Jag väntar på dig

Jag har aldrig fått ihop
modell och verklighet
jag tankar nya tankar
men långsamt som du vet

Så jag lovar ingenting
jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara
hellre nu än efteråt

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig


Vet ni vad jag vill bli i mitt nästa liv?

ett spel


Kvälls rutin

Först tvättar jag bort sminket med smink servetterna, sedan tvättar jag ansiktet med rengörnings+ansiktsvatten (även morgon), sedan tar jag och smörjer in ansiktet med en kräm :)
Nu ska jag lägga mig i min säng och sakna min pojkvän! Men såklart blev det lite köp till honom också på Gekås Sex par kallingar(fem av dom på bilden, de snyggaste får ni se på ;)) och så strumpor :) Så kanske kommer han och träffar mig i morgon! Han fick även en deo spray så han luktar lite gott :) haha


Inköp

Jag idag :)
Jag köpte en smyckes hållare (handen), En foto ram (har en lika dan denna ska fyllas med Simon den andra är mina vänner), sex stycker mens trosor ;) (använder sådana trosor vid mens, helst inga andra dagar då Simon kan se mig i dom :O ), två linnen ett svart och ett vitt, ett styck träningsbyxa grå!, En träningströja Rosa :) (såklart), svampar till smink, hår produkter från bobbys, typ lim till mina foton, vantar och strumpor :) Kan inte fatta att detta blev så jävla dyrt

Väldigt mycket fattigare :(

Idag blev det Gekås efter praktiken!! För mycket pengar blev brända idag och ändå blev det inte så mycket? Hur lyckades jag??? Bilder kommer upp!!! Praktik platsen va faktiskt väldigt bra :) Hade kul!
Uppdaterar nog mer senare, nu blir det pizza för hela slanten :)

Femåring ger smink råd!


Dagens söta låt :)

Och nej JAG vill verkligen inte ha en hund men tydligen vill den lilla killen de :D Så söt!

Min lista

Imon blir det Gekås och jag måste verkligen stäääääda!! Här är en lista som jag ska vara klar med om tre veckor :D

Söndag :)

Idag är det söndag, och imon börjar jag på min nya praktikplats.. känns mongo! Men så har jag inte fått tag på dom häller, har ringt och ringt, men jag får väl åka dit imon och se om dom vill ha mig ;) haha igår sov jag hos min pojkvän och idag så har jag träffat min bästa vän Marika :) alltid trevligt! Nu väntar jag på köttbullar, städar rummet och ska göra en "måste göra" lista som ska upp här på bloggen som mitt eget lilla komihåg eftersom det är här jag hänger för det mesta, och föresten, ny header kommer upp nästa vecka<3

Jag älskar dig

Du är den bästa som finns, vi har sagt för alltid :)

Lite foton :)

det va längesedan nu


Pierrè min spargris :)

Nu har jag precis tömt min spargris och räknat alla pengar :) i honom just nu finns det 541kr :) undra hur mycket jag kommer upp i innan året är slut :D
Nu ska jag iallafall unna mig två solningar!! Så nu drar jag till solariet :)

Kill me

Fyfan, mitt huvud spränger!!! Skulle ju varit ute med Marika också men jag deckade hemma ;) haha dock så ville jag ju ut men men.. Så jag nu sitter jag as bakis i soffan med cola och GODIS!!! Hade planerat att glo på One tree hill hela jävla dagen men ena skivan hackar och så går det ju inte att hoppa över, och så har Jonathan låtar ut sin till Fidde :( Så nu kollar jag på den bästa svenska filmen någonsin! Black jack :) haha Helena bergström är ju bäst :D  Men men, ni får ha det bra idag medans jag mår piss hemma i soffan :D

Idag

Efter en lite jobbig dag så kommer kvällen, ikväll är kräftskiva inbokat, får se hur kul det blir.. Min kära vän Marika frågade även om jag ville dra med henne på krogen senare, så antagligen blir det lite av varje..

På mig ikväll har jag chinos, rosa linne, svart kofta..
Jag körde med naturligt hår, eller aa lite rakare än lockar men ändå inte plattat ;) En enkel sminkning med foundation, mascara, lite glitter eyeliner och rouge :)
Face


Make up


Bönder kolla hit!!

Idag va jag med Alexandra, träffade henne efter praktiken idag och åkte med henne i traktorn medans hon jobbade, sedan hängde vi lite hemma hos mig! Trevligt!
Sry för bilden ;)

Och bönder, kolla in denna låten som Alex visade mig! Haha lyssna på hela den är grym!!!

