Förra Veckan/ Denna veckan,

Förra veckan va typ värsta latveckan, Inget hände typ, Vi sjöng singstar typ varjekväll och käkade massa fett och sånt hahaha =) HAde bara de mysigt, i Torsdags sov Jag, Lina, Frida och Elsie Hos Frida i hennes sängar! Mys!
Sen i helgen Så vart jag först på Fredagen hos Zorina och skulle rida henen men kom typ inte långt, Blev avslängd och landade på NAcken vilket inte va så jävla bra, Men sen va jag bara hemma på fredagen, Sen på Lördagen va jag med bror och sånt, sen fest på kvällen hos Anna, Träffa gammalt folk kul <3 Sen så tog jag de lungt och latade mig på söndagen, va hos pappa en sväng coh även hos Farmor,

Måndag Jag åkte upp till Munka skit glad men stämningen skönk rätt snabbt, =/ Hela skolan va allmänt depp idag, och så, så vi kollade typ bara film och sånt i hus 40 på kvällen, jag och Elsie tog moppen till Varberg med, Fast på dagen då,

Ikv ska jag Matilda och Frida på Hajk, vi har de i lektion i vårat elevensval =D Hehe läääskigt, vi ska sova i vindskydd och äta konstig mat (A) HAHAHA,
Aja, Imon fyller lilla Jessica 17 år! Och ni kan ju gissa vad som händer! Grattis till dig iallafall! Och På Torsdag ska jag antagligen med Frida och hennes Far på Raggarträff!! Skit nice! Kuligt! Nu har jag traktor tepro sen ska jag ha svenska sen slutar jag =D


Kul helg!

Fredag! Denna dagen fortsatte med att Elsie föjlde med mig hem, Alex dampade och henne vill jag inte se mer!
Men vi kom iallafall hem till mig, käkade lite, sen skulel vi åka till Hishult Magnus och Drägel skulle hämta oss men Dom krockade, =S Fyfan , som tur va hände inget jätte allvarligt Drägel fick en Bula och Magnus nackont men inget allvarligt, Bilens bakdörr blev paj, Aja Magnus och Danne åkte till Halmstad sjukhus iallafall för att kolla nacken, sen skulle dom hämta oss i Taxi påväg till Hishult igen, Och uatnför mig stannade en Limmo, Hahaha Jag coh Elsie fattade ingenting, haha Skit sköj, Med den åkte vi till Hishult och de blev en dyr resa Danne! Sen BLve de lite öldrickning sen sova!

Lördag! Vi vaknade och käkade lite frukost! Sen åkte jag, Elsie, Drägel och MAgnus hem till Drägel, Där va vi lite med Jesper Hans lillebror =D Vi tack även och inhandlade Pizza, Mums! Sen kom vi iallafall hem, Och vi somnade framför en film! =) Sen gjorde vi mat och så kom Drägel, Sen kollade vi film igen och Han sov hos mig!

Söndag! Vi vaknade sen åkte vi med Hans epa till Tränninge träffade Lollo och Becca! Körde lite gran sen åkte vi hem till Simon där släppte han av oss och stack hem =D Jag Elsie och Simon stack sedan hem till mig och kollade film och lite sånt blev massa mys =)

Måndag! Vi åkte upp till Munka <3<3 får se ska byta rum så fort som möjligt!

Slutar om en halvtimme!

Elsie<3


Bakisdag =)

Igår vart de fest hos Magnus! Skit kul!! HAde iallafall en trevlig kväll somnade hemma hos Elsie i hennes säng, eller aa snarare deckade men ändå ;D Saknar alla där hemma men kommer antagligen inte se er så mycket i helgen, =( Saknar Isabel och alla er andra,
Nu sitter jag i skolan på datakunskap lektionen och har tidsfördriv, hihi Mår lite halv kasst, Blir antagligen fest ikv med! hehe ;-D Jippie!  Helgen blir lite kompiliserad men jag lär nog lösa de!


Kram på er!
=)

Mån/Tis/Ons/Tors här i Tvååker!

Måndag!
Vi kollade film och hade de mysigt på kvällen, jag somnade glatt den kvällen, Degis och jag gick även en runda!Läskigt med kul! Har piercat mig, Gissa var ;-)

Tisdag!
Lite små trött,sov tre timmar! Hade friluftsliv hela förmiddagen va i skogen och gjorde eld och skit! Sen hade vi gympa =/ (Blää) Sen Svenska, Sen slutade vi vid halv fyra och vid fyra åkte vi iväg ngr stycken och red islandshästar skit kul!! De va nog de roligaste vi gjort hitills här uppe! Hehe Sen  på kvällen kollade vi film i hus 40 och hade mys!

