Ny piercad!!!

Äntligen har jag fått den lilla saken gjord :) Det kändes inte alls mycket och dt gjorde absolut inte ont :) Men nu har jag liksom ingen kontroll över den lilla tungan :D haha

Bilder ifrån Krogen ;) och Hemma :P


Örebro med familjen<3


90 min

Nu är jag hemma igen efter att ha sovit hemma hos älskling :) Fick gå upp tidigt idag jue! Nu snart kommer Marika hit och sedan ska vi gå till :) Ja ni vet vad jue ;) eller hur! Men mer idag kommer det mest komma in bilder ifrån Plönninge, Örebro och självklart krogen igår :) Peace and love!

Krogen!

Idag så har jag slutat jobba och sedan åkt hem, Isabel kom rätt tidigt till mig och vi lagade mat och började dricka :) Joakim J kom också över och det va skit trevligt, nu är klockan snart 11 och vi drar till krogen och sedan åker jag hem och sover hos Simon<3

:)


Hahahaha!


Kossa MUUUUUUUUH!

Jag har ej tagit bilden men jag har gjort om det :)


Plönninge!

Okej nu är det Onsdag = En och en halv dag till! Jippie, men här är det faktiskt kul att mjölka, skit smidig grop har dom! Dagarna går jätte snabbt :) Dock va vi lite trötta idag på lunchrasten mellan halv 11 och 2 så vi sov gott under denna rast ;) hehe Sedan när vi skulle tillbaka till skolan va det värsta snöovädret!! Fyfan! Sedan blev det mjölkning igen och sedan slutade vi vid 6 ? Eller något ;) Vi går upp fem i fem varje morgon och de är jobbigt men man börjar ju med att mjölka morgon mjölkningen så det är okej! Tycker det är kul! Imorgon sa Sören att vi skulle få göra det mesta själva :O men det går nog bra :) Men men! Igår på lunchen va vi och handlade haha och bilden jag la upp är min och Fridas Plönningemat :) Har ingen annan mat här :) Gött!

EH?

Okej jag tog ett kort på mig själv (ovanligt) och kolla detta hahaha :P så jävla fult ;)

Påväg hem ifrån gymmet<3

Jag kunde INTE låta bli!


Måndag!

Idag gick vi upp tidigt för att kunna åkte hem så tidigt som möjligt och för att jag skulle till skolan vid halv ett :) Så skolan blev det jag och Tilda fick faktiskt väldigt mycket gjort :) Konstigt:) Efter skolan gymmade vi!! Sköönt, och därefter gick jag hem och duschade och åt som jag sa :) Nu har jag precis pratat med Frida G och jag kommer antagligen åkte upp till Plönninge och va där med henne denna veckan ist för förra då jag va sjuk :)
men men :) Här kommer bilder ifrån idag!

144kg

Idag vet jag hur det är att väga 144kg :) Det är jävligt tungt, men efter att jag smällt i mig lite laxpytt så känns det som att jag väger just de?! Tänkt om jag blir tjock? Vad ska jag då göra? Hum? Aja föhoppningsvis blir jag ej tjock men detta är jag just nu, helt ärligt ;)

11h 45 min

HEEEEEEEJ! Nu ska jag äta lite skriver lite senare om vad jag gjort idag :) hihi Det av typ 11timmer och 45 min sedan jag åt två mackor.. MIN MAGE SKRIKER!!!
Ekänn jag ser ut som en flodhäst :P Typ den flodhästen som sjunger in the jungel med den hunden på Youtube ?? haha Skit fränt iallafall:) Jag har gjort en film också men den lägger jag ej ut :)


Besviken

En gång i tiden kallade du dig min bästa vän. Och nu.. förstör du bara.. Jag är LYCKLIG med min pojkvän och vi har gott igenom den svåra tiden och vi har det bra nu.. Dock jag har inte glömt och jag blir sårad varje gång någon påminner mig.. som du gör.. du hittar på skit efter skit efter skit antagligen bara för att förstöra, Simon ångrar sig men han kan inte få det ogjort och du påminner mig HELA tiden.. Simon älskar mig och ja älskar honom.. Han kommer aldrig göra något sådan mer.. FATTA de. Låt oss vara bara!

