Shopping är farligt ;)

Internett shopping :D Köpte En svart cardigan, ett vitt linne samt dessa shorts :) Visst va dom söta?

Party at my placera tonight ;))

img_4413 (MMS)

Party at my placera tonight ;))


Socker sött :)

Va bara tvungen att lägga in dessa bilderna :D Barn/ungar är ju bara så söööta :D

























Allt skiter sig nu.

10 dagar kvar i skolan.. Jag är stressad och mår nästan konstant illa och jag vill bara ligga i ett mörkt rum och bara vara. Men nejdå, då är det betyg och skolarbeten och allt skit som ska fixas.. Varför behöver jag de? Jag kommer aldrig vilja läsa vidare.. Men men.. kommer väl gå in i väggen snart!


Balen va ju i söndags :)

Balen va skit rolig! Jag va ju full och go redan innan vi hoppade ur bilen och sedan fortsatte kvällen och allt blev perfekt! Maten och sällskapen va bra :) Vi valde att åka hem i tid då Simon skulle mönstra dagen efter så vi kom väl hem vid två :)

Såhär såg vi ut!

Nu är jag liiiite gladare :)

För, idag har jag pratat med en uppfödare och i sommar så blir jag ägare till en Labbe valp :) Och dom föds om tre veckor :) Ska även försöka hinna ner till uppfödaren och kolla på tiken innan hon valpar :) mysigt? JA! Är super glad :)

men men idag har vi haft en soft dag! Vi har haft religion och Göra (vet ej namnet på kursen) Men vi har fått göra egna förlägningsladdar :) Kul! hihi :D

Mamma hund :)

Fegenfesten 2011<3 i bilder :)


















Nu är det som vanligt igen :)

Nu är Fegen över, och trots falska människor blev det ASA GUBBA BRA :) Det va en så sjuuukt rolig helg!!! Och allt va helt underbart, På fredagen va man full och go när drängarna spelade och fyfan va man skrek!!! Idag har jag insätt att lite av fredagen är suddigt då jag såg bilder på när jag posade med vakter och poliser och i en baja maja ;) haha detta har jag då inget minne av ;) På lördagen krängde jag massa öl och även en vinflaska själv som jag drack upp tillsammans med några öl på en timma :D Simon kom då och sedan va det tävlingarna som jag bara har vaga minnen av ;) Bilderna nedan är ifrån dom :) Och det är JAG på bilderna :D Mer bilder kommer komma in och det ligger några på Facebook redan :D haha efter tävlingarna skulle vi duscha, 4 tjejer på en kvadratmeter nakna i en dusch.. Haha vilken syn.. tur att man är normalt ställd och att man va påvärkad och inte pryd ;) På lördagen spelade what tomorrow brings, mimikry och Sator :) alla är mycket bra band men jag måste säga att mimikry slog det hela med längder, Hjalle som är sångaren i bandet är ju helt jävla sjuk ;) hahahaha På lördag natten åkte vi även hem :) jag och min pöjk!! Så jäkla skönt att sova i en säng :D

Men men tack alla människor för en jädrans trevlig helg!!!


Nu är man tillbaka på detr vanliga igen.. Och jag känner mig misslyckad.. Betygen faller och jag orkar inte mer.. Kommer gå in i väggen snart.. är helt jävla slutkörd och alla bara tjatar.. Ta körkort, hur gåre i skolan, inlämningar där och inlämningar här. Jag orkar inte mer.. har blivit att jag skiter i allt istället.. Men jag har lovat mig själv att ge det en chans imon och gå till en lärare och be om hjälp.. Hon är bra och jag hoppas hon kan hjälpa mig lite iallafall.. Jag har inte gott samvete nu när jag skiter i allt men snart går jag ner mig.. jag sover knappt för att jag är så jävla stressad.. får se hur det blir.. jag är misslyckad.. och jag har själv insätt de..

Utan dig är det inte värt att leva, varför prestera när du ändå inte ser.. eller ser du? Finns du där? Är du den ängeln som du sa att du skulle vara? Jag saknar dig. Jag älskar dig.





LÄNGTAAAAR!!

Yeeey, Fegen imon och jag taggar i skolan just nu :) Igår åkte jag och Elsie till Halmstad för att hämta öl, husvagn och så skulle jag prova min balklänning :) Det tog ungefär 10 timmar innan vi va tillbaka i Tvååker och då va klockan halv 2 på natten! Fram och tillbaka körde vi i Halmstad för att hämta den jävla ölen!! Haha på vägen tillbaka va vi tvunga att köra småvägar då vi igentligen inte får köra våran husvagn ;) busigt :) haha men men den ställdes i fegen runt ett och sen åkte vi till Tvååker :D Vi hade även med oss 5 flak öl och två vinflaskor i bilen , kul om snuten hade haffat oss :D

Men men, Imon PARTYYYYY

Fegenfesten 2011 "gör dig lycklig och småkåt"

Fegenfesten är nu på Fredag och håller på till Söndag :D Jag ska dit ihop med mina flickor :) tycker alla borde åka dit :D För att förstå festen kan jag ju säga att jag har med mig två flak öl och tre vinflaskor och jag är inte säker på att de räcker ;) haha As najs :D Jag, Mathilda och Elsie har även köpt en husvagn som kommer att vara vårat boende :) Min älskling kommer upp på lördag och kan det bli bättre? Öl och goa människor :D Ja det kan faktisk bli bättre, för jag bara ÄLSKAR banden som kommer dit :) Här här ni en lista!!


Sator
Drängarna
Mimikry
På G
What Tomorrow Brings
United We Stand
The Happy Hippo Family
Soulcreek
Mauzer
The Rumble
Revolve
The Goddamned
STRUM
Vit Glögg
Hoggatah
Lauder Killz


Allt är inte bra............. Förlåt mig J...

Allt är inte bra............. Förlåt mig Jag älskar dig


Dags gör uppdatering :) igår blev det att ...

img_7519 (MMS)

Dags gör uppdatering :) igår blev det att ligga o sola med flickorna och sedan drog vi till askvägen för lite prat :) mysigt! Därefter kollade jag, Elsie och Tilda på film och somnade i sofforna i hus 18 :) mysigt! Min dator är på lagning tyvärr så även denna veckan blir det en dålig uppdatering :) men men nu sitter jag på esteten och håller på med mitt arbete, jag fixar ju ett hund halsband och gör ett eget koppel :) smakprov är på bilden ovan ;))


Livet är kort!

Livet är kort!
Därför.. Bryt mot reglerna, förlåt snabbt, pussa långsamt, älska länge, skratta mycket och ångra aldrig något som fick dig att känna dig levande.
Livet är kanske inte alltid den bästa festen, men medan vi är här kan vi lika gärna dansa!





Dagens klädsel i Göteborg :) vi har drukig...

img_6731 (MMS)

Dagens klädsel i Göteborg :) vi har drukigt vin och öl sen 9 i morse :))))


Fan va fet jag är ;)

Blööö, ska försöka uppdatera om denna veckan plus förra helgen idag :) hihi men så länge så får ni en bild på min lunch går, plus två glassar direkt efter ;) haha sedan hade vi film mys och så kom fritidsledaren in och frågade om vi ville ha kebab pizza, Ja tack? :) Sedan sov vi :)

Jag som fick stänga order om att inte gå upp i vikt för då passar ej balklänningen ;(

Exakt Vad hände idag liksom? Sol regn sol ...

img_4289 (MMS)

Exakt Vad hände idag liksom? Sol regn sol regn? Nu blir det film med Elsie:)


Kan inte djur turerna ha varit nu på på vå...

img_3859 (MMS)

Kan inte djur turerna ha varit nu på på våren? Gick upp kvart i sju och tyckte de va skönt :) dock när jag va uppe och mjölkade så va det ju vinter, mörkt och trist överallt!!! Men men Simon gör det ju inte lättare att gå upp ändå för det är ju bara så jävla mysigt att gosa på morgonen!!!