Onsdag!
Bläig skoldag, Vi va vid havet på förmiddagen kom vi tillbaka skrev lite sen slutade vi vid två! Jag och Elsie dampade sedan runt med moppen, hehe skit kul,skrattade ihjäl mig! (A) Sötnos<3 Sen hade vi fotbollsträning klockan fem, Skit skööönt åh träna, de regnade men de va fan riktigt nice! Hoppas man kommer med i laget som ska spela match mot Plönninge!! Sen kom vi iallafall hem sen snackade jag skit medpolarna hela kvällen!! Tog även ut min gammla navel piercing hehe orkade inte den mer!

Torsdag!
Nu sitter jag i skolan, Jag har kört traktor till nu typ och har teori nu! Traktor är riktigt lamt! Hehe Ikväll är de Fest hehe lääängtar! Ska bli riktigt nice!


Saknade Zorina som fan nu när jag redandra hästar!!
Puss på dig snuttan!

z

Torsdag/ Fredag!

Torsdag!
Jag var hemma från skolan (a) Mådde faktiskt jätte kasst, så jag försökte sova vilket inte gick bra =P Jag drack mänder te och åt typ hals tabletter, Sen kände jag mig ovanligt bra igen så jag började vika tvätt och städa!! Hihi sen kom Alex och dom hem från skolan! Och sånt jag fick reda på att Magnus hade fest så, bra som jag kände mig bytte jag om sminkade mig hemma i  Degis rum, Och sen stack Han, Jag och Lina dit, Alla var redan där då och de blev ett skit bra party! Skit kul va de, Kom hem jätte full tyvärr men ändå, somnade i hus 40!! Degis du är så jävla bra!!! Tack för att du tog hand om mig, Och tack alla som brydde sig denna kvällen! 

Fredag!
Vaknade Skiiiiit trött ont i halsen IGEN och helt jävla väck, Men jag Pallrade mig upp mest Degis förtjänt men ändå xD Sminkade mig och drog till skolan, rätt kul i skolan idag ändå, Fast att jag var bakis och halsont hihi , Dagen igår va så jäääävla underbar, längtar till måndag, Nya dagar Nya fester Nya vänner! Nu är jag iallafall hemma ;D hihi JIPPIE!! Festa ikv med Becca<3 sen Träffa Dregel imon, Sen humm Pojkvän men Hästen och jaa allt! <3 måste ner till Zorina nu en stund måste träffa henne!

Tvååker / Sjuk!

Idag har jag varit i skolan, mådde skit kasst känner att halsen börjat svullna, jobbigt! Så jag stack hem vid sista lektionen (Svenska) Somnade direkt när jag kom hem Och enligt Elsie sov jag som död!! Hehe =) Sen vaknade jag och käkade, Nu tvättar jag!! Jippie! Duktiga Sabine! Väntar på att de ska bli klart så att jag kan torktumla de! Elsie spelar fotboll nu =( de ville jag med men så blev de ej! Jävla hals!! vill inte bli sjuk! Men hon lovade att komma över sen när hon kommer tillbaka!

Hänt i veckan....
 
Måndag! Jag kom tillbaka hit till underbara Munka!! Skolan va la bra sen höll jag till i hus 40! skit kul, Vi satt i mörlret och snacka massa läskigt, Sen stack vi ut i majsfältet Jag, Lina, Elsie, Degis, John och Dregel och de va jätte mörkt och äckligt, sen började de SPÖREGNA! hahaha jag och Degis kom ut på andra sidan och hade långt hem, vi blev mega blöta, jag tänkte hela tiden på de jävla styckmorden!!Sen kom vi hem och jag sov där!!  I deras soffa, skit skööönt!! Sov bäst av alla nätter,

Tisdag, Vaknade av att Dregel knäckte sig utan Linas fräcka väckarklocke signal! haaha alltid trevligt att vakna till skratt! Sen gick jag och duschade och sen skolan! Efter de gekås!! Jag köpte lite saker, och sen när vi kom hem igen stack jag Elsie och Dregel till pizzerian och käkade pizza mums!! Sen färgade typ alla håret, eller iallafall typ 8 pers! jag slingade typ =) hihi Sen la jag mig tidigt!

Trevlig helgen kommer bli Becca sötnos!<3

Saknar min Simon så jävla mycket, Älskar dig!

Älsk

Halmstad!

Igår hade jag en underbar dag / Kväll med min underbara Simon<3 Han är den bästa! Jag saknar han så mycket på veckorna! Jag älskar dig Bejb!

Nu sitter jag här och ska snart åka till munka! Älskar!! Hehe En underbar vecka väntar!! Myspys!

Mys