:)

Varför förstöra så fin natur med avgaser och skit.. Mår dåligt varje gång jag ser de.. Måste börja leva mycket bättre :/ Men men, så som mycket förstör naturen så förstör de min bild.

Svampen

Idag vaknade vi i tid för en gångs skull och vi käkade frukost och stack sedan till Mariebergs Galleria :) Där gick vi runt och kollade i affärer och de ända jag köpte va ett läppsyl :) haha men det va trevligt, sedan handlade vi mat och körde hem.. Därefter åkte jag och mamma till Svampen för att träffa en gammal vän till henne och ta en fika :) Mysigt! tycker det va fint att vara så långt upp i luften :) Jag tog några bilder med mobilen och dom kommer upp nu, Kamera bilderna kommer inte upp förens jag kommer hem :)
Nu ikväll ska vi bara ta det lungt..

Mobilbilder ifrån Örebro!


Gustavsvik Örebro :)

Tack föresten för de fina kommentarerna om mitt nya utseende :) Snart kommer ännu en bild in och doktorn sa att ansiktet kunde förändras lite då och då själv :) I like ;)

Igår blev det en lååååång kväll / natt :) trevligt att umgås med familjen? NEJ som vanligt blev det en massa bråk, hatar allt.. men men tänker inte ta detta i bloggen,
Idag iallafall har vi varit på Gustavsvik hela dagen typ:) Vi va på deras Relax avdelning och det va jätte skönt ;) Vi fick morgonrockar och handdukar och Sjukt mysigt! Jag, Cenny & Fredrik va även inne på badlandet :) Jag är helt kär i Vild forsen ;) Love love love hehe Vi åt även lunch inne på relaxen och självklart blev det en sallad :) Grekisk denna gången :) Efter maten bubblade vi bubbelpool och sedan ut i badlandet igen :) Fick några bilder men de på kameran kommer in när jag kommer hem till Halmstad igen! Sedan åkte vi och handlade och Cenny håller på att baka bröd med oliver i :) Mumms! Och mamma lagar också mat , men när vi kom hem ifrån badet käkade vi fika och det blev hemmagjorda Semlor som mormor hade gjort :) Måste bara säga att här är det sjukt mycket snö och imon ska vi ut på ännu en utflykt :) Ha en bra kväll och det är inte helt omöjligt att jag slänger in ett till inlägg :) Här kommer googlade bilder ifrån Gustavsviks badland :)

Därför pratar vi så konstigt i HALLAND??

Och vafan menar dom med de då?? Blä blä blä såhär står det i en artikel:
I Söndra halland- vid foten av hallandsåsen ligger uttalet (på dialekterna) närmare skånska håller!
Så fan häller!! Aja Sedan fortsätter artikeln:
Är det då danskarnas fel att vi låter som gör? En del påstår att de halländska dialekterna är en förvanskad form av danska. 
Men det är inte riktigt rättvist att säga så. Det danska riksspråket är en sak – de halländska dialekterna något annat. 
Däremot kan man säga att halländskan historiskt sett är en östdansk dialekt.

Jaha tack då VET jag!! Östdansk...
Våra skorrande tungrots-r är inte heller särskilt konstiga. Möjligen är det lite underligt att bara halva Halland skorrar. Skorrningen finns i södra delen av landskapet, men inte alls i Kungsbackatrakten. Gränsen går ungefär i höjd med Varberg. 
De som talar genuin Varbergsdialekt låter som om de inte riktigt bestämt sig hur de ska uttala bokstaven R.

I Falkenbergstrakten försvinner r:et i vissa ord, som i gård – gåd,  och bort – bått.
Runt Halmstad förvandlas r:et istälet till vokal: gåad och båat.


Nog om att göra narr av våran dialekt.. Jag har gjort en skönhets operation, vad tycks?


I Örebro :)

Nu är jag i Örebro, kommer nog inte uppdatera mer ikväll men imorgon ska vi göra massa kul så då blir det mer att skriva om :) Här kommer en bild på Dagens klädsel och även fidde i bilen :) Hittade ju mina nya byxor som jag köpte för några veckor sedan, har nog för mycket kläder. Prislappen satt ju kvar ;) hihi

Örebro nästa!

