Tjollahopp ny dator och allt ;)

Onsdag/Torsdag blev bara att slappa i hemmet =) Äldsta brodern Cenny och hans flickvän Angelika är hemma så är mysigt att umgås lite med dom =) <3

Fredag, Mamma har varit i Tyskland sen i måndags och kom hem igår kväll, och jag hade samma dag(Igår alltså) kollat in lite datorer på internett och hittat en st liten sak, så tänkte att jag kunde ju alltid fråga så jag gjorde de och aa hon bara javisst vad kostar den, aa men den blir väl bra.. jag as paff och hur glad som hällst visade den vita datorn från siba =) Och idag då åkte vi in till stan och kollade lite köksbord till lägenheten och lite sånt och så köpte vi en mini PC till miiiig =) I love it!! Exakt en sådan liten jag ville ha, Den går i vit & grönt och är helt underbar!! Samma som den på bilden (A) <3 Aa sedan efter de åkte vi och köpte avmaskingsmedel till min älskling och köpte middag på donken sedan åkte vi hem och mamma & lasse släppte av mig, Jonathan och Kusin vitamin jennifer <3 vi käkade och proppade i Pontus en pilla, Han kan bitas han!! Sedan började jag då läsa bruksanvisningarna till min dator och BAJS, den skulle laddas så jag får inte pilla med den förenst imorgon :( Men men får ändå inte bredband förens imon häller så de är väl OK? I hope? Aja köpte även en liten mini dator väska till den lilla =) hihi den går i grööönt den med! Ska ta kort typ:) och visa!
Aja nu har jag precis rakat av Jonathans hans hår och vi kollar på Casino Royal (stavning?) sedan ska jag väl sova.. Jobba imorgon med sedan blev jag bjuden hem till Sabina på kvällen =) Trevligt!


Här är datorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback