Detaljer

Städar just ju lite! Dammar och har mig! Igår kom jag hem ifrån Stockholm och hade jobbat ca 12h per dag så idag skulle jag vila men icke sa nicke! Jag fick ryck och skulle städa! Simon är dock snäll och hjälper mig ned dammsugningen <3 jag vill verkligen kunna flytta och fixa i mitt egna hem! Just nu försöker jag få de lilla rummet en trevligt! Älskar detaljer som går i de lite mer moderna/ gammal stilen! Silver, vitt och svart! Stil rent helt enkelt! Dock har jag ju en färg klick i sängen med två färgade kuddar! Ska ta kort på de lilla rummet i hel het någon gång! Ni får nöja er med lite smått och gott nu istället! Så ska jag fortsätta städa!


Sengångaren Sabine

Seg i huvudet är jag! Nu under dessa utbildnings dagarna så sitter man typ och lyssnar hela dagarna!! Blö blö blö! Tillbaka till "skol" bänken är inte vad som passar mig! Men vad gör man inte?;) men nu är jag hemma och sitter sista dagen i morgon! Sedan är det helg och jag kan fortsätta gråta över min ledighet/ arbetslöshet! Dock har jag lite små planer på extra arbete som jag antingen ska förverkliga eller skippa på lördag förmiddag! Ska även berätta om mitt lilla projekt här hemma lite senare! :) och för alla ni tråkisar där ute så ska jag berätta att det var jag och Kurt idag därför valde jag denna passande tröja! Vem bryr sig egentligen om vad man har på sig? Alla ni som bryr er om mitt utseende eller vilka trosor jag har på mig ska nog inte läsa denna blogg ;) för här innehåller mest saker som Noa har på sig, alltså päls päls päls och ett halsband :) men men här kommer jag! Yber seriös är jag med! Jepp jepp


Funderingar!

Har ju börjat träna och skippat blogga ;) hehe Men kanske att det skulle boosta mig om jag skriver lite om träningen och mina mål.. Egentligen är mina mål att få lite mer muskler och bättre kondis, att gå ner något kilo är sedan inte häller något fel men häller inget måste. Dock så har det varit mycket med min utbildning nu denna veckan så träningen har blivit lidande och det ska vi verkligen ändra på till nästa vecka. Noas träning har också blivit lite lidande men förhoppningsvis blir jag bättre med de också och tänker ändra på de redan i morgon då vi ska till hundarenan ihop med Frida och Chira! 
Men men, jag får väl uppdatera om mina funderingar senare! Nu ska jag platta håret och åka till utbildningen :)