Family stays forever


Ibland undrar man om man är själv i heeela världen. Men om man då bara tänker en liten stund till så slår det än att man är inte de, iallafall inte jag. Jag har två helt underbara bröder.. Min familj. Och ens familj kommer aldrig försvinna, den finns alltid där.. Alltså så kommer jag alltid få dras med mina två tokstollar! Och jag kommer alltid vara ända tjejen och minst! Jag kommer alltid ha två hökar över mig! Och vet ni, jag älskar de! Jag är hälldre minst och får ta mycket skit än att inte ha de alls.. Dom är bäst och jag skulle inte byta dom för någonting i världen! Det är synd att vi knapt syns så mycket.. Jag är alltid i Varberg, Jonathan i Halmstad och Cenny bor i Örebro! Men syskon är alltid syskon och vi ses lite då och då iallafall! Och de är höjdpunkterna på året då vi gör någonting tillsammans! Jag älskar er så otroligt mycket!
Jag är inte själv i världen för jag har er, och kommer alltid ha er vid min sida.
Vi tre Cenny, Jonathan och Sabine.


Grattis Frida gumman till ditt Körkort!


Hej



Idag så har jag varit i skolan igen :) Kul! Men men vi tar det ifrån början ;)
MÅndes, Denna dagen åkte vi upp till skolan som vanligt och hade en onödig lektion :) Va inte helt kry då jag hade huvudvärk och kände mig dåligt men men! Efter den drog vi vidare till elevhemmen och så gick jag och Mathilda en lång runda :) Mys! Otroligt fint väder jue! Därefter satte vi oss utanför Elsies hus där alla andra tjejer va typ :) Vi satt och lyssnade på hög musik och drack kaffe :) hur mysigt är det inte att man kan sitta ute på filt? :) Där satt vi och smed planer! Klockan halv nio började färden till Halmstad! Haha Jag, Mathilda, Emma, Malin, Elsie och Tilda åkte till Fredde i Halmstad :) Där drack vi lite öl och hade det trevligt! Simon kom och hämtade mig rätt sent och så sov jag hos min boy!
Dagen efter
så slappade jag hemma hos Simon, då vi va "lediga" , Va inte helt på hugget, kände mig krasslig! Knaprade Godis hela dagen (alvedon) Mathilda kom över på eftermiddagen och så gick vi en runda i Gullbranna skogen med hennes vovvsing :) Sedan kom jag hem till Älsk igen och så tog jag det lungt :) Kände mig ännu värre på kvällen och efter tablett och allt så hade jag feber, :/ inte jätte kul.. Jag somnade iallafall så fort jag la mig i sängen, sedan så väckte Simon mig och så åkte vi hem till mig och där hemma så somnade jag direkt igen!
Idag Så vart det skola och jag & Mathilda åkte från Halmstad typ sju i morse :) Men men dagen började med Guida kursen och vi Guidade massa åttor :) Sedan hade vi relion hela eftermiddagen och då kollade vi film :) Det va nog bra de eftersom jag faktiskt inte är helt kry.. Efter skolan så blev det boxningsträning och det va det jobbigaste jag gjort på jävligt länge!! Sedan käkade jag och Mathilda Tacos i kvarteshuset :) Fråga Fidde lite om mig fot med, har ju fortfarande ont.. När jag skulle våldta Elsie i Måndags efter några öl så trampade jag snett på den igen och FAN va ont jag har! Den blir ju aldrig bra.. Jävla Kviga :( haha :) Nej men Fidde trodde de va ett strekt ledband eller något.. och det kunde ta ett tag innan den blev bra.. men vafan! Jag kan ju inte träna som jag vill :( men men lite har ingen dött av :D JAJA nu ska jag sova, och imon kväll blir det Halmstad igen då jag har körlektion på fredag! :D men men! Hare bra allihopa!


Snart sticker Eliten och kvar blir skiten!

FAN flickor! Vad blir Munka utan oss?
Här kommer lite bilder från trean :) Och mer finns de ;) Detta har varit de tre bästa åren i mitt liv och snart är dom över! Då börjar allvaret, då super man inte en måndag och har skola dagen efter :) haha Jag älskar er!
Ni kan inte ha lika kul som oss!
Munka flickorna! Enjoy!

Blir tyvärr inte att sova bredvid min nakn...

img_2400 (MMS)

Blir tyvärr inte att sova bredvid min nakna prins idag :( synd för han är otroligt sexig på denna bilden ;)


Nu är vi klara med alla utställningarna :)...

img_2139 (MMS)

Nu är vi klara med alla utställningarna :) imon blir det bara ner till Mila och kolla på finalen! Idag ställde jag ut på showman ship och så kvigan gick mycket bättre än igår dock blev vi inte placerade, igår gick hon ju inte bra men dock blev vi placerade och kom tvåa i vår klass och så blev hon reserv kviga! :D men jag bryr mig inte så mycket om hur vi blir placerade huvudsaken är att det är kul :) nu är vi påväg till Onslunda för att kolla på tjur :) där stannar vi även över natten! Men men bilden är på kvigan när hon är fixad :) snygg rumpa!!!


Idag är jag vaken för tidigt! Gick upp hal...

img_0258 (MMS)

Idag är jag vaken för tidigt! Gick upp halv sex!! Du kommer strax Kalle och Julia vi ska bege oss till Mila igen :) idag är det dags för utställning!! Lite nervöst nu faktiskt! Men men igår gick det super bra med kvigorn, dom va väldigt duktiga. :). Jaja tänkte även säga att min tatuering även är påväg att försvinna :)


Ligger och myser & snoozar jämte min pojkv...

img_2909 (MMS)

Ligger och myser & snoozar jämte min pojkvän nu! Mysigt att trängas i en 90 säng ;) bra att jag tycker om att vara nära honom då annars hade det inte gått :) jag uppdaterar mer under dagen om jag hinner! Idag blir det att lämna kvigor ner till Mila :)


Upsi!

Glömde ju helt av att lägga upp ett inlägg igår ;)

Men vi börjar med Lördagen :D Den tillbringade jag med Munka flickorna Malin, Frida, Emma, Elsie, Tilda och Mathilda :) Skit sköj! Först på dagen gick jag runt lite (själv) istan och kollade efter en klänning, jag hittade även en ;) Sedan så träffade jag Isabel och så tog vi en fika :D Sedan hämtade Elsie och Tilda upp mig på Lilla torg och så åkte vi en "snabbis" till Unnaryd som är en sisådär 15 mil fram och tillbaka från Halmstad! Haha, men det va kul, jag tog med mig färdkost så jag och Tilda drack öl hela vägen upp :) Mums!! Vi hämstade iallafall Frida och sedan åkte vi till Halmstad igen! Jag och Frida åkte hem till mig och fixade oss och sedan klockan nio var vi på wild west och käkade med flickorna :) Skit kul! Därefter blev det krogrunda och efterfest på hotel mårtenssons :D Sängen blev det väldigt sent men kul hade vi iallafall haft ju!

Söndagen, jag vaknade helt DÖD av att Fridas klocka ringde klockan tio! (döda Frida döda Frida) Uppspelades i mitt huvud ;) haha nej men sedan låg vi stilla och snackade i sängen i 2 timmar typ och därefter käkade vi frukost! Frida åkte hem vid 4 och då åkte jag en sväng till mormor och fikade, därefter åkte jag till jobbet och va där klockan fem! Det va la sköj, vi tränade kvigan och lite så. Dock stukade jag foten och fick as ont, det kändes inte jätte mycket efter en stund med sedan på kvällen när jag skulle sova!! Jävlar va det dunkade, bultade och ömmade! Då tänkte jag att jag lägger mig intill Simon och ojade mig lite, haha respons fick jag genom att han började snarka AS högt i mitt öra och så sket jag i det och la mig själv på min sida sängen och sov!