Varning!!! Känsliga bilder!

Dessa djur borde på utrotas ifrån våran planet! Eller iallafall MIN!!!
Dessa djur borde på utrotas ifrån våran planet! Eller iallafall MIN!!!
dock så nu när jag kollar bilderna så va den ej så stor som man minns den, men FAN VA RÄDD JAG VA

Förbjudet?

Som jag sa i det tidigare inlägget så är allt snusk förbjudet :P Snoppar är helt enkelt inte välkomna i vårat land :) hehe för det är ju faktiskt så att killar får säga och göra vad dom vill men inte tjejer? Inte för att jag faktiskt pratar så, men visst kan jag säga till min bästa vän att jag är kåt som fan, haha men det är ju inget jag bara säger ;) Haha En god vän till mig (marika<3) sa en gång "Alla har behov av någonting, och jag har behov av lite snopp ibland" haha det tycker jag passar väldigt bra in på henne och alla andra också, för alla har behov av de! Haha :) Nu är Marika verkligen inte sådan som knullar runt, men det va bra sakt :)
Jag har själv sakt att jag tror faktiskt tjejer är kåtare än killar, vi erkänner bara inte de:) Eller jo Frida gör de ;) Hur ligger snoppen frida? hehe! Nej men i statestiken så runkar killar mer än vi tjejer pillar, just därför måste ju vi vara kåtare för vår lust försvinner ju inte eller hur? Och vadå sex är ju så skönt så vem fan vill sluta med de?
Marika är kåtast i världen och jag kommer tätt där efter :)
Ett till citat:
Jag tycker inte sex är någon bra anledning att gifta sig. Jag menar, om man bara behöver lite mjölk, varför då köpa en hel ko?

Men egentligen skriver jag dethär bara för att jag har fått flera kommentarer (när jag lagt ut bilder på Simon och mig eller bara Simon) där folk undrar om han är naken på bild eller om vi har haft sex och bla bla bla, alltså bryr folk verkligen sig? Jag och Simon har snart varit tillsammans i 4år kan jag ju säga, så lägg ihop ett plus ett ;) haha och ni som kände mig innan kan nog gissa, I love boys and boys love me,



Men jag måste berätta att jag är ju så oskuldsfull så jag håller faktiskt inte på med sånt.. Snopp är äckligt och sex? vad är de? Jag är oskuld och jag kommer nog aldrig att ha ett förhållande, Jag är rädd för killbasiller!! Pussa en kille kommer aldrig hända
OH EN DILDO!!!

Tror ni jag och Simon är oskulder?
Isåfall testa att vara Simons bror i rummet bredvid ;) Han brukar klaga på tunna väggar!

Hejsan svejsan :)

Denna veckan har jag varit frisk :) Ja vet ni inte huvudvärk någon gång :D haha jepp jepp ;) Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva idag, humf, sista dagen på praktiken på gården imon :( tråkigt som FAN , Aja, kräftskiva på kvälla och på lördag ut på krogen :) Är faktiskt ruskigt trött nu, borde sova.. Har kommit på en ny ful ide, jag tänkte börja hitta fula låtar och sedan lägga ut dom på bloggen , eller bara bra låtar, eller överdrivet snuskiga (bara för att det är så förbjudet) FÖR det är de, hehe ;) jag ska trotsa helt enkelt :) hehe , bara för att sådan är jag :)
Men men, Här kommer en bild på Sigge som jag tagit :)

år 2010

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick
Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå

Bilden är ca 4år gammal :)



Gud va skönt att vara mig;)

Idag så har jag varit på praktiken, är på gården nu! Inne på sista vecka :( aja, jag känner mig verkligen pigg måste jag medge, jag har inte haft ont någonstans nu på tre dagar :) Jag känner mig typ healad, så jäkla skönt! Imon är det onsdag och då ska jag på min första körlektion ;) hehe så jag sover i stan, men men, Frasse han har hostat sönder  en muskel så den har typ låssnat, haha jaa det går faktiskt, så vi passar Lille Oskar :D
Jag just nu,ny duschad i min morgonrock, handkräm, coca-cola, favorit serien one tree hill och lille Oskar bredvid :) Kan det bli bättre?


