Tvååker / Halmstad =)

I onsdags skrev jag lite om, dock inte om Att dom hade kräftskiva jag och Elsie käkade för oss själva men vi var med dom på kvällen senare, vi drack "endel" och aa vi hade faktiskt jätte kul!! Vi va ngr stycker sen till sist så va de jag, Elsie, Lina och Degis! Hihi Jag ramlade dock och slog huvudet i asfalten, =S Fick en bula och ett fett sår i pannan, Sen kom vi tillbaka till elevhemmen Jaa, och där började mitt smeknamn ta fatt, ...... Bulan, Jag som skulle ligga lågt dom första veckorna HAHAHA, Är redan känd som Bulan! Jag somnade klockan 4- halv 5

Torsdag, Jag var så JÄÄÄÄVLA bakis, och de första jag skulle börja med på morgonen va att köra traktor! men jag klarade av skolan till skillnad från Lina och Elsie som stack hem och kollade film, Jag fick även veta att jag antagligen hade lätt hjärnskakning!! hahaha Sen så va de ännu mer fotboll på kvällen som både jag och Elsie deltog i , Båda var as bakis och Jag hade ju dessutom de med huvudet, Och Bulan hänger med  =)

Fredag!!!! Karsefors med Rebecca!! Vi träffade Dregel och vi hade skit kul!! Älskar Älskar!! Gud va kul vi hade !!!!

Lördag, Red en lång runda på lilla gumman på förmiddagen sen så stack jag och hjälpte Jennifer och dom med de nya huset!! Eller hjälpte och hjälpte jag höll dom sällskap!! Hihi Sen kom Dregel, Robin och Jesscia hem till mig och även Becca, Vi .. eller JAG kollade film , hehe ;-D Men de va mysigt!

Söndag, Idag ska min pojkvän komma hit och vi ska bara mysa!! Saknar dig Simon du är den bästa!! Dregel ska upp tidigt och Tröska HAHAHAHA rätt åt dig Hihi
Aja nu ska jag duscha sen komma Bejb!

Tack för en underbar helg, Rebecca och Dregel!!

Vi ses imon på Munkagård allihop!!!



Tvååker

Idag är de onsdag, Igår gymmade vi, mysigt! Jag och Elsie latade oss framför TVn i vårat rum också hehe =) I måndags va de kul åh träffa alla igen! hihi har ju massor av grejer i rummet nu, Bl.a min fisk =) hihi Han fick följa med! Idag ska jag och Elsie träna fotboll, och i morgon sen kommer jag hem på fredag =) Ska dock till lund en natt men ändå!! Nu sitter jag vid en dator och renskriver en intrevju, bläää! Hoppas alla haed de bra där hemma, jag har de jätte bra vill inte ens hem på helgerna! =) hihi aja , Ha det gött!


Att leva utan att våga, är som att inte leva alls.

Nu är klockan 09.11 bilen är packad och jag ska ner nu och borsta tänder sen lägga fisken i påse sen åker vi till skolan!!

Ha det bra denna veckan allihopa!


En gång beskrev du hur du beter dig när jag ler mot dig
men jag fick aldrig säga hur jag kände när du sket i mig


Viktor 1 år nu!

min<3
Samma text som på bdb, Orkar inte skriva mer, kan inte utrycka mig bättre! Han betydde mer än någonting annat, jag mår så jävla dåligt över de ännu,

Idag Blev en tung dag =/ För 360 dagar sen trodde jag att du skulle följa med mig i mitt liv mycket längre än du gjorde.. Du var tvungen att lämna mig.. Men vf ? Vem är gud ifall han kan göra en sånhär sak.. För de är ju fan inte människan som bestämmer mellan liv och död... Man kan ju säga så att de finns ju anledningar till att jag inte tror på gud..

 Jag tror på Kärlek och att Älska någon och Jag tror på att man alltid blir sårad på något sätt inom kategorin kärlek/Älska. Varför kan livet inte vara rättvist?