Måndagen :) Jag vaknade as tidigt av Simons väckarklocka, jag skulle haft körlektion men jag kunde inte ens stödja på foten så icke sa nicke! Jag åkte till skolan med Mathilda och Elsie :) Vi hade Guidning och lite så, vi Guidade åttor ;) Skit kul va det faktiskt :D inte riktigt min grej men ändå!! :D Efter skolan gick vi hem och åt lite och sedan latade vi oss tills jag gick över till Mathilda, skulle med henne och testa balklänning!! Det gick bra och hon va jätte fin i den! Dock innan vi åkte så dampade hennes bil så vi kom till macken och därifrån fick vi starta den med startkablar och sedan åka hem igen, vi fick därefter låna Pellies bil och åkte med den till Falkenberg! Efter de åkte jag, hon och Maja till Majas pojke och drack kaffe! GOTT! Sedan blev det att åka och och på vägen hem köpter vi banan och choklad och hemma i hennes hus gjorde vi sedan de i ugn! GOTT Sedan gick jag hem och kollade Stefan och krister med Mattias :D NAJS ! Frida va med på ett hörn i slutet och sedan somnade vi rätt gött! Haha :D


Slutet gott allting gott?
kände mig bättre i foten när jag la mig i sängen igår natt!

Idag så började vi med Estet och har haft de hela förmiddagen och nu ska vi ha Svenska :D Vet ej ännu vad som händer ikväll men de får tiden avgöra :D Känner mig dock mycket bättre i foten och kan nu gå normalt :D Dock kan jag inte vrida på den :D

Sex fakta :D

Nu sitter jag på Munkagård igen! Tänker slänga iväg ett inlägg senare men nu ska jag iväg med Mathilda och Maja en sväng och ni får lite sex fakta så länge!




-   ”Det finns män i Guam som arbetar heltid med att resa runt på landsbygden och berövar unga kvinnor deras oskuld.. Dessa unga kvinnor betalar dem för att få ha sex för första gången. Anledningen är att enligt Guams lagar så är det strikt förbjudet att gifta sig om man är oskuld”


-   ”Mängd sperma per sädesuttömning: 1-2 teskedar”


”… porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. ”


”… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.”


”… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?”


”Visste ni att Sverige & San Francisco har flest biusexuella i hela värden”


”På Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.”


”Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket…”


”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”


”. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”


”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”


”. En man som kysser sin fru  varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!”



”Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”

Jag saknar dig och jag älskar dig mest! Gu...

img_3402 (MMS)

Jag saknar dig och jag älskar dig mest! Gud va jag önskar att du vore här nu!! :'(


Fan va gatt! Känns som att jag kan ligga o...

img_9519 (MMS)

Fan va gatt! Känns som att jag kan ligga och götts mig hela fucking dagen ;) nu ska jag ta mig en dusch och riva skogen på mina ben ;) plus lite annat :) kanske hår inpackning? Funderar fan på att slänga in färgen i håret först så att jag får de färgat!! Okej så får det bli! Najs som fan ju! Bilden är på Mig just nu när jag myser i mammas säng :)


Snart kommer min bästis över en snabbis medans hon är ute med sin bebis!

Bästa vänner sedan bebistiden! Fan va glad jag är att jag har dig! Real friendship never ends och de har vi två bevisat!
Igår kväll va jag hemma hos Marika :) Vi bakade rulltårta :D Mums!! Det blev dock lite extra fyllning ;) hahaha! Det va kul att ses!
Älskar dig! Du och jag!

miss you so much and it hurts so bad



Aldrig ska jag sluta älska dig!

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp
  


Öl Öl Öl Öl!

Spriger just nu runt här hemma helt själv och städar, dansar och sjunger!! Basen är i full gång och fan!! Jag blir bara mer taggad!! Det är ju freeeedag :D
123 FANTA OCH ROSE!!
Nej men är gryyyyymt sugen på att öppna ölen men bara för att jag ska köra bil idag blir det att vänta, och så ska jag ut till Alslöfsgård och hur kul är det att ha druckit öl innan man tränar en kviga ? ;D
Dagens:
9.30 Städa klart
11.00 ta bussen till stan (tar 5 min och jag är lat)
12.15 Gå runt i affärer för att hitta någon snygg topp, förhoppningsvis med Mikisen!
13.00 Lunch NÅGONSTANNS ute :D
ca 15.30 åka ut till Alslöfsgård
18.00 FÖRSTA ölen!!
Kvällen är sedan oklar men den kommer nog bli braaau :D
Jag håller dock på att bli en litten tjockis :D haha MOHAHA
Här har jag lite knullrufs, (hur får man knullrufs utan knull?)


Morgonsex – så vaknar ni på rätt sida...

OCH får bättre immun system :) Najs va? Men borde inte jag då ha värsta bra immunsystem då? Haha tydligen inte! Kanske får börja införa de liiiiite oftare då! Haha lite roligt att forskarna kommit fram till att man faktiskt får de! Och jag då som är ett litet fan av just morgon sex tycker att detta värkar suverääänt :D haha Men vet ni! Ta och läs artiklen själva så tar jag och informerar min pöjk och sedan får jag välla gå och sova på saken!

God natt!


Studie visar: Du känner dig mer energisk under dagen – och får bättre immunsystem

Letar du efter en hälsosam kickstart på dagen?
Du hittar den precis där du vaknar – i sovrummet.
Sex på morgonkvisten gör inte bara att du känner dig mer energisk under dagen – det förbättrar även ditt immunsystem, skriver Daily Mail.
Forskning visar att vuxna som börjar dagen i sänghalmen är både friskare och lyckligare, skriver tidningen Daily Mail.
En ny vana som denna ger dig inte bara bättre immunförsvar utan kan även stärka kvalitén på ditt hår, din hy och dina naglar, enligt studien.
– Sex på morgonen frigör ämnet oxytocin, som gör att ni känner er lyckliga och sammansvetsade hela dagen, menar Dr Debby Herbenick, en amerikansk forskare och sexrådgivare.

Bättre hälsa

Andra forskare menar att fördelarna är fler än så – en studie gjord vid Queens universitet i Belfast slog fast att man minskar risken för hjärtattack eller stroke om man har sex tre gånger i veckan.
Och morgonen är den perfekta tidpunkten för det hälsosamma sexet, menar den amerikanska äktenskapsrådgivaren Jane Greer.
– På morgonen är ni antagligen stressade och den adrenalinkick som spontansex ger kommer göra det hela till en spännande upplevelse, säger hon.


Haha videofilm på fyllan, en höjdare!!

En film ifrån bygde festen :) Och för alla er som inte sätt en BH så är det samma sak som bikini! Och jag och Frida gjorde en vatten blogg i sommras och tänka sig, vi hade bikini på oss ;)

Hon bah, Jag bah


Jag och min BEJB :)



Här på munka händer det faktiskt inte något speciellt :D Igår var det studie dag så Simon åkte sedan med min igår kväll till skolan och sov här för att sedan tillbringa dagen ihop med mig här på munka, (han hade studie dag idag) Efter skolan åkte vi hem till oss och Mattias hängde med på! Sedan åkte min älskling hem :( Har tänkt på en sak, jag tycker att när Simon är här på en vecko dag blir det jobbigare när vi ska skiljas än när vi skiljs en måndag eller söndag.. :( Blir liksom lite nere då! Som idag, saknar dig emormt mycket nu bara för de! :( Love you!
Men men efter att han åkt så städade vi lite, Frida städade mest och ni kan ju undra varför ;) (hennes grejer liksom) Sedan kom Malin över och våran toa gick sönder :S Haha den började skjuta jätte högt så vi fick hämta Fritidsledaren som fick hjälpa oss med den ;) hihi :D Nu är den avstängd och imon kommer det reperatörer :D Efter de så har vi tvättat och lite så :D

Igår "måndag" så var det ju studie dag, då gick jag upp relatvit tidigt och gick in till stan, träffade då Isabel och jag gjorde lite ärenden sedan blev det en god fika på stan :D Därefter träffade vi Simon en snabbis och efter de gjorde vi några ärenden till och därefter åkte vi ut till Alslöfsgård för jag skulle vara med och träna en kviga! Hon va jätte duktig :) blir så glad när det går bra :D Sedan åkte vi hem och lagade lax och rotfrukter och väntade sedan på att Simon skulle höra av sig och så åkte jag och han till Tvååker! :)

Denna veckan kommer nog gå väldigt snabbt då jag har körlektion på fredag och åker därför hem på torsdag :) får se hur jag gör då, kanske sover jag bredvid min pälsk då!! :D

Men men ni går ha det så bra och så hörs vi!!

pusssssss

Ber om ursäkt ;)

Ber om ursäkt, jag vet att detta är en Jersey kossa och ingen fjällko, däremot skrev jag lite fel då jag faktiskt hatar att mjölka fjällkon med :) Men oavsätt så är hon jävligt söt eller hur? ;)

Isabel är här och vi har lagat mat :) mums!!

img_8290 (MMS)

Isabel är här och vi har lagat mat :) mums!!