F & S

Du och jag mot världen :)
Men vi klagar inte ju, det är dom som gör ;)

I love you

Snart ett år sedan jag fick detta halsbandet av dig älskling :) På vår 3årsdag :)

Haha

Lästa detta på ett forum :) Stackars er killar ;) Livet är inte lätt!

Till tjejer:

Har penisstorlek ngn betydelse?
- Ja. Det går inte att ha alla ställningar med en kortare kuk (förlåt!) och man känner sig minst lika "misslyckad" som partnern då det inte går. Och kondom + kortare kuk är som att stoppa en mössa på en umpaloompa, man känner inte av något. Känns krystat liksom!


Sabine Jansson Holmström & Anna Karlsson

Anna
ja eller hur, men vi kan ju fösöka träffas innan året tar slut?i
Anna
eller?
Jag
haha du har låga tankar om mig
Anna
ja eller hur, men vi kan ju fösöka träffas innan året tar slut?
Anna
eller?
Jag
haha du har låga tankar om mig

Miss you!

Sjuk :/

Är sjuk IGEN :( så jävla trött på de, fan alltså, vill ju kunna gå på praktiken! Blir så arg. Men men, Jag har iallafall huvudvärk, feber, ont i musklerna och så har jag fått utslag på halsen, som kliar nått så djävulskt! :( Ska kolla film nu! Jag skiter i hur jag mår imon för jag tänker åka till praktiken!
Och du, sluta bry dig


hehe

Här kommer en liten dikt, och ha humor, den är kul

Gammelbonden halt och lytt
ligger trött i sängen
Bondfrun är som ung på nytt
i spiltan, mjölkar drängen
Gammelbondens rygg är sned
från arbetslivets börda
Bondfrun är så gärna med
när vår dräng ska säden skörda
Delade sysslor, vår tids melodi
ett gammaldags lantbruk i fin harmoni
När bondfrun i stallet förlöser en kviga
jobbar bonden i sängen, betäcker sin piga



Igår kom Simon hit :) jätte mysigt, mådde inte jätte bra men ändå! Han myste med mig tills jag somnade, älskar dig
Bilder ifrån ett annat tillfälle ;) Kan man bli annat än ***?
haha Skojja bara,


.

Jag har nyss insätt en sak
Jag orkar inte mer


Eclipse twilight

Ska fixa mig och dra på Bio nu :) Vi ska se Eclipse twilight hoppas den lever upp till mina förväntningar :) Ikväll ska jag kolla film med Jennifer och så börjar jag praktiken imon :D
BYE

Barnvakt igår :)

Igår åkte jag och Jennifer hem till moster Anita och passade kusinens små barn :) Det va Lea 4år och Lilla Tuva 1år :)Vi trodde att Tuva skulle gråta rätt mycket men det gick jätte bra :) Vi åt pizza och kollade på film :) Båda flickorna sov som stockar klockan tjugo över åtta på kvällen :) Så jag och Jennifer kollade One tree hill! När vi sedan satt där och kollade så kom det rätt som det va en MUS!! Från ingenstans! Haha och där står jag och Jennifer och håller andan uppe i varsin soffa:) och vi va ju tvungna att vara tysta med jue :) haha Men vi jagade ut den äckliga musen och fortsatte kolla TV, Och sedan började de regna :) Och så kom jag på att dom hade ju takfönster i de rummet där barnen sov och de va precis rakt över Lea! Så kunde vi ju inte stänga fönstret häller, så vi fick flytta hela madrassen som Lea sov på tyst såklart! Haha vi höll på att flabba ihjäl oss, men det gick ingen vaknade :) sedan åkte vi hem när Anita kom tillbaka och så sov vi :)
En bild på småtjejerna som deras pappa Crelle tagit :)

Dagens inlägg

Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
Släpp in ljuset och min älskling
låt allting bli som förr
Låt honom veta
än finns en väg tillbaks
Låt honom veta
att han är den enda du vill ha
Visst kan du välja att bryta nu
Men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
Så varför inte låta honom vara där
Du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär


Smygfotade



Ny städat rum

Såhär såg det ut före och efter städningen!
Före
Efter


Jahopp MEGA snopp ;)

Jag bara älskar omogna överskrifter



Igår vart det en regnig dag i Halmstad :) så jag passade på att städa även min lilla skuff hemma hos mormor, det behövdes ska jag säga, jag är en jävel på att stöka ner ;) Sedan kollade jag och Jennifer film halva dagen plus kvällen och så.. Simon kom också hit och sov här :) Najs,
Idag vart det fint väder så vi drog till stranden allihopa så låg vi där länge! På eftermiddagen följde jag med Simon till Frissan och sedan fixade jag lite på körskolan, NU SKA DET BLI GJORT! hehe :) Sedan handlade jag mat och så åt jag hemma hos mormor tillsammans med Angelika :) Nu sover hon och jag sitter här med en utslagen hund och en katt :) Själv kommer jag däcka närsom ;)
Men men hare gött pusspuss
Troj & Bella just nu

Alkohol, choklad och jordnötter. Vem behöver mat?