Idag blir det Örebro med mamma, pappa Leif, Mormor och Kusin Fredrik :) Trevligt trevligt, Dock är jag inte helt frisk ännu men men, hoppas på en bra helg ändå. Igår så kom Isabel över en stund och vi åt semlor och drack cola ;)<3 Simon kom också över efter skolan och Issa åkte sedan hem och Simon sov över :) Mysigt! Idag så vaknade jag först och sprakade upp Simon till skolan och sedan av att mamma ringde och då gick jag upp och packade klart och så :) åker ju direkt till Munka efter Örebro.. Alltså på Måndag så har ju packat för nästa vecka :) Vi ska ju iallafall träffa bror i Örebro och det ska bli jätte mysigt! Jag tar med mig kameran och Mobilen så det kommer nog in lite bilder och ni kan få tag på mig :)
Puss och kram skum banan :)
Jag och bror<3


En sak till.

Tänkte bara säga denna "konstiga" sak som kom ur Isabels mun häromdagen.. "Sabine, fan va du låter bortskämd" BORTSKÄMD .. :'( snyfft hur kan man säga något sådan om lilla stackars Sabine, Jag är inte bortskämd.. Ehm,, Jag har bara allt jag önskar mig?
Sabines gröna gubbe på axeln: Hum är inte de samma sak?
Sabine Röda gubbe på axeln: NOOOOO
okej det där va bara lite av min humor ;) Och jag har faktiskt en poäng jag vill komma till.. och det är att den lilla ohyran Isabel är den sista pyttelilla (vita;)) Människan på jorden som BORDE säga en sådan sak.. HON är bortskämd, Ja det är hon.. MOHAHAHA ;) men jag och Isabel har faktiskt kommit på en rolig sak om henne och hennes skola.. Behöver ju inte säga vilken om det kan vara lite känsligt för er som går där och inte heter Isabel ;) aja Men en i hennes klass sa något om att hon va bortskämd och så kommer Isabel springandes till mig (upprörd) och säger "HUR kan han säga så? Det är jag väl inte?" Nu är det såhär att jag har lovat att inte ljuga för min älskling så jag hostade ju till lite och sa "men lilla isabel det är ju sant de han säger" Och då svarar hon lite snyggt "JAA Men ändå, han ska ju inte säga så" nej och där har hon en poäng.. för det är inte kul att bli kallad de av helt random personer.. Så jag sa "Han är ju bara avundsjuk" och de köpte hon sedan skrattade vi lite åt de och då kom hon på OM sin skola då alltså att 50% är alla fattiga (oj sa jag de ?) som går på den skolan och de andra 50% är Isabel.. :) Klappat och klart vi kom fram till en lösning och ingen skada skedd :) Och vill ni veta hur hon avslutade samtalet?? " Men sabine jag är ju faktiskt inte så bortskämd?" Vi har slutit en pakt om att inte ljuga för varandra men att ljuga för sig själv har vi inte sakt något om :)
Jag älskar dig Isabel


Död?

Nej jag lever, Men eftersom jag bara ligger hemma på soffan och kollar Prison Break hela dagarna och är sjuk så är det ju inte så mycket att skriva om eller hur? Jag menar, varje dag ser ju ut likadant denna veckan.. Dock börjar jag känna min lite bättre så det löser nog sig :) Min Älskling vart ju är idag efter skolan och jag somnade nästan ;) hehe Jag är ju sjuk så det är acceptabelt! Eller hur? Han höll iallafall min hand under tiden :) vi kollade på film och jag låg i sängen och han satt i fåtöljen.. Men men imon kommer han hit igen och sover över?? Förhoppningsvis, Men jag uppdaterar lite innan han kommer imon :) Men men, Pratade med mamma innan och det blir att jag stannar hemma hela veckan.. Jag har liksom sovit mig igenom nästan alla dessa tre dagar så jag mår ju inte bra.. Imon ska jag kolla på the final break av prison break serien :) Gött att bli av med den så ISABEL slipper tjata ;) Men men nu snackar jag bara skit .. Ska sova nu IGEN, Antagligen fortsätta läsa sista boken av Twilight eftersom jag inte läst ut den ännu :)  Men men GOD NATT <3

Hejhej

Välkommen till mitt tråkiga liv ;) Nu ska jag uppdatera att jag ska äta frukost klockan är tjugo i 3 :) Och nu sitter jag då nerkrypen men min hellokitty kudde och min mysfilt och då själva bananen jag ska äta :) idag kommer min Pojkvän hit efterskolan och så.. Mår lite bättre idag! Hejdå bloggen och HEJ Prison break

Ägg ägg mera ägg ät så blir du mätt?