Inte mycket till uppdatering idag inte :) ...

img_1183 (MMS)

Inte mycket till uppdatering idag inte :) men men dagen har gått väldigt snabbt! Vi började med att guida kursen hela förmiddagen och då kollade vi på filmer på oss och sedan gick vi den rundan vi ska guida, så lite kel med kalvarna blev det allt! Kor är så otroligt mysiga djur! Helt kär! Lätt att mitt framtida yrke kommer vara med dom underbara varelserna! Efter de va det lunch och sedan hade vi religion vilket jag gillar, är riktigt intresserad av religion och sånt! Sista timman hade vi samhälle! Där gjorde vi ett manus och imon ska vi filma en debatt :)) najs! Imon är det ju även fredag och på kvällen nalkas det partaj!! Ur kul! Har även ett paket att hämta ut! Spännande!! Undra vad de kan va! Jag har två olika paket som ska komma och jag vet inte vilket de är som kommit ännu :) Yeeey jag älskar att vara mig!! Älskar paket! Det behövs kan jag säga, mår lite dåligt nu. Men men ska göra något vettigt nu! Stör mig grymt på att Vårat internet i huset inte funkar!! Är ju invalid nu ju! Tur att man har iphone då ju!! Aja puss hej lever och pastej! P.s vad tycks om min nya tröja som jag ej har visar ännu :) najs!! D.s


Kossa Mu och Grise Nöff :)

Mina två favoriter!




Bild på en äcklig fjällkossa på skolan :D haha nej men jag hatar att mjölka dom då dom är förjävliga att mjölka!


Mitt andra favvo djur :)




Borsta tänderna är bra :)

img_7182 (MMS)

Borsta tänderna är bra :)


Vilken dag :D

Denna dagen har varit skit soft!! Som jag redan sakt så va förmiddagen hur go som helst jue! Efter skolan blev det att åka hem och sedan stack jag och Sambon direkt till Stekan för att käka middag!! Det blev PIZZA :D Mums!!!
Bild på min pizza som jag åt en fjärde del av :) Men gott va det!!


Direkt efter pizzan gick vi as fort hem för vi skulle ju spela vollyboll och hade missat tiden! Väl hemma bytte vi om och joggade till skolan! Lite duktigt tycker jag för två stycken lata treor :) haha Vi missade bussen så vi va ju liiite tvugna :) haha as kul på vollyvollen idag va det iallafall :D Efter träningen så åkte vi hem och så gick jag över och snackade skit med Mathilda en stund! Verkar bli en bra helg trots allt :D NAJS!!! Längtar längtar läääängtar!
Och som sakt glöm inte att vi smider heta planer hon och jag ;)

Idag va det M tema och jag var mjukis klädd ;) haha nej men jag orkar inte klä ut mig! Men det fanns dom som orkade de! Här kommer några bilder!


Jag körde på naturligt hår idag! Fattar in...

img_0580 (MMS)

Jag körde på naturligt hår idag! Fattar inte varför då jag faktiskt hatar att ha det oplattat!! Dock så tycker jag häller inte om att ta normala bilder så här får ni en onormal! Jag är inte onormal jag är bara normal på ett onormalt sätt!! Pusshej!!


Yeey skola igen dåja!! Idag så har vi haft...

img_5386 (MMS)

Yeey skola igen dåja!! Idag så har vi haft en doft dag eller ah dagen är inte slut än men en soft förmiddag!! :) vi har M tema på skolan och ni ska bara se Elsie, Tilda och Åsa :) haha!! Jag och Thelander planerar även lite små saker nu i helgen ;) hihi! Och här i Varberg är det snöstorm!! Blä! Jag som trodde våren kommit :(( men nejdå!! Snöö Snöö Snöö


Handlat mat ÄNTLIGEN idag!

Detta var de jag köpte hem idag! Glömde visa hamburge dressingen!! :D Mums! Detta är va våran kost ser ut på munka!! Vi har ju ätit nudlar i flera veckor nu ju så det va göatt med lite vanlig mat nu ju!!
Fett är GAAAATTT!!!!




En FET tisdag och en kvinno dag :)

Inte alla killar som får ha en god bulle på sin dag? Eller föresten har ni någon dag? :D haha
Idag har vi haft Estet och Svenska, Esteten va kul dock vääääldigt långtråkig i slutet, men ändå en soft lektion liksom! Därefter hade vi Svenska och vi fick arbeta på vårat arbete där har jag dialekter, vi ska hålla föredrag inför klassen och jag ska prata om skillander i den halländska dialekten! Dock fick jag inte jätte mycket gjort men ändå lite ;) Dagen gick super fort jue! Haha Efter att vi slutat skolan satt jag och Frida kvar en stund för att jag ville göra klart mitt estetarbete då jag ville börja med något annat nästa gång! Ups sa jag de? Sabine sitter kvar för att pyssla? Haha :D Men men, när klockam va halv sex.. (kan de stämma?) åkte vi hem för att plugga körteori! Jag påbörjade mitt test och sedan åkte jag och handlade mat, vi är lite trötta på nudlar ;) haha! När jag kom hem så gjorde vi maten och det blev Bandmask med lösbajs och mens! (spegetti, köttfärsås och ketchup) GOOOTT Haha efter de gjorde jag klart mitt test, och jag fick 69 av 70 :D as glad! Därefter blev det en dusch och nu sitter jag här och funderar på att sova lite :D

Saknar min bejb jätte mycket :( Men han fattar inte de och därför hör han aldrig av sig.. :( Blir jätte ledsen då jue!
Jag just nu!

I want!

Detta blir nog min nästa one piece! Funderar på att köpa en när jag fått min andra såld :D då blir det en blå!!
Men men idag har det varit skola och sedan körkortsteori! Så nu på två veckor tänkte jag ta KÖRKORT! Vill inte vänta mer :D Nu snart blir det att gå till tappen och handla GODIS och sedan kolla fiiilllmm :) Självklart tillsammans med min sambo!

Denna vill jag haaaaa :D


Är det okej att hoppa i säng på första dejten?

Jag har nämt detta ämne några gånger i denna bloggen som också är MIN blogg och jag skriver om vad JAG vill, SEX är som sakt ett väldigt ned tystat ämne! Jag tycker själv inte det är något farligt ämne och tänker därför inför sexspecial på bloggen :) Haha så under denna veckan handlar mycket om sex? Eller vad säger ni? Nu menar jag då inte att jag ska predika om mitt sexliv utan jag ska hämta information på internett som är intressant och kul att läsa! Och sex tycker jag är rätt kul att läsa om! Eller framför allt hur otroligt förbjudet sex är! Det är roligt att se statestiker som t.ex detta som kommer upp längre ned, vilka som har mest sex och vilka som hoppar i säng på första dejten! Jag tycker faktiskt inte att sex är så tabu! Jag tycker sex är en fin sak som man har med den man älskar och tycker om! Det är en mysig akt som gör att man kommer närmare äns partner och så! Och t.ex jag och min älskling älskar att duscha ihop! Det betyder inte att man måste ha sex för att göra.. Ibland står man bara där och håller om varandra och bara myser! Testa själv och se hur mysigt det är!
Samma sak som att sova nakna! Naket betyder inte sex.. naket betyder mysigt!
Dock alla ni som är 16år och yngre, testa inte detta hemma med en kill kompis ;) För de uppskattar inte mamma och pappa!

Enjoy


Så är det okej att hoppa i säng på första dejten?
Jadå, det tycker i alla fall många gävlebor och gotlänningar.
Enligt en undersökning som nätdejtingsajten E-kontakt låtit SIFO göra går hälften av singlarna i Gävleborgs och Gotlands län helst pang på rödbetan.
I Norrbotten, däremot, håller man på sig. Bara 1 av 4 kan tänka sig att tumla runt vid första träffen.
– Det här är väl helt enkelt ett tecken på att man är olika. Norrbottningarna anses ju generellt mer tillbakadragna, säger Karin Boo, kärlekscoach på E-kontakt.

Det finns många skillnader mellan att bo i stad eller på landet. Och även att äldre människor är pang på när det gäller att ha sex på första dejten!

Karin Boo menar att det är skillnad på storstad och glesbygd. Men ändå är inte Stockholm med sina 40 procent i topp.
– Malmö och Skåne ligger dessutom högre än Göteborg, så där är man mest konservativ av de större städerna, säger Karin Boo.
Skillnader finns också mellan åldersgrupperna. Dock inte så stor som man skulle kunna tro.
Mest pigga på att hoppa i säng är de allra yngsta – och äldsta.
– De över 70 var förvånansvärt positiva. De kanske tycker att det inte är någon idé att tveka, utan bara att köra, säger Karin Boo.
I undersökningen som har gjorts av SIFO har 1023 singlar deltagit.



*Gävleborna och gotlänningarna är mest heta på gröten.
*Varannan tycker det är okej att ha sex på första dejten.
*I Norrbotten, däremot, håller tre av fyra på sig.




Jag Elsie och Frida på varbergs fästning!

img_8525 (MMS)

Jag Elsie och Frida på varbergs fästning!


Då var det dags för lite uppdatering :) bl...

Då var det dags för lite uppdatering :) blev en tidig helg för mig denna veckan då det blev helg redan i torsdags!! Hehe :) i onsdags var det bygde fest för heeela slanten!! Gud va kul det var!! Det va ett hemligt band där och de va drängarna!!! As najs! Stämningen var verkligen på topp! I torsdags var vi på varbergs fästning och kollade på stenbocksmannen (eller namn?) vi lyssnade på en guide som pratade om honom! Kul!! När vi sedan fick gå runt själva och kolla så var jag, Elsie och Frida tvungna att testa dom kläderna som man kunde klä ut sig med :) bild kommer!!!! :D haha sedan höll jag ut hela skoldagen men en rejäl baksmälla! På torsdagkvällen spelade vi basket och fotboll och därefter åkte jag med Mathilda hem till Halmstad! Sov hos Simon gjorde jag med! Myspys!! Sen har jag inte gjort så mycket mer än i eftermiddag då åkte vi till Simons kusiner för deras pappa fyllde 40 :) mysigt! Massa trevligt folk ju! Efter de så har jag färgat Annies hår och lite så! Nu ska jag mysa med min pojk och sedan sova!! Imon blir det att jobba på Alslöfsgård hela dagen!! Najs!! Blir mer uppdatering imon efter jobbet! Kram kram


Testar mobil blogg :)

Testar mobil blogg :)


Topp 3 - svåra val

Topp 3 enligt mig på kändis killar :)


1.
Paul Walker - Han är grymt snygg men han är ändå inte som typ Taylor Lautner som är typ för stunden kändis, nu är han ju snygg och så men Paul tar ändå toppen :D



2. Channing Tatum - Också enligt mig en riktig heting! Han spelar dom nästan alltid i en romantisk kärleksfilm :P Men han är skit snygg och är inte häller så extrem som många är!



3. Jake Gyllenhaal - Kroppen är inte helt okej, men jag tycker denna skådespelaren är så himla söt och eftersom jag inte tycker kroppen ska vara allt så får han en placering.. Jag hade ju kunnat ta typ Chad Michel Murray här iställer men NEJ Jake tar en tredjeplats då han är så söt :D Kroppen är dock ett minus! Eller kanske inte då han faktiskt har en kropp som är helt normal.. Tillskillnad från dom andras modell kroppar :D



Blö trött!

Idag är jag mega trött -.- bara för att vi åkte halv åtta till frukosten istället för vanlig tid så känner jag mig mycket mycket tröttare! Gick upp SJU idag men tvång.. brukar kunna snooza till kvart över ;) Nu sitter jag i skolan och har precis ätit frukost! Ägg :D På schemat idag står det

1. Att guida
2. Älskad fika rast
3. Samma lektion
4. Lunch :)
5. Relion :) Ny kurs!
6. Älskad fika rast
7. Hemgång,
8. Fixa Fixa Fixa Dricka Dricka Dricka
9. BYYYYGGGDDEE!!!!!

:)
Inget smink idag inte ;)

Jag är normal :D