Dag ut och dag in går jag och undrar, jag undrar hur lång tid det är kvar... vad som kommer hända efteråt, kommer jag klara mig? Ja självklart kommer jag de men hur kommer mitt liv se ut? Kommer jag gråta varje dag, Jag tror inte jag kommer klara det särskilt bra, Just nu innan, så klarar jag de knappt, vad jag än gör tänker jag på de.. Jag gråter ganska ofta.. Jag tror inte någon ser de.. Jag har märkt att jag tappar i vikt.. jag hoppas de bara är tillfälligt.. Varför måste detta hända? Varje dag vill jag dricka sprit.. Nästan varje dag avstår jag.. Jag vill glömma, jag kan inte glömma.. allt jag gör det gör saken bara värre.. Hur kan man leva med att veta att ens pappa snart ska gå bort? Snart ska han fylla ut den lilla himmelbiten som fattas, den himlen som just nu är min pappa! Jag älskar honom.. Mitt hjärta värker och min kropp värker.. Framför allt, Mitt ansikte värker.. Jag spänner bort tårarna varje gång dom försöker smyga sig på.. Jag ler och spänner käkarna.. Men hur ska jag kunna gråta.. Folk kommer ju tro att jag är störd bara står rakt upp och ner och böla.. Mina vänner kommer tröttna, eller aa vilka vänner? Är du min vän? Hur ska jag kunna veta.. Jag kommer säkert få många "vänner" sedan.. men jag vet vilka mina vänner är NU, så varför ska jag bry mig.. jag bryr mig inte om någonting.. Bråkar jag och Simon, bryr jag mig inte.. eller jo innest inne gör jag de men jag orkar inte visa mina känslor.. jag är trött hela tiden.. Jag orkar inte mer.. Samma sak om mina vänner sviker mig, jag bryr mig inte.. Jag bryr mig inte..
Här kommer en bild på hjärtat som Simon gav mig :)



Tilda, Frida och Sabine i en hiss

Haha såhär kul hade vi när vi va påväg ifrån en fest och vi hade aldrig åkt en sådan hiss :)


Stranden idag :)

Idag idag idag,, jaa vad ska jag säga, vaknade av sms blev sur och sedan kollade jag vid min sida och där låg min pojkvän och sov :) så jag gossade lite med honom och sedan gick vi upp och åt frukost! Därefter åkte han hem och jag åkte till stranden med jennifer, jeanette, thomas, cenny, agge och Leif.. Jag och Jennifer cyklade ner :) Där låg jag och stekte med mig kokosolja hela dagen och nu är vi hemma igen :) Ikväll blir det grillat och chips och dipp och FIIIILM, antagligen One tree hill hela kvällen <3
bilden är ifrån en annan dag


Oskar

Söta lilla Oskar!

Nyinköpta saker :)

Ny hårdisk 900kr och en ny klocka REA 250kr :)

Ny ansikts peeling, ansikts servetter, dusch kräm + deo, mascara, ansiktsvatten+rengöring, handkräm
Passar bra här(:

Ny skiva idag :)


Mitt ruuuuuum :)

Before
After


Hej hopp gummi snopp?

Oh noo sa jag de ?? Usch va äckligt, snopp liksom? Sånt  tycker inte jag om ;)
Men men igår regnade de och jag va hemma i stan och städade mitt rum :) Yeeey nu ser man golvet(: det tog typ hela dagen, Jonathan va hund vakt åt lille Oskar så honom kelade jag lite med också! Trevligt trevligt, Jag & Jennifer hyrde tre filmer igår med, vi har kollat på alla och de va flicka, allt för min syster och instängda 2 :) Flickan va faktiskt lite halv kass, hände typ inget.. Dom andra va bra och skräckisen va as läskig :) haha Godis blev det självklart också igår då ju ;) Jag sov hemma hos mormor :) Idag Måndag har jag varit inne i stan och fixat lite, och nu är jag hemma igen och väntar på att käka kålpudding om några timmar <3 gott! Har köpt lite nya grejer också, allt kommer i ett annat inlägg på bild :) Men det är iallafall en hårddisk, och produkter till kroppen så som handkräm, peeling osv, har även köpt en ny skiva idag :) Och ett block! Längtar tills jag träffar Frida igen men hon är i Kreta nu ju :( Men men ikväll ska jag mysa med Jennifer och kanske Simon<3
Grått väder = hyr film och godis :)