Idag mår jag ännu sämre.. Huvudet känns praktiskt taget som en ballong fylld med vätska :( men men igår åt jag inte så mycket men så kurrade lilla magen när jag orkade släpa mig upp ur sängen kvart i 2 idag, så jag kokade två ägg och tänkte äta lite mer sedan när jag ätit upp dom.. men fyfan efter två ägg va jag så mätt att min mage gjorde så ont! Två ÄGG? Helt sjukt vad är det med mig ?

Tatuering!!

Idag har världens bästa tjej tatuerat sig :) Igen ska man väl säga :) Blev skit snyggt!! Dock har jag bara sätt den på bild, längtar tills jag får se den live ;) men men Här kommer Tatuering ett och två upp :) Båda är ju fixade såklart :) Issa är ju en blevfis så vem vill få ögonen ut stuckna ??
Kolla in
Första tatueringen stämmer mycket bra in på citatet jag la till :)
Idag har världens bästa tjej tatuerat sig :) Igen ska man väl säga :) Blev skit snyggt!! Dock har jag bara sätt den på bild, längtar tills jag får se den live ;) men men Här kommer Tatuering ett och två upp :) Båda är ju fixade såklart :) Issa är ju en blevfis så vem vill få ögonen ut stuckna ??
Kolla in http://beads.blogg.se/ Dock så har hon kass uppdatering ;)
Första tatueringen stämmer mycket bra in på citatet jag la till :)
Andra Tatueringen la jag ej in något citat på denna bilden men gjorde en annan men här ser ni hur hennes tatuering hon gjorde idag blev :)

Sjuk =/

Idag är jag sjuk, vilket är jävligt pissigt, ligger här med lite feber, halsont och en jävla huvudvärk .. Blir så arg! men men, mamma kom nyss ifrån affären och hon har köpt frukt till mig :) Kiwi, advokado, banan och äpple :) Och självklart köpte hon även cola :) Jag har sovit och kollat prison break hela dagen så det blir väl att fortsätta med de :)

:(

Min foundation ramlade i backen och så är det glasbruk så det sa bara pang.. Men jag kan använda den lite ändå men jag kan inte ha med den någonstanns :( fan fan fan fan :(

Sabine kan inte leva utan...

Sina älsklingar :) Hur skulle jag kunna klara mig utan min första kärlek? Kameran? Hur skulle jag kunna klara mig utan min mobil? Eller min kära dator? Alla dessa älsklingar använder jag för att hålla kontakt och ha bilder på min stora kärlek. Alltså min pojkvän och sedan har jag en kärlek till :) En som bara jag har glädje av.. Han heter Jack :) Men men , Mina tankar har börjat rulla.. Sedan jag fick min nya mobil är ju allt komplett.. Vad ska jag nu önska mig? Nu får jag typ börja uppdatera mig :) Bättre kamera, Bättre Dator.. Men sådan är tråkigt.. Sen har jag ju små saker som piercing och tatuering men de är ju ingen GREJ .. Men Men, Mitt nästa projekt är nog piercing ;)
Men för er som undrar vad för modeller jag har så har jag gjort en liten snygg lista :) Och nedanför kommer bilder :)

