Family stays forever


Ibland undrar man om man är själv i heeela världen. Men om man då bara tänker en liten stund till så slår det än att man är inte de, iallafall inte jag. Jag har två helt underbara bröder.. Min familj. Och ens familj kommer aldrig försvinna, den finns alltid där.. Alltså så kommer jag alltid få dras med mina två tokstollar! Och jag kommer alltid vara ända tjejen och minst! Jag kommer alltid ha två hökar över mig! Och vet ni, jag älskar de! Jag är hälldre minst och får ta mycket skit än att inte ha de alls.. Dom är bäst och jag skulle inte byta dom för någonting i världen! Det är synd att vi knapt syns så mycket.. Jag är alltid i Varberg, Jonathan i Halmstad och Cenny bor i Örebro! Men syskon är alltid syskon och vi ses lite då och då iallafall! Och de är höjdpunkterna på året då vi gör någonting tillsammans! Jag älskar er så otroligt mycket!
Jag är inte själv i världen för jag har er, och kommer alltid ha er vid min sida.
Vi tre Cenny, Jonathan och Sabine.


Kommentarer
Postat av: M A D D E [bieberstyle]

anmäl dej på veckans blogg hos mej ! få mer information här; http://maddedrewbieber.blogg.se/2011/march/veckans-blogg.html#comment

ps. fin blogg :D

2011-03-31 @ 16:18:24
URL: http://maddebieber.tk
Postat av: Natalie (fokus - teckningar/fotografier)

Hej, var med och tävla om en dubbelring med kedjor i min blogg! 2:a pris är inbjudan till bloggsvar.se /alternativt att bli länkad i en veckas tid i min blogg, eller bli avtecknad med blyerts och få en bild på teckningen skickad via e-post!

Kram

2011-03-31 @ 17:13:35
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/
Postat av: julia

Hej!

Sugen på att vinna ett present kort från HM på 1000kr ? Gå då in på den här länken http://jjuliassellin.blogg.se/2011/march/tavling-vinn-1000-fran-hm.html#comment där finns mer info. :)

Förlåt om du inte vill ha sånna här kommentarer.

Btw, fin blogg :)

2011-03-31 @ 17:44:05
URL: http://jjuliassellin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback