Stå/gå rätt med benen/fötterna, Nya modet?

Jag har obsaverat att många yngre börjat gå med fötterna innåt alltså med tårna mot varandra. Det började med att man stod så när man fotograferades så det såg oskyldigt ut och det va en pose helt enkelt. Men sätt dig på en fik istan och kolla på de flästa yngre flickor som går så nu. Detta är ju som en trend kan man kalla de eftersom dessa yngre flickor då börjat gå så nu, och att det nästan inte alls förkom något sånt här när jag var yngre t.ex. Även pojkar går ju med fötterna utåt vilket är lite vanligare och det förekom även när jag var yngre, anledning? Jo häng på byxorna gjorde så att pojkar inte kunde gå normalt med ben/fötter och va tvugna att gå bredbent för att byxorna skulle stanna uppe. Men flickor? Ni ser inte söta/oskyldiga ut när ni går? Ni ser ut som ankor, alltså det ser ju så himla dumt ut att gå så? Man ser ju faktiskt hanikappad ut. Plus att man förstör knäna, man vrider knät inåt och detta töjer ju ut ledband och liknande vilket kan leda till att lättare få knät ur led och även få ont i knäna. Jag tycker detta är helt sjukt! För att se söt och oskyldig ut stå med fötterna som ett litet barn? Och förstör knäna kanske för att framtid. Små barn står ju oftast innåt med fötterna när de skäms eller tycker något är pinsamt, men Vill en 13-14 åring flicka plus minus, se ut som ett barn? Och framförallt gå som en handikappad? Jag ser inget Sött eller sexigt med de? Alltså jag känner folk som går så och ALDRIG har gått så innan och enligt dom (när man frågar varför dom går så) tänker dom inte på de? Dock måste dom vara fullt medvetna om de eftersom halva sveriges befolkning värkar helt plötsligt gå så (Unga människor)
När jag var yngre gick jag med fötterna lite utåt lite pojkflicka, detta var inte mycker men jag var väl medveten om detta, därför började jag tänka på att gå rakt med fötterna och nu gör jag de. Alltså måste ju en tjej som gått normalt och börja gå innåt vilja gå så? Eller har dom nog inte sätt hur otroligt fult det är att gå så. För jag har ju sätt de. Därför Gjorde jag en film där jag visar först när jag går normalt som jag brukar, därefter bredbent och efter de innåt tåad. Kolla på filmen och se själva hur fel de ser ut. och TRO mig det är exakt så som det ser ut.
Jag själv har haft ont i knäna pågrund av att jag spelat fotboll och gjort många vändningar, egentligen borde jag träna upp musklerna så gör det inte lika ont men jag blir inte av med de och det gör otroligt ont och det är inget jag vill att andra ska ha.
Så alltvarligt nu, sluta gå som en ankor och börja se ut som vettigt folk för hur snyggt är det på en skala?
En sista fråga, ser jag söt ut när jag går så?



Skärpning, ta mig i kragen, Gör NÅGOT!

Haha nu ska jag faktiskt ta tag i denna blogg. Jag har nu bestämt mig för att denna ska handla om lite om mina outfits (när jag har några) Och lite så, den andra bloggen vill jag liksom hålla med på avstånd från just sånt och kanske lite mer om Noa och lite så. Och även lite mer vad jag gör på dagarna den andra bloggen. Jag vill inte lägga in osäriösa bilder även om jag tog den oskylden för nån dag sedan, men här ska jag liksom bjuda mer på mig själv så som jag är plus skriva om lite stil och så. Därför kan man välja lite om vilket sida av mig man ska läsa.
Så då är det ju dags att börja redan idag. Eftersom jag jobbar med kor så måste jag liksom piffa till mig dom dagarna jag faktiskt är ledig eller på kvällar. Och jag älskar kläder och jag älskar armband/halsband och allt sånt som hör till.

Dagens ämne, Naglar

Så eftersom jag jobbar med de jag gör så är det ju självklart svårt för mig att ha långa fina naglar, därför har jag ofta korta då, dock brukar jag fixa till dom med nagel lack, ett fräscht nagel lack, gärna inte så skrikig färg. Ibland kan man känna för de men inte så jätte ofta faktiskt. Så eftersom jag ännu bara sitter i trosor och tröja denna fina dag så passade jag på att måla naglarna till lite klipp från olika tv pogram :)
Noa håller mig sällskap vid fötterna med :)
Ska lägga in lite nagellacks special senare, visa lite av mina favoriter och lite så :)



Fick ett jättebra tips!