Jahopp

Nu har jag lagt bloggen åt sidan i helgen för att kunna ha full tid med Simon<3 Så i fredags kom jag hem och träffade pappa som är inlagd på sjukhuset. Fick även min nya mobil:) Helt kär! Sedan kom Simon över och vi käkade här och drog sedan till honom.. Sedan på kvällen blev det att åka på fest hos Marika :) Skit kul!! Dock behövde jag kanske inte dricka så mycket :) Men men dagen efter så fick jag ta bussen kvart i 8 ifrån Simon för jag skulle på sådan körkurs med min kusin Emil som jag ska börja övningsköra med! Så sakt och gjort fyra timmar på kurs och därefter fick jag lite tid med Issa gumman :) Trevligt Trevligt:) lite innan fem hämtade Magnus, Lisbeth och Simon mig och så bar det av till bion :) Vi såg Avatar.. Jag tycker inte den va värd de pengar dom lagt ut på den men den va ändå bra men jag trodde den skulle vara bättre.. tycker fortfarande 2012 va mycket mycket bättre! Men men sedan bar det av hem till Simon och där chillade vi åt lite granna och hade mys :) Somnade ändå rätt tidigt tyckte jag.. va väldigt seg! Idag är den söndag och jag har varit hemma hos SImon och chillat till klockan fyra typ.. Då hämtade mormor mig och så åkte hon, jag och mamma in till pappa på sjukhuset.. han va mycket piggare men antagligen kommer han ändå inte ut därifrån i morgon.. han får vänta ett tag till. Nu sitter jag hemma och tänkte dra på en rulle :) Ska se 10,000 BC och sedan även Hidalgo om jag orkar :) Börjar ju inte förens två imon och då ska jag till plönninge så det är ju inte så långt. Sedan ska jag vara på Plönninge resten av veckan.. Kommer vara själv för Linda ska inte dit :( hon är magsjuk stackarn.. men men.. Får se om jag stannar hela veckan.. vill hällst inte vara själv men men får försöka! Nu ska jag hämta en tallrik revben och kolla på film :)

Min min min!!

Idag blev den min!! Fyfan vilken cool mobil!! Tummen upp!!

PULKA!!

Dett blir ett snabbinlägg då jag verken har lust eller ork att skriva något vettigt idag.
Idag har jag varit i skolan och haft en relativt skön dag! Efter skolan gick jag och Elsie och åkte pulka :) Skit kul! Tack gumman för att du lyssnar och jag finns alltid här för dig <3

Min Pojkvän

Åh älskade Simon! Du ska bara veta vad du betyder för mig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är allt för mig! Vad skulle jag göra utan dig? Uppenbarligen ligga i en hög på golvet tillsammans med Issa ;) Nej men du är så otroligt fin och go! Dina ord värmer i flera veckor. Du är så snäll! Saknar dig så mycket när jag inte är hemma.. Vill så gärna vara med dig mer!! Du är den bästa och den ända för mig<3

En dag till avklarad!

Idag har jag varit med Elsie Pelsie hela dagen :) Jag gick med henne & Tildis till Frukosten men så gick Tilda hem :( Gumman<3 Då hade jag och Elsie Psykologi :) Kuligt! Sedan blev det att ha Mikael hela eftermiddagen .. Och direkt efter gick jag och Elsan åh gymmade :) Vi gymmade länge! Skit gött! Sedan när vi gick hem gjorde vi lite hyss och sedan gick vi till Statoil och handlade.. Klockan sju vart de tårtkalas för Elsie pelsie :) Det va jag, Malin, Tilda, Frida G, Emma, Martin, Jenny och Maja där :) Trevligt trevligt :) Nu sitter jag här och längtar hem till min pojk!
puss och hejdå!

18 år idag!!

Idag blir min plutt 18 år!! Grattis gumman!

Denna vägen?

Denna veckan har det inte hunnit hända så mycket.. Igår kom jag hem ifrån skolan och när jag är i skolan mår jag bra. Där är jag med Elsie, Tilda och Åsa. Vi har jätte kul. Sedan när jag kommer hem påminns jag av allt.. Och vad är allt egentligen? Jag la mig direkt när jag kom hem och sedan låg jag och glodde i väggen i flera timmar. Jag saknar min fina pojkvän och jag saknar mina älskade vänner därhemma. Jag vill hem. Jag vill vara mig. Just nu är jag nöjd med några timmar varje dag då jag får vara med Elsie, Tilda och Åsa. Dom timmarna betyder. Jag är glad hela tiden.
Idag tränade jag efter skolan och sedan duschade jag och stack över till Elsie. Älskade Elsie. Vi chillade och sedan drog jag hem och nu sitter jag här på mitt rum.. Eller MITT är det ju inte.. ett kallt rum där ingenting påminner om mig. Ska sova nu. Sedan träffa Elsie för frukost klockan 20 över 7 imorgon. Ännu en dag närmare Simon<3
Jag saknar er Isabel & Marika<3

Elsie <3

Detta inlägg och även denna dag ska hyllas till Elsie, Hon är en underbar vän! Även fast vi inte umgås varje dag längre eller bara för att inte vi hör av varandra hela tiden så finns hon alltid där när man behöver! Hon finns alltid för mig och jag kan alltid snacka med henne om jag mår dåligt. Just nu behöver jag en vän som jag bara kan vara med. Som idag, jag sprang bara över till Elsie pelsie och då blev allt mycket ljusare!
Du är en bra vän jag älskar dig!


Angående mina bilder.

Okej nu har folk undrat om jag verkligen tar alla bilder.. Och självklart tar jag ju de bilder som jag jag skriver att jag tagit! Dock redigerar jag bilderna en aning men jag lägger även upp oredigerade bilder.. Jag gillar att fixa till mina bilder så de får en snyggare nyans. Här ska jag visa två skillnader där jag på ena bilder fixat rätt mycket och den andra nästan ingenting.. Det är Före och efter!
Före


Efter






Före


Efter


Nya bilder innan sängen!


:)


Utekväll igår :)

Igår va jag först på stan med Issa pissa<3 och så köpte jag två par byxor.. Orkar inte ta kort det är bara ett par chinos och vanliga jeans:) efter stan åkte vi direkt hem till henne och så va vi där ett tag och käkade middag och så sedan drog vi hem till mig på förfest.. dock bara vi två :( sedan så åkte vi in till stan och gick runt på olika ställen och vi träffade även Mikeal och jag blev utslängd ifrån B&B haha :) Tänkte jag skulle gå i min kära kusins fotspår :) haha men men jag hade en jätte trevlig kväll iallafall och hoppas på att många hade en lika bra kväll som jag hade :D
Puss och adjö ni kommer av bilderna dö.

Försenat fredags inlägg

I fredags hade jag födelsedags middag och då kom Påhlsson, Johnsson, Becca, Eric, Lollo och Simon :) Det va jätte trevligt dom va här typ 5 timmar och vi åt massa mat och glass och snackade massa skit och hade jätte kul tycker jag :) Hoppas dom tyckte de va kul här hemma hos mig ;) Har ju inte jätte mycket att skriva om denna kväll men tänkte ändå att jag skulle uppdatera.
Här är bilder ;)

Jack Daniels


Ut slängd ifrån krogen

Igår vart jag ut slängd ifrån krogen haha ;) Men men bilder ifrån min middag och även en liten text till kommer in när jag hinner och även om igår plus bilder!
Nu ska jag åka hem till Simon<3

Lätta hjärtat

Är det vi två eller inte ? Enligt mig tycker jag inte vi är något längre... Inte mer än kompisar. Jag sa att jaga inte bryr mig men det är väl självklart man bryr sig.. Jag har stått kvar vid din sida men du har självmant ställt dig någon annan stans och jag tänker värken klandra dig eller vara sur på dig.. Det är dina val. Men från och med nu tänker jag inte va någon trogen hund. Ditt val är uppenbart och jag vill inte vara i vägen.. Jag vet att jag inte har försökt att vara med dig häller eller jo lite men kanske inte tillräckligt men anledningen till de är att jag inte tänker hänga efter dig som en jobbig människa för jag har funnits där när du vill men du har inte velat de så vad ska jag göra? Fortsätta vänta? Nej. Jag har fattat vinken så nu låter jag de vara och lägger min energi på mina andra vänner.. Men vi som hade de så bra ? Jag blir ledsen för jag trodde verkligen vi hade något. Bästa vänner? Jag har haft några BÄSTA vänner i mitt liv och tre av dom står kvar vid min sida. Två andra har avikit.. Och du är en av dom. Och den andra va min första bästa vän.. Du va min sista. Jag vägrar gå på en massa igen? Varför ska jag leta efter vänskap när jag har tre helt underbara människor som jag verkligen litar på..? Jag litade på dig med men jag trodde väl för mycket.. För jag trodde verkligen.. Jag mådde bra och va lycklig.. Vart tog de vägen? Lyckan.. Jag tror att lyckan försvann med dig.. Jag lurade mig själv igen. Jag lurade mig själv att vi hade något. En framtid. Jag kan/vill inte berätta saker för dig. Jag känner inte riktigt att du bryr dig häller.. För då skulle de inta vara såhär mellan oss. Men det är inte ditt fel.. Jag är som sakt inte sur och arg på dig.. Du har bara valt en annan vän och jag kan inte göra något åt de.. Du har värken varit dum eller svikit mig.. Men jag ska sluta bry mig nu. Så jag kommer inte alltid va din bästis enbart din kompis.
Jag älskar dig


R.I.P


Räddaren i nöden!

