Parfym tips

Jag är en riktig parfym nörd och har nog uppemot 20-25 olika parfymer! Men så hittade jag en ny på the body shop som var naturligare än vanliga parfymer, jag tar då mitt exempel då jag köpte vanlig doft, den inne höll då riktig vanlij för att framkalla doften istället för en konstjord doft av vanlig. Jag frågade lite om de olika alternativen för det fanns en annan sorts "parfym" som kallades mist och den var också mer naturlig men höll inte så länge. Denna olja som jag köpte då som man använde som parfym eller egentligen istället för parfym höll liksom till man duschade nästa gång. Tar man en vanlig parfym på sig måste man räkna med att den kan ändra doft tillsammans med svett, vatten olika kläder. Men denna oljan sätter sig som en doft i huden liksom en hudkräm. Plus att när vissa parfymer "slutar värka" ändrar dom doft. Det gör inte denna utan den slutar dofta när man tvättar bort den. Den har även inte lika stark doft utan en lite smygande doft som är sådär mysig att bära. Det ända negativa är väl att den är väldigt dyr och i sverige går den på över 300kr jag handlade min i danmark. Flaskan är liten och smidig men man tar ju så lite för det behövs inte mycke när man lägger på. Jag tar liksom upp "stickan" och duttar på mig själv och sedan är det bra. Därför håller den ju länge!
Den fanns också i olika dofter! Jag rekomenderar den nu när jag andvänt mig av den i några dagar!
Här har ni bilder.

IKEA

I eftermiddags beslöt sig jag, Simon och Johan att bege oss mot Helsingborg och IKEA :) Det var Johans ide pågrund av att han skulle köpa ett skrivbord. Jag tyckte de var ett ypperligt tillfälle att köpa en hylla därifrån som jag skulle ha i våran håliga köksvägg :) Sagt och gjort, hem kom jag med en hylla, blommor, krukor och ramar. Två av blommorna och krukorna plus ramarna pryder nu min hylla i köket som jag blev så nöjd med! LÄNGTAR tills mitt fina bord är klart också. Förra veckan var Jag, Jennifer och Lisa också på IKEA en stund efter att vi gått på VÄLA köpcentrum, då fyndade jag nya dynor, kökstabletter och en löpare, samt ljus och en ljustake som jag kommer välja mellan på mitt nya bord! Kom även hem med två speglar som ska komma upp i hallen inom kort! Idag satte jag även upp två gamla "köks" tavlor som jag fyndat på loppis förra veckan, Inga speciella mest bara för att jag inte har några. Imorgon ska jag även försöka få Simon att hämta hem sina tavlor från sitt gamla pojkrum, en av dom ska nämligen pryda väggen ovanför min nya hylla i köket! Men men Efter IKEA hamnade jag och Simon på middag hemma hos hans föreldrar, gott med grillat! Imon kommer jag fortsätta med mitt bord och umgås med Jennifer :)
Här har ni bilder

Sommar nöjen

Håller på att renovera fem stolar och ett bord! Jag slipar ner de och ska sedan måla de vitt! Jag har slipat ner en stol men fyra återstår :) Här har ni bilder!


Påbörjad slipning och färdig stol :)




På de igen

Jahopp nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga från denna bloggen om vanliga grejer och lite på den andra om saker som bara rör Noa :) Vi har precis kommit hem från en mysig semester i Köpenhamn :) Där var vi ihopa med Simons familj! Nu strax kommer en familj och hämtar den sista kattungen, äntligen ska hon också få ett hem! Annars hemma så håller jag på med mitt sommar projekt som är att renovera ett bord och fem stolar, bilder kommer upp på de! Denna sommaren har vi även varit på husvagns semester bara jag och Simon uppe i kungshamn :) väldigt mysigt!
Bilden är tagen från semestern i kungshamn!