Jag hade planerat allt .. När jag gått ut skolan skulle jag och Viktor flytta in i en lägenhet tillsammans.. Jag brukade gå och tänka och prata om de när jag och Han gick våra kvälls promenader uppe på Gallberget..


Efter Viktors död tog nästan fyra månader för mig Att ens vilja se Gallberget.. De var igentligen Simons föstjänst att jag gick upp dit.. Vi hade bråkat och jag visste inte vem jag skulle prata med.. Och jag visste ju att Viktor och jag hade Älskat den rundan Så jag gick dit.. Jag ångrade mig lika snabbt som jag kom upp för den första trappan innan gallberget .. När jag såg de breda ut sig framför mig kännde jag ångest för vad jag hade gjort.. Vf hade jag inte gjort mer för Viktor? Frågan kom upp hela tiden.. Men hur som hälst de som fick mig att ändå fortsätta va den starka bilden som jag hade i huvudet .. Den föreställde Viktor en helt vanlig dag när vi gick den vägen han gick snällt framför mig och när jag ställde mig vid övergångsstället visste jag att han hade satts sig ner.. (Om han hade varit vid mig sida) När jag precis kom över vägen så skulle han kopplas av och sen satte han av =D (detta måste låta dumt de var ju inte som om jag såg honom.. jag såg bara hur de skulle vara så som vi alltid gjorde.. Jag visste ju alla rutiner..) Men ju längre in på den vanliga rundan jag kom desto mer sjönk hjärtat.. Viktor var inte där.. De var fel att gå den vägen.. Men att göra de han älskade mest kändes ändå bra.. De kändes nästan som om jag kom honom närmare när jag gick där.. Jag kände han närhet mer än någonsin innan.. När jag sedan gick därifrån för att träffa Simon reda ut saker och sedan åka hem kändes de bra..

 De kommer nog ta ett tag innan jag kommer upp dit igen för detta är väl två månader sen nu.. Jag saknar han för mycket för att kunna göra de.. Vill inte minnas de är för svårt.. Denna dag har de iallafall gått ett år sedan vi åkte till slöinge och tog farväl av min älskling! Usch va hårt de är.. livet är inte rätt vist..

 Ha det bra Viktor och jag kommer alltid älska dig var du än är!

<3


Lördag och Idag söndag!

Lördag: Jag hade utsläppet idag med hästarna, Men de regnade så de blev ingen riding, jag gjorde lilla Zorina fin ist! Sen stack jag hem och va med min Pojkvän, Vi kollade film, sen stack vi och handlade mat som jag sedan lagade till, På matsedeln denna kväll stod de Rygg biff i nöt, Potatis chips i ugn och Rödvins sås & Bearneise sås(vet ej hur de stavas) Och sallad! Mums!! Sen bara mös vi!! Hade en underbar dag!

Söndag: Jag stack till stallet vid halv 11 =) Skulle släppa ut docka och rida Zorina!! Så jag gjorde de och Zorina va hur go som hällst att rida idag!! Fyfan va jag älskar den hästen!!
Sen träffade jag Simon ...... =(



Idag är de 1 år sedan Viktor dog,



Pappa har blivit bättre, och jag är den lyckligaste tjejen i världen!!
Pappa<3


Till alla er killar som blir förvirrade i vissa situationer...

när hon går ifrån dig och är arg ...
gå efter henne!

när hon stirrar på dina läppar ...
kyss henne!

när hon puttar dig eller slår dig ...
ta tag i henne och släpp henne inte!

när hon börja svära åt dig ...
kyss henne och säg att du älskar henne!

när hon är tyst ...
fråga henne vad som står på!

när hon ignorerar dig ...
ge henne din uppmärksamhet!

när hon drar sig ifrån dig ...
dra henne tillbaka!

när hon ser ut som värst ...
säg att hon är vacker!

när du ser att hon börjar gråta ...
håll om henne och säg ingenting!

när du ser henne gå ...
smyg upp bakifrån och krama om henne!

när hon är rädd ...
skydda henne

när hon lutar sitt huvud mot din axel ...
lyft upp hennes huvud och kyss henne!