Yes!! Marika hänger med mig in till stan så slipper jag gå själv och så hänger jag lite med henne där :P Kanske blir det en kaffe eller två ;) mm Kan ju inte bjuda på kaffe här hemma för kaffebryggaren är sönder -.- Men vi har fått låna en gammal sak av mormor :) Ska prova den senare :)

Frukost :)

Nu sitter jag och äter en räkmacka som blev över sedan igår :) Sedan ska jag nog ta av bandaget som jag fick igår.. ska igentligen ha det längre men vafan! ska höra med mamma.. Ska in till stan sedan och fixa lite :)
Puss hej

Huvudvärk :(

Aja, Nu är denna dagen också avklarad har lite ont i huvudet :) Mina två kusiner har varit här jätte länge nu och snackat och varit trevliga :) och de gillar vi :D:D Imon ska jag ha gäster och mamma åker ut ;) Hoppas på att få tag på min älskade Issa snart bara! Ska sova typ nu :) men men ni får ha det så bra pussar!
På Bild : Jag och älsklings Marika :)

Isabel 18år

Grattis gumman!! Jag älskar dig så mycket och du är min allra bästa vän!! Hoppas du får en alldeles speciell födelsedag så väntar de en present när du träffar mig nästa gång :) <3

I LOVE MYSELF

Nu har jag inhandlat en ny ********* :) japp japp japp , den kommer om några dagar på posten :)
I love my life :)

Angående min Header :)

Tycker ni min nya header är fin?? Det tycker jag iallafall! Och ja hur kunde den bli så fin? Jo jag har fått hjälp av en jätte go tjej vid namn Rebecca och jag vet att många har undrat hur jag fixade min nya header och ja här får ni svaret! Rebecca har hjälp mig och hon är villig att hjälpa er andra också! Det är bara att säga hur ni vill ha det och även om ni inte blir nöjda så fixar hon till de! Hon är jätte duktig och framförallt trevlig så för en liten slant så får ni eran blogg jätte fin :)
Gå in och läs mer på hennes blogg rebeccainabox.blogg.se.

Min dag den 6 januari

Igår vaknade jag ju av sång :) Mys pys :) Och så fick jag lite presenter som jag sa.. och efter de chillade vi lite och sedan gick jag och älskling ut i snön :) Skit mycket snö jue!! Jätte mysigt, vi hade snöbollskrig och åkte pulka! Hade dock JÄTTE ont i magen, vill att de ska gå över nu! Efter de gick vi in och värmde oss och sedan åt vi en födelsedags middag som Lisbeth lagat åt mig :) Jätte gott va de!! Sedan gick jag och Simon och la oss i sängen för att "vila" men vi somnade tills Magnus kom in och väckte oss :) Då gick vi upp och sedan blev det fika när grannarna kom in:) Jätte trevligt.. Sedan chillade vi och tog halv tio bussen hem till mig och så blev det slappt hemma hos mig och därefter somnade jag :)
Idag 7 januari fyller min älsklings flicka år!! Grattis till henne!! Jag ska även ha hit lite släkt och då ska jag nog få en till present :) Har även varit hos doktorn idag med min mage.. Fick reda på va det va så nu har jag fått ta ut p-staven och ska va utan prev medel i lite mer än en månad för att återgå till det normala igen.. vill inte säga vad de va med jag överlever :) Dock är det mitt privatliv som ingen förutom de närmaste får reda på :) Som Simon sa.. "Ja då får vi fan köra med Dubbla gummi den kommande tiden" haha jaa kanske de ? Dock hatar jag kondom men vafan.. vill inte ha bebis ännu ändå :P haha allt är emot mig :) Men men jag tänkte ta kort på vad jag fick i födelsedagspresenter sedan så de kommer in på bloggen!!
Någon mer som firar sin 18årsdag med pulka och snöbollskrig??

Min Födelsedag!

