Kaffe dags!!

Nu ska jag och Frida dricka kaffe som bara vi kan ;)


Sovdags snart?

Mitt öra har inte blivit bättre =( Tog lite Revaxör? Heter de så? aja tog lite sånt idag igen men fuknkade inte ett skit -.- blir så jävla arg! Aja, idag har jag vi varit i skolan som jag har skrivit och efter de chillade jag och Frida typ, vi pluggade lite också och aa =) Vi kollade även på filmen Walk the line den om Johnny Cash, den är ju bara sååå bra! Sen stack hon till Joel och jag sitter nu här =) Ska typ sova nu, As trött.. Huvudvärken har kommit igen och igen och igen och igen!! Är så jävla sur på de, har haft ont i huvudet 2 veckor ALLA dagar nu, har till och med skrivit upp de, och är jag stressad NEJ mår jag dåligt NEJ, men vafan är de då?!
Humf,

Aja ska sova nu =) hörs imon
Massa pussar Sabine<3

Sjuk? Sjuk? Sjuk? :(

Känner mig verkligen inte braa :( Vill inte bli sjuk nu innan resan, Har haft huvudvärk i två JÄVLA veckor nu, VARJE dag! Och har fott någon jävla vaxpropp i örat nu också så jag måste behandla de nu hela veckan och hoppas på att de försvinner innan jag ska flyga. Blä! Och spöregnar gör de.. allt är bara skit känns det som :S

Men men något kul är att vi har haft sovmorgon till kvart i ett även denna onsdagen så de va ju bara hur skönt som hällst :) vi har Mikael Sandell hela eftermiddagen då alltså två lektioner, sedan är de slut på även denna dagen!

Men men nu ska jag dra till lektion skriver mer ikväll eller senare =)

Massa pussar Sabine<3

En liten visa om huruledes livet är så kort.

Okej okej är kanske lite gammal av mig nu men tycker denna låten är fin :)



Flickan sa sisåhär:
Det är vår kom håll mig kär
Vårens tid är så kort
Snart den rinner bort
Kärlek kom, o, kom
Ljuv som vårens blom
Lika skön och lika kort
Svinner lika fort

Flicka sa sisåhär:
Kom, o, kom och håll mig kär
Ty min tid är så kort
Snart ska jag vissna bort
Nu står jag i blom
Kärlek kom, o, kom
Blommningstiden går så fort
Livet är så kort

Flickan sa: Kommer höst
Finns för mig ej kärlekströst
Som en dröm svinner bort
Så är livet kort
Men i jordens famn
Där jag når min hamn
Ska jag ännu sakna den
Ljuva kärleken

Sucka då i min grav
Ge mig en att hålla av
Inget mer ber jag om
Kärlek kom, o, kom!




Massa pussar Sabine<3

Langa till barn ger låga straff.

 

• Butiker och langare som säljer sprit till barn får ofta bara böter Sålde vodka till 13-åring – fick betala ett par tusenlappar "Ett misslyckande"

 

 
På en skola i centrala Göteborg hittar rektorn en flaska vodka i en 13-årings skåp. Eleven erkänner att han köpt flaskan i en närliggande tobaksbutik och rektorn tar kontakt med polisen, som lägger resurser på att spana mot butiken.

I slutet av juli, nästan ett år senare, gör man ett tillslag och hittar 60 flaskor vodka bakom disken och i ägarens bil – klara att hämtas av elever.

Trots mängden alkohol och att polis och åklagare kunnat bevisa att ett flertal ungdomar, flera under 18 år, har handlat i butiken valde tingsrätten att inte bedöma alkoholförsäljningen som grov. Mannen som driver butiken och hans bror fick dagsböter, som totalt landade på ett par tusenlappar var.
– Jag är förvånad. Praxis säger att de här brotten borde tas lite allvarligare. Det är ett misslyckande, säger åklagare Christoffer Ohlsson.

Göran Stenström, polis i Göteborg city och som var med och utredde butiken i Vasastan tycker inte att straffen har någon avskräckande effekt. Han jämför med straffen för narkotikaförsäljning.
– När det gäller narkotika dömer rätten till många års fängelse. Det här är ju också en drog för ungdomarna.


Sociala sajter en fälla för tjejer på internet.

Skrivet av Metro den 21 september 2009



De vill inte missa ett inlägg, se senaste fotot först. Tjejer som utvecklat beroende av sociala sajter på internet blir allt fler.

– De som är beroende av dataspel är killar. Vi har länge undrat varför det inte drabbar tjejer – nu vet vi vad de blir beroende av i stället, säger Sven Rollenhag, terapeut på Stiftelsen Ungdomsvård i Stockholm, som specialiserat sig på vård av dataspelsberoende.

Han har på senaste tiden börjat få samtal från tjejer och deras oroliga föräldrar.
– De här tjejerna fastnar på sociala forum. Det är en annan typ av beroende, man går in hysteriskt och kollar om man fått inlägg och svar, säger Rollenhag, som ännu inte börjat behandla någon tjej.
– Jag träffar föräldrar som berättar hur deras döttrar kan vara igång hela nätterna.

Också skolarbetet verkar bli lidande. Tjejerna väljer att skolka för att till exempel sköta sitt jordbruk i "Farmville". Bland de killar som blivit beroende av dataspelet "World of Warcraft", märker stiftelsen att många spelar så mycket att de hoppar av skolan.
– Man anar ju att det kan bli så för tjejerna också.




Grattis Jennifer 16 år!!

Idag är det min minikusins födelsedag<3 Lägger in lite bilder på min bästaste kusin och ni får gärna flabba och minnas att även Jennifer har varit liten =)

Gå gärna in på hennes Blogg och läs
www.jenniferholmstrom.blogg.se (:


Alcudia Ses Fotges

Överskriften är namnet på de Hotel jag bor på Lördag :)

Jag, Jonathan och Oliver bokade en resa till Mallorca igår och fyfan va det ska bli sköööönt <3
Hotellet ligger inprincip på stranden!


S Holmström

Trevlig helg har det varit :) Jag har ju tagit lite ledigt ifrån Bloggen denna helgen, och 3 pers har klagat så jag måste uppdatera tänkte jag :) haha

Jo Fredag: Jag kom ju hem ifrån en Vecka i Tvååker:) När jag kom hem snacka jag lite med Marika om planer inför kvällen eftersom vi hade bestämt att ses och göra något(: Någon timme hade jag väl varit hemma och då ringer Marika igen och hon & Ninnie kom över till mig och vi drog på fest (istan) hade väl inte JÄTTE höga förväntingar på festen men kvällen blev helt okej :) Eller vad säger Marika (: Jätte kul att hitta på något va de eftersom de va så längesedan (: Cenny (brossan) är även hemma över helgen så de blev lite flabb med honom på stan också, Marika sov sedan hos mig (: Det blev en trevlig med lång kväll <3

Lördag: Vi vaknade mega tidigt =S Blää! Jag som ville sova -.- Men men vi drog upp och handlade lite sedan åkte hon hem vid tjugo i ett :) Då drog jag, Oliver och Jonathan till stan och beställde en Resa till Mallorca :) haha jag behöver verkligen semester :D Vi åker på Lördag och de ska bli super skönt! Men nog om de, Simon va hemma hos mig när vi kom ifrån stan och vi åkte en mysig runda med Motorcyklen eftersom vädret va hur mysigt & Varmt som hällst :) Sedan va vi hos mig och käkade och drog därefter till Simon och käkade marengswish(stavas?) Hade en chill kväll snackade massa skit med Magnus och Annie gjorde vi :) Faktiskt jätte trevligt (: Sedan hade mös vi bara och hade kul och somnade relativt tidigt :) 

Söndag: Vi vaknade rätt sent, eller inte jätte sent men ändå! Vi chillade typ bara och kollade film va en sväng i eldsberga och så, Vi stack även hem till mig vid 6 typ och aa , Sedan hämtade jag mat och Simon åkte hem vid 8 (: typ direkt efter när jag satt och käkade ringde bästaste Isabel och vi snackade massa skit med varandra och efter de tog jag ett låååångt mysigt bad :) badade nästan en timma (: Så jäkla skönt va de (: Och aa nu sitter jag här och chillar :)

Imorgon fyller ******** år och då ska jag självklart ge hon/han ett Grattis inlägg(: Så Du hemliga person skriv inte vem du är idag, för du kommer antagligen läsa =) Puss på dig <3

Mitt bad<3




Massa pussar Sabine<3


Nya naglar och livrädd ;)

Jani, skrev ju om ett prov och ville bara säga att allt gick bra =) får antagligen alla rätt :) Imorgon är det glosor-.- blää men de lärla också gå bra eftersom jag kan alla utantill :D I Love I love <3

Aja IDAG, Dagen började med att klockan TJÖT en JÄVLA ton i morse och jag trodde jag skulle dö! Tröttheten tog över så jag bestämde i all sömninghet att det fick bli Mjukis byxor, inget smink och låååååång Sovmorgon, sov till typ halv 8 då jag och Frida hade bestämt oss dagen innan för att gå tio i 8 så jag tyckte de va lagom, jag gick upp borstade tänder, klädde mig och lite så och kollade klockan som pekade på 07.40!! Tio min till de att vi skulle gå =S så jag ställde klockan och la mig mot kudden och halvsov i 9 min, hehe :) Sedan åkte vi till skolan och började hela förmiddagen med Ekologi 08.40-12.00, Och alla ni som inte har ekologi förstår inte att de är ett HELVETTE!!! :( Efter de hade vi lunch och sedan Helena Kummel resten av dagen och vi räknade foderstat, så jävla jobbigt!! Tog mig två timmar att bli klar med min :P Massa matte och tabeller och bajs :( Tur att de va på låtsas annars hade mig kossa dött.. Sedan åkte jag hem med en hemsk huvudvärk så jag och Frida kröp upp i hennes säng och kollade på en film :) lite halv seg faktiskt :S Men men det va okej eftersom min gärna inte hade klarat av massa,
Sedan stack vi och käkade på Stekarn kababtallrik!! MUMMA! Sara, Malin och Frida G kom dit samtidigt typ så vi käkade med dom :D Sedan åkte jag och min fisk till Tappen och handlade Cheez bollz, chips och cola ;) Vi kröp senare upp i Fridas säng och slog på Skräckfilmen "Barnhemmet" ohh ryser bara jag tänker på den.. Jag och Frida skakade oss igenom den dumma filmen och nu sitter jag här ENSAM i mitt rum .. :( Duschade nyss och de va bara så skööönt!

Oj javisst ja, fixade även mina naglar idag =) Eller frida fixade lite med dom =) Tack Mathilda T för tippset dom blev hur fina som hällst mina naglar =) Bild på dom kommer ju såklart in här:)






Massa Pussar Sabine<3



Ät dig kåt!!

Maten som ger dig bättre sex!


SEX OCH KÄRLEK. Choklad, vanilj och champagne är lyxigt gott. Dessutom kan du få uppleva extra orgasmer. Här är maten som får det att hetta till i sänghalmen!


1. SKALDJUR
Speciellt ostron är rikt på mineraler som zink och fosfor och sägs trigga både det manliga könshormonet testosteron och öka utsöndringen av vaginalsekret – alltså göra oss tjejer våtare!
 

2. CHAMPAGNE
Kalla det klyschigt, men att skåla i champagne är ett av de bästa förspelen. Ännu mer erotiskt blir det om
ni häller champagne på varandras nakna kroppar  – och slickar av det.


3. VILLIG MED VANILJ
Både lukten och smaken verkar upphetsande. Men vi snackar alltså INTE vaniljglass eller vaniljsocker, utan naturprodukten vaniljstång.

 
4. MÖRK CHOKLADFROSSA!
Mörk choklad frigör kroppens egna rusningsmedel anandamid som får oss att känna oss gladare, piggare – och kåtare!

5. SEXIG SELLERI
Innehåller substanser som liknar hormonet feronom som är kroppens egna sexuella lockbete, det ämne vi sänder ut för att attrahera potentiella sexpartners. Eftersom även tomat sägs öka lust så är en Bloody Mary den perfekta sexfixar-drinken!

 
6. SPARRIS
Verkar främst potenshöjande för män, men känns ju så där härligt lyxigt och kan ätas på ett mycket sexigt sätt. Tänk bara på att killens sperma ofta får en besk och ... inte så god smak efter sparrisintag.


7. MUSTIG MUSKOT
Enligt undersökningar ökar muskotnöten både lusten och potensen. En halv riven nöt sägs räcka för att få fart på suget. Mer än det är direkt farligt då det kan ge både berusande och hallucigena effekter.
 

8. KAFFE OCH TE – BÖNA OCH BE
Koffein som finns i kaffe men också i te innehåller ämnet dopamin, gör att vi känner glädje och lust. Undersökningar har visat att par som dricker en halv till en (mer behövs inte) kopp kaffe om dagen har mer sex än andra.


9. CIRKULERANDE CHILIPEPPAR
Het chili stimulerar både blodcirkulationen och nerver – vilket gör oss lite extra känsliga. Dessutom frigör det endorfiner, som ger ett härligt lyckorus.

10. L-ARGININ – VIKTIGARE ÄN ALLT!
Det mest avgörande för erektionen hos både kvinnor och män (jodå, vi kvinnor har också erektion) är aminosyran L-arginin. Brist på den är den mest sannolika orsaken till minskad sexlust. L-arginin finns i bland annat frön, nötter, kött och fisk.

VAR FÖRSIKTIG MED
Bönor, örter, linser, vitlök innehåller L-arginin och verkar därför lustförhöjande, MEN de gör dig också svullen och gasfylld – vilket inte direkt får de flesta tjejer att känna sig redo för en omgång. Så tänk på att inte överdosera!

TÄNK PÅ HUR DU ÄTER
Tänk på att det viktigaste faktiskt inte är VAD ni äter, utan HUR ni äter det. Tänd
stearinljus, laga din älsklings favoriträtt och mata honom eller henne. Då blir till och med snabbmackisar sexiga ...




Dom nämnade inte cola :(
Massa Pussar Sabine<3


Skål för Sexlivet!!

Rödvin ökar kvinnors sexlust mer än andra drycker, enligt italienska forskare.
En teori är att den kemiska sammansättningen i rödvin ökar blodflödet till just de nyckelområdet i kroppen som gör att du blir sugen på sex.
Dosen är ett till två glas rödvin om dagen, varken mer eller mindre.


Humm, Låter rätt intressant eller ? Tycker faktiskt de låter mer troligt än dehära med choklad.. Har hört att man blir kåt av de också (: Så jag kollade faktiskt upp ett och annat och hamnade på en sida:) Där dom skriver såhär
 
SEX OCH KÄRLEK. Choklad, vanilj och champagne är lyxigt gott. Dessutom kan du få uppleva extra orgasmer. Här är maten som får det att hetta till i sänghalmen!


Blir ni sugna på mer av denna artikel ? Hehe okej okej, jag lägger ut den i ett annat inlägg nu direkt så att den inte krockar med Rödvin =) haha :)

Men tänkte bara berätta lite att jag har vaknat för tidigt, har sovmorgon till halv 12 och vaknade 10 :( så jävla keligt, Dock vaknade jag och efter två minuter fick jag mess av mamma som berättade att min bror kommit till Halmstad och att mitt pass va färdigt =) Låter SUPER! Vill komma hem nu nu nu (a) Men jag får vänta i tur och ordning på att komma hem på fredag eftermiddag :) Dock följde vissa bra saker med att jag vaknade i tid,
1. Jag är för en gångs skull pigg!
2. Jag kan fixa mig ordentligt och snyggt till skolan
3. Jag kan plugga lite extra på Läxförhöret med lotta :)

Aja får väl lägga ut de ariklen och läsa läxa nu =)

Massa pussar Sabine<3



Munkagård 25år!!


Den 26 september firar munkagårdsgymnasiet 25 år!! Är det stort eller är det stort ??:) hihi Så vi här på Munkagård årdnar med öppethus och grejer, Tycker faktiskt alla borde komma och hälsa på, Kolla på djuren och så. Vi på djurvård kommer visa lite kroppsdelar på häst samt lite annat Ex: ponnyridning =) hehe vi låter er klappa djur och köpa lite grejer =) Har hört att getterna är intressanta, Vågar ni missa de ?:) Och självklart blir vi lite stolta om det kommer mer folk, Vi har ju en sådan otroligt fin skola som vi så gärna vill visa upp och fira 25årsjubleum med alla vi känner :) Ni kan köpa mat och växter(:

Här är lite härliga bilder som är tagna just på vårat MUNKAGÅRD :D
Sprid nu denna infon vidare till alla ni känner och kom själva samtidigt som vi tar med alla era vänner och alla som ni känner :)


Trött Måndag!

Är ruskigt trött och har kännt mig hängig ända sedan skolan slutade :( får väl se till att sova nu snart?? Sitter iallafall och kollar tv med Lina nu :)

Frida min älskade Frida har skaffat kille =) Så himla gulligt, hon är kär och det märks =)
När jag ser hennes gnista blir jag så glad och jag tänker tillbaka på min underbara tid med min älskade pojkvän<3<3



Massa pussar Sabine<3

Bilder från förra veckan=)

Vi tar de uppifrån och ner ;)

Kräftskiva<3




Min älskade Pontus nya kattsäng <3



Tacomys med familjen<3



Pontus kråmar sig :)



Pontus älskar Simpson<3




Massa pussar Sabine<3

Passfoto!!



Mitt gamla pass har gott ut så idag innan jag sätter mig på bussen till skolan ska jag ta nytt ;) hehe lite nervös, hatar fotografering :S men men et går nog bra =) Idag kommer de även on bilder för förra veckan, och aa hela morgonen har jag tagit bilder så jag tänkte att jag skulle visa er hur jag sminkade mig idag + resultatet :) hihi så häng bara med!!


Håret plattat åh klart :) (Utan smink)



Dags att lägga på smink :)



Fondation på (:



Ögonskugga :)



Mascara + rouge på kindbenen så jag får smalare ansikte, Ser ut som att jag skelar på bilden dock :(



Ögonen klara :)



Ja, och såhär söt blev jag (:





Massa pussar Sabine<3


TJOLLAHOPP

Snabbspolning fredag lördag & söndag....


I Fredags satt jag hemma, pluggade lite och hade en chill kväll =) Somnade även i tid, kände att de behövdes (:

Lördag, Jag gick upp och tog bussen till jobbet efter de åkte jag in till stan och träffade Jonathan och Oliver =D Vi planerade hemligheter ;) Sedan va jag bara hemma =) Jag, Jonathan, Oliver och mamma käkade massa god tacos =) MUMS!! Sedan la jag mig tidigt pågrundav jobb dagen efter:)

Söndag, Idag har jag jobbar och tagit de lungt, städat och lagt iordninga massa på rummet =) Haft en väldigt soft dag/helg helt enkelt, nu skart kommer min bejb och vi ska mysa =)

massa pussar Sabine<3

The Vamp?

Har ni hört om den nya twilight dildon ?:) haha Den är kall och glittrar, precis som Vampyrerna i twilight (: haha kanske man ska köpa då??

Här är en text som dom har skrivit om dildon ;)



Updated by popular request... Yes the The Vamp retains hot and cold temperature. Toss it in the fridge for that authentic experience.

JUST IN TIME FOR HALLOWEEN! Who doesn't love those dark and mysterious vamps on the screen and in the books we all thumb through lustfully? That's what we thought. For those of us who fantasize about being spellbound and tantalized by the forbidden comes The Vamp. We promise this vamp won't be the only thing coming for you in the night.

The Vamp is a realistic form dildo based appropriately on our Sire's design but with a deathly pale flesh tone reminiscent of the moon's soft glow. Since it's a Tantus toy, The Vamp is made from Tantus' own unique blend of 100% Ultra-Premium Silicone. Don't be surprised if this toy seduces you, its long sleek shaft and deliciously ridged head calling out to you in the night. But don't save this for just nocturnal escapades, try taking our Vamp out in the sunlight and watch it sparkle.

The Vamp is a web only exclusive offering through TantusInc.com for $39.99. Don't miss out on this one of a kind toy, place your order today.



Blir ni sugna ?;)


BOOORING

Har just nu tråkig engelska, håller på med ett engelska arbete om kalvarna på skolan:( bööhö, Vi ska skriva arbetet sedan ställa oss vid djuren tillsammans med Nina(Läraren) och berätta om dom på engelska, :S Vem kommer på sådant? Aja är lite orolig för Tilda också :( Hon är på vårdcentralen så jag hoppas allt går bra med henne :( Håller tummarna för dig gumman :) Och jag vet att du iallafall är lycklig för att du får slippa denna urtråkiga engelska som jag sitter på nu :D haha ;)

Annars idag så ska jag hem och aa, plugga hela kvällen tror jag :) Kanske någon gullig kompis kommer förbi får jag hoppas (A) Mamma jobbar så det blir väl snabbmat också ;) haha

Imon ska jag ju som sakt träffa Marcus och jag längtar faktiskt till de :) Va så längesedan sist :D

aja hare gött

Massa pussar Sabine<3

Någon mer än jag som minns?


Mysdag!!

Idag kom som sakt min älskade Simon hit <3<3 Han köpte även lite chips och cola, så himla gullig han är (a) Jag lagade då en god middag till honom och sedan kollade vi på film och olite annat ;)

Nu har han precis åkt hem och jag har packat och lite så, nu ligger jag i sängen med Fridas riskudde som jag självklart ha värmt och min nalle Simon vunnit åt mig<3<3
Saknar Fridisen :( Hon är inte här i rummet bredvid, och med fönstertittare och läbbiga gubbar är det verkligen inte alls kul att sitta här själv :( FRIDA du måste bli frisk!! Älskar dig!!

Angående min tå så är det mycket bätte :D jag kan GÅ JIPPI!! hihi (a) Dock har jag ont i den men det går väl över :) Imon bär det av hemmåt :) JippiYey! Ska bli en slappe helg(: Träffa Marcus på lördag ska bli kul! Va så längesedan sist :)

Men men nu måste jag sova :) Lång dag imorgon innan jag är hemma och fått på mjukisdressen (A)


Jag med nalle och varm riskudde<3


Massa pussar Bine<3

Pojkvännen snart här ;)

Idag har jag haft en chill dag iskolan :) haha Frida va tyvärr sjuk:( Men elsie, åsa och tilda har gjort så jag klarat av ännu en dag ;) hiih satt nyss och chillade med dom i solen med massa musik, men nu sitter jag här och ska uppdatera för sedan kommer Simon och då har jag ej tid med datorn ;) haha vi ska nog mest chilla, glo på film och lite så :D eftersom vi ej ska ses i helgen ska det bli mysigt att träffas :D

men men nu ska jag läsa några andras bloggar så bye
 

Massa pussar Sabine<3


Somsakt Bulan...

Jag kallas ju inte Bulan för ingenting:P haha har sån himla otur, Spelade ju som sakt fotboll idag och det första jag gjorde va att råka sparka en tjej inte helt säker på vad som hände men ont som FAN fick jag i tå jävlen, kunde knappt gå, men vafan jag fortsatte spela och aa ge järnet ändå, eller aa de lilla järn jag hade kvar efter en timma fotboll när man inte tränat förens förra fotbollstuneringen i maj ;) haha fick iallafall ondare och ondare, så när jag kom hem kunde jag knappt stödja på foten, Fick iallafall äntligen va av skorna och strumporna.. Tån såg aa vanskött ut haha nej men naglen hade slitits upp och hela tån va svullen och AJ vad ont de gjorde att duscha när strålarna kom på fossingen :( men men, gjorde lite käk och la mig framför en film så jag mådde bra ändå :) dock sitter jag här nu och kollade på min stackars svullne tå ;) hihi

Vänster fot fick sig en skrapa i Måndags, då tappade jag en ungsform rakt på foten, de gjorde JÄVLIGT ont, har haft blåmärke nu sedan dess. Och så händer detta också.. JÄVLA fötter!! Varför i hela världen finns dom :S aaaaa Mongo BALLE!

Men nu ska jag sova ;) hihi Höres imon

Massa pussar Sabine<3

090909

Idag så har jag haft sovmorgon till klockan 12 då jag gick upp fixade mig och började min första lektion klockan kvart i ett =) Vi hade iallafall två softa lektioner med Mikael, nu är jag hemma igen och ska äta lite, vid klockan 6 ska jag träna fotboll det ska bli najs ;)

Tänkte berätta att jag skrev upp mig på en "Munka aktivitet" som går ut på att sprida viss info som jag inte vet av de är ännu =) men vi ska prida de på internett och blandannat här på bloggen(: Så tisdagen den 15 kommer det att skrivas lite hä'r om de :) haha


massa pussar SAbine

Mitt liv och min framtid<3

Jag älskar dig



2år & 10Månader!!!

Nothing can change the feelings i have for you(L)

Kan ni fatta, eller jag kan inte fatta.. Jag älskar honom så sjukt mycket, Han är den mitt hjärta alltid kommer slå för! Min pojkvän i alla väder, bara min!! Jag är bara hans, och de är jag så jävla lycklig för :') Jag är så lycklig att jag kan gråta.. Jag svävar på små fina moln..rosa (a)
Nu är det bara två månader kvar till 3 år:)

Dagen som förändrade mitt liv
Måndagen den 2006-11-07 Vecka 45.


2006-2009 och mer mer och ännu mer


Min Och Simons dag(:

Idag är det min och Simons dag, eller nästar, men vi har iallafall varit tillsammns i 2år och 10 månader idag =) Mer om de i ett eget inlägg senare ;)

Idag har jag gått i skolan och chillat med Frida vi har varit över hos Sara och så har Jennie och Emma färgat håret :) Blev super fint,

Nu ligger jag här med varm riskudde, och myser! har bränt fingret :( Men det går la över ;) hihi Har även fixat naglarna idag, dom har sätt ut som ett helvette hela jävla förra veckan, men nu är dom fixade och klara...

Kolla här ;)
Före                                                                      Efter :)
           

Filade till dom och målade dom rosa (A) finfint :D

Bilder ifrån färgningen<3

Sant / Falskt?

Vet ej om detta är sant men hittade texten och den är värd att läsa och jag tänker iallafall kolla vad de är jag får i mig ifall jag nu tar vaccinet mot Svininfluensan.




Ta inte vaccinet!

Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Mycket tyder på att svininfluensan inte är lika farlig som den framställs i media och av WHO och att ta vaccinet är det värre alternativet. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret. Ta det inte. Eller om du inte tror på vad som står på det här bladet: ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv.

Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

http://www.alliansupproret.se/…..-vaccinet/
Jag hörde på p3 häromdan (skrivet den 16e juli) att man först vill vaccinera människor som är sjuka och gravida kvinnor. Vaccin är olika gifter som sätter igång immunförsvaret. I många vacciner finns det kvicksilver, formaldehyd, djurproteiner (orsakar infektioner) och ämnen som kommer från aborterade foster. Min åsikt är att vaccin i över huvudtaget är skadligt och inte skyddar utan gör människor sjuka, men om en människa redan är sjuk och hennes immunförsvar redan försvagat och man under den perioden får ett vaccin kan det sluta i katastrof och foster är mycket känsliga för kemiska attacker. Det betyder inte att det är säkert att ta vaccinet om du är frisk!

Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter pandemrix. När jag skrev den här texten hade det inte gått igenom regeringens kontroller och därför var de stammar man skulle tillsätta det inte bestämda, eller snarare inte officiella ännu. Däremot fick jag reda på innehållet i prototypvaccinet när jag ringde till GlaxoSmithKline:

Skvalen (10,6 mg)
DL alfa tokoferol (11,86 mg)
Polysorbat80 (4,85 mg)
Stammar odlade i ägg

Hjälpämnen:
Polysorbat 80
Octosynol10
Tiomersal (5 mkr)
Natriumklorid
Dinatriumvätefosfat
Kaliumvätefosfat
Kaliumklorid

Emulsion:
Natriumklorid
Dinatriumvätefosfat
Kaliumdivätefosfat
Kaliumklorid

Jag vet inte vad alla de här ämnena betyder och vad de har för biverkningar, men några känner jag igen. Tiomersal t.ex. är en form av kvicksilver. I många år har människor som drabbats av biverkningar av vaccin som innehåller kvicksilver försökt att göra sig hörda på grund av skadorna de har fått. Kvicksilver är ett gift som det inte finns något acceptabelt gränsvärde för. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.
http://www.kvicksilver.org
Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn och leverskador. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.

På produktresumen för pandemrix (http://www.emea.europa.eu/huma…..-PI-sv.pdf) står det:
" Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat). I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår."

Tänk själv.


Massa pussar Sabine<3


Godmorgon!



Godmorgon Pontus ?:S Ja jo såhär såg det ut i min säng i morse.. Pontus har haft en väldigt tuff natt han fick gå hela vägen till min säng för att lägga sig.. SKIT va jobbigt! Jag därimot mådde inte så värst bra i morse och där ligger Puckot och breder ut sig! Han låg verkligen rakt över med, Så allesammans, min katt är nästan 1.20 bred :D haha Men men Idag ska jag träffa min fina Pojkvän<3<3


Igår därimot, Det va jag, Becca & Issa som förfestade i min lägenhet sedan tgo vi bussen till stan och där hoppade Issa =) Jag och Beccs stack på fest och aa det va la roligt.. Fast inget slår förfesten :) skit kul =) Har bilder son jag lägger ut kanske kommer de en och annan film?;)

Massa pussar Sabine<3


:)

Okej lite om igår då.. Jag vaknade och fixade mig =) Klockan 1 halv 2?? Kom Issa hit och chillade med mig :) Vi stack senare till Våxtorps marknad med Becca & Annie Det va chill dit men väl där började de regna som fan!! Sjukt tråkigt.. så vi stack därifrån rätt tidigt..Då stack jag och Isabel hem till henne och hon bytte om och lite så.. Därefter tog vi bussen hem till mig och gick sedan till stan & käkade lite (: Myspys, Sedan gick vi tillbaka hem till mig och chillade, Simon kom också(därav inget bloggade) och Issa stack därefter hem :) Jag och Simon la oss nästan direkt.. klockan hade ju sprungit iväg och jag skulle jobba :P

Idag då så vaknade ja och fixade mig, jag släpade även upp Simon ut sängen och gjorde iordning frukost till honom.. Sedan tog vi bussen och han åkte hem och jag åkte till eldsberga och jobbade :) Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och myser i sängen med Pontus<3

Vi tog föresten in Pontus till lägenheten igår =) Hihi här kommer lite bilder på när Pontus sov i min säng hela dagen och även nu ligger han och myser i min säng :) Han är för söt min älskling <3

Han värkar iallafall trivas




Massa pussar Sabine<3

Hos Issa

Snabbt inlägg nu.. Jag, issa, becs och annie hade varit ¨på regning marknad hela dagen skriver mer om de ikväll =)
nu ska jag och Isabel käka på Blue thi =) Mumma!!


Massa pussar Sabine

Mina Nya Jeans!!

Här är dom som jag lovade..
Dagens outfit kommer självklart bli mina nya jenas och så ett vitt baslinne och ett Mörklila linne över :) hihi



Förlåt mamma!

Detta är mammas ÄCKLIGA middag! Allvarligt den va lika smaklös som färglös!

Bläckfisk..

Gårdagens Outfit

Va nog inte lika Fin när jag träffade Issa på fiket men men ;)


Massa regn, lite sol...

Kommentar från Isabel..

Älsklingen Örnie om Hello Bitches:
tapeterna är ju innehållet smarthuve ;)
IP: 81.234.171.10

Svar: Innehållet är mig Sweetheart;)


Att det ska va så jävla svårt att skriva lite blogg idag =S Först satte jag mig vid datorn i köket och läste dom vanliga bloggarna samtidigt som jag planerade att bädda ner mig i sängen och uppdatera mitt och lite så.. Och efter läsandet då så började jag bädda sängen, sminka av mig borsta tänder och de vanliga.. kollade snabbt på datorn och såg att jag va tvungen att sätta i sladden för laddning så jag skyndade mig till rummet med datorn och sladd för laddning och uppdatering.. Det va då när jag skulle sätta i sladden allt gick fel.. först fick jag en stöt :O och då tänkte jag fan inte försöka igen vid samma kontakt, så jag testade den andra då började den GNISTRA!! =S Läskigt.. så jag gick ut i köket och satte i sladden men precis då strängde dator jävlen av sig!! Tror inte de va meningen att jag skulle uppdatera idag .. -.-


Men men... Idag vaknade vid 11.36 typ -.- klockan skulle ringa 12.00 men jag kunde fan inte somna om.. så jag gick upp och fixade mig hade ju ändå 20 min till godå :) Hann till och med att ta en macka.. tog bussen in till stan gick klockan 13.18 och precis när jag skulle gå till hållplatsen började de regna .. AH, så paraplyt fick hänga med (som tur va) För sedan på bussen började de spö regna .. När jag kom in till stan sprang jag och köpte två tidningar till pappa, och de spöregnade verkligen.. paraply eller inte jag blev dyngsur.. Men men, träffade ju pappa så de va trevligt.. satt och tjabbade skit en stund hos honom.. Sedan ringde snuttan och sa att jag va sen och att klockan va halv (den tid vi skulle ses på fiket istan) så jag fick ju stressa ifrån pappa och gå ut i regnet igen. På fiket satt min Isabel och pluggade.. Göll Göll.. Vi tog en fika, jag köpte Cappucino (stavas) och någon slags kaka (Fråga Simon) haha.. Tevligt.. Sedan gick vi i affärer och Isabel köpte ett par skor.. Ovanligt? Mamma Kerstin glad? haha Vi träffade i den vevan Rebecca som va påväg hem.. Dock blev de ingen hemresa till tråkiga Gullbranna för henne utan hon fick hänga med oss och Shoppa(: Jag handlade ett par skit snygga Jeans, Foto tar jag imon =) Isabel handlade lite mer och sedan köpte vi mockacino (Stavas) och gick till bussen, vi tog bussen till mig (nyhem) slängde av oss alla kassar och väskor sedan gick vi och handlade käk.. jag käkade en mumsig sallad =) Åt dock ej upp den.. Har blivit så liten i maten.. Dåligt vs bra ? :D Vi åt iallafall här sedan kom Nina och Kajsa för att kolla på lägenheten jag hängde även över till dom och kollade deras ;)
Klockan halv nio kom mamma och hämtade oss och lämnade av Becca och Issa, sedan åkte mamma och jag hem till huset och hämtade lite grejer och aa jag har sedan hängt här hemma :)


