Sick lady

Idag är det söndag och jag har spenderat HELA dagen i soffan, med huvudvärk och illamående! Inte ofta jag är så jäkla klubbad att jag inte kan göra ett skvatt på en hel dag. Så Tvn & frysta vindruvor har varit mina bästa vänner idag! Och min fina pojke som kollade på en as tråkig film ihop med mig (a) Imorgon ska alla jobba utom jag så jag kommer ha världens tråkigaste dag... Hade planerat att göra något åt fläsket runt magfan men det går la inte nu när jag är dålig.. Men men i fredags spenderade jag en halv timma på jobbintervju YEEY! Och resten av dagen gick åt att umgås med Frida och hennes två tikar Chira & Zita, vi gick med alla hundar (plus min då) ute på ön en långis! Efter de drog vi till hundarenan och tränade vovvarna lite, alltid lika kul och givande! Hittade även en AP MEGA rolig sida precis, dock fått stänga förbud mot att beställa något BÖHÖ -.- Underbart coola och lite "egna" kläder, inte typ Gina och HM.. Dock inget fel på dom men jag gillar kläder och jag har ett lite shopping beroende. Dock är jag arbetslös och får bara en lön till och har lite andra tråkiga utgifter!! Dock har jag fått tummen upp att fixa mitt hår denna månaden så det ska bli kulis! Ska även investera i ett bättre shampoo och balsam! 
Men men ska försöka skriva mer snart! Kanske gör ett klädinlägg då jag är såååå sugen!! Finger kliiiii!

Örebro!

Sitter just Int i Örebro ska strax käka lite kyckling tack!! Aiden ska bara sova först, idag har vi haft en mysig dag här uppe, vi har bl.a. Åkt pulka och Aiden har badat lite badkar. Imorgon ska vi till det stors köpcentrumet marieberg :) ska bli kul! Men men detta var allt för mig!
bye

The nights get cold and lonely when you're faraway from home

You can never say never while we don't know when
Time and time again
Younger now than we were before


It feels like I'm all the way back where I come from

Idag bär det av till Örebro och min fina brorson! 10 månader blev han igår, tiden går lite fortare än man tror ibland. Idag är det även alla hjärtans dag, så hoppas ni får en bra sådan! Själv fick jag en fin blomma och ett armband av min älskling, och en parfym av svärmor. Det ska bli skönt att komma iväg lite. Känner att jag verkligen behöver de just nu! Igår träffade jag Frida och Marika med hundar och vi gick en långrunda på 5 kilometer samt åkte till hundarenan efterår och tränade vovvarna. Noa tränas egentligen bara i att ta det lungt med andra runtom honom men jag var även uppe och gick runt med honom och han lyssnade jätte bra och var super duktig! Lite stolt blev jag, känns ändå som att det går framåt nu då. Har lite hund planerat nästa vecka också så vi får väl se hur det blir. Jag och Frida vart ute i tisdags och gick en långrunda på stranden men hundarna, 2.5 h gick vi dom vart ju super döda efteråt.
Men men jag ska nu fixa det sista sedan drar jag till tågstationen med mormor och är sedan off några dagar.
 
Today

När vi inte längre kan förändra situationen, utmanas vi att förändra oss själva

Cover my eyes
Cover my ears
Tell me these words are a lie
It cant be true
That I'm losing you
The sun cannot fall from the sky

Can you hear heaven cry
Tears of an angel

 

A smile is the prettiest thing you can wear

Då vart det dags för ännu ett inlägg här på bloggen! 
Förra veckan vart jag på Mila mässan torsdag- lördag, vi sov ju hemma men åkte hem sent på kvällarna. I Fredags firades även jag och två av mina vänner på Wildwest Steakhouse. 32 pers blev vi! Riktigt riktigt kul blev det, jag behövde träffa lite gott folk och bara slappna av för att njuta av god mat och dryck. Så igår söndag blev det att slappa hela dagen, vi gick en långrunda med Noa på Gullbranna straden. Idag är det Måndag och en ny vecka börjar med nya utmaningar och ny trisdess. Jag tänker börja motionera för att inte dö av lathet. Jag börjar redan bli stressad av att inte ha något att göra. Jag VILL jobba. På Torsdag åker jag och mormor upp till brossan i Örebro och hälsa på hans familj och min fina brorson Aiden! Nu när jag har tid att reflektera över mitt liv så saknar jag min familj väldigt mycket. Just nu har jag bara mormor & farmor i Halmstad. Resten bor i Uppsala, Örebro och Stockholm.. Varför är jag kvar här i denna hålan kan man ju undra över. Jag har får hela tiden känslan av att jag vill träffa ALLA nu nu nu.. Men då blir det istället för mycket så jag gör inget istället. Varför vet jag inte men jag har en tendens att reagera så. Blir det för mycket vill jag bara ligga ner och glo. Dock är biljetterna redan bokade till Örebro och de är jag otroligt glad över. Jag längtar. Något mer jag längtar efter är ett eget hem. Varför ska allt vara så svårt nuförtiden? Varför kan inte mitt liv gå framåt som alla andras? Kanske borde fråga mig vad jag verkligen vill istället.. 
Vad vill jag?
Jag vill ha ett jobb (Prio ett)
Jag vill ha ett eget hem (hus eller lägenhet spelar ingen roll)
Jag vill nog plugga.. Är fortfarande osäker på denna punkt. 
Dock kommer jag nog vilja plugga upp mina betyg först nu under detta år sedan se vad jag ska plugga vidare till. 
 
 
Jag förlorade min bästa vän för lite mer än 2 år sedan. 
Nu försöker jag resa mig igen.
Mina ben är dock väligt stela efter 2år på marken.
Det är lättare att falla tillbaka än att resa sig helt.
 
 

Det handlar inte om vad vi kan få, det handlar om vad vi kan ge

Idag är det snö, igen.. trodde det var över nu när videkisar och sallt sånt börjat komma.. Var är våren när man behöver den! Känner mig så nedstämd hela tiden, Dock har jag ju att göra denna veckan med Mila och allt detdära. 
Kvigorna går väl hyfsat, hade kunnat va bättre men det blir väl bra när vi väl är där. Idag ska vi tvätta benen en sista gång innan dom stiger på transporten ner till Malmö. Jag åker ner i morgon! Sitter just nu och äter en god frukost och dricker lite kaffe! Känns lite som att livet står still just nu, dock mår jag inte riktigt bra av de eftersom jag har lite lätt för att stressa och jag blir gärna stressad av att veta att tiden tickar.. Nästan som åldersnojja typ. Inte för att jag tycker att jag är gammal men fortsätter åren rulla på i denna takt så är man ju gammal rätt vad det är. Jag känner att det är jobbigt att allt liksom var som jag ville, jag hade startat livet med att flytta hemifrån och så gick där ett år och nu är jag tillbaka på ruta ett och det tar väl minst ett år innan man är på samma spår igen eller iallafall kommit igång .. Jag vill göra något drastiskt, flytta till norrland eller något.. Men det kommer inte att hända, jag är liksom fast här. 
 
Här är iallafall min lyckliga hund under morgonpromenaden idag!