Idag blir jag 18år :) Detta firades i morse med sång och så öppnade jag mina presenter ifrån Alexandra och Matilda :) Igår fick jag en fick plunta av Lollo :) Den är rosa :) Den har matchande shotglas till :D skit najs! Idag ska jag vara hemma hos Simon och äta en god middag här :) Fick en jätte söt blomma av dom också :D:D Får hoppas på en bra födelsedag ... Dock har jag ont i magen och imorgon bitti ska jag till sjukan igen och göra ultraljud och bajs :P haha hoppas på det bästa :D

Dagens låt


Vad tycker ni?

Såå vad tycker ni nu om min nya header?? Jag tycker den blev jätte bra och jag hoppas ni tycker den blev lika bra som jag!
Idag blir planerna ändrade, klockan 3 typ ska jag träffa lollo inne istan :) Hoppas på en underbar fika när jag äntligen får hälla i min lite kaffe (a) Våran kaffebryggare har gott sönder så det blev inget morgonkaffe för mig idag :) Dock hann mamma brygga lite kaffe innan hon åkte så nu sitter jag här och pimplar kaffe :) Tss Säg inget till min pojkvän!

5/1-2010

Idag mår jag illa, har ont i magen och är allmänt borta.. Ska nog inte göra så mycket idag pga de.. Det snöar ute så igentligen vill jag gå ut men själv tänker jag inte gå ut och sedan så mår jag inte värst bra häller... Aja ikväll ska jag hem till Simon ..  Idag funderar jag dock på att slänga in bilder i min fotobok :) Anita och Thomas kommer och ger mig födelsedags present också så jag måste ju klä mig -.-

18års kalas!

Och igår va det ju dags för 18års kalas där vi firade Alexandra och Matilda :) Vi va där inte alltför länge för jag hade jätte ont i min mage.. Men det va jätte kul och träffa alla igen :) Idag så va jag på sjukhuset och kollade min mage som värker och dom ska skicka mig till kvinnokliniken för ultraljud och ev gyn.. Men men det gick bra för älsklingen va med mig! Och efter de åkte han hem och jag hem till mig. Idag åkte även Isabel till London hoppas hon får en bra resa :)<3 och imorgon åker Thelander också iväg :) Idag blir det bara att slappa :D
Puss och kram skum banan!

Marikas fest.

I Lördags va jag på tjejfest hemma hos Marika det va jätte trevligt vi åt tacos och snackade skit och käkade även en god efterrätt det va jätte mysigt och Marika va jätte gullig!! Det va jag, Marika, Jennie, Ninnie, Olivia och Gabbi :) Lite senare på kvällen kom Thed och Ryss dit och även Alexandra och Carro.. Senare på kvällen kom även två till som jag inte kände.. Efter en timma hos Mika drog vi i taxi till en fest i Laholm skit trevligt :) Sedan blev jag upphämtat av Dallas och så stack jag tillsammans med Simon hem till honom och så sov jag där :D
Här kommer några bilder!

Grattis på 18årsdagen

Idag fyller Alexandra och Matilda 18 år och jag tillsammans med min älskling ska dit och fira vid 19.00 :)
Hörs senare pusspuss

Sömntuta!

Såhär tar Annie igen sig efter en nyårsafton! Fyfan va gött att sova i soffan!! :)

10-01-01

Okej, har inte skrivit på ett par dagar, för jag har varit med min kusin och sedan varit hemma hos min kära pojkvän och vem vill nörda sig 24/7 vid datorn när man har så underbara människor bredvid sig som jag har haft nu några dagar? Men men går va med Nyårsafton och även sista dagen på år 2009. Ännu ett år har gott och nu är det snart dags för mig att fylla hela 18 år :) Men igår då så va det nyårsfest hemma hos Anna och jag åkte dit med Simon och Jennifer :) Jättekul! Vi käkade gott och sedan blev det kul fest. Någonstanns där i dimman under kvällen träffade jag min Chef som också va på nyårsfest där alltså den vuxna festen i andra delan av huset! Dock tyckte jag de va LITE pinsamt, han ska inte behöva se mig sån haha ;) Men men kvällen blev lyckad och väl till den nya året käkade vi min favvo rätt! Alltså KORV MED BRÖD! Dom älskar nog mig! Jag firade med mina närmaste och fick min favorit rätt och ja allt va helt okej helt enkelt! Jag vet inte vad klockna va när kvällen slutade men jag hade iallafall jätte trevligt! Här kommer det in lite bilder!