Denna veckan :)

Känner mig Nykär på nytt i min prins!

har typ inte skrivit mycket denna veckan, Men jag har tränat endel och så har jag varit med min älskade Fisk! Och då har man väl inte tid med datorn ?? :O I onsdags iallafall, Vi grillade och hade massor med mys med Grillad banan och solnedgång <3<3 Sedan kom Alexandra en sväng och lite sånt, Vi gjorde lite ............ Och så lät de PANG och jag låg på marken med huvudet före ner i gruset! Aj Aj min hand, Dock tyckte Frida och Alex att mitt ansikte borde gjort ondare men Ikke då, Min handel blev Aj jue! men jag hade skrapat upp hela ansiktet! :( Kom hem och såg mig i speglen och fan va fullt de va! Sov på Fiskens soffa och det dunkade och värte i ansiktet HEEELA natten :( Vaknade kollade mig i speglen funderade på att skippa skolan! Fyfan va jag såg ut! Men Jag gick iallafall och de blev att förklara vad jag gjort hela dagen :p Men men, igår hade jag nog feber, blivit lite infekterad tror Lina.. Men men Idag är de Fredag och vi ahr just haft Matte, ska ha Nina nu!! :/ Sedan ska jag hem och träffa älskling och sedan på Tårtkalas hos Emelie som fyller 17 :) Mys! I helgen lir det lungt och ska nog bara va med Älsklingen! <3<3


bilder kommer in på Våran fina solnedgång och Ansikte!

Älskar dig sweet!


Hej igen!

Förra veckan blev det inget bloggande, men de mest intressanta som hände va att på fredagen va jag på fest, först satt jag, anna och becca hos mig och käkade gott sedan åkte vi till Gullbranna på fest, väldigt lyckad kväll! Hade jätte trevligt! Puss på er alla!
Sedan på lördagen åt jag ute med min prins <3<3 Jätte mysigt!
Söndagen gav jag bort en fågel till pappi han blev jätte glad<3<3 Sedan åkte jag och Simon en lång mysig runda på motorcyklen<3<3 Älskling!
Måndagen, jag gick i skolan igen sedan så tränade jag och hade mys, idag är de tisdag och jag har just tränat! Kommer nog skriva mer under veckan!
hare bäst!

Påskdagen

Trött är jag idag! Har jobbat (två jobb) och så har jag varit hemma och kollat OTH! Kollar om mina säsonger för jag är så jävla lam ;) haha Igår hade jag en jätte trevlig kväll men familjen<3 Vi åt gott och hade jätte mys, Sen åkte jag och Simon hem och han sov hos mig! Vi letade även påskägg ;) haha skit kul!
Här kommer lite bilder ifrån kvällen!
Det är på mig min kusin och min älskade pojkvän! Alla tagna igår (påskafton)




Tack för oss!<3

Villy Sabine Lisa Anna-Linnèa Jansson Holmström

Jag älskar dig högst på Jorden Simon, du är den mitt hjärta slår för du och den jag vill leva mitt liv med.



Har inte skrivit på länge, men jag sitter just nu och väntar på mamma och vem har hon med sig ?? jo Världens bästa pappa<3 Love,
vad som hänt sen jag skrev senast är typ, hum Jag och Anna har löst våra konflikter, tack & lov! Sen så har jag varit ledig denna veckan för jag skulle Jobba ;) Gött och käna pengar :), Jobbar i stallet hjälper en att ta hand om hennes hästar under denna veckan, Jennifer är nere också. och min bror <3 Så ja, Igår hade vi grillkväll! Jätte mys<3<3 Det va Jag, jonathan, Anna, Jennifer, Fidde och Simon<3  Oliver kom över på kvällen oxå (: Vi grillade och käkade och spelade kort:) I måndes va jag med Åsa <3 älskar att va med dig sis! Sen imon är det påskafton<3<3 jätte mys! Ska firas med Familjen & pojkvännen!

Nästa vecka har jag riktigt påsklov och då ska jag jobba jobba jobba jobba!!


Hare bra

Bulan

Igår tränade jag fotboll :) Nice! Sen grillade vi och efter de drog vi till Höråsen! Mycket tråkigt så vi drog hem igen, Det va jag, Alex och Matilda. Vi satt och snackade skit sedan gick jag hem och Sooov(a)
Nu sitter jag och har engelska BLÄÄ!! Och sedan blir det gympa! Är så trött! Ikväll ska jag antagligen träna fotboll, eller så ska jag sova, har ej bestämt, Simon skulle ha kommit upp med vädret är inte på topp och jag träffar honom om någon dag ändå <3<3 älskar(L) Igår Lammade ett får under vår lektion så vi stod i stallet och kollade på :) Skit gulligt! Sedan va vi i svinhuset och kollade på nyfödda smågrisar! ... Idag vet jag inte vad som händer efter Lunch men de är la sällskapsdjur eller djurvård! (:


Bild på min älskade pojkvän som behöver klippa sig ;) och Finaste hästen Zorina<3

Sabine Holmström

Förra veckan va jag sjuk ifrån tisdagen till torsdagen =( På fredagen åkte jag med pappa och handlade, Sedan på kvällen hade jag förfest med Becca och Anna sedan fest! Ingen mer prat om de! Tack john för kvällen :)

Lördagen tillbringade jag på jobbet och med min pojkvän<3 Myspys! <3

Söndagen blev de jobb och sedan städ, Simon kom en stund på kvällen!

nu är det Onsdag och jag har typ bara varit ute och gott, städat, pluggat! Idag är de fotbollsträning! Nice! Efter de ska vi grilla :) jätte mysigt ska det bli! Sitter just nu med Frida och väntar på att matten ska börja =) hehe