:)

Tänk va man har ändrats med tiden :) Varför känns allt så himla moget nu? Jag längtar tills jag får en egen lägenhet och innan längtade jag tills jag blev äldre, nu vill jag inte bli äldre , Livet har sin gång :) Här är en gammal bild på mig!

Oh my GAAAAD

Jag har tjuvat läsk ifrån min bror ;)

In en vända till staden


Konversation

Simon: Sabine vad är det för skillnad mellan en Case och en new Hollans?
Sabine: Alltså, det förstår du väl, det är ju typ innehållet och märket, typ som volvo och ford på bilar.
Simon: Jaha kvaliten då?
Sabine: Ja typ, fast JOHN DEERE ger bästa KVALITE!!

Gänget ifrån Motorcykel semestern

Lisbeth fotograferar


Glömde säga

Förre veckan (innan resan) glömde jag berätta som vanligt, att jag gjort nya naglar, denna gången utan tipp och helt mina egna naturliga, bara lite lack och så på! I lördags köpte jag även en ny motorcykel hjälm inför resan och ni får bild och så nu :)

Hemma igen :)

Hemma igen efter semestern, vi åket hem en dag tidigare, alla va väl lite trötta :) Men men, Vi började semestern med att åka till Skånesdjurparks camping, där sov vi en natt och beslöt oss att skita i att gå på djurparken och därför fortsätta mot Trelleborg :) Dit kom vi och satte upp våra tält och begav oss till smygehuk :) Vi åt lite glass och hade det mysigt :) Dagen efter bagav vi oss mot ystad, på vägen dit gick Simons motorcykel sönder, Magnus lagade den och efter två timmar begav vi oss vidare! I Ystad skulle vi sovit men det sket sig så vi åkte till kivik och sov där :) Dagen efter de åkte vi och kollade på Ales stenar och något äppelmusteri! Och åkte därefter till Åhus! Där sov vi till idag och påvägen hem idag så besökte vi bromölla och drog sedan hemåt! Väl hemma tog jag & älsk en lång dusch och sedan blev det myskläder och film :) Kan det bli bättre? Orkar inte med att lägga upp alla bilder här så det blir nog på Facebook ist :)
Här kommer två bilder på mig och min Simon!

Hejdå

Nu åker jag i en vecka och ni når mig verken här eller på mobilen :) MOHAHAHHA
Det blir att åka till Höör sedan följa skånes kust till kivik och lite så!

Nu ska jag väcka min bejb

Jag ville skriva en liten visa,
där ögonblick blir till evighet.
Men ord blir stumma och toner döva,
och visans tanke blir hemlighet.
Det bliver en hemlighet.


inte bra

Allt är inte alltid bra jag ler men det är en lögn. Jag orkar snart inte mer
Then you went away leaving me with the memories we made
Memories of those sweet yesterdays spent with you, 
And even though you're gone I still think so often of you
And the things that we no longer do like we used to, oh, we used to.


<3

Igår träffade jag ÅSA :) Lill sis du är otroligt saknad ;) Nästa gång får jag vara nykter :)
Gammal bild ifrån en maskerad fest, åsa va inte utklädd och hon va jätte söt

Min bästa vän<3

Vi delade iallafall på fyllorna ;) Jag älskar dig Issa, Glider vi isär? Du är bäst!


En söndag

I fredags kom Frida hit :) vi vart ute och så, hade trevligt ;) som vanligt då alltså! Vi träffade Tilda :D <3 sen igår Lördag vart det också party och lite så, då va vi med Adam, Dallas, Hoffert, Hampe, Simon, Isabel och Jonathan :) Jag träffade Åsa också :) trevligt! Idag är det söndag och jag ska ta det lungt!! Huvudvärkens kamp fortsätter!

Bild från Munkagårdsgymnasiet på en lite fjällko :)