när hon tar ditt favorit plagg ...
låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

när hon retar dig ...
reta henne tillbaka och få henne att skratta!

när hon inte hör av sig på ett tag ...
försäkra dig om att allt är okej!!!

när hon tvivlar på dig ...
försvara dig med sanningen!

när hon säger att hon tycker om dig ...
så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

när hon tar tag i din hand ...
ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

när hon "bumps" in i dig ...
"bump" in i henne också och få henne att skratta!

när hon berättar en hemlighet ...
håll den hemlig!

när hon tittar dig i ögonen ...
titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

när hon saknar dig ...
är hon sårad på insidan!

när du krossar hennes hjärta ...
försvinner aldrig smärtan

när hon säger att det är över ...
vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

när hon laddar upp den här texten ...
vill hon att du ska läsa den!

..


Tvååker/ Halmstad!

Tisdag: hade vi info dag =) Kul Kul, Igår va jag och Angelika(Matildas Rumskompis) och kollade Kalvarna, Skit mysiga!! Vi tog lite kort som kommer komma in snart! Även på elevhemmen! Vi ettor i vårat hus, (Finns även ngr tvåor) Vi iallafall umgås rätt mycket, eller iallafall när vi käkar och är "hemma", Eftersom två av dom är florister så träffas vi typ vid lunch och i elevhemmen =) Vi är sex ettor där, Vi har även börjat umgås med ngr från andra hus såklart!! aja =)

Onsdag: Idag gick vi en mil!! Jobbigt, hehe njaa inte jätte faktiskt men ändå, Vi fick pasta sallad på vägen och man fick stanna vid olika stationer, Man gick klassvis, Maten är oerhört god!! Allt smakar hemlagat!!!

Kännde mig kass idag så jag fikade, duschade sen somnade när jag slutat för dagen!! Sen hade Alla ettor i vårt hus bestämt att vi skulle käka sallat tillsammans alla bidrog med ngt så de gjorde vi!! Sen Stack jag och Elsie till statoil och handlade Godis, Läsk och hyrde tre filmer, sen glodde vi film och la oss sedan, Igår kollade vi med film fast i kvarteshuset med massa andra!

Torsdag: Dagen började med att halv klassen hade Traktor teori och den andra halvan körde traktor!! hehe Vi ska ju ta de jävla körkortet!! aa Sen gick Torsdagen och jag och Elsie hade kul med Sudd  ;D Hihi Sen kom vi hem och vi stack och bytte en film vi lånat för den "funkade" ej, men de visade sig sedan varit vår DVD pinit, Sen stack jag och Elsie på fotbolls träning, Skit kul och Sköööönt!! Vilket vi ska fortsätta med varje torsdag och sen ska vi gymma på Tisdagar och sedan gå ut och gå =) hihi Sen kollade vi film och soooov!

Fredag: Vi vaknade vi gick till frukosten vi åt och sedan började Matten, Men Elsie vad handlade den om? Sudd?? hihi, Aja sen hade vi svenska där säger jag bara Elsie Elsie Elsie!! Sen hade vi traktor teori!! kuligt!! Sen åt vi och sen hade vi ngt sen slutade vi =) Så vi gick till elevhemmen och aa sen stack jag och Elsie och lämnade tillbaka fimerna sedan sa vi hejdå och åkte hem, eller kom du hem snygging?? hehe Jag kom sedan hem och då stack jag ut med Fors hälsade också på Zorina gummsan!! Sen åkte jag på bio med min Älskade pojkvän!! Sen hem, Tack för denna dagen Elsie!!

01.15 Lördag: Nu sitter jag här borde sova ska ha utsläppet för hästarna imon och sedan rida en runda på Zorina!! =) Mysigt!


Utkast: Igår kväll ...

I Fredags kväll hade jag de jätte mysigt med Simon, dock mådde jag lite dåligt, Febrig och lite så men vi hade de mysigt ändå, Jag somnade i hans knä till en film sen åkte han hem =)

I Lördags Var de varit kräftskiva hos oss, Mums Mums!! Älskar kräftor, Har packat endel kläder också, får fortsätta idag, Åker ju Idag, vet dock ej när men de blir nog mysigt!! Simon var här  hela dagen, Myspys, Ses vi inte förens nästa helg, :)


Idag har jag vaknat, varit "Lektant" för Sara Och Nellie, Hehe jobbigt att bli väckt av små!! Men Men nu ska jag snart till Stallet och Zorina en sista gång innan jag åker Idag, Får inte träffa henne förens nästa helg :( Aja Saknar Simon, Kommer sakna han mer sen, Han åkte igår och jag somnade, Han är bara bäst! Älskar när han är hos mig tills jag blir så trött att jag somnar!!
Åh känns lite nu, Men kanske ska se Fors en sista gång innan jag åker idag mä, Men vet ej ännu, Nu blir de Zorina!!

Blir ej så mycket Skrivande (Kanske) denna veckan, Köper ej datorn förens nästa vecka, =)

Puss & Kram Skumbanan,
Saknad
Saknar Isabel!

Simon,

Du älskling som är min heliga skatt
dig som jag drömmer om varje natt
Sötnos jag älskar ditt sätt att gå
jag hoppas att det alltid kommer vara vi två
Du är den enda jag tänker på när jag drömmer mig bort mot oändliga ställen
när jag ligger och tänker på oss sent om kvällen.
Långt in i mitt hjärta kommer du alltid att finnas
och alla underbara stunder jag alltid kommer minnas.
När vi låg bredvid varann och jag smekte din kropp
samtidigt du tände ett ljus ett hopp,
om evig kärlek till killen i mitt liv
och just nu vill jag att du ska ligga här bredvid

S<3


Lockar!

Nytt hår idag! Är lockig nu =) Hihi Aja tar en sak i taget, Igår stack jag till stan med Marika va inte de bästa som hänt denna sommaren men de duger =D Altlid lika trevligt åh spendera lite tid med Henne<3 vi som i min mammas killes lägenhet (Lasses) Och vaknade tidigt, Klockan tio över tio kom jag hem från stan idag och klockan kvart över 11 va jag hos frissan, jag var där till halv två och kom hem lockig!! Hihi Snart kommer papi hit =) och han ska vara här heeela helgen, även följa med upp till Munkagård på söndag! ÅHHHH Fredag, Lördag & SÖNDAG så lite tid kvar sen flyttar jag, LÄSKIGT! Idag ska jag bara hänga hemma mår ej så bra i magen =( Men Papi är ju här så jag klarar mig nog, Mins köna pojkvän kommer nog också hit <3<3 Imon har mamma kräfskiva, vilket jag ÄLSKAR!! åhh längtar! HIhi Men men kanske skriver med idag kanske inte får se =) hihi


Lägger in lite bilder på mig =)
Lockar!Lockar!Lockar!

Tisdag, Onsdag, Torsdag

Jani, Tisdag gick som planerat =) Jätte mys med Lollis,

Onsdagen, gick till såhär att vi vaknade klockan 12, tog sedan bussen 13.18 på bussen satt min älskling, SIMON<3 Lollo hoppade av hemma för dom skulle senare åka och Jobba, jag och Simon åkte vidare till staden, där vi Handlade lite skolsaker (Block, pennor osv) Jag handlade ett par skor med =) HIhi kulis!! Sen åkte han hem och jag hem, hemma träffade jag Fors och jag käkade lite grann sen umgicks vi lite kollade film och sånt,!!


Idag är jag trött som fan, Sista dagen med mitt hår btw! Lite spännande är de allt ;) pappi kommer hem i helgen =) Saknar honom,  Idag ska jag förövrigt bara umgås med min pojkvän, kul ska de bli! Älskar dig Simon<3
Blir kanske fest ikv med Marika<3

Pusselipusspuss Saknar dig gumman<3
<3


Lollo kommer<3<3

Idag har jag städat och Packat, Packat och städat!! Jobbigt, Lollo kommer över ikväll, Nu snart ska möta henne vid halv åtta på bussen =) De var bestämt sen innan så de kunde inte mami ändra på! Hehe så vi ska käka pizza och godis och bara gotta oss framför en bra film ikväll, Länge sedan vi umgicks nu gumman <3<3

Jag bjuder på en riktigt gammal bild på oss!
P.s Jag gillar min hår färg!! D.s
Lollo<3Bine

simon(L)sabine

Idag har jag varit med världens underbaraste kille, Alltså min pojkvän Simon, Igentligen har dagen varit rätt enformig, men för mig underbar!! Älskar dig så otroligt mycket<3,, Fick papprena till Munkagård idag, flyttar in på söndag, jobbigt med sant, ska bli skönt att lämna allt jävla skit i h-stad, vet vilken dator jag ska köpa med nu! Allt är ordnat och klart! I helgen kommer pappa hem =) saknar dig så mycket<3 Vi ska ha kräftskiva! Roligt Roligt, Kommer nog bli rätt dött här första veckan i skolan, Ingen dator bara dem som finns på "allhuset" hehe kommer inte på va de hette, men kommer skriva när jag kan! Hoppas min Isabel har de bra i sin nya familj, har inte snackat med henne, men hon har väl fullt upp! Saknar henne, Kom på en grej nu när jag sitter här och skriver, hehe jag har inte sakt VAD vi gjort idag, haha jo vi har kollat Filmer och sånt, bara softat! hehe

Den bästa!




Jag skrattar inte längre Jag mår illa när Jag ler
Jag har skurit av min tunga, ni skulle ändå inte förstå
Jag har byggt en mur omkring mig, nu står jag här och ser på
Jag är en av alla människor i vårt land
Jag bär en sten på väg mot ingenstans,

=/

Ett hjärta är till för att inte stanna!

Hela dagen har varit skit, Bläää Bläää Bläää, jag vill flytta nu!! Försvinna härifrån =(

Lördag Kväll<3/ Söndag morgon

Lördag!! Fyfan de va riktigt roligt gumman<3 Hoppas folk hade lika kul som jag på festen!!
På dagen vart jag med Fors och så,

Söndag: Bakis dag, Musik Musik Musik , så får de bli!! Hehe!! Hoppas INGET HÄNDER!

"Man får va som man är nrä man inte blev som man skulle"

Fredag / Lördag

Som sakt så kom Alex och Natta hit =) Mys!! Vi grillade dock ej för aa de regnade jue, tråkigt som fan! Men vi käkade mammas mat och hade massa mys och snackade en massa skit!!! Jätte trevligt hade vi!!

Idag Ska jag träffa Fors idag på förmiddagen sen blir de fest hemma hos Marika!! =D Kulis!! Annars ska jag inte göra så mkt mer idag =D


Grattis Grattis Grattis Marika 16 år Idag!!!! Älskar dig gummsan!
Marika!

Älskade Pappa<3

Älskar dig Pappa jag vill att du ska bli frisk och få komma hem!

Pappa<3

Fredag

Bläää, Vaknade vid 10, Trött som jag var, men Fick somna om sen gick jag upp vid 12 och käkade frukost och sånt sen stack jag till stallet med Marika, Hon fick rida Zorina lite grann!
Träffade Fors och Padde, =)

Nu sitter jag här och ska snart duscha!!


Ikv kommer nog Alex och Natta hit!! Simon också hoppas jag :D Älskar er!!

Torsdag

Idag vaknade jag, Tog en dusch, gick upp till Mormor, =) Prova en skit snygg grön kläning! =D Sen stack jag till Marika<3 Vi gick en runda med Zorina, och lite sånt, sen umgicks vi lite gran gjorde olika saker, Sen fixade vi oss fest fina, för vi tänkte dra till stan men NEJDÅ de började REGNA och ÅSKA !! Usch!! Så vi stannade hemma, Stack ut i regnet med bikini och tog kort, Hihi Sen gjorde jag inte mycket mer, jag kom hem vid 1 duschade och la mig,

Saknar Isabel<33
Saknar Simon<33


Jag vill att pappa ska bli frisk!


Marika Gumman<3
Marika!


Idag, Hemsk dag, Mysig dag, Allt i ett!

Idag har jag varit med Simon <3 vi har kollar på Arn (Hade inte sätt den så ville se den) och Narnia (Samma där) Båda var faktiskt riktigt bra =) Hihi myspys Vi var också och åt på Blue Thi, MYS!! =) Älskar dig Simon<3Han åkte dock precis hem =( fast klockan är ifs 02.06 (a) Aja jag känner mig gammal, Vi mös lite grann Och fyfan MIN RYGG ÄR DAMP ;D Herre gud, nu kan jag knappt röra mig, Ska nog ta de lungt i fortsättningen, =S


Aja de dåligt, Ja de är ju då att Isabel lämnat Halmstad, Halmstad vårat Halmstad för något skit i USA =(, ;D
Saknar henne<3

Vi Äger!
Saknad
saknad


Isabel har nu åkt =(

Nu sitter Isabel i bilden upp till sthlm, För att sedan kunna lämna landet i morgonbitti, Jag ska nog skriva ett majl till henne nu =(, hon är den finaste som finns =( Älskade Isbel<3 Kommer sakna dig,
Är glad att Alex finns kvar och Simon <3 Men ingenting blir desamma utan dig<3

<3=)<3Du & jag<3<3



Sista kvällen på 10 månder med oss tre hade vi i lördags och den var super, Rebecca ses snart ?
<3

Tisdag

Idag är den stora HEJDÅ dagen =/  Isabel åker Imon till sthlm och senare vidare till USA, I 10 månader! Jag har avrit och lämnat en present och nu ska jag snart dit igen =) Vill se henne så mycket som möjligt idag!! Kommer sakna henne så mycket, Aja idag har jag varit i stallet på morgonen och sedan inne istan och handlat både mat och annat sen varit en stund hos Isabel där träffade jag Simon en snabbis Saknar han så mycket <3 Vill ses längre!! men imon ska vi va ??=D Längtar!! Hoppas vi åter en bit ute!! Är så mysigt! Aja Sen bara varit hemma, ska som sakt till Min sötnos igen snart! Med Alex och Natta!! Lollo kommer nog också dit har jag förmig någon sa <3
Sen ska jag KANSKE träffa Fors!! Kuligt!


Gjorde Sallar förut och tänkte på Simon!! Mhm Paprika hjärta!!

<3Hjärta


Isabel min sötnos, Du är mitt allt!
I & S

Viktor Älskling!

Är jag konstig som tycker att en hund kan vara ens första kärlek, ? Jag älskade verkligen Viktor, han va Min älskade vovve, Folk kan tycka jag är sinnes sjuk men han är den absolut Bästa jag haft!

Kommer du ihåg din allra första kärlek?

Ibland när du lyssnar på vissa låtar, så påminner dom dig om just den personen?

Spelar ingen roll vem du har just nu, du blir ändå påmind om honom/henne

och era stunder tillsammans.

Och sen när det väl tog slut, trodde du aldrig du skulle bli kär igen, visst har jag rätt?

Och varje gång du går förbi hans/hennes hus så kommer du ihåg bilden

i huvudet, bilden av dig och honom/henne - det perfekta paret..

Och varje gång du hör eran låt, känner du allt om och om igen.

Du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans/hennes hand mot din, en sista gång.

Och det gör ont varje gång du ser honom/henne gå med en ny?

År efter år suddas minnen ut, men hans/hennes bild kommer du alltid ha kvar.

Hur kan man glömma dom där djupa ögonen?

Hur kan man glömma det ansikte som man vart så nära.

Du saknar inte honom/henne som person, du saknar det ni hade.

Du saknar att du var så bekväm i hans/hennes sällskap,

att du aldrig behövde skämmas eller spela någon du inte är.

Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek.

Det är inte den du älskade först, utan den du älskade mest..

Vick<3ViktorVick

Söndag, Måndag

Söndag: Hela dagen va en plåga, Men den blev dock mycket mysigare när min älskade Simon kom på besök och vi kollade typ film hela dagen!! Himla mysigt, Älskar dig bejb!! Träffade Fors (Måste börja kalla honom CH igen, Känns så fel åh säga Fors när hans Syskon/mamma är med) en snabbis =)

Måndag: Jag vaknade och mitt huvud skrek, Fattar inte, Kan jag fott hjärnskakning för när jag tänker efter mådde jag illa som faskien ett litet tag sen mådde jag bara sådär, Men men skit samma, Idag var jag typ bara hemma, jag hjälpte mamma städa garderoben och sånt, =) Mysigt! Hittade gammla bebiskläder! Sen va jag med Fors på hans träning sen käkade vi Pizza =) Mums, Vi såg på två filmer, sen höll jag på att somna så jag drog hemåt!

Idag, Tisdag, ska jag träffa min Isabel sista gången innan hon åker, Fan va de känns i hjärtat, =( Först ska jag in till Staden och köpa en present till henne! <3

Föresten Simon vart har du tagit vägen?

I & S

Dia Psalma- L

Dia Psalma - Luft



Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals


Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent


Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust


Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror


jag vill vara luft
jag vill glömmas bort
jag vill vara allt
jag vill kommas ihåg


Där bortom finns något annat
du har nog sett samma sak
jag ska spara till en egen resa
och glömma färden tillbaks


Våran mark slutar aldrig snurra
du kan inte bara sitta still
det finns nya miljonärer
som kan göra som dom vill


Vem kan ro förutan åror
vem kan springa utan ben
vem kan skratta utan munnen
vem kan kasta utan sten


Kan du komma genom väggen
kan du höra mina ord
kan du lyssna riktigt noga
och sen säga att du förstod
jag är längre bort än du tror


jag vill vara luft
jag vill glömmas bort
jag vill vara allt
jag vill kommas ihåg
jag vill vara luft
jag vill glömmas bort
jag vill vara allt
jag vill kommas ihåg


En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lät



Dia Psalma

 


Lördag, Söndag Morgon

Lördag, Jag vaknade sent eftersom jag la mig klockan 8 på morgonen, Lite bakis efter kvällen/natten, Vi drack endel, så jag tog de lungt, slöade lite hemma, städade lite på mitt rum, Åkte med mammi till Eurostop för att handla, Sen kom Simon och hjälpte mig plocka de sista i mitt rum, =) Tack älsk<3 Sen va jag tvungen att göra mig iordning och vid halv 6, 6 Kom min älskade Isabel, Vi fixade och hade oss och så kom Becca halv 8  till en fin middag härlig middag! Dock blev de lite för mycket dricka då vi senare våldgästade Fors hus!! Förlåt för de Fors, Sen va han med oss resten av kvällen och den slutade riktigt kasst!  =S,


Idag söndag morgon/lunch klockan är 13.35 just nu så vaknade jag med ännu värre huvudvärk än dagen innan och benen värker och jag har rivsår på ryggen Hela jag är ett vrak, Mår illa och skit också, De värsta är ett eftersom gårdagen slutade kasst gör de min baksmälla mycket värre, !!
Aja snart kommer Simon så jag ska duscha och borsta tänderna så han inte dör när han kommer hit, ska även städa väck de sista av gårdagens händelser som utspelade sig i mitt kök framåt tolvsnåret, Kom föresten hem vid halv 4 idag somnade 4 så de blev inte så sent som igår,!


Sommarlov = Fjasko

Fredag

Igår så va jag på stranden med älsklingen, sen stack han hem och jag in till staden och handlade massor! Älskar att slösa! Sen åkte jag hem och Stack till stallet, Simon kom efter de hem till mig och jag lagde psata med pasta sås och vi åt oss feta sen stack jag hem till Fors för Simon stack hem =) Vi kollade film och lite smått åh gott!! Dagen va kul, Jag somnade klockan 8 =) Sedan sov jag fyra timmar och nu ska jag städa för ikväll kommer min älskling Isabel och BEcca hit på middag och lite annat, blir nog lite bilder på bdb senare då, Simon kommer en stund på dagen också =)


Älskar dig gubben du är de finaste som finns!<3

min<3

Min pojke!

Din Pojkvän

Vad heter han? Simon Gustafsson
Vad har han för ögonfärg? blåå
Klädstil? lodis? (=
Har han färgat håret nån gång? aa
Har han klippt sig någon gång? aa
Har han piercing? Nope
Röker han? Nej
Vad heter gatan han bor på? Dillvägen
Vad har han för mobil? Just nu Motorola, Han badade med mobilen,
Vad vill han bli när han blir stor? rik?
Vad har han för färg i sitt rum? blå
Har han någon/några systrar? en
Har han någon/några bröder? en
Vad är hans favorit mat? Kålpudding
Vilken mat hatar han? Kaviar.
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? Köpt onödigt!
Vad heter hans föräldrar? Lisbeth & Magnus
Har han bråkat med någon, någon gång? mjaa
Vad brukar han göra på helgerna? va me mig ofc ;P Och spela Bajs wow
Vad har han för musiksmak? Olika
När och hur blev ni tillsammans? 7 november 2006
Hur gamla var ni då? båda 14
Vad påminner dig om honom? allt jag gör ^^
Vad var det första han sa till dig? Hej ?:S
Vad brukar ni oftast skicka sms om? allt möjligt (=
Är han beroende av någon/något? wow
Vad kallar du honom? Pojkvän, Älskling allt!
Vad kallar han dig? gumman, sötis
Varför kallar du honom för det? för han är de,
Varför kallar han dig det? för jag är manlig
Idrottar han? mhm
Vad för något? I sängen med mig, Gissa själv!
Vad har ni gemensamt? att han är världens finaste
Har han bilddagboken? yää
Hårfärg? Blond, brun
Vad har han för sysselsättning? wow
När fyller han år? 14 juni
Om du skulle ge honom en blomma när han fyller år vad skulle det vara för någon? Ros
Varför just den? df
Om du skulle beskriva honom med 3 ord vad skulle det vara? jag älskar han
Vilket år är han född? 1992
Gillar du honom? YÄÄÄÄÄÄS ,

CrazyhihitihiÄlsk=)


Onsdag & Torsdag!

Onsdag: Jag va på stranden med Adam och träffade även på Isabel och Lollo! <3 Mysigt, Jag håller verkligen på att få färg nu =D hihi Sen vid halv fyra åkte jag hem, fixade lite sen åkte jag och Fors in till stan och Skulle låsa upp min mobil men Ikke!! De var ej öppet =( Men men sen stack vi hem och aa va liten stund hoss mig sen åkte vi runt lite grann och sen kollade vi film hemma hos honom! Jag somnade (a) men han väckte mig och jag gick hem =P

Torsdag: Det blir inget Uppsala!! Idag åkte jag till stranden och träffade min älskade Isabel<3<3 Vi solade och badade till Halv FEM!! Sen stack jag hem till mig och hon sig, och sen kom hon till mig igen!! Vi gick en runda och åt lite grann sen stack hon igen för hon skulle på bio, Efter de stack jag till stallet, och Träffade Fors, sen åkte vi hem och då kom min älskade Simon, =D Sen stack Fors hem vid 1 och jag och Simon Umgicks till två då jag somnade på soffan (a) hehe

Idag: Idag händer nog inte så mycket, för hoppningsvis ska jag träffa min älskling och vara på stranden mer än halv dagen =) men jag får se vad som händer!!

Pappa har nu åkt till Lund och ska vara där i 7 veckor ='(

Älskar dig Simon du är den mest underbaraste Pojkvännen i välden!
Isabel utan dig som vän hade jag inte haft de så bra som jag har de!!

ViI & S