Söndag!

Nu är det två dagar sedan olyckan och jag mår bättre och bättre, igår vart hela min kropp stel och värkte men jag tycker det känns bättre idag! I morgon blir det att åka till gården och fortsätta praktisera! Livet går ju vidare:) Idag ska vi fira pappa som hade födelsedag i fredags! Med tårta och sånt :) Morsdag idag också jue! Men men skriver nog mer ikväll!

Krockade med Lastbil idag!

Idag vart det fredag och praktik som vanligt, jag och Kalle (bonden) hade börjat släppa djur på förmiddagen och va på väg hem och skulle ta det sista lasset kor innan lunch, då i sista backen upp till gården kom en lastbil och jag såg släpet över på våran vägbana och sedan small det och allt gick i sakta tempo, (kändes det som) bara någon sekund senare låg jag i andra sidan en vält traktor och Kalle ropade mitt namn, det tog tid innan jag kunde svara och jag vaknade till efter en black out, Kalle släpade ut mig ur traktorn och mitt huvud värkte så in i bomben allt snurrade men jag stod upp och Kalle stod upp, jag vände mig om och kollade på traktorn och såg något som jag borde ligga död i just nu! Det är helt ofattbart att vi klarade oss över huvud taget och med så lindriga skador! Jag va självklart fortfarande yr och omtumlad, då kom den unge lastbils chauffören och han va självklart också i chock han hade ju gått tillbaka upp för vägen och trodde han skulle möta en betydligt värre syn än han gjorde, Ambulansen och polisen va snabbt på plats och jag tillsammans med Kalle åkte till akuten! Jag va helt dränkt med diesel som tydligen sprutat över hela mig inne i hytten, jag hade glassplitter i hela håret eftersom jag fått rutan krossad mot mig, jag hade även en jätte bula i bakhuvudet! Jag fick tvätta mig och min diagnos med hjärnskakning och småsår i hårbotten av glaset, och då hade jag ändå (enligt kalle) flugit på honom och därefter över ratten och sedan varit på väg igenom andra sidodörren! Kalle han klarade sig med ett brutet rev ben, och han som körde lastbilen fick inga skador alls och hans släp klarade sig med några punkteringar, Och som jag sa traktorn va inte mycket att ha! Tack alla änglar som vakade över oss idag! Utan er skulle vi nog inte ha klarat oss!

Här är en bild och en länk till Hallansposten! Koppa hela länken!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7168991.ab?sms_ss=facebook




mhmmm Paj!

Kom till mormor idag och så sa hon att hon höll på att baka rabarberpaj, och även om jag äter nyttigt så va jag tvungen att smaka! Ska även kolla Wallander nu :)
Dock måste jag säga att jag kommer inte lägga in så mycket nya bilder för min hårdisk är full så jag ska köpa en ny och tanka över, men jag ska försöka leta upp bilder ni ej sätt innan! Hade över 13000 bilder på datorn :) (a)

Idag va jag jätte kär<3

I dig

Simon Hjärta Sabine

När man känner hur man
hör ihop med någon.
När man känner att
man absolut inte kan
leva utan denna personen.
Hur man blir så fruktansvärt
lycklig genom att bara tänka
på honom.
Att känna så många känslor
på samma gång att man håller
på att explodera och bara vill
skrika ut att man älskar honom.
Att få höra hur vacker han tycker
att man är och hur mycket han
tycker om en. När man inser att
man kan offra precis allting för just honom.
När man förstår att man vill
tillbringa resten av sitt liv
med just den killen.
När man känner så, så är det
äkta kärlek!
Och det är precis så jag känner
för en mycket speciell kille.
Han är verkligen så jäkla underbar!
Man kan verkligen prata med honom
om vad som helst.
Han betyder allt för mig.
Det känns som att hela jag smälter
när jag tänker på honom.
Och denna underbara personen heter Simon Gustafsson
3år 6månader 16dagar


När man känner hur man
hör ihop med någon.
När man känner att
man absolut inte kan
leva utan denna personen.
Hur man blir så fruktansvärt
lycklig genom att bara tänka
på honom.
Att känna så många känslor
på samma gång att man håller
på att explodera och bara vill
skrika ut att man älskar honom.
Att få höra hur vacker han tycker
att man är och hur mycket han
tycker om en. När man inser att
man kan offra precis allting för just honom.
När man förstår att man vill
tillbringa resten av sitt liv
med just den killen.
När man känner så, så är det
äkta kärlek!
Och det är precis så jag känner
för en mycket speciell kille.
Han är verkligen så jäkla underbar!
Man kan verkligen prata med honom
om vad som helst.
Han betyder allt för mig.
Det känns som att hela jag smälter
när jag tänker på honom.
Och denna underbara personen heter Simon Gustafsson
Jag älskar ditt fina leende min fina Pojkvän :)

Min lille kille<3

Här är min söta lilla Funkus och en liten bild på Rosa ;)

En hel vecka efter!

Sista veckan i Hässleholm gick otroligt snabbt, Så nu är dom två veckorna avklarade dom med!! Och nu står vi här med tre veckor kvar till Sommarlov och det betyder att i morgon är det dags att pratisera på Gården i två veckor till! Och därefter blir det MUNKAGÅRD!!! :) Längtar! men men..
I Helgen har jag varit med Simon egentligen skulle jag varit med Jocke i fredags men tyvärr blev det ej så :( Hoppas vi ses snart! Idag (söndag) va vi på Gullbranna kyrkans Konfermations avslutning! Det va fint! Och några foton blev det men dom orkar jag inte lägga ut :) I Går (lördag) va vi hemma hos mig och åt kvällsmat<3 mys! Jag har även jobbat i helgen, försöker tjäna lite pengar tänkte jag ;) hihi Men Men, jag är iallafall tillbaka hemma hos mormor och jag trivs med de!

En nyinflyttat!

Okej fettot på bild är bara Rosa, men i fredags fick Simon tillökning då köpte vi en han gerbil som sedan ska flytta in till Rosa :) Gull! Funkus heter han!


Det va kul :)


En ny pryl kanske?

Kanske ska jag köpa denna hylla? Är den fin? Måste ju göra av mina grejer någon stans!!!!

Naaw!


Bombad!

Det har nyss fallit en bomb i mitt rum!! Ja det är sant! Jag kan visa bilder!
Kolla själv!

Trevlig helg ;)

I fredags vart jag hemma hos Isabel på en god middag<3 lite små fulle drog vi till Marika, där satt vi och chillade hela kvällen tillsammans med Marika, Simon, Hoffert, Dallas och lite så :) Sedan sov jag hemma hos Älsklingen!
Klackarna va på och spriten va med och Isabel va på topp ;)

Kollar film,

Kollar prison break med Jonathan, Äter ben & jerry och dricker Vitamin well! Livet leker!

Sista kvällen...

Sista kvällen i hässleholm denna veckan, sedan blir det Lång helg :) idag har jag ju varit på praktiken som vanligt och lite så, får göra så mycket här! Har givit flera djur subcutan injektion :) Kul att få testa de iallafall! Så nu blir jag bättre och bättre.. Börja trivas med detta jobbet.. Kanske är något för mig iallafall? Djursjukvårdare? Behöver ju inte bli veterinär.. Men men, framtidsplaner har jag inte tid med! I helgen ska jag köpa ett skivbord.. :P hehe, börjar bli vuxen ;) nej men måste sätta upp min dator på något (stationera) Ska även antagligen köpa en ökenmus ;) mys pys<3
Här kommer två bilder :) Sigge på den ena!

Saknar dig!!


Godnatt!

Trötta godnatt hälsningar ifrån Hässleholm till alla min fina vänner och nära och kära!

Flum brum på tåget!

Jag och Frida på tåget hem ifrån Borås :) hihi



Lite ifrån Värnamo!


Praktik fis :)


Snart bilder...

Snart kommer det upp bilder, lite ifrån praktiken, lite ifrån Värnamo men jag måste ju självklart märka vissa bilder först! Här kommer lite smakprov på mig, Simon och Annie!

Hässleholm!

Första dagen på ännu en två veckors praktikplats :) Denna gången är det Hässleholms djursjukhus :) Skit kul dag idag! Jag gick dock upp svin tidigt men det va det värt! Jag fick göra jätte mycket dock lite sorgligt med en patient MEN jag fick göra en massa saker ;) Dock ta mycket temp men det är ju kul att göra något, fick ge en patient en injektion supcutant :) Trevlans! Det gick super! Tänkte sätta mig och skriva om ett fall nu! Ett bra men tråkigt fall!
I helgen vart jag ju i Värnamo hemma hos Simons morfar och kusiner<3 skit trevligt! Har tagit massa bilder, självklart ska jag visa er dom men dom jag är mest nöjd med är såklart bilderna på djuren, ÄLSKAR ju att ta djurbilder och landskapsbilder ;) Men men, det regnade mycket så det blev inte några landskapsbilder tyvärr. Men aja , sista dagen på praktiken tog jag massa kort (hade tagit några innan i veckan med) och så red jag elefant :) Finns bilder ;) jag åkte tåget till Värnamo på fredagen tillsammans med Frida G och vi hade kul som vanligt på tåget ;) Dom bilderna är ett måste att lägga ut :) hahaha! Vi flummade hela vägen och väl på stationen hämtade Fridas mamma henne och Marie (simons kusiners mamma) hämtade mig:) Jag åkte hem till dom och vi åt lite god plockmat och kollade på TV :) Sedan kom Simon och dom upp och vi åt kvällfika och sedan somnade jag skönt i sängen :)
Lördag: Vi vaknade och typ käkade frulle, sedan drog vi hem till Simons kusiner (vi sov hemma hos hans morfar) och så va vi där och kelade men kattungar och så <3<3<3 :) hihi vi kollade även på film mitt på dagen och gissa vem som somnade? Jo jag, svårt gissat! Men men, på kvällen åt vi jätte god mat och efterrätt som Marie hade lagat och så kollade Hela familjen på sommar med göran :) Kul film ;) hihi Sedan blev det sängen för mig & Sims!
Söndag: Upp i tid och så käkade vi frukost och stack ut och så körde några cross och lite så, sedan blev det slappe stund och därefter en god lunch med efterrätt och vi åkte hem vid 6 tiden :) Väl i Halmstad igen packade jag om och umgicks med min familj! Gick även en runda på en timma :) Skit skönt!!
One love and MY love
Vindruvor<3


Sista kvällen i Borås :)

Idag har det varit näst sista dagen på djurparken :) Så imon blir det att åka till Värnamo! Dessa veckorna här har varit väldigt kul faktiskt men jag skulle fortfarande hellre varit kvar på gården :( Men dit ska jag ju om två veckor :) Och nästa vecka blir det bara praktik måndag, tisdag och onsdag :) Är ledig torsdag fredag! Så det blir ju lång helg.. dock har jag redan planerat en massa! Men men, skönt ändå! Men men, skriver när jag har mer att skriva! Lägger in en bild på Min och Tuvas hand :)


Vart tog det fina vädret vägen?


Känner ni igen...

...denna snyggingen? ;)


Fortuna caeca est

Omnia vincit amor


Borås, Tisdag!

Idag är det Tisdag! Undra om denna veckan kommer gå lika snabbt som förra? Kanske vem vet ;) Jag har iallafall kul på Djurparken! Igår så kollade vi på Avatar och käkade Popcorn :) mums!! Vi snackade även en massa skit ;)
Idag så är det lite mer som vanligt, jag och Frida flummar om gud vet vad, alla möjliga konstiga saker och Sandra förstår inte ett dugg ;) hehe Varför är det så svårt att förstå oss Frida? Liksom Stek? Hur kul va inte de :) hahahaha! Simon hade nog också bara skakat på huvudet och han har dålig humor ;)
Idag ska vi kolla klart på Avatar eftersom vi ej gjorde de igår hehe! Tänkte även ta lite om min piercing, min Rosa självlysande piercing i tungan sprack på väg upp till Borås i Söndags :( Som TUR va hade jag med en extra navel piercing så jag fick ta kulan därifrån och sätta i tungan, annars hade jag ju fått ta ut den :( Men jag saknar min rosa Kula faktiskt :(
ILANDSPROBLEM
Love<3

Kaos!

Haha mitt rum är verkligen kaos! Och nu kommer jag ej hem på två veckor eftersom jag ska till Värnamo i helgen! Kanske skulle jag ha städat denna helgen :) Det ända som är i ordning är film hyllan :)

HÅÅÅÅÅÅR PROBLEM!

Vad ska jag egentligen göra med mitt hår? Slinga de, färga det mörkare? Vad tycker alla?

NYA Converse!

Vita fina nya converse :)

Bortkastat!

Hejdå skorna!

Mina skoooooor ;)

Här är några av mina 39 par skor :) Nu är dock inte alla kvar tyvärr ;(
Isabel blev glad för sina nya adidas som hon fick av mig :)


Sol och värme :)

Ska börja med att säga att jag inte bryr mig om taskiga kommentarer på bloggen :) dock kommer häller inte upp på min blogg. Jag bryr mig om snälla kommentarer och anser inte de är moget att inte stå för vem som säger saker och om någon ska göra de så snälla säg något som inte är patetisk. Folk säger ju så mycket som dom själva ljuger ihop eller hittar på.. Så töntigt :)

Idag har det varit en solig och fin dag tycker jag :) Så jag är glad :) Jag vaknade hemma hos min pojkvän och vi gick upp och käkade lite och så :) Jag tog bussen hem kvart över 12 och va hemma tills mitt tåg gick klockan tre till Borås :D Det va dock väldigt tråkigt att åka tåg i två timmar men nu är jag uppe och har ätit och väntar på Frida :) I helgen har jag varit mycket med Simon, och i Fredags va vi hemma hos Anna på lite fest :) det va jätte trevligt dock hade jag huvudvärk och så hela kvällen! Dagen efter alltså på lördagen handlade vi lite och så sedan åkte jag och Simon hem till mig och jag städade ibland mina skor.. Jag hade 39 par och jag slängde typ 18 eller något sånt :) Gav även bort ett par till Isabel och även ett par till Becca :) Hoppas dom blev glada :) hehe Och sedan så har jag ju köpt ett par nya skor med :):) Men men, Issa körde min och Simon till Gullbranna på eftermiddagen och jag sov där och såå :)
Jag tog två bilder på vädret idag :)