Lördag och Söndag-Isabel

Lördag, vi firade pappa <3<3<3 jätte mysigt!

Söndag, Gick upp tidigt och jobbade :) sedan fixade jag mig och så åkte jag och Kerstin och hämtade Isabel!!!! Efter nästan ett år fick jag äntligen krama om henne igen!! Vi hade jätte mycket att snacka om och hade en mysig dag tillsammans!!


Bild bevis...


Sedan ville jag bara säga att jag älskar min jätte fina pojkvän jätte mycket!! Han är bäst<3<3

Slapp vecka på Munkagård

Veckan började med att jag, Elsie, Åsa & Tilda *...................* och då åkte vi in till stan och kollade runt och mumsade i oss glass ;) Jätte mysigt! Sedan stack vi hem och så aa hände inte mycket mer denna dag :) hahaha

Tisdagen va rätt lugn, Frida hade kommit hem från Cypern och kom då til elevhemmen på denna kväll, så jag chillade med henne hela kvällen :D

Onsdag, Skön skoldag jag tyckte iallafall den gick snabbt :P kan ju vara för att jag slutade efter lunch, då satt jag, Åsa, Elsie, Tilda, Johan och Malin och snackade skit tills Tilda skulle börja säda och jag hängde på :) Väntade till ungefär halv tre då gick jag över till mig och fixade mig :P Frida kom då hem ifrån skolan och vi stack till Varberg och shoppade :) Hittade en jätte fin bikini som jag köpte och ett linne :) Vi satt på ett jätte fint fik och åt mat i 1 ½ timme :) jätte mysigt! Sedan pluggade vi gärnet på kvällen :)<3<3

Torsdag, JOBBIG gympa lektion, sedan redovisning i svenska, det gick jätte bra tyckte jag :) Sedan gick dagen snabbt hade djursjukvård på eftermidagen fick vaccinera en kattunge =) Nice bajs, på kvällen chillade vi tills klockan blev 10 då hämtade Stenen oss och vi åkte med i hans regger bil ;P till Varberg och så åt vi glass, drack öl och åkte hem :D Frida sov sedan hos mig ;)

Fredag, Chill dag, Jag och fisken tog sovmorgon till halv tio sedan stack vi till skolan och kollade på redovisningar sedan åt vi lunch gjorde klart ett arbete och slutade vid kvart i två... chill, stack då till elevhemmen och så chillade vi i hennes rum och lite sånt, sedan kom  pappi och hämtade mig och väl hemma snackade jg lite skit med Jonathan och sedan kom Anna hem till oss :) Jätte mysig kväll med henne hade jag =)


ss


En intressant Lördag

Det började med att jag gick upp och jobbade, sedan duschade jag och satt en stund vid datorn.. När klockan blivit halv 3 ?? så kom Anna hit och slöade med mig ;) Klockan halv fyra öppnade jag min första öl, sedan va de igång, Jag och Anna fixade oss, valde kläder och skit sedan kom även Becca hit och fixade sig, Bror hade förfest här med.. Goda drinkar serverades och sedan kom Anne då stack vi till Marika :) Där fortsatte förfestandet och Gabbi kom, Marika hade välrdens söstaste valp hos sig så jag kelade såklart med den =) Klockan kvart i 8 åkte vi till Stan med Jossan, egen buss vafan!! ;) Väl inne handlade vi lite ;) Sedan satte vi oss vid en bänk och bord och groggade tills vi gick in på club gegga... Det va jätte kul det lilla jag kommer ihog, full och glad som vanligt va jag... Sedan hände lite och jag gick ut och träffade Simons pappa seda träffade jag Marcus :D haha Simon kom också dit, sedan åkte jag hem :) Haha vilket natt,


dagen efter blev det att spy, jobba, sova, köpa mobil, och va med Simon senare förhoppningsvis <3<3<3

Malmö två gånger denna veckan,

Torsdag, Jag vaknade och stack till jobbet, sedan åkte jag hem till mormor och efter de åkte jag, jennifer, Anita och Tomas till Malmö för att hälsa på de lilla kusinbarnet som kom för snart en månad sedan :) Jätte söt va lilla Tuva och vi käkade lite mat och fika för Kusin Crelle fyllde 28 ;) Vi gick även till Lekparken och lekte i sandlådan med Lea ;) efter de åkte vi hem och sedan va jag med min fina pojkvän hela kvällen :)

Fredag, Jobbat på morgonen sedan kom Älsklingen hit och vi stack till mormor och fikade och sedan hem och va lite sociala med min familj :D sedan hängde vi hemma hela kvällen, jag kände mig INTE så värst bra =( men mysigt va de <3<3

Studieresa skåne.

