!

Här kommer bilder på två av mina bästa vänner Adam & Marika och även på min pojkvän Simon(som slafsar i sig MIN glass)!

Något nytt?

Tänkte bara säga att jag håller på att skaffa ny header! Så snart, när jag får tummen ur så kommer det upp en! :)
Längtar tillbaka till mallorca där jag, Jonathan(bror) och Oliver va :)


Munkagård!

Snart kör mamma mig till bussen, sedan åker jag till Munkagård igen! Känns lite konstigt vill jag säger, har liksom börjat vänja mig att tillbringa mina dagar på Alslöfsgård! Lite tråkigt att inte vara där mer, men KANSKE i höst :) Jag vill, hoppas skolan vill det också! Men men, ska bli kul att träffa mina underbara vänner på skolan också! Dessutom blir nog mig uppdatering lite svag denna veckan, Men den kan också bli mer:P haha men vi ska antagligen umgås till max hela veckan! Dock har jag ju fått mitt rum om målat och det lägger jag självklart in bilder på!! Jag har två resväskor med mig!! Och nu regnar de, jag som hoppades på sol eftersom mina väskor är fulla med sommarkläder!! Dock är ena väskan full med något att dricka också ;) FAN va jag längtar!!
Pusshej!

Lite gamla bilder som jag tagit på Solo!


Simon Gustafsson

Sometimes it is hard to be a woman, give all your love
to just one man, but I am so happy to give all my love for my boyfriend
and I love him!

NJUUT


S

Some say love, it is a hunger
An endless, aching need
I say love, it is a flower
And you, its only seed


Liseberg!

Idag drar jag och några vänner till Lisberg och har det mys!! Hoppas på en bra dag <3

Sovmorgon!

Idag fick jag sovmorgon eftersom Kalle skulle till tandläkaren! Så jag är själv hemma hos Marika nu! Hon skulle också till tandläkaren så :) hehe Hennes knäppa hund Daisy är helt vild, jag ignorera henne och hon skäller! MARIKA hon kommer bli som dig ;) Envis och uppkäftig :P hihi Söt är hon iallafall!
Anna och Jag

Nu är jag glad igen!

Du gör mig lycklig!

KOLLA vilken snyggning ;)

Min snygga bästis ska fylla min eftermiddag i morgon<3 Längtar!

Tiden läker inga sår

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit a while with me.
Klockan är halv tolv, Dagen är till ända, Ännu en dag, ännu en massa mer tankar, men nu är jag mest arg
When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit a while with me.
Klockan är halv tolv, Dagen är till ända, Ännu en dag, ännu en massa mer tankar, men nu är jag mest arg, arg för att jag inte kan släppa de, funderar på att säga till någon rakt ut hur jag känner, men det känns lite som att jag skäms.. Men jag vet ju att det inte är mitt fel eller något sådant, jag skäms för att vara ledsen! Jag är stark, en kille sa det till mig förra året, men då handlade de om min pappa, han sa att jag va stark som vågade prata om de, Men efter jag hört de vågar jag ännu mindre visa mina känslor, och nu med olyckan är jag helt väck. Jag känner att jag måste vara stark inför andra människor, och vadå, Olyckan, ingen dog, vi skadades knappt.. är det verkligen något att vara ledsen för? Jag känner mig dum som ens tänker på de!! Men jag ser samma sak hela tiden framför mina ögon, jag ältar min ovishet om och om igen! Iam afraid of breaking. Jag känner att snart tappar jag gräppet om alltihopa, Det är så himla mycket som pågår inne
i mitt huvud just nu, och i min kropp! Varför, Varför, Varför? Imon tänker jag göra något åt detta, tror jag! Jag ska
prata med någon. Bara se en reaktion! Förlåt mig för att jag är så dum!


Älska mig nu

Man säger att kärleken rår över livet
Och att mänskan är kärleken tar man för givet
Men, vännen, jag frågar dej ändå ikväll:
Är det möjligt att älska nån mer än sej själv


Det gäller att fånga ögonblicken


Det är jobbigt

Jag har rätt mycket tankar kring olyckan nu, jag spelar upp de händelseförlopp jag minns, de som hände innan smällen. Jag spelar upp de i mitt huvud säkert hundra gånger per dag! Jag vet inte ens varför.. Jag tror det har att göra med att jag fick en black out och inte riktigt minns mer förens allt va över.. Jag vill veta, Och jag vet ju vad Kalle vet men jag vill veta de JAG skulle vetat.. Åh det börjar bli lite jobbigt nu, Jag vill att allt ska vara som vanligt och det är de men inne i mig är det nog inte de.. Jag lär mig aldrig att bli ledsen över något, jag va ju ledsen, utanför traktorn va jag ledsen men inte grät jag för de.. Jag tycker det är jobbigt att gråta, men jag hade nog behövt gråta då. Nu inbillar jag mig att det är försent, jag är spänd hela tiden, Jag känner det som ett tryck inne i bröstet och jag får inte ut de.. Jag grät en gång på fredag kvällen men det va för smärtor och inte själva rädslan eller något annat, Har fått svårt för att sova nu sista dagarna med, Nu sitter jag vid datorn och skriver just för att jag inte kan sova, för då tänker jag! Jag blir kramad av Simon hela tiden, men jag vill liksom bli KRAMAD, jag vill känna att DU bryr dig, idag däckade jag i soffan av utmattning när jag kommit hem, ändå när jag ska upp och sova kan jag ÄNDÅ inte somna på grund av just detta, ligger och grubblar, jag har försökt att för att få frid i mitt tänkande, jag har kollat på traktorn mycket, tagit kort kollat igen, pratat om det, lyssnat på Kalle när han berättar sin version, men det börjar bli jobbigt att berätta allt gång på gång, Jag sa till Marika att jag håller på att bli knäpp, kanske håller jag på med de? Aja, ni får nog höra mitt gnällande tills jag funnit min frid!

Älskar mina vänner<3