Massa Pussar Sabine

Hello Bitches

Idag har vi flyttat typ ALLA stora saker vi ska ha med oss in till lägenheten.. JOBBIGT! Hehe hoppas inte jonathan läser ;) Nej men jag ska vara ärlig.. jag bar typ bara de lätta :) hihi (a) dock är jag fortfarande sjuk =( Men jag tycker mer och mer om mitt rum.. så himla litet och så sött :) Dock räliga tapeter men HALLO, jag ser bara innehållet ;) hihi

Imon ska jag nog in till pappi och lite så.. Någon som vill Fika?? :O hehe =) aja .. Vad ska jag mer skriva?.. Jo det kommer in bilder ifrån lägenheten och bilden på mitt rum visar ej den räliga tapeten som tur ÄR. Och de är häller inte så litet som  det ser ut att vara =)

 

Telefonsamtal Mellan I & S

Resten är hemligstämplat ;)

Isabel: Gissa vem som kom fram och kramade mig på stan? :)

Sabine: Patrik walt ?:S (Vild gissning)

Isabel: Ja -.-

Sabine: Va ärligt, jag är såååå bra !!!!

Isabel: Va!? Varför är de bra? :S

Sabine: Jag gissade ju rätt direkt :O:)

Isabel: Ja men han kramade ju mig!! Och det är inte bra! Jag gick iallafall därifrån.




Panik!!

Bilden säger allt...


Fotograf: Cenny Holmström

Bilderna föreställer min bror Cenny, Hans sambo Angelika, Hennes bror Erik och min älskade pojkvän Simon<3




Massa pussar Sabine Holmström

Genom förskyld och nytt boende :)

Först och främst komenterade Anna att hon faktiskt läser mig blogg:) Så det är ju bra att en av dom bästa faktiskt för de ;) hihi

Som ni ser i rubriken är jag fortfarande förskyld och idag lassade vi in första flyttlasset i våran nya lägenhet :) Det va jag Jonathan och Oliver som kånkade, eller förlåt mig, Oliver och Jonathan som kånkade.. Jag tog lite smålådor och ett par dynor(: Liten och bortskämt.. Plus att ofta jag ville bruka mina fingrar idag liskom.. och jag är faktiskt sjuk (a) haha men men lägenheten va bättre än jag minns den, dock va min tapet GRÄSLIG.. men liksom mamma orkar inte betala färg plus jobb för att måla om halva lägenheten, aa alltså hela lägenheten i tapet väg va sunkig.. dock va min värst och jag tänker då INTE måla om.. orkar jag ej :) Det är typ gröna blommig tapet från typ 1920 tal :S
Citat från frida (angående tapet):
"Hoppas Simon tänder på grön blommigt då"

Smart Frida för de är ju ända chansen för att jag ska kunna LEVA i de rum, eller hur ?:O Min pojkvän måste ju verkligen kunna tillfredställas i de rum jag sover i och om jag då ha gräslig tapet ofta vi skulle kunna ha *pip* då? För Simon (som alla känner till) är ju ett sånt inrednings freak så han kan ju inte vara nära något som är fullt.. Får köpa en sådan sak man har för ögonen när vi ska hetta till.. :) Sån när man har när man sover ;) hihi

Nej men allvarligt.. Ofta Simon bryr sig?? Tack ändå gumman.. Tur att du tänker på din kära bulans sexuella vanor/ behov :) I annat fall får du ju komma och hjälpa till?:O;) (intärnt skämt för dom som undrar)

Det värsta är nog att jag inte tror ROSA går ihop med tapeten och de är väl för i *pip* värre än *PIIIIIP*!! Jag som skulle ha rosa överkast :( Men men bara jag får min MEGA sitt kudde blir jag nöjd, :) och mina sminkhylla från IKEA =) hihi Iam loving it :)


Kommer lägga in bilder ifrån Gröna lund när vi va där.. men dessa bilder tog min bror Cenny så det blev lite annat :)


Massa pussar Sabine Jansson Holmström