Jag fick ett jättebra tips från en tjej och tänkte att jag delar med mig då det va skitbra och handlade om shampon. Detta shampot hon pratar om kan man ju nästan köpa varsomhelst också! Vilket är skitbra! Jag kan ju säga att jag ska testa detta shampot! Och hoppas på att det hjälper även mitt hår!
Tack för din kommetar!
Kram
Caroline om Hur jag fixar mitt ruffsiga hår!:
Ett tips är att använda bra shampon och balsam. Utan silikoner och parabener.
Fructis har ett nytt nu som jag tycker är superbra!
Nutri repair heter det, fritt från silikoner och sånt skit.
Finns på gekås för billig peng! Doftar underbart och håret blir mjukt och lent och rent (länge!!). 
Har också haft stora problem med tovor men efter detta så behöver jag knappt borsta håret! :D

Innan dusch: Borsta håret med en BRA borste. Gärna en blandning av plastborst och vildsvinsborst. Finns att köpa lite varsom. Gör så att det inte gör ont att borsta!
Dusch: Shampo, gnugga in det ordentligt.
Balsam: låt sitta i några minuter.

Efter dusch: Kamma ut med en bredtandad kam eller sån bra borste. Vanliga bara sliter ut håret något fruktansvärt!! Håret är väldigt känsligt när det är blött.

Sen i med värmeskydd och föna och platta så som man vill! :D

Hur jag fixar mitt ruffsiga hår!

Jag kan ju börja med att säga att jag HATAR att borsta håret! Jag är som en liten barnunge som vägrar när mamman säger till. Dock har jag ingen mamma som säger till mig och resultatet blir förödande!! Jag tvättar ju håret och sånt men med mitt hår måste man borsta ut det innan och direkt efter dusch för att det ska bli utan tovor. Och jag brukar vara duktig och göra de innan men efter duschen blir det så jäkla jobbigt och ont gör de!! Sedan får jag ju tovor om jag går en hel dag utan toffs.. Men jag har sätt ALLT med mitt hår, sist när det va som värst va lovade jag mig själv att inte låta det gå så långt. när jag tog ut min toffs var hela håret en hel kaka av en stor tova. bara topparna va "ute" liksom.
Nu låter detta jätte äckligt vilket det egentligen inte är då detta tog bara tre dagar för håret att bli. Och då hade jag tvättat de. Jag får så sjuuukt lätt tovor. OM jag inte fixar de ordentligt!
Och eftersom jag fick en ny hårfön av Simon i födelsedags present ska jag börja föna håret direkt efter dusch för att undvika tovor. Men igår fixade jag det ifrån dusch stardiet!
För att undvika tovor!
1. Jag börjar ju självklart med att borsta ut håret rejält.

3. Därefter sprutar jag på en värme sprej som skyddar håret mot värmen som de kommer utsättas för vid föning och plattning.
Jag använder denna prudukt


2. Sedan börjar jag föna, från hårbotten och ut i topparna, Jag har aldrig för varm luft då man annars kan få fett hår mycket snabbare. Jag använder ju såklart min nya hårfön från OBH nordica!



3. Sedan plattar jag håret eftersom jag har väldigt tjockt och fluffigt hår när det är fönat och vill att det ska vara platt och "litet" jag använder nu min nya OBH Nordica plattång!



4. Efter allt så använder jag lite hårspray och därefter glans spray!




Fruset hjärta

När jag ikväll fick mig ett telefon samtal från mamma hörde jag direkt att något hänt. Jag blir alltid lika frusen i hjärtat innan jag vet vad det är. Tyvärr behöll jag den känslan ett tag efter samtalet. Du var borta. Du också? Så snabbt. Det var bara någon vecka sedan vi sprang på varandra i affären och samtalade en stund. Som man gör. Man tror ju alltid att alla ska finnas där hela tiden. Men sen sitter man där och får just ett sådant samtal som jag fick. Och Du mormor, som har förlorat någon som stått dig så nära i 60år. När jag ringde dig visste jag inte vad jag skulle säga, vad säger man till sin mormor som förlorat en bästa vän, en familje medlem, en släkting? Hur mår du? Jag frågade aldrig henne de. För hur fan skulle hon må? bra? Min älskade momor som började prata om begravningen! Självklart ska vi dit! Vad tror du älskade mormor!
Och vad säger man till sin mamma som precis sagt att hon brutit ihop medans jag själv sitter och försöker att inte gråta? 
Jag kommer alltid minnas när vi sprang hemma hos dig och gubben när vi var små! Jag älskade hur han alltid skämtade! Det kändes så självklart att vara hos er. Jag skänker så många tankar till honom och alla andra inblandade!

Ibland stannar tiden. För ett ögonblick känns allt tomt och stilla. När någon dör. Jag minns pappas sista minut, den längsta minuten i hela mitt liv. Och jag minns känslan av att ett helt rum viste precis när hjärtat stannade, UTAN att höra eller se. Känslan av ett fruset hjärta, en frusen tid, allting stannade. Eller?
Fortsätt kämpa, livet går faktiskt vidare.