Måndag, gick upp  tid och fixade mig och sådant sedan åkte vi till eurostop och där hoppade jag på bussen som tog mig till Donken där vi käkade Lunch, Där efter åkte vi till första besöket och de va Helsingborgs djursjukhus :) jätte intressant att va där och lyssna och kolla. Därefter åkte vi vidare till Bonizas Hundskola i Eslöv :) vi va där resten av dagen och kollade lite på att träna hundar :) Sedan anlände vi till Malmö camping och vi bäddade upp sedan åkte vi för att käka kvällsmat och även denna gång på DONKEN :P

Tisdag, GODMORGON Sabine, Lina och Rebecca klockan halv 8 :P Käkade frukost packade ihop och åkte till Zoogiganten där vi kollade runt på deras mini zoo och ven i djuraffären :) inte alltför kul men hittade fiffiga saker tll mig bortskämda katt ;P Därefter åkte vi till Satchmo Hundbutik och kollade runt även där :P Inköp tll Pontus blev en borste för både hund och katt :D Sedan åkte vi en lång resa ut till en vacker strand, Bilder kommer komma på Bilddagboken Bulansplace, ni som ej är vän med mig blir då de och kolla läget! Där iallafall käkade vi mackor och efter de åkte vi till Ystad Djurpark, jätte trevligt vi lyssnade och gick runt och kollade på dom olika djuren !! Sedan blev de en resa till Sandskogens camping i Ystad och där packade vi upp och begav oss till Ystad stad där kollade vi runt och hämnade på en pizzeria som blev kvällsmat :) Glass till efterrätt ;) Sedan åkte vi tillbaka till campingen och jag och Rebecca & Linda hade en bra kväll ;D

Onsdag, Upp och hoppa Sabine, Lina och Rebecca :) Klockan slog halv 7 !! Klockan nio va vi på Skånes Djurpark och där gick vi runt själva till klockan halv 12, då åkte vi tll Höör centrum för lite lunch ;) Sallad för min del!! Därefter besökte vi vårat sista besök och de va Blommeröds Arabstuteri :) JÄTTE fina hästar! Jag är helt KÄÄÄR. Sedan åkte vi hem och jag tillbringade kvällen med min pojkvän <33


Bilder läggs upp på Bilddagboken.

Trött som Fan!

Tisdagen denna vecka blev till att göra vid naglarna!! Jätte bra blev de :) Men sedan efter de va jag så trött efter allt jobb på dagen:/ Fick jobba hos Grisarna halv dagen och gå över så jag slutade vid halv åtta! Jobbigt!!


Onsdag, trött som bara den slet jag mig igenom dagen hos kossorna :) sedan hamnade jag hemma hos Frida och efter de hos mig sedan somnade jag lungt in i min säng. :)


Torsdag, Fotbolls tunering i Värnamo:) det va skit kul, vi åkte från elevhemmen klockan 8 på morgonen sedan började vi spela vid halv 12 i värnamo, Efter stukade fötter, onda handleder och onda revben nådde vi final och kom tvåa =( skit surt men vi spelade bra så jag blev jätte nöjd ändå! Vi kom hem vid 22 på kvällen och sedan somnade jag in vid klockan 23.. Saknar min pojkvän så himla mycket just nu :'(


Fredag!! Jobbar i skolan har lunch nu snart sedan ska jag jobba igen! Ikväll ska jag ju vara kvar och i morgon ska jag jobba :P Haha snart är det söndag och jag får träffa minb pojkvän!!


Underbar helg :)

ÖREBRO! 

Fredag!!
Jag åkte till bror mig ;) <3<3<3 Dock åkte jag tåg tvärs över heeela landet :) Men det va de värt för på Parongen stod Äldsta brodern och hans flicka och väntade på mig :) Vi åkte och handlade sedan åkte vi hem till huset och åt en jätte fin middag som min kock (Snickare på gamla dar) lagat!! Sen kollade vi Tv och jag slocknade rätt regält efter detta!

Lördag!!
Vi gick upp vid tio någonting! Åkte och hämtade en bokhylla dom hade köpt och sedan åkte vi till Gustavsvik (där Angelika jobbar på gymmet) Och vi bytte om sedan hade vi världens bästa dag på badhuset jag och bror!!<33 Efter badhuset åkte vi till stan och gick i walköping(??) där köpte jag lite till min fina pojkvän som va hemma i Halmstad! Vi åt glass och efter de åkte vi hem till huset och lagade tacos!! Mums! Sedan hade vi mys framför Tvn och de hände inte mycket mer den hära dagen!!

Söndag!!
Vi vaknade och gjorde oss i ordning sedan åkte vi in till Örebro stad och jag shoppade lite kläder! Sedan åkte vi hem och lagade lunch! Vid halv fyra fyra kom (om jag säger rätt) Mamma kusin och hennes barn = mina syslingar(?) Sofie och Mattias, har inte träffats på ÅR och DAR! Jätte trevligt att ses igen! Vi fikade och snacka massa sedan åkte dom hem och jag och Angelika åkte till affären sedan blev de att laga mer mat för vi skulle baka egen pizza. Jätte gott för min bror råkar även ha varit pizza bagare på peppes i Båstad ;) hihi Sedan somnade jag skönt i sängen vid tio :)

Måndag!!
Mitt tåg gick 06.20 ifrån Örebro och jag va i Varberg vid 20 över tio =D Haha sedan åkte jag till elevhemmen och därefter till skolan! Har ju drift hela veckan i ladugården så det va kul faktiskt!! :) På kvällen chillade jag med mina fina kompisar Frida och Lina! jätte mys!

Tisdag!!
Haft drift hela förmiddagen började 05.40 :) haha ikväll ska jag göra vid mina naglar ;) Mys!



Vi har varit tillsammans i 2år 7månader och 5 dagar :) Älskar min fina Pojkvän<3


Knölfisk!

Onsdag igår och jag hade en laaaam skoldag!! haha sedan övade jag på trktorn och efter de åkte jag hem och bytte om! Sedan åkte vi på träningen, älsklings frida kollade bara på medans jag tänade ;) Nice!! Sedan åkte vi hem jag duschade och käkade och sedan klippte jag Fisken!!

Idag är det nästan lunch nu och jag är rastlös!! Haha ;) Kom med i laget som ska spela mot Plönning ;) Moahahahah!! Idag ska jag packa och träna fotboll för imon åker jag till min kära Bror Cenny i Örebro!! Saknar honom så de komemr bli jätte kul, även kul att träffa Angelika!! Länge sedan nu jue! Nästa vecka har jag lagårds tur heeela veckan ;P Plus helgen!! Kommer dom hem på söndag nästa vecka för att sedan¨åka på måndagen igen!!


Saknar alla mina kompisar!

Sabine

Idag är det tisdag och de regnar!! Klockan är bara 09.35 och jag vet redan att jag skulle legat kvar i sängen! Har häst nu, så jag och Frida chillar framför datorn :) haha nej men är typ klar med mitt arbete om Korsförlamning! ;) Efter detta som vi ska ha till Lunch har jag LG resten av eftermiddagen, vi ska ut i skogen och gå 5 km med varsin hund!! I regn, jippie! Längtar till imon för då är det fotbollsträning!! I Love!! Träning på Onsdag/Torsdag ;) hoppas de regnar för de gillar vi! Eller aa iallfall när man tränar! hahaha

bye bye

Sugen ;D

Uppdatering!

Simon
you will always be the best thing I ever could wisch for
always and forever


Har inte skrivit på typ lite mera än en vecka nu! Men förra veckan hade vi lång helg =) Ledig fredag alltså! Det var första maj! Men iallafall Förr förra helgen softade jag typ bara hemma sedan förra veckan av det en normal skolvecka med Fisken<3<3 På torsdagen hämtade pappa mig och Frida i tvååker och vi stack då hem till mig =D På kvällen som följde va det fest i min lya och det blev jätte lyckat tycker jag iallafall!! Hade jätte trevligt med mina goa vänner, Älsklingen sov även över hos mig (L) Senare på fredag softade jag och sånt städade lite och på kvällen stack jag och Simon<3 hem till Fisken som hade fördelsedags fest! Va dock nykter men det va helt okej iallafall! Kul att träffa folk liksom. Vi åkte ändå hem rätt tidigt och somnade snabbt i min säng! På lördagen vaknade jag tidigt, jobbet började klockan nio och de gick hur bra som hällst. Sedan stack jag hem och märkte att älsklingen fortfarande va kvar så jag duschade och la mig en stund gämte honom och mös<3<3 Sedan åkte han hem för han skulle på Bröllop och jag skulle ändå vara med Fors så vi drog ut och gick, hade jätte kul! Finns så mycket vi kan snacka om jag och han<3 tycker om honom så mycket! Vid halv sju sju när jag ätit Pizza MUMS! Så kom Anna, hon chillade lite med oss och sedan stack Fors hem och skulle ut med sin vovve! Jag och Anna snackade lite skit och därefter kom Rebecca och Eric över, vi fixade oss de sista och stack sedan till Karsefors.. Kvällen som kom va inte som förväntat och endel tråkga saker hände, Men det var ändå trevligt att träffa de folk vi träffade men vi kom hem vid halv ett ett och då somnade jag skönt i min säng!
söndagen blev det att Jobba, sedan låg jag i min brors stora säng och glodde på One tree hill hela dagen! Älsklingen kom över på kvällen och vi hade jätte mys!
Idag är de måndag och jag är klar med skolan! Slutade 1 ½ timma för tidigt! Göööött! Idag blir de att chilla på elevhemmen! Och föresten, nästa helg åker jag till Örebro och träffar min bror och helgen efter satnnar jag i Skolan så det blir typ 3 veckor utan alla där hemma, dock kommer nog älslingen upp någon dag!! Annars hade jag dött